Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019


Φρικτό θανατο βρήκε ένας επτάχρονος από το Ουισκόνσιν στα χέρια των κηδεμόνων του και του έφηβου «αδερφού» του, που κατηγορούνται ότι υπέβαλαν σε φρικτά βασανιστήρια και σκότωσαν το αγοράκι επειδή δεν μπορούσε να απαγγείλλει εδάφια από τη Βίβλο.
Ο μικρούλης Ethan Hauschultz, σύμφωνα με το κατηγορητήριο εις βάρος των τριών συλληφθέντων, εξέπνευσε τον περασμένο Απρίλη αφού «ετάφη ζωντανός» στο χιόνι, ενώ βρισκόταν υπό την κηδεμονία των Timothy και Tina Hauschultz.
Το ζευγάρι κατηγορείται ότι υπέβαλε το αγοράκι σε αρρωστημένες τιμωρίες, βάζοντάς το για παράδειγμα να κρατά επί δύο ώρες καθημερινά, για μία εβδομάδα, ένα μεγάλο κούτσουρο βάρους 20 κιλών. Οι εν λόγω τιμωρίες επιβάλλονταν στον μικρό Ethan για διάφορα ασήμαντα «παραπτώματα», όπως το να μην θυμάται να απαγγείλει απ’ έξω εδάφια από τη Βίβλο που τον ανάγκαζαν να απομνημονεύσει.
Το σαδιστικό ζευγάρι είχε αναλάβει τη κηδεμονία του 7χρονου μετά από δικαστική εντολή και δεν είναι ξεκάθαρο τι είδους συγγένεια τους συνέδεε με το θύμα τους. Ο 15χρονος γιος των Hauschultz κατηγορείται επίσης ότι βασάνιζε το μικρό αγοράκι. Σε μια περίπτωση, φέρεται κλώτσησε και να γρονθοκόπησε τον Ethan τουλάχιστον 100 φορές, ενώ στη συνέχεια του κράτησε με το πόδι του το κεφάλι μέσα σε μια λακούβα γεμάτη νερά.
Σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή, ο θάνατος του Ethan τον περασμένο Απρίλιο οφειλόταν σε έναν συνδυασμό υποθερμίας και σοβαρών τραυμάτων στο κεφάλι, την κοιλιά και το στήθος. Ο μικρούλης είχε επίσης σπασμένα πλευρά, όπως διαπιστώθηκε στη νεκροψία.
Οι Αρχές πιστεύουν ότι το ζευγάρι έθαψε ζωντανό στο χιόνι το παιδί, στο πλαίσιο μίας ακόμα σαδιστικής τιμωρίας επειδή δεν ήξερε απ’ έξω τη Βίβλο. Όταν το έβγαλαν τελικά από το «παγωμένο φέρετρό του», το παιδάκι είχε χάσει τις αισθήσεις του. Παρότι το μετέφεραν στο νοσοκομείο, ο μικρούλης δεν συνήλθε ποτέ.
Ο 15χρονος γιος του ζευγαριού κατηγορείται για ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού, ο 48χρονος πατέρας του για φόνο και η 35χρονη Tina για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και αποτυχία να αποτρέψει σωματικές βλάβες.
Η δίκη των τριών κατηγορουμένων αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα.

Το 18χρονο αγόρι από την Αγγλία άνοιξε λογαριασμό στην τράπεζα επειδή ήθελε να φυλάξει σε ασφαλές σημείο το δωράκι από τη γιαγιά του.
Ο νεαρός είχε πάρει μία επιταγή των 10.000 ευρώ από τη γιαγιά του. Χρήματα που θα τον βοηθούσαν στο ξεκίνημα της ενήλικης ζωής του.
Ωστόσο, όταν πήγε να τσεκάρει το υπόλοιπο του λογαριασμού του είδε «αστεράκια». Η τράπεζα είχε περάσει από λάθος στον λογαριασμό σχεδόν 10 εκατομμύρια ευρώ…
«Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Ο γιος μου ήταν εκατομμυριούχος. Φυσικά, αυτό δεν κράτησε για πολύ», είπε η μητέρα του.
Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!
«Είναι μόλις 18 χρονών! Χαίρομαι που μας είπε το λάθος αμέσως και δεν έκανε καμιά τρέλα να ξοδέψει τα λεφτά», συνέχισε.
Οι άνθρωποι της τράπεζας είδαν το λάθος τις επόμενος ώρες και διόρθωσαν το λάθος.
Τουλάχιστον… είχε το μαξιλαράκι από τη γιαγιά του!
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!