Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018


Οκτώ στις δέκα κινητές εφαρμογές για θέματα υγείας (mobile health apps) μεταδίδουν σε τρίτες εταιρείες ευαίσθητα στοιχεία σχετικά με την υγεία των -ανυποψίαστων- χρηστών.

Μάλιστα, μόνο οι μισές το κάνουν αυτό μέσω ασφαλούς διαδικτυακής σύνδεσης, με αποτέλεσμα να δημιουργούν και κινδύνους κυβερνο-ασφάλειας, εκτός από την παραβίαση της ιδιωτικότητας εκατομμυρίων χρηστών.

Αυτό διαπίστωσε μια έρευνα Ελλήνων και Ισπανών ερευνητών, οι οποίοι αξιολόγησαν σε βάθος τις 20 δημοφιλέστερες εφαρμογές υγείας για «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα και άλλες κινητές συσκευές με λειτουργικό Android, που οι χρήστες μπορούν να «κατεβάσουν» δωρεάν μέσω του Google Play.

Για κάθε μία από τις εφαρμογές έχουν γίνει 100.000 έως ένα εκατομμύριο downloads, ενώ η βαθμολογία από άλλους χρήστες είναι τουλάχιστον 3,5/5.

Οι κινητές αυτές εφαρμογές διαχειρίζονται, παρακολουθούν και αποθηκεύουν διάφορα βιοϊατρικά στοιχεία των χρηστών, σχετικά με τη γενικότερη κατάσταση της υγείας τους, συγκεκριμένες παθήσεις και ιατρικά ραντεβού.

Αυτό που τέθηκε επί τάπητος από τη νέα μελέτη, η οποία διήρκεσε από τον Ιανουάριο 2016 έως τον Αύγουστιο 2017, είναι κατά πόσο αυτά τα προσωπικά δεδομένα παραμένουν μόνο στη συσκευή.

Όπως υπογραμμίζουν οι ερευνητές, το «ανησυχητικό συμπέρασμα» είναι ότι στην πραγματικότητα οι περισσότερες εφαρμογές (το 80%) προχωρούν σε ανάρμοστη και ανεξέλεγκτη χρήση αυτών των στοιχείων, αποκαλύπτοντάς ευαίσθητα δεδομένα σε τρίτα μέρη, χωρίς γνώση ή συναίνεση του χρήστη.

Πέντε ερευνητές του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου του Πειραιά, οι Κώστας Πατσάκης (επίκουρος καθηγητής - υπεύθυνος της έρευνας), Αχιλλέας Παπαγεωργίου, Μιχαήλ Στρίγκος, Ευγενία Πολίτου και Ευθύμιος Αλέπης, καθώς και ο Αγκούστι Σολάνας του Πανεπιστημίου Ροβίρα ι Βιργίλι της Ταραγόνα, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό «IEEE Access» για θέματα ηλεκτρονικών εφαρμογών, διαπίστωσαν ότι μόνο το 20% των εφαρμογών αποθηκεύουν τα δεδομένα υγείας μόνο στα smartphones και στις άλλες συσκευές των χρηστών.

Οι μισές εφαρμογές που εξετάσθηκαν, μοιράζονται με τρίτα μέρη, τόσο δεδομένα κειμένου όσο και πολυμέσων, όπως εικόνες από ακτινογραφίες. Το 50% των εφαρμογών δεν χρησιμοποποιούν ασφαλή κρυπτογραφημένη online σύνδεση (HTTPS), με αποτέλεσμα τα δεδομένα των χρηστών να είναι εύκολα προσβάσιμα από άλλους. Αυτό, πέρα από τα προσωπικά στοιχεία για την υγεία, αφορά και τους κωδικούς ασφαλείας της συσκευής (passwords) ή τις αποθηκευμένες φωτογραφίες των χρηστών.

Μερικές εφαρμογές υγείας, όταν εγκαθίστανται στη συσκευή του χρήστη, απαιτούν πρόσβαση σε στοιχεία γεωεντοπισμού της θέσης του, στο μικρόφωνο, στην κάμερα, στον κατάλογο επαφών, στην εξωτερική κάρτα αποθήκευσης δεδομένων και στο bluetooth, παρόλο που τέτοια δικαιώματα δεν είναι απαραίτητα για να λειτουργήσει σωστά η εφαρμογή.

