Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

10 λάθη που κάνεις και μικραίνουν τα Σ/Κ σουΣας συμβαίνει κι εσάς, να ξυπνάτε Δευτέρα πρωί και να ‘ναι σαν να μην πέρασε μια μέρα από την Παρασκευή που φύγατε από τη δουλειά; Όχι, δεν είναι (μόνο) επειδή όταν περνάς καλά ο χρόνος τρέχει. Είναι και ότι οι περισσότεροι από εμάς κάνουμε εντελώς λάθος διαχείριση του –περιορισμένου, είναι η αλήθεια– πολυτιμότερου 48ωρου της εβδομάδας. Και κάπως έτσι, καταλήγουν «τα weekends μας μικρά κι ατέλειωτες οι εβδομάδες», για να παραφράσουμε το γνωστό άσμα. Μην στεναχωριέστε, όμως. Αρκεί να αναγνωρίσετε τα λάθη σας, και θα έχετε κάνει ένα μικρό βήμα προς την διάσωση του Σαββατοκύριακου.

Δεν κάνετε τίποτα την Παρασκευή το βράδυ

Το Σαββατοκύριακο ξεκινά την στιγμή που φεύγετε από τη δουλειά. Δεν λέμε ότι πρέπει σώνει και καλά να πάτε για ξέφρενο clubbing αν είστε πτώμα από την κούραση. Ένα σινεμά, ένα φαγητό έξω, ακόμα και μια βραδιά με την παρέα στο σπίτι είναι μια χαρά τρόποι να προσθέσετε ώρες στο Σαββατοκύριακό σας –και ωραίες αναμνήσεις στο δευτεριάτικο ξύπνημά σας.

Πίνετε περισσότερο απ’ όσο αντέχετε

Ναι, δε λέμε, ωραία ήταν που «τα σπάσατε» το Σάββατο το βράδυ, αλλά αν είναι να περάσετε όλη την Κυριακή στο κρεβάτι με hangover, μήπως να προσποιηθείτε ότι πάτε τουαλέτα την ώρα που οι υπόλοιποι θα τσουγκρίζουν τον 7ο γύρο υποβρύχια;

Στριμώχνετε τα πάντα στο Σαββατοκύριακο

Όλη την εβδομάδα δουλεύετε, οπότε όλες οι «εξωσχολικές» δραστηριότητες μπορούν να περιμένουν μέχρι το Σαββατοκύριακο, σωστά; Λάθος. Αν περνάτε κάθε εβδομάδα πέντε βαρετές μέρες μπροστά από το τρίπτυχο γραφείο-τηλεόραση-υπολογιστής, λογικό είναι το Σαββατοκύριακο να μην σας φτάνει για να κάνετε όλα τα ωραία πράγματα που θέλετε να κάνετε. Χωρίς να θέλουμε να σας σοκάρουμε, η Δευτέρα, η Τρίτη, η Τετάρτη και η Πέμπτη, εκτός από πρωινά και μεσημέρια, έχουν και βράδια. Εκμεταλλευτείτε τα, για να κάνετε κάτι ωραίο μέσα στην εβδομάδα, και να μην φτάσετε με απωθημένα στο Σαββατοκύριακο.

Δεν «αποσυνδέεστε» από τη δουλειά

Απενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις των εισερχόμενων e-mail στο κινητό, αντισταθείτε στον πειρασμό να τσεκάρετε/ ενημερώσετε τις σελίδες της δουλειάς στα social media, και μην πάρετε τίποτα μαζί σας από την δουλειά φεύγοντας την Παρασκευή. Αλλιώς, είναι λογικό να αισθάνεστε την Δευτέρα το πρωί σαν να μην φύγατε ποτέ.

Παρακοιμάστε

Φυσικά και θα κοιμηθείτε παραπάνω από το κανονικό το Σάββατο και την Κυριακή –γι’ αυτό υπάρχουν τα Σαββατοκύριακα. Αν, όμως, ξυπνάτε πάντα μετά την δύση του ηλίου, δεν είναι να αναρωτιέστε πού πήγε το Σαββατοκύριακό σας.

