Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018


Σύμφωνα με δημοσίευμα της Evening Standard, η ετήσια έκθεση του eBay, UK Retail Report, δείχνει ότι οι στιλιστικές επιλογές της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, συζύγου του πρίγκιπα Ουίλιαμ έχουν εμπνεύσει περισσότερους ανθρώπους να προβούν σε αγορές από ό,τι εκείνες του νεοεισερχόμενου μέλους της βασιλικής οικογένειας, της Μέγκαν Μαρκλ, συζύγου του πρίγκιπα Χάρι.
Η Κέιτ Μίντλετον, μητέρα τριών παιδιών, κατέχει τα πρωτεία, είναι το μέλος της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου για το οποίο έχουν γίνει οι περισσότερες online αναζητήσεων στο eBay τη χρονιά που πέρασε.
 Σύμφωνα με το ετήσιο UK Retail Report του eBay, τα παλτό και τα φορέματα που φόρεσε κατά τη διάρκεια της τρίτης εγκυμοσύνης της ήταν τα αντικείμενα που αναζητήθηκαν περισσότερο στην ιστοσελίδα online αγορών.
 Οι αναζητήσεις για τα παλτό εγκυμοσύνης υπερτριπλασιάστηκαν τον Νοέμβριο του 2017, όταν η Μίντλετον, 36 ετών, έκανε περιπάτους, ενώ ήταν έγκυος στον πρίγκιπα Λούις. Και τον Απρίλιο, όταν εμφανίστηκε έξω από το νοσοκομείο φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα Jenny Packman για το ντεμπούτο του Λούις, οι αναζητήσεις για τη σχεδιάστρια υπερδιπλασιάστηκαν.
Άλλοι οίκοι μόδας που προτιμά η Κέιτ Μίντλετον όπως οι Alexander McQueen και Seraphine, είδαν παρόμοια αύξηση των αναζητήσεων με την Evening Standard να την προσδιορίζει στο 20% σε ετήσια βάση.
Η 37χρονη Μέγκαν Μαρκλ άσκησε επίσης μεγάλη επιρροή όσον αφορά το βασιλικό στιλ καθ' όλη τη διάρκεια του πρώτου έτους της ως μέλος της βασιλικής οικογένειας.
 Τα ερωτήματα για το στιλ και τους σχεδιαστές που επέλεξε η Δούκισσα του Σάσεξ κατέγραψαν κατακόρυφη άνοδο τον Μάιο, όταν παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι. Η Μέγκαν κατέκτησε τη δεύτερη θέση κι αυτό το οφείλει στα δύο νυφικά της φορέματα.
 Την τρίτη θέση καταλαμβάνει η πριγκίπισσα Σάρλοτ, ακολουθεί ο αδελφός της, πρίγκιπας Τζορτζ και η βασίλισσα Ελισάβετ κλείνει την πεντάδα - κυρίως λόγω της συλλογής της από καρφίτσες και των πιθανών κρυμμένων εννοιών τους.

