Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018


O Τζέφρι Άνταμς από την Αυστραλία ομολόγησε 45 χρόνια μετά ότι σκότωσε την γυναίκα του, Κόλιν. Η υπόθεση εξαφάνισης της κοπέλας ήταν ανοιχτή από το 1973.
Η Κόλιν Άνταμς είχε δηλωθεί αγνοούμενη, με τον άντρας τότε να αναφέρει πως έφυγε με έναν μεσήλικα, λέγοντάς του οτι δεν θέλει να ξαναδεί ούτε τον ίδιο, ούτε και τα παιδιά τους. Την προηγούμενη Τετάρτη, οι αρχές της Αυστραλίας συνέλαβαν τον σύζυγό της, Τζέφρι Άνταμς.
Μάλιστα η κάμερα τον «έπιασε» τη στιγμή που δείχνει που έχει θάψει το σώμα της, αφού την σκότωσε. Κατά τη διάρκεια των ανασκαφών στην αυλή του σπιτιού οι αρχές βρήκαν χθες τη σωρό της άτυχης γυναίκας.
Έγινε αγνώριστος – Πώς έχασε 80 κιλά
Ο Clayton Gee ήταν ένας υπέρβαρος άνθρωπος που έφτασε σε σημείο να κινδυνεύει η ζωή του από τα περιττά κιλά που κουβαλούσε.
Ο 30χρονος είναι άλλη μια περίπτωση ανθρώπου που αν και αργά, συνειδητοποίησε την κρισιμότητα της κατάστασης του και άλλαξε όλη του την ζωή.
Ο Τεξανός είναι πλέον αγνώριστος, έχοντας χάσει πάνω από 80 κιλά.
«Είχα δοκιμάσει πολλές δίαιτες και το μόνο που κατάφερνα ήταν να χάνω 10 κιλά και να παίρνω μετά τα διπλάσια. Κάθε νέο πρόγραμμα υποσχόταν ότι αυτό ήταν το καλύτερο».
Μια μέρα ο o Clayton «χάζευε» στο Reddit όταν έπεσε πάνω σε κάποιο άρθρο για τις θερμίδες. Εκεί γεννήθηκε το έντονο ενδιαφέρον του για τις θερμίδες, γεγονός που τον βοήθησε να χάσει βάρος.
ghjhgjh.PNG
Πριν

Face-Current-e1537185641965.jpg
Μετά
Σύντομα άρχισε να καταγράφει το φαγητό του, αγόρασε μια ζυγαριά τροφίμων, κατέβασε μια εφαρμογή για διατροφή και ξεκίνησε το ταξίδι του για να χάσει σημαντικό βάρος.
Η διατροφή του περιελάμβανε συνήθως τροφές υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη, όπως φακές, φασόλια και μπρόκολο, αλλά ομολογεί: "Είμαι επίσης οπαδός του ουίσκι, του παγωτού, ανάμεσα σε όλα τα άλλα στερεοτυπικά σκουπίδια" που ακόμα περιλαμβάνει η καθημερινότητα μου".

IMG_20180815_172817-1-e1537190451720.jpg
Πέντε πράγματα που πρέπει να έχετε πάντα στο γραφείο σας
Kαθημερινά, περνάμε ατελείωτες ώρες στο γραφείο μας. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο.
Είτε εργάζεστε από το σπίτι είτε στο γραφείο, παρακάτω θα δείτε ποια βασικά αντικείμενα θα πρέπει πάντα να έχετε στο γραφείο σας για να είστε οργανωμένοι και να αυξήσετε την παραγωγικότητα:
1. Μια καλή καρέκλα γραφείου

5ba13995e361c036008b5d5b-960-640.jpg
Το να κάθεστε σε μια άβολη καρέκλα όλη την ημέρα μπορεί να σας προκαλέσει πόνο στην πλάτη και να σας αποσπάσει την προσοχή από το να εστιάζετε στις δουλειές σας.
Μια αξιοπρεπή καρέκλα γραφείου θα πρέπει να παρέχει οσφυϊκή και πυελική υποστήριξη για να απομακρύνει το στρες από τους μυς της πλάτης σας. Δεδομένου ότι η κακή στάση του σώματος μπορεί να οδηγήσει σε πονοκεφάλους ή μυϊκή κόπωση, μια υποστηρικτική καρέκλα είναι μια αξιόλογη επένδυση.
2. Έναν ασύρματο εκτυπωτή

5ba13ba98ea82ff1248b52f1-960-640.jpg
Θα σας «λύσει» τα χέρια και επιπλέον, υπάρχουν κάποιες ανέξοδες, υψηλής ποιότητας επιλογές που μπορείτε να βρείτε.
3. Φακέλους

5ba13c398905f222388b5a49-960-640.jpg
Κρατήστε τα πάντα οργανωμένα σε ένα μέρος με ένα ντουλάπι αρχειοθέτησης.
Μπορεί να υπάρχουν φορές που θα έχετε σημαντικά έγγραφα, όπως αποδείξεις πληρωμών που θα πρέπει να κρατήσετε για το μέλλον.
Για να αποφύγετε την απώλεια αυτών των εγγράφων, χρησιμοποιείστε ένα ντουλάπι αρχειοθέτησης ή ένα φάκελο-ακορντεόν.
4. Έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο

5ba13cb2959f3419008b5ed9-960-640.jpg
Αν το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς σας εξαρτάται από τον υπολογιστή σας, τότε είναι σημαντικό να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας για σημαντικά αρχεία και έγγραφα σε περίπτωση που ο σκληρός δίσκος χαλάσει.
Οι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι αυτές τις μέρες είναι σχετικά φθηνοί για μεγάλες ποσότητες αποθηκευτικού χώρου.
Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια υπηρεσία αποθήκευσης cloud όπως το Google Drive, το DropBox ή το iCloud.
5. Ένα καλώδιο φόρτισης τηλεφώνου

5ba13e408ea82f520a8b566a-960-640.jpg
Το κινητό σας τηλέφωνο είναι πλέον απαραίτητο στην καθημερινότητά μας συνεπώς σε καμία περίπτωση δεν θα θέλατε ενώ είστε στην δουλειά να «ξεμείνετε» από μπαταρία.