Πηγαίνετε συνέχεια στα ίδια μέρη

Δεν λέμε ότι είναι κακό να έχετε το στέκι σας με την παρέα, στο οποίο μαζεύεστε κάθε Σαββατοκύριακο σαν άλλα Φιλαράκια. Είναι, όμως, καλή ιδέα να προσθέσετε στη συνταγή της επιτυχίας ένα-δυο φρέσκα συστατικά –να πάτε, ας πούμε, και για ένα brunch την Κυριακή, ή σε μια συναυλία το βράδυ του Σαββάτου– γιατί η ρουτίνα, όσο ασφαλής και cozy και αν είναι, κάνει τις μέρες μας να μοιάζουν μικρές. Απόδειξη γι’ αυτό είναι πως τα πρώτα 20 χρόνια της ανθρώπινης ζωής μοιάζουν με αιώνες, και τα τελευταία 20 με ώρες –ακριβώς επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι σταματούν να κάνουν πρωτόγνωρα πράγματα όσο μεγαλώνουν.

Δεν κάνετε σχέδια

Καλός ο αυθορμητισμός, και σίγουρα ενδιαφέρουσα η προοπτική να μην ξέρεις πού θα σε βρει η νύχτα, αλλά αν είναι να καταλήξετε τα Μεσάνυχτα του Σαββάτου να χαζεύετε ένα τηλέφωνο που δεν χτύπησε ποτέ, καλύτερα να βάλετε λίγο πρόγραμμα στα Σαββατοκύριακά σας, και να προτείνετε στην παρέα να κάνετε κάτι, ήδη από την Πέμπτη.

Θεωρείτε την Κυριακή «προ-Δευτέρα»

Όλοι πέφτουμε σε αυτήν την παγίδα, της μελαγχολίας που ακολουθεί το κυριακάτικο μεσημέρι, επειδή το Σαββατοκύριακο –στο μυαλό μας– τελειώνει. Αντιμετωπίζεται, και αυτό, με τον γνωστό τρόπο: Γεμίζοντας τις τελευταίες ώρες του Σαββατοκύριακου με διασκεδαστικές/ ενδιαφέρουσες/ καινούριες δραστηριότητες: Καφεδάκι με την παρέα; Θέατρο; Συναυλία; Βόλτα στα Αναφιώτικα; Οτιδήποτε είναι αυτό που σας ευχαριστεί και απομακρύνει το μυαλό σας από την σκέψη πως σε λίγες ώρες ξημερώνει Δευτέρα.

Κάνετε πράγματα που δεν θέλετε

Αν αυτό ήταν το τελευταίο Σαββατοκύριακο της ζωής σας, θα πηγαίνατε επίσκεψη στη θεία Σούλα που σας ρωτάει διαρκώς πότε θα παντρευτείτε; Όχι, το φανταστήκαμε. Μάθετε να λέτε όχι σε προσκλήσεις ανθρώπων που βαριέστε/ αντιπαθείτε/ δεν θέλετε για οποιονδήποτε δικό σας λόγο να περάσετε χρόνο μαζί τους. Και μεταφέρετε τις βαρετές υποχρεώσεις που δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να αποφύγετε (για να μην στεναχωρήσετε, ας πούμε, την θεία Σούλα και επιβαρύνετε το κάρμα σας) στα απογεύματα της Τετάρτης.

Το παρακάνετε με τους μαραθώνιους σειρών/ ταινιών

Και πάλι, θυμίζουμε ότι η εργάσιμη εβδομάδα εκτός από πρωινά έχει και βράδια. Και όχι, δεν θα δεχτούμε τη δικαιολογία του πόσο «σκαλωματικό» είναι το Night Of ή το Westworld. Το ξέρουμε, άρα το ξέρετε κι εσείς –μην το ξεκινήσετε μεσημέρι Σαββάτου, αν δεν θέλετε να ξυπνήσετε την Δευτέρα αναρωτώμενοι πού πήγε το Σαββατοκύριακό σας.
Μικρά μυστικά για να φοράς τακούνιαΝα μερικές μεγάλες αλήθειες για τα τακούνια:

1. Είναι πιθανότατα το πιο σέξι πράγμα που μπορείς να φορέσεις.
2. Κάνουν τα πόδια σου να δείχνουν υπέροχα.
3. Προσθέτουν πόντους και αφαιρούν κιλά, χάρη στη μαγική οφθαλμαπάτη που δημιουργούν.
4. Πονάνε.
5. Όσο πιο πολλά κιλά και χρόνια κουβαλάς, τόσο πιο πολύ πονάνε.