Στο διαφημιστικό τρέιλερ από το επεισόδιο αυτής της εβδομάδας του τηλεοπτικού ριάλιτι, «Keeping Up With The Kardashians» στο οποίο πρωταγωνιστεί η Αμερικανίδα τηλεοπτική προσωπικότητα, ηθοποιός και επιχειρηματίας αποκαλύπτει ότι ο γιατρός της συνέστησε να κάνει ένα διάλειμμα από τις selfies και γι αυτό προσπαθεί να σκεφτεί νέες ιδέες.
 «Το χέρι μου πονάει. Ξέχασα τον νάρθηκά μου» λέει η Κιμ στην αδελφή της, Κλόε Καρντάσιαν και στη μητέρα της, Κρις Τζένερ στο τρέιλερ δημοσιεύτηκε στο E! και φωνάζει: «Πάξι, θα έρθεις εδώ να με βοηθήσεις;»
 «Ο γιατρός λέει ότι μπορώ να κρατήσω το τηλέφωνό μου μόνον έτσι» συνεχίζει η Κιμ. «Συνεπώς είμαι με την Πάξι να τραβά τις φωτογραφίες μου για να μπορώ να ξεκουράσω τα χέρια μου».
Η Πάξι, μέλος του τηλεοπτικού συνεργείου του ριάλιτι σόου προσεγγίζει για να βιντεοσκοπήσει την Κιμ για τον λογαριασμό της στο Instagram και η Κρις φαίνεται να ζηλεύει.
«Θα προστατεύσω το χέρι της Κιμ χωρίς να χάσει ούτε ένα "χτύπημα" στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» αναφέρει η Κρις στην κάμερα. «Σίγουρα θα κλέψω την Πάξι να γίνει η προσωπική μου βοηθός για τις selfie».
Σε συνέντευξή της το 2016 στο «60 Minutes» που γυρίστηκε πριν από τη ληστεία στο Παρίσι, η Κιμ Καρντάσιαν αναγνώρισε τον ρόλο που έπαιξαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην καριέρα της.
«Υπάρχουν όμως παγίδες» παραδέχτηκε «έλλειψη ιδιωτικότητας, απώλεια ιδιωτικότητας. Αυτό δεν είναι για όλους. Εγώ μπορώ να το χειριστώ» είχε δηλώσει.
«Οφείλω απολύτως την καριέρα μου στα social media» είχε τονίσει.
Έχουμε μερικά από τα καλύτερα κομμάτια που προέρχονται από αυτές τις φοβερές ταινίες», λέει με ενθουσιασμό ο Σίαν Τέιλορ, ένας από τους υπεύθυνους της διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Βρετανικού Κινηματογραφικού Ινστιτούτου (BFI).
Η ομάδα του Τέιλορ διοργανώνει κάθε χρόνο από το 2014 δημοπρασία μεταχειρισμένων αντικειμένων από τα γυρίσματα ταινιών και φέτος αναμένει να επιτύχει πωλήσεις ρεκόρ έως 3,5 εκατ. στερλινών (3,9 εκατ. δολάρια) στη δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Σεπτεμβρίου.
«Τα αντικείμενα αυτά χρόνο με το χρόνο παίρνουν αξία», υποστηρίζει ο Τέιλορ δείχνοντας τον κατάλογο των ταινιών από τις οποίες προέρχονται τα εκθέματα, όπως η τριλογία Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών, ο Μπάτμαν και ο Εξολοθρευτής.
Το σακάκι που φορούσε ο Χάρισον Φορντ στην 5η ταινία του Star Wars: «Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται» είναι το πιο πολύτιμο κομμάτι της δημοπρασίας. Θα μπορούσε να πωληθεί για 1 εκατ. στερλίνες (1,11 εκατομμύριο ευρώ) και να καταχωρηθεί ως ποσό ρεκόρ στην ιστορία. Μέχρι τώρα το ρεκόρ κατέχει η μοτοσικλέτα που εμφανίσθηκε σε αρκετές ταινίες του Μπάτμαν, η οποία εκτιμήθηκε στις 300.000 στερλίνες (333.000 ευρώ).
Άλλα αντικείμενα του Χάρισον Φορντ, όπως το καπέλο του στην ταινία «Οι Κυνηγοί της Χαμένης Κιβωτού» καθώς και το μαστίγιο που κρατούσε στο «Ιντιάνα Τζόουνς και ο Ναός του Χαμένου Θησαυρού» τίθενται επίσης σε δημοπρασία. Δημιουργία του ιταλικού οίκου καπέλων Borsalino, το συγκεκριμένο καπέλο θα μπορούσε να πωληθεί περίπου 300.000 στερλίνες (333.000 ευρώ).
Ανάμεσα στα 600 αντικείμενα που θα εκτεθούν στους συλλέκτες και επενδυτές περιλαμβάνονται το ηλεκτρικό σκέιτμπορντ από την ταινία «Επιστροφή στο Μέλλον», η μάσκα ενός Στορμτρούπερ από την τελευταία ταινία της σειράς Star Wars «Ο τελευταίος Τζεντάι», μια σοκολάτα από την ταινία «Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας», καθώς και το κοστούμι που φορούσε στον «Ψαλιδοχέρη» ο Τζόνι Ντεπ.
Οι διοργανωτές διαβεβαιώνουν ότι υπάρχουν και αντικείμενα για πιο χαμηλά εισοδήματα, όχι μόνο για τους πλούσιους, όπως τα ρούχα του κινηματογραφικού συνεργείου οι τιμές των οποίων ξεκινούν από 200 στερλίνες (230 ευρώ).

Νέους μπελάδες με τη δικαιοσύνη έχει ο Ντόναλντ Τραμπ που όπως φαίνεται δεν σταματά να μετρά μέτωπα.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα πρέπει να απαντήσει ενόρκως σε ερωτήσεις για τις καταγγελίες της Σάμερ Ζερβός, πρώην παίκτριας του ριάλιτυ The Apprentice που παρουσίαζε. Η Ζερβός έχει καταθέσει μήνυση κατά του Τραμπ για το πώς απάντησε στις καταγγελίες της ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά.
Οι δικηγόροι των δύο πλευρών υπέγραψαν την Παρασκευή μια συμφωνία, δηλώνοντας ότι η Ζερβός και ο Τραμπ θα υποβάλλουν γραπτές απαντήσεις και παρατηρήσεις σε ερωτήσεις που θα τους τεθούν μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου. Η διαδικασία θα γίνει ενόρκως, σύμφωνα με το Law & Crime. Σε περίπτωση που προβούν σε ψευδείς δηλώσεις, τότε θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν την κατηγορία της ψευδορκίας.
Την ίδια ώρα, ερώτημα παραμένει εάν ένας πρόεδρος εν ενεργεία μπορεί να διωχθεί δικαστικά. Τον Μάρτιο, δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου του Μανχάταν δήλωσε ότι το αξίωμα δεν είναι απαγορευτικό για πράξεις που δεν συνδέονται με τα καθήκοντά του.
Η Ζερβός είχε κατηγορήσει δημόσια τον Τραμπ κατά την προεκλογική εκστρατεία του 2016 για σεξουαλική επίθεση σε ξενοδοχείο του Μπέβερλι Χιλς το 2007. Ο Τραμπ από την πλευρά του απέρριψε τις καταγγελίες, λέγοντας ότι το έκανε για να αποσπάσει τα δικά της «δέκα λεπτά δημοσιότητας, ενώ χαρακτήρισε απολύτως κατασκευασμένο το περιεχόμενό τους.
Ο Τραμπ διατάχθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα απαντήσει επί της ουσίας.
Ο δικηγόρος του ζήτησε να εκδικασθεί η υπόθεση μετά την ολοκλήρωση της θητείας Τραμπ, όμως το αίτημά του δεν έγινε δεκτό.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!