Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Πρωτοφανή επίθεση από θρησκευόμενους αστυνομικούς, επειδή πλήρωσε σε ταμείο σούπερ – μάρκετ μόνο για γυναίκες, δέχθηκε ένας Βρετανός στη Σαουδική Αραβία! 
 
Ο Peter Howarth-Lees ασπάστηκε το Ισλάμ προκειμένου να παντρευτεί το μεγάλο του έρωτα από τη Σαουδική Αραβία, ωστόσο μάλλον δεν έχει ακόμα καταφέρει να προσαρμοστεί στα αυστηρά ήθη των ισλαμιστών. Ακόμα και σε απλά καθημερινά πράγματα, όπως τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ.

Όσο για το παράπτωμά του που εξόργισε τις Αρχές; Χρησιμοποίησε ταμείο όπου πληρώνουν αποκλειστικά γυναίκες ή άνδρες με την παρουσία γυναίκας!

Αστυνομικοί έτσι φωτογράφισαν το αυτοκίνητό του αφού έφυγε από το σούπερ μάρκετ και αυτός απάντησε κάνοντας το ίδιο!

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube, ένας αξιωματικός επιτίθεται στον άτυχο Βρετανό, ο οποίος αφού εμφανίζεται μια γυναίκα, ακούγεται να φωνάζει: «Τι κάνεις; Αυτή είναι η γυναίκα μου!».

Όπως ισχυρίστηκε αργότερα, το επεισόδιο ξέσπασε μετά την άρνησή του να παραδώσει τη φωτογραφική του μηχανή.

Τελικά, απομακρύνθηκε από το σημείο με αυτοκίνητο που έφθασε από τη βρετανική πρεσβεία…

«Δεν τραυματιστήκαμε σοβαρά, απλά έχουμε κάποιες μελανιές. Είμαστε περισσότερο σοκαρισμένοι καθώς μία συνηθισμένη βόλτα για ψώνια στην πιο αριστοκρατική συνοικία του Ριάντ, εξελίχθηκε σε μια απρόκλητη και βίαιη επίθεση εναντίον μας από κυβερνητικούς υπαλλήλους», ανέφερε σε δήλωσή του ζευγάρι, καταλήγοντας:
«Παρόλα αυτά, η αγάπη και η πίστη μας για αυτή τη χώρα που αποτελεί το σπίτι μας δεν κλονίζεται από αυτό το περιστατικό, αλλά περιμένουμε την απάντηση των Αρχών»…

Η τοπική αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό.

http://www.newsbomb.gr
Παρότι είναι μια από τις ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο, η Τζένιφερ Λόπεζ δεν είναι τόσο τυχερή στην  προσωπική της ζωή. Όμως ακόμη και με τρία διαζύγια και έναν αρραβώνα στην πλάτη της, η σταρ παραμένει αισιόδοξη και όπως είπε στην αγγλική έκδοση του περιοδικού ELLE ακόμα περιμένει τον...πρίγκιπά της.

"Ακόμα πιστεύω στον έρωτα. Ο ιδανικός άντρας βρίσκεται κάπου εκεί έξω. Αλλά πρέπει να εργαστείς προς αυτή την κατεύθυνση" τόνισε.

Η Λόπεζ ταπεινώθηκε όταν αποκαλύφθηκε ότι ο πρώην σύντροφός της, ο 27χρονος χορευτής  Κάσπερ Σμαρτ, την απάτησε με μια τρανσέξουαλ . Αν και ο ίδιος αρνήθηκε τα πάντα, η Τζένιφερ τον χώρισε μετά από 2,5 χρόνια σχέσης. 
 
"Ο καθένας έχει δει ότι κάνω λάθη" πρόσθεσε η Λόπεζ, αναφερόμενη στις σχέσεις που έκανε στο παρελθόν.

"Βιάζομαι, τα σαρώνω όλα και αγνοώ τα σημάδια. Όμως, τόσοι πολλοί κάνουν τα ίδια πράγματα" ανέφερε η τραγουδίστρια. "Κάθε φορά που κάτι πάει στραβά, είναι δύσκολο για μένα. Πληγώνομαι πραγματικά όμως πρέπει να αφήνω να προχωράω: Τι έκανα; τι μπορώ να μάθω από αυτό; Και όσο σκληρά και επώδυνα γίνονται τα πράγματα, θέλω να πιστεύω ότι θα μπορέσω να πάω ένα βήμα παρακάτω. Πρέπει να έχω την ελπίδα ότι εάν συνεχίζω να προχωράω τελικά θα φτάσω στο σωστό" είπε. 

Μιλώντας για τη ζωή της ως ανύπαντρη μητέρα η Τζένιφερ είπε ότι δεν είναι εύκολο. "Προέρχομαι από παραδοσιακή οικογένεια. Χρειάζονται δύο για να κάνουν ένα παιδί.  Είναι σκληρό γιατί γνωρίζω ότι τα παιδιά νιώθουν το κενό της αντρικής παρουσίας", επεσήμανε.


Λοιπόν, ένας άντρας αγοράζει κινητό αλλά δεν το λέει στη γυναίκα του...και αποφασίζει να της κάνει μια μικρή πλάκα...

Πάει λοιπόν σπίτι του και χαιρετάει τη γυναίκα του...
Μπαίνει στο μπάνιο και καλεί από το κινητό τον αριθμό του σπιτιού του...
Το σηκώνει η γυναίκα του και λαμβάνει χώρα η παρακάτω συνομιλία:

– Λέγεται;
– Γεια σου κούκλα...
– Κλείσε, κλείσε, είναι ο μ@@@@@ς στο μπάνιο...



O 20χρονος τραγουδιστής Τζάστιν Μμπίμπερ φέρεται να συνελήφθη για μια ακόμα και να αντιμετωπίζει κατηγορίες για επικίνδυνη οδήγηση και επίθεση.

Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN μετέδωσε την Τρίτη πως εκπρόσωπος της περιφερειακής Αστυνομίας στο Οντάριο του Καναδά ανακοίνωσε ότι