Υπάρχει, ωστόσο, σωστός τρόπος να φοράς τακούνια, για να πονάς όσο το δυνατόν λιγότερο, και να δείχνεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Ιδού μερικά μικρά μυστικά για να το πετύχεις.

Μικρά βήματα

Τα κανονικά βήματα, αυτά που κάνουμε με ίσια παπούτσια, δείχνουν αφύσικα αν προσπαθήσεις να τα κάνεις με τακούνια. Πόσο μικρά είναι τα μικρά βήματα; Ένας κλασικός κανόνας για το βάδισμα επάνω σε τακούνια λέει πως η φτέρνα του ποδιού που κάνει το βήμα δεν πρέπει να ξεπερνά το τελείωμα της καμάρας του άλλου ποδιού. Ναι, τόσο μικρά.

Οι φτέρνες πρώτα

Ένα κλασικό λάθος που ενισχύει τον πόνο των τακουνιών είναι ότι οι περισσότερες γυναίκες ρίχνουν το βάρος κάθε βήματος στο μπροστινό μέρος του ποδιού, όπως κάνουμε όταν περπατάμε ξυπόλυτοι ή με ίσια παπούτσια. Το σωστό με τα τακούνια είναι το βάρος να πέφτει πρώτα στο πίσω μέρος του ποδιού –αφύσικο, ναι, αλλά συνηθίζεται μετά από λίγο, και πονάει σαφώς λιγότερο.

Ίσια η πλάτη

Δεν υπάρχει πιο αστείο θέαμα από την μικρή καμπούρα που σχηματίζεται στο πάνω μέρος του σώματος όταν προσπαθείς να κρατήσεις την ισορροπία σου υπομένοντας τον πόνο των τακουνιών. Ό,τι και αν κάνεις, θυμήσου ότι η πλάτη πρέπει να είναι ολόισια. Αλλιώς τζάμπα ο κόπος.

Αγαλματάκια ακούνητα



Δεν είναι μόνο πώς περπατάς με τα τακούνια, είναι και το πώς στέκεσαι όταν είσαι ακίνητη. Ένα κλασικό κόλπο είναι αυτό που φαίνεται στο παραπάνω σκίτσο: Η φτέρνα του ενός ποδιού πρέπει να είναι περίπου στη μέση του άλλου, και υπό γωνία. Το βάρος πέφτει στο δεύτερο πόδι (αυτό που είναι ίσιο) μέχρι να κουραστείς και να αλλάξεις θέση και βάρος από το ένα στο άλλο.

Διαλείμματα παθήματα

Γίνεται να φοράς τακούνια όλη μέρα χωρίς να καταλήξεις πρακτικά κουτσή το βράδυ, αρκεί να κάθεσαι ανά τακτά χρονικά διαστήματα για αρκετή ώρα. Προσοχή-προσοχή: Ό,τι και αν κάνεις, όση ώρα και αν έχεις μπροστά σου για να καθίσεις και να ξεκουραστείς, μην διανοηθείς να τα βγάλεις. Τα πονεμένα πόδια πρήζονται αν τους δώσεις χώρο, και τα πρησμένα πόδια πονάνε διπλά όταν ξαναβάλεις τα τακούνια.

Το μέγεθος μετράει

…Τόσο του τακουνιού (αν έχεις περάσει μια ζωή με αθλητικά, δεν θα επιχειρήσεις αμέσως τα 10ποντα στιλέτο) όσο και της σωστής εφαρμογής του παπουτσιού στο πόδι σου –τακούνι που μπαινοβγαίνει δεν περπατιέται, νόμος απαράβατος. Επίσης, όσο πιο φαρδύ το τακούνι τόσο ευκολότερο το περπάτημά του, και λιγότερος ο πόνος, για τις πρωτάρισσες. Και τέλος, είναι καλή ιδέα να ξοδέψεις λίγα χρήματα παραπάνω για να αγοράσεις τακούνια καλύτερης ποιότητας –ακόμα και το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένο το εσωτερικό του παπουτσιού μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά στο πόσο σταθερά είναι τα βήματά σου, και πόσο (λιγότερο) πονάει το πέλμα.
in2life.gr
Η ελληνική γιορτή του αυτοκινήτου!Η σημαντικότερη στιγμή για την αυτοκίνηση στην Ελλάδα έφτασε. Η Έκθεση Αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2016», ανοίγει τις πύλες της για το κοινό το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου του Παρισιού.