«Υποστηρίζουμε σαφώς τη χρήση κινητών εφαρμογών υγείας, αλλά οι χρήστες πρέπει να γνωρίζουν ότι η δημοφιλία των εφαρμογών δεν διασφαλίζει την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια. Οι άνθρωποι πρέπει να είναι ενήμεροι για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν», επεσήμαναν οι ερευνητές.

Έκαναν επίσης γνωστό ότι, αφότου ενημέρωσαν τους δημιουργούς των εφαρμογών για τα ευρήματα της έρευνάς τους, σε κάποιες περιπτώσεις ορισμένα ζητήματα διορθώθηκαν, όπως η ανασφαλής μετάδοση των δεδομένων.

Όμως, αναφέρει το Αθηναικό Πρακτορείο, το σημαντικότερο θέμα, η διαρροή των προσωπικών ιατρικών δεδομένων σε τρίτους, δεν αντιμετωπίσθηκε καθόλου.

Η μελέτη έγινε στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού δικτύου CRYPTACUS, το οποίο -με χρηματοδότηση από την ΕΕ- αποσκοπεί στο να αναπτύξει καλύτερες λύσεις για την online ασφάλεια των Ευρωπαίων πολιτών.
real.gr

Αυτόνομα λεωφορειάκια χωρίς οδηγό, που κινούνται σε ξεχωριστή λεωφορειολωρίδα, άρχισε να δοκιμάζει το Ντουμπάι με την ευκαιρία της Συνόδου για την Παγκόσμια Διακυβέρνηση (World Government Summit) που πραγματοποιείται στην πόλη αυτές τις μέρες.

Τα ηλεκτροκίνητα οχήματα, που έχουν σχεδιασθεί για μικρές και μέσες αποστάσεις, έχουν μήκος 2,87 μέτρων, πλάτος 2,24 και ύψος 2,82, ενώ το βάρος τους είναι περίπου ενάμιση τόνος.

Μπορούν να εξυπηρετήσουν το καθένα μέχρι δέκα επιβάτες (έξι καθιστούς και τέσσερις όρθιους) αναπτύσσοντας μέση ταχύτητα 20 χιλιομέτρων την ώρα.



Κάθε λεωφορειάκι είναι εφοδιασμένο με μια μπαταρία που του δίνει αυτονομία κίνησης για τρεις ώρες, ενώ επαναφορτίζεται σε έξι ώρες.

Δύο ή παραπάνω από τα λεωφορειάκια μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους και να αποτελέσουν συρμό μέσα σε 20 δευτερόλεπτα το πολύ και να αποσυνδεθούν μέσα σε μόνο πέντε δευτερόλεπτα (όλα αυτά μόνα τους, χάρη στις κάμερες και στις ηλεκτρομηχανολογικές τεχνολογίες που διαθέτουν).

Η πρωτοβουλία της αρμόδιας Αρχής Μεταφορών του Ντουμπάι (Roads and Transport Authority-RTA) εντάσσεται στο πλαίσιο του φιλόδοξου στόχου της αραβικής πόλης να γίνει η πιο «έξυπνη στον κόσμο».

Στόχος, μεταξύ άλλων, είναι έως το 2030 το 25% των μετακινήσεων να γίνεται με αυτόνομα οχήματα.

Τα λεωφορειάκια κατασκευάζονται στην Ιταλία για λογαριασμό της αμερικανικής Next Future Transportation, με την οποία έχει υπογράψει τη σχετική σύμβαση προμήθειας η RTA του Ντουμπάι.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ- ΜΠΕ
Αμερικανός κόρταρε Γιαπωνέζα μέσω εφαρμογής και όταν τη συνάντησε τη δολοφόνησε και τη διαμέλισε
Τα ίχνη μιας 27χρονης κοπέλας από την Ιαπωνία είχαν χαθεί από τις 16 Φεβρουαρίου. Τελευταία φορά εθεάθη στον σιδηροδρομικό σταθμό JR Morinomiya στην Οσάκα, όπως αποκαλύφθηκε από κάμερες ασφαλείας, όπου συνάντησε έναν νεαρό άνδρα και μπήκε μαζί του σε κτίριο με διαμερίσματα. Το βίντεο αυτό οδήγησε τις αρχές στα ίχνη του ανθρώπου που έβαλε με φρικιαστικό τρόπο τέλος στη ζωή της, όπως αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια των ερευνών.
Πιο συγκεκριμένα, στις 22 Φεβρουαρίου διεξήχθη έρευνα στο εν λόγω κτίριο και συνελήφθη ο Yevgeniy Vasilievich Bayraktar, κάτοικος της Νέας Υόρκης και ύποπτος για παράνομη κράτηση της γυναίκας. Όταν οι Αρχές έψαχναν το δωμάτιό του, βρήκαν ένα… κεφάλι, κρυμμένο σε βαλίτσα. Αυτομάτως του απαγγέλθηκαν κατηγορίες και ξεκίνησαν οι ανακρίσεις.
Μετά από τρεις ημέρες, ο Bayraktar ομολόγησε το έγκλημά του, δηλώντας πως «παράτησα το πτώμα γυναίκας που ήταν μαζί μου» και οδήγησε τις Αρχές στα σημεία που είχε κρύψει τα μέλη του σώματός της.
Συνοδεία του δράση, η αστυνομία βρήκε τον κορμό της άτυχης γυναίκας σε σημείο της πόλης Shimamoto, 580 μέτρα μακριά από εκεί που είχε θάψει τα χέρια της. Έπειτα οδήγησε τις Αρχές στη Yamashina για να τους αποκαλύψει πού ήταν τα πόδια της (τα είχε πετάξει με απόσταση πέντε μέτρων το ένα από το άλλο).
Η ταυτοποίηση έγινε άμεσα και διαπιστώθηκε πως το θύμα ήταν η 27χρονη Γιαπωνέζα, της οποίας τα ίχνη αγνοούνταν έπειτα από ραντεβού που είχε κανονίσει με τον Αμερικανό τουρίστα, μέσω dating app.
ap
Πηγή: Τοπική εφημερίδα, The Asahi Shimbum
Στις 16 Φεβρουαρίου η γυναίκα είπε σε φίλες της πως θα έκανε ένα μικρό ταξίδι από την πόλη της (Sanda) ως την Οσάκα για να συναντήσει κάποιον γνωστό της. Το «ζευγάρι» ήταν σε επαφή για αρκετούς μήνες μέσω ενός dating app που έχει σκοπό να «φέρνει πιο κοντά» Ιάπωνες με ξένους.
Το υλικό που εξασφάλισαν οι αρχές, από τις κάμερες ασφαλείας του διαμερίσματος, έδειχνε τον κατηγορούμενο για τη δολοφονία και το διαμελισμό της νεαρής γυναίκας, να εισέρχεται στο δωμάτιο παρέα με το θύμα. Από τότε δεν την ξαναείδε κανείς, ενώ ο άνδρας μπαινοέβγαινε για μέρες, κρατώντας μια αποσκευή.
Βρέθηκαν ίχνη αίματος στο δωμάτιό του, με την αστυνομία να εκφράζει την πεποίθηση πως εκεί έγινε ο διαμελισμός του θύματος. Επιβεβαιώθηκε πως ο Bayraktar συνάντησε και άλλες γυναίκες, μέσω της ίδιας εφαρμογής, οι οποίες, ευτυχώς, χαίρουν άκρας υγείας.
Γιατί εξαφανίστηκε το χαρτί υγείας από τα ράφια των σούπερ μάρκετ στην Ταϊβάν;
Με φρενήρεις ρυθμούς αγοράζουν χαρτί υγείας οι κάτοικοι της Ταϊβάν το τελευταίο τριήμερο, με αποτέλεσμα το συγκεκριμένο προϊόν να αποτελεί πλέον είδος υπό εξαφάνιση από τα ράφια των σούπερ μάρκετ.
Όχι, δεν κυκλοφόρησαν ειδήσεις ότι επίκειται πόλεμος. Ο πανικός προκλήθηκε όταν ανακοινώθηκε πως… έρχονται αυξήσεις στην τιμή πώλησης του χαρτιού υγείας.
Όπως σημειώνει το BBC, οι παραγωγοί ενημέρωσαν πως θα αυξήσουν τις τιμές κατά 10 ως και 30% τον επόμενο μήνα, εξαιτίας της αύξησης του κόστους του χαρτοπολτού, της πρώτης ύλης που χρησιμοποιείται για την παραγωγή χαρτιού υγείας. Ενδεικτικά αναφέρεται πως ένας τόνος χαρτοπολτού πέρυσι κόστιζε 650 δολάρια, ενώ φέτος η τιμή του ανέρχεται στα 800.
Όταν όμως το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων μετέδωσε πως η αύξηση αυτή θα μετακυλησθεί στους καταναλωτές, στα σούπερ μάρκετ προκλήθηκε πανδαιμόνιο, από ανθρώπους που έσπευσαν να κάνουν τις προμήθειές τους πριν εφαρμοστούν οι νέες τιμές.
Μέχρι σήμερα, μια συσκευασία 12 ρολών χαρτιού υγείας στοιχίζει στους καταναλωτές 8,71 δολάρια, ενώ από τον επόμενο μήνα η τιμή της ίδιας συσκευασίας θα εκτοξευθεί στα 11,3 δολάρια.
Τα πιο εντυπωσιακά τζακούζι - Τι τα κάνει να ξεχωρίζουνΈνα τζακούζι, ή αλλιώς υδρομασάζ, αποτελεί αναμφισβήτητα ένα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό σε ένα εσωτερικό ή εξωτερικό περιβάλλον. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που επιβεβαιώνουν αυτό το επιχείρημα, και πολλοί ακόμα που καθιστούν ένα υδρομασάζ μια εξαιρετική επιλογή!
Επιπλέον, ένα τζακούζι ενισχύει την αισθητική του χώρου, προσθέτει ένα πολυτελές στοιχείο και μπορεί να αποτελέσει το σημείο αναφοράς του design ενός δωματίου, όπως θα δούμε παρακάτω μέσα από τα παραδείγματα.
Πρώτα όμως, ας δούμε τους λόγους για τους οποίους το τζακούζι είναι τόσο αγαπητό και τους τρόπους με τους οποίους βελτιώνει την εμπειρία των επισκεπτών!
1. Υγεία πάνω απ'όλα!
jac1.jpg
Τα τζακούζι είναι γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες. Περνώντας χρόνο μέσα σε ένα υδρομασάζ, μπορεί να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος, να ανακουφίσει τον πόνο των μυών και των αρθρώσεων και να μειώσει το άγχος.
2. Η σχέση μεταξύ του τζακούζι και του ύπνου REM (Rapid Eye Movement)
jac2.jpg

Η εμπειρία του τζακούζι οδηγεί σε καλύτερο ύπνο — ειδικά όταν απολαμβάνεται λίγο πριν ξαπλώσουμε. Λόγω του γεγονότος ότι το σώμα θερμαίνεται και χαλαρώνει, ο ύπνος έρχεται ευκολότερα και γρηγορότερα, μειώνοντας σημαντικά τις πιθανές διαταραχές κατά τη διάρκεια της νύχτας. Και όπως όλοι γνωρίζουμε ένας καλός ύπνος REM, ωφελεί τόσο το μυαλό όσο και το σώμα — ειδικά όταν κάποιος ταξιδεύει και είναι επιπλέον κουρασμένος.
3. Ένα κατάλυμα με Jacuzzi δείχνει – και είναι – πιο fancy!
jac3.jpg
Τη στιγμή που ένας ταξιδιώτης θα παρατηρήσει το τζακούζι, υποσυνείδητα θα προσδιορίσει το ξενοδοχείο ως πολυτελές. Κάπως έτσι, μια εγκατάσταση τζακούζι προσδίδει προστιθέμενη αξία σε ένα ξενοδοχείο, είτε αυτό είναι ενσωματωμένο στο περιβάλλον του spa ή μέσα στο δωμάτιο. Επιπλέον, ένα τζακούζι στο δωμάτιο είναι σαν δώρο στους καλεσμένους: ένας ιδιωτικός τόπος χαλάρωσης, που τους προσφέρει διακοπές υψηλής ποιότητας ή τους βοηθάει να χαλαρώσουν και να αποσυμπιεστούν κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού.
Τα ωραιότερα τζακούζι
Σαν τον Τιτανικό!
jac4.jpg
Το γεγονός ότι αυτό το κατάλυμα είναι πλωτό, το κάνει μοναδικό από μόνο του. Αλλά η τοποθέτηση ενός τζακούζι στην πρύμνη του πλοίου, του δίνει μια επιπλέον νότα πολυτέλειας, αναβαθμίζοντας το παιχνίδι για το Floating Resort by Scubaspa! Παρατηρήστε επίσης τις σκάλες που οδηγούν στο τζακούζι, οι οποίες το καθιστούν ακόμα πιο δραματικό και εντυπωσιακό.
Ο Ιδιωτικός παράδεισος!
jak5.jpg

Το So Sofitel Bangkok, έχει καταφέρει να δημιουργήσει έναν μικρό παράδεισο στο δωμάτιο! Αυτό το υδρομασάζ έχει το δικό του ξεχωριστό περιβάλλον, που θυμίζει μίνι πισίνα, με εξαιρετικό & πολυτελή σχεδιασμό. Επιπλέον, το design αυτού του τζακούζι εκμεταλλεύεται τη θέα της πόλης, δημιουργώντας ένα μέρος που ο ταξιδιώτης θα λατρεύει να χαλαρώνει και να ονειρεύεται!
Το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης!
jac6.jpg

Πηγή:hotelieracademy.gr
Μίτσιο Κάκου: «Αυτό τον αιώνα θα έλθουμε σε επαφή με εξωγήινους»
Οι άνθρωποι θα έχουν επαφή με εξωγήινους, το αργότερο έως το 2100, εκτιμά ο γνωστός φυσικός, μελλοντολόγος και συγγραφέας Μίτσιο Κάκου. Αλλά δεν είναι βέβαιος αν θα πρόκειται για μια άμεση «στενή» επαφή ή -το πιθανότερο- για μια εξ αποστάσεως επικοινωνία. Ούτε δηλώνει σίγουρος αν θα πρόκειται για φιλικούς ή εχθρικούς εξωγήινους ή κάτι ενδιάμεσο (π.χ. αδιάφορους).
Ο διακεκριμένος Αμερικανο-ιάπωνας καθηγητής θεωρητικής φυσικής στο Κολλέγιο City της Νέας Υόρκης - πολλά από τα βιβλία του οποίου έχουν μεταφραστεί και στα ελληνικά- μιλώντας στο Reddit εκτίμησε ότι το πιθανότερο «είναι να κάνουμε επαφή με ένα εξωγήινο πολιτισμό μέσα σε αυτό τον αιώνα, ακούγοντας τις ραδιοεπικοινωνίες τους».
Αλλά, όπως είπε, «το να τους μιλήσουμε, θα είναι δύσκολο, επειδή μπορεί να απέχουν δεκάδες έτη φωτός. Έτσι, στο μεταξύ, θα πρέπει να αποκωδικοποιήσουμε τη γλώσσα τους για να καταλάβουμε το επίπεδο της τεχνολογίας τους και τις προθέσεις τους. Θα είναι άραγε επεκτατικοί και επιθετικοί ή ειρηνικοί;».
Μια άλλη πιθανότητα, όπως ανέφερε, «θα είναι να προσγειωθούν στον κήπο του Λευκού Οίκου και να αναγγείλουν την ύπαρξή τους. Όμως νομίζω ότι αυτό είναι απίθανο, επειδή θα μοιάζουμε μάλλον με ζώα του δάσους γι' αυτούς, δηλαδή ανάξια για επικοινωνία μαζί τους».
Οι προβλέψεις των επιστημόνων διαφέρουν θεαματικά για το πότε η ανθρωπότητα μπορεί να έλθει σε επαφή με εξωγήινους. Μερικοί υπολογίζουν ότι αυτό θα συμβεί μέσα στα επόμενα 1.500 χρόνια, ενώ άλλοι έως το 2040. Ορισμένοι -όπως ο βρετανός φυσικομαθηματικός Στίβεν Χόκινκ- προειδοποιούν για τους σοβαρούς κινδύνους που μπορεί να κρύβει μια τέτοια επαφή, καθώς υπάρχει πιθανότητα να οδηγήσει στην ολοκληρωτική εξαφάνιση της ανθρώπινης φυλής (ή σε άλλα καθόλου ευχάριστα σενάρια).
Πιο πιθανή και πιο ακίνδυνη -αλλά όχι τελείως ακίνδυνη- θεωρείται από τους αστροβιολόγους και αστρονόμους η ανακάλυψη εξωγήινων μικροβίων μέσα στις επόμενες δύο έως τρεις δεκαετίες.
Στο νέο βιβλίο του «Το μέλλον της ανθρωπότητας» (Doubleday, 2018), ο Κάκου κάνει εικασίες για το πώς θα μπορούσαν να είναι οι εξωγήινοι, βασιζόμενος σε συνεντεύξεις με ειδικούς στην εξωβιολογία. Μεταξύ άλλων, θεωρείται πολύ πιθανό ότι θα έχουν στερεοσκοπική όραση για να μπορούν να βλέπουν και να κυνηγούν τη λεία τους, ένα είδος άκρων ή αποφύσεων για να πιάνουν αντικείμενα, καθώς και μια γλώσσα ή μια μορφή επικοινωνίας. Βέβαια, όλα αυτά μπορεί να σημαίνουν μια τεράστια γκάμα διαφορετικών πραγμάτων: από πλάσματα αρκετά ανθρωπόμορφα έως όντα της (ανατριχιαστικής) επιστημονικής φαντασίας...
Η συνέχεια επί της οθόνης της πραγματικής ζωής.

Η πολύπλευρη καριέρα του Στίβεν Σιγκάλ τον απομάκρυνε από το Χόλιγουντ και τον οδήγησε στη Ρωσία να διαφημίζει ρωσικά πυροβόλα όπλα, αλλά η τελευταία του κίνηση στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων μπορεί να είναι η πιο αιφνιδιαστική μέχρι σήμερα.

Ο 65χρονος Αμερικανός βετεράνος ηθοποιός, παραγωγός, σεναριογράφος, σκηνοθέτης, μάστερ πολεμικών τεχνών (του αϊκίντο) έγινε πρεσβευτής (brand ambassador) του Bitcoiin2Gen (B2G) ενόψει της Αρχικής Προσφοράς Νομισμάτων (ICO) τον επόμενο μήνα.

Η Bitcoiin2Gen ανακοίνωσε ότι ο «Zen Master» Στίβεν Σιγκάλ ήταν προφανής επιλογή που θα βοηθήσει να διευρυνθεί η «μακροπρόθεσμη δέσμευση προς την κοινότητα», σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «The Telegraph».

Ο Στίβεν Σιγκάλ είναι ένας άνθρωπος του οποίου οι πνευματικές πεποιθήσεις και ο ανθρωπισμός εντοπίζονται σε κάθε πτυχή της ζωής του, αναφέρει η εταιρεία σε δελτίο τύπου, στο οποίο εξυμνείται ο παραγωγός και ηθοποιός ως «πολύπλευρο ταλέντο και σύνθετο ανθρώπινο ον, του οποίου το πάθος, η ανιδιοτέλεια, η ακεραιότητα και ο χαρακτήρας ενσωματώνονται στο έργο του».

Η Bitcoiin2Gen ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2016 και αυτοπροβάλλεται ως «αυτοσυντηρούμενο κρυπτονόμισμα με το δικό του οικοσύστημα, δικό του πορτοφόλι, δικό του εξοπλισμό εξόρυξης και δυνατότητα ανταλλαγής του νομίσματος σε δημοφιλή νομίσματα».

Η ομάδα πίσω από το Bitcoiin2Gen προειδοποίησε επίσης τους δυνητικούς επενδυτές να μην εκλάβουν τη διαφήμιση του κρυπτονομίσματος από τον κ. Σιγκάλ ως επενδυτική συμβουλή.

«Ο Στίβεν Σιγκάλ έχει εκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον κόσμο και με την επιρροή του τώρα τους προσεγγίζουμε κάτι που δεν θα ήταν ποτέ δυνατό μέσω άλλων στρατηγικών μάρκετινγκ» πρόσθεσε.

Ο Ναός της Αναστάσεως στην Ιερουσαλήμ θα ξανανοίξει τις πύλες του αφού οι ισραηλινές αρχές ανέστειλαν τα φορολογικά και διοικητικά μέτρα που είχαν εξαγγείλει, οδηγώντας τις τρεις Εκκλησίες στην απόφαση να κλείσουν τον ναό για τρεις ημέρες.
Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η ανακοίνωση που εξέδωσαν το Ελληνορθόδοξο και το Αρμενικό Πατριαρχείο και η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία ανέφερε ότι ο ναός θα επαναλειτουργήσει κανονικά από αύριο το πρωί.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!