Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018


Το τι αρέσει στον καθένα στο σεξ είναι σε μεγάλο βαθμό υποκειμενικό, φαίνεται όμως ότι υπάρχει μεταξύ αντρών και γυναικών μια σχετική ομοφωνία ως προς τα απαραίτητα «συστατικά» που πρέπει να έχει το σεξ για να θεωρηθεί ικανοποιητικό.
Η έρευνα Singles in America, μια μεγάλη έρευνα που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις ΗΠΑ με τη συμμετοχή 5.000 εργένηδων, αποκαλύπτει ποια είναι τα 4 συστατικά του καλού σεξ.
sex
Σύμφωνα με τις απαντήσεις των συμμετεχόντων, αυτά είναι:
  • Ο ερωτικός σύντροφος να είναι ενθουσιώδης και τρυφερός (ποσοστό 83% των συμμετεχόντων)
  • Να υπάρχει καλή επικοινωνία (ποσοστό 78% των συμμετεχόντων)
  • Ο σύντροφος να φιλάει ωραία (ποσοστό 76% των συμμετεχόντων)
  • Η σεξουαλική επαφή να οδηγήσει σε οργασμό (ποσοστό 75% των συμμετεχόντων)
Σίγουρα προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ο οργασμός βρέθηκε τόσο χαμηλά στη λίστα, ωστόσο είναι πολύ αισιόδοξο που τόσο μεγάλη μερίδα ανθρώπων θεωρεί πολύ πιο σημαντική την επικοινωνία και την τρυφερότητα στο σεξ!
Πηγή: onmed.gr

Οι σεφ της αντιπροσωπείας της Νορβηγίας στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες βρέθηκαν κατά λάθος με 13.500 παραπανίσια αβγά τα οποία παρήγγειλαν κατά λάθος για την σίτιση των αθλητών τους στις νοτιοκορεατικές ολυμπιακές εγκαταστάσεις.

Οι σεφ, οι οποίοι φροντίζουν για την διατροφή των 109 ολυμπιακών αθλητών της Νορβηγίας στους αγώνες που θα διεξαχθούν στην Πιονγκτσάνγκ, παρήγγειλαν 15.000 αβγά αντί για 1.500.

Μιλώντας στη νορβηγική εφημερίδα Aftenposten, ο σεφ Στάλε Γιοχάνσεν είπε ότι η ομάδα του "παρέλαβε μισό φορτηγό γεμάτο με αβγά" και ότι "η παραγγελία δεν τελείωνε" χαρακτηρίζοντάς την "απολύτως απίστευτη".

Για καλή τύχη της ομάδας, που σύμφωνα με τον Γιοχάνσεν είχε συνηθίσει να απολαμβάνει φρέσκο σολωμό και τάκος στο παρελθόν, όταν οι σεφ συνειδητοποίησαν το λάθος τους μπόρεσαν να επιστρέψουν στο μανάβικο τα επιπλέον 13.500 αβγά.

Και παρότι αποφεύχθηκε η κρίση, παραμένει το ερώτημα τι προκάλεσε το λάθος στην παραγγελία.

Κάποιοι εικάζουν ότι η παραγγελία έγινε διαδικτυακά και ότι χρησιμοποιήθηκε ο μεταφραστής της Google, αλλά ούτε έτσι εξηγείται απόλυτα το λάθος.

Περισσεύει…η φαντασία σε αυτούς τους κατόχους των αυτοκινήτων που θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες:









Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!