Στο Ολυμπιακό ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο), οι αυτοκινητοβιομηχανίες πρόκειται να παρουσιάσουν τα νέα μοντέλα τους που έκαναν παγκόσμια πρεμιέρα στο Παρίσι καθώς και τις τελευταίες τεχνολογίες ασφάλειας. Η Έκθεση Αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2016», θα υποδέχεται το κοινό έως την Κυριακή 30 Οκτωβρίου.

Η φετινή γιορτή του αυτοκινήτου προβλέπεται συναρπαστική γιατί οι κατασκευαστές αυτοκίνητων έχουν δημιουργήσει πληθώρα νέων μοντέλων και στοχεύουν στην αύξηση του ποσοστού που κατέχουν στην αγορά.

Η πλειοψηφία των εισαγωγέων αντιπροσώπων αγκάλιασε και την φετινή διοργάνωση. Ειδικότερα, στην Έκθεση Αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016 FISIKON», συμμετέχουν οι μάρκες Abarth, Alfa Romeo, Audi, BMW, Dacia, Fiat, Ford, Isuzu, Mercedes, Mini, Nissan, Porsche, Renault, Seat, Skoda, smart, Ssangyong, Subaru, VW και Volvo. Επίσης συμμετέχει και η διακεκριμένη εταιρεία μοτοσυκλετών Yamaha.

Η θέση της φετινής διοργάνωσης ενισχύεται και για έναν ακόμη λόγο: θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους επισκέπτες μετά τις πρόσφατες αλλαγές στη φορολογία των αυτοκινήτων, που διαμορφώνουν νέες τάσεις στην εγχώρια αγορά. Οι εισαγωγείς αντιπρόσωποι θα ενημερώσουν τους καταναλωτές, μεταξύ άλλων, για τα νέα μοντέλα, τις νέες τιμές, τις προωθητικές ενέργειες και τα νέα προγράμματα τους.

Η ΦΙΛΠΑ, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την φετινή γιορτή του αυτοκινήτου. Εκθέτει μοναδικά αυτοκίνητα που έγραψαν τις χρυσές σελίδες της αυτοκίνησης. Μπροστά στα μάτια των επισκεπτών θα βρίσκονται πανέμορφα μοντέλα ιδιαίτερα υψηλής αξίας συντηρημένα με άψογο τρόπο από λάτρεις της αυτοκίνησης.

Παράλληλα θα υπάρχουν προϊόντα και υπηρεσίες, που είναι συνδεδεμένα με το αυτοκίνητο και τις δραστηριότητες που προκύπτουν, από την χρήση και την συντήρηση του.

Οι επισκέπτες έχουν τη ευκαιρία να πραγματοποιήσουν Test Drives με τα δημοφιλέστερα μοντέλα της ελληνικής αγορά και άμεσα, να κάνουν συγκρίσεις μεταξύ των αυτοκινήτων, έτσι ώστε να έχουν μια πλήρη εικόνα για το μοντέλο και την έκδοση που θα αγοράσουν.

Στο πρόγραμμα αναβάθμισης της έκθεσης περιλαμβάνονται τα εξής:

1. Εσωτερικός εκθεσιακός χώρος

- Εξασφαλίσθηκε η προσθήκη ενός νέου χώρου έκτασης 1.500 τ.μ. για να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι ανάγκες προβολής των εισαγωγέων αυτοκινήτων.

- Ο αναθεωρημένος σχεδιασμός συνέβαλε στην καλύτερη εκμετάλλευση και του τελευταίου διαθέσιμου τ.μ.

- Αναβαθμίστηκαν ο φωτισμός και οι ενημερωτικές πινακίδες.

- Επιλέχθηκαν νέα υλικά για την διακόσμηση.

- Δημιουργήθηκαν σημεία πληροφόρησης και ενημέρωσης του κοινού.

2. Εξωτερικός εκθεσιακός χώρος

- Νέος χώρος στάθμευσης των αυτοκινήτων 5.000 θέσεων.

- Νέα ομορφότερη και πιο λειτουργική είσοδος της έκθεσης.

- Αναδιοργάνωση του χώρου που φιλοξενεί τα Test Drives.

- Νέες δραστηριότητες που προβάλουν την αυτοκίνηση και την ασφάλεια.

- Έντονη σήμανση όλων των σημείων και του χώρου στάθμευσης των αυτοκινήτων.

H FISIKON, φυσικό αέριο κίνησης είναι ο μεγάλος χορηγός της φετινής έκθεσης. Η FISIKON, θα ενημερώσει τους επισκέπτες για τα οφέλη από την χρήση του φυσικού αερίου στα αυτοκίνητα καθώς και τα οφέλη από την μετατροπή των πετρελαιοκίνητων σε διπλού καυσίμου.

Οι πολλαπλές χορηγίες και αιγίδες και της φετινής διοργάνωσης «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2016» θα είναι όπως πάντα σημείο αναφοράς.

Το εισιτήριο καθορίστηκε στα 6 ευρώ. Παιδιά συνοδευόμενα ηλικίας μέχρι 12 ετών, δεν πληρώνουν εισιτήριο. Φοιτητικό και ειδικές κατηγορίες 3 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με την Έκθεση Αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2016» μπορείτε να αναζητήσετε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.
The Accountant: Η επιστροφή του Μπεν ΆφλεκΊσως, εκ πρώτης όψεως, ο αυτισμός να μη μοιάζει σαν μία καλή αφορμή για ταινία δράσης, το Χόλιγουντ, όμως, δε σταμάτησε ποτέ μπροστά σε τέτοιες προφανείς εντυπώσεις. Συνεπώς, για τον Γκάβιν Ο’ Κόνορ και τον σεναριογράφο του Μπιλ Ντιμπούκ, το “The Accountant” ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία ν’ ακονίσουν τις αφηγηματικές τους ικανότητες παντρεύοντας το παρωχημένο με το πρωτότυπο. Αν και βλέπεται ευχάριστα, το αποτέλεσμα είναι ελαφρώς ανισόρροπο, με την καλοστημένη δράση και τον εξαιρετικό Μπεν Άφλεκ να αντισταθμίζουν, απλώς, τα σεναριακά άλματα και την αδυναμία της πλοκής να εκμεταλλευτεί επαρκώς όλους τους χαρακτήρες.

Η υπόθεση

Ένας λογιστής σε κάποια εσχατιά του Ιλινόις, φαίνεται ότι αναλαμβάνει πολύ μεγαλύτερες και πιο σκιώδεις δουλειές απ’ τις υπηρεσίες που παρέχει στους αγρότες της περιοχής του. Με το Υπουργείο στο κατόπι του, ο Κρίστιαν Γουλφ καταφτάνει σε μία μεγάλη εταιρεία προσθετικών μελών με αποστολή να βρει την αιτία πίσω απ’ το έλειμμα που ανακάλυψε μία υπάλληλος του λογιστηρίου. Η υπόθεση, όμως, δεν είναι όσο “καθαρή” φαινόταν κι έτσι “ο λογιστής” βρίσκεται και πάλι μπλεγμένος σε σκοτεινές, επικίνδυνες δουλειές, αυτή τη φορά με την ηθική υποχρέωση να προστατέψει την δύσμοιρη και γοητευτική συνάδελφό του...



Η κριτική

Μιας και οι δημιουργοί αποφασίζουν να μην κρατήσουν κλειστό το μεγάλο τους “χαρτί”, είναι εξαρχής αντιληπτό ότι ο “λογιστής” είναι τόσο καλός στη δουλειά του, επειδή είναι εξαιρετικά καλός στα μαθηματικά και εμμονικά προσηλωμένος στην αποπεράτωση οποιουδήποτε έργου και αν έχει αναλάβει. Ο λόγος είναι ότι έχει μία μορφή αυτισμού που του επιτρέπει να είναι λειτουργικός ως επαγγελματίας, ακόμη και με τις αναμενόμενες δυσκολίες στις συναναστροφές κοινωνικού ή αισθηματικού χαρακτήρα και την τυπική εσωστρέφεια που δεν είναι πάντα ανώδυνη.

Το γιατί, βέβαια, επαγγέλλεται τον λογιστή για λογαριασμό μαφιόζων και καρτέλ είναι ένα ερώτημα που μένει ν’ απαντηθεί…

Η επιλογή αυτή, η κατάσταση του ήρωα να μην αποκαλυφθεί αργότερα στην ταινία, δίνει την ευκαιρία στον Μπεν Άφλεκ να μας δώσει μία πολύ καλή ερμηνεία ως αυτιστικός, μα θανατηφόρος, λογιστής, η οποία υπονομεύεται μόνο απ’ τις απιθανότητες της πλοκής και το εκβιαστικό μήνυμα του επιλόγου. Στριμωγμένος σε μία γωνία που δεν επέλεξε και εκπαιδευμένος από παιδί να αποκρούει τις επιθέσεις του υπόλοιπου κόσμου για να διαφυλάξει τη θέση του σ’ αυτόν, ο πολυτάλαντος Κρίστιαν περιφέρεται σαν μυστικός υπερήρωας μεταξύ νομιμότητας και παρανομίας με μια δυσδιάκριτη ατζέντα και την πολύτιμη καθοδήγηση μίας μυστηριώδους γυναίκας, της οποίας ακούμε μόνο τη φωνή.

Στην πορεία, οι δημιουργοί μας αποκαλύπτουν σημαντικά στοιχεία για την παιδική του ηλικία και τον τρόπο με τον οποίο βρέθηκε να κάνει ότι κάνει, συνδέοντάς τον με τον ειδικό πράκτορα που προσπαθεί να τον ξεσκεπάσει, αλλά και τον μυστηριώδη μισθοφόρο που εκτελεί συμβόλαια για ευυπόληπτους εντολοδόχους με την άνεση που ο “λογιστής” λύνει τον γόρδιο δεσμό των οικονομικών δεδομένων του τελευταίου του πελάτη. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον, βέβαια, έχει ο χαρακτήρας της υπέροχης, μα υποτιμημένης απ’ το σενάριο, Άνα Κέντρικ, η οποία έρχεται πολύ κοντά στον Κρις, σπάζοντας στιγμιαία το σκληρό περίβλημα που του έδωσε η ζωή και σφυρηλάτησε με τη σειρά του ο πατέρας του.

Οι αποκαλύψεις έρχονται η μία μετά την άλλη, όταν η “σοβαρή” δουλειά αποδεικνύεται μαφιόζικου επιπέδου και ο Κρις αναγκάζεται να επιστρέψει στις γνώριμες τακτικές επιβίωσής του, μιας και αυτή τη φορά, είναι μία αθώα κοπέλα που κινδυνεύει επειδή βρέθηκε στη θέση να επισημάνει τις ατασθαλίες πριν καλυφθούν. Αν και στη δράση, ο Ο’ Κόνορ αποδεικνύεται καλός μαέστρος, το συνολικό παζλ της ταινίας αποτελείται από πολλά και παράταιρα κομμάτια που ποτέ δεν κολλάνε σε μία αφήγηση με σταθερό ρυθμό και αρμονική “χορογραφία”. Στο τέλος, όλα κλείνουν με ένα αχρείαστο “ενημερωτικό” βίντεο που μας επιφυλάσσει την πιο μεγάλη ανατροπή του φιλμ και συμπληρώνει την υπερηρωική ατμόσφαιρα με λίγο άρωμα από X-Men.

Το “The Accountant” είναι μία συμπαθητική ταινία δράσης, παρά τα εμφανή ελαττώματά της, ενώ, με τον τρόπο που κλείνει, αφήνει έντονα την αίσθηση ότι σηκώνει σίκουελ.

Βγαίνουν ακόμη:
Το συμπαθητικό δράμα εποχής του Φρανσουά Οζόν “Franz”, η νέα ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ “Julieta”, το “Coming Home” του Ζανγκ Γιμού, η βελγική κομεντί “Belgica”, η ταινία τρόμου “Ouija: Origin of Evil” και, για τα παιδιά, οι διασκεδαστικές ταινίες “Pete's Dragon” και “Middle School: The Worst Years of My Life”.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!