Αναζητούνται δοκιμαστές για να δοκιμάσουν νέες ποικιλίες κάνναβης, μισθός ικανοποιητικός: αυτή η αγγελία που δημοσιεύτηκε από μια εταιρεία marketing του Τορόντο στον Καναδά προσέλκυσε το ενδιαφέρον εκατοντάδων υποψηφίων σε διάστημα λίγων ημερών.
Έναν μήνα πριν από τη νομιμοποίηση της κάνναβης για ψυχαγωγικούς σκοπούς στον Καναδά, η προσφορά μιας θέσης εργασίας μερικής απασχόλησης που έκανε η εταιρεία AHLOT δεν έμεινε απαρατήρητη: προτείνει σε έξι «ερασιτέχνες» να τους πληρώσει 50 δολάρια την ώρα, με ανώτατο όριο 12 ώρες τον μήνα, για να δοκιμάζουν τις νέες ποικιλίες μαριχουάνας.
Ο αντίκτυπος της αγγελίας δεν αναμενόταν σε καμία περίπτωση: σε λίγες ημέρες η ALHOT έλαβε περισσότερες από 500 υποψηφιότητες, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένας «μικρός πανικός» στην εταιρεία, όπως σχολίασαν στελέχη της στο Twitter.
Οι όροι για να εργαστεί κανείς εκεί: ο υποψήφιος να διαμένει στον Καναδά, να είναι ενήλικας και εφόσον είναι δυνατόν να έχει «ενδιαφέρον για την κάνναβη όπως και την ικανότητα να διακρίνει τις διαφορές, πολλές φορές λεπτές, μεταξύ των διαφορετικών ποικιλιών» της ουσίας.
Οι έξι προσληφθέντες θα συγκροτήσουν με «επιτροπή επιλογής» που θα πρέπει να «αξιολογήσει εάν οι Καναδοί παραγωγοί έχουν να προσφέρουν τα καλύτερα».
Ο γενικός διευθυντής της εταιρείας Γκρεγκ Παντέλικ εξήγησε σε ένα δελτίο τύπου ότι με την προσεχή νομιμοποίηση της κάνναβης στον Καναδά, την 17η Οκτωβρίου, «οι Καναδοί (θα) έρθουν αντιμέτωποι με ένα τσουνάμι» ποικιλιών.

Έχετε την… κακή συνήθεια να δοκιμάζετε τα ρούχα σας πριν τα αγοράζετε; Αν ζείτε στην αυτόνομη ισπανική περιφέρεια της Καστίλλης και Λεόν, ίσως θα πρέπει να ξανασκεφτείτε.
Κι αυτό επειδή η τοπική κυβέρνηση πρότεινε στα καταστήματα να χρεώνουν έξτρα τους καταναλωτές που θα ζητήσουν να χρησιμοποιήσουν τα αποδυτήρια για να δοκιμάσουν τα ρούχα τους.
Το μέτρο ανακοινώθηκε από την Μαρία ντελ Πίλαρ ντελ Όλμο, υπουργό οικονομικών της τοπικής συντηρητικής κυβέρνησης κατά τη διάρκεια συνεδρίου λιανεμπόρων, αυτήν την εβδομάδα.
Σύμφωνα με την υπουργό, το μέτρο είναι απαραίτητο για την εξάλειψη ενός φαινομένου που έχει γίνει κοινή πρακτική από εύπορους αγοραστές.
Όπως εξήγησε, πολλοί αγοραστές δεν δοκιμάζουν τα ρούχα για να τα αγοράσουν, αλλά για να βρουν το σωστό μέγεθος πριν τελικά κάνουν τις αγορές τους φθηνότερα μέσω διαδικτύου.
Η συνήθεια δεν επηρεάζει μεγάλες αλυσίδες ρούχων, που διαθέτουν παράλληλα και διαδικτυακές πωλήσεις, αλλά τις μικρές μπουτίκ που πλήττονται από το ηλεκτρονικό εμπόριο.
«Ο μόνος τρόπος να επιβιώσουν τα καταστήματα στην πόλη είναι να διασφαλίσουν καινοτόμες ιδέες», είπε η υπουργός. «Αυτό δεν σημαίνει ότι τα καταστήματα θα πρέπει να ξεκινήσουν οπωσδήποτε για τις δοκιμές στα αποδυτήρια -ήταν ένα παράδειγμα του τι θα μπορούσε να γίνει», σημείωσε, λέγοντας ότι εξετάζονται πολλές προτάσεις.
Ωστόσο η πρότασή της προκάλεσε επικρίσεις από καταναλωτές που σύμφωνα με διαδικτυακές ψηφοφορίες, δεν θα πλήρωναν για να δοκιμάσουν ρούχα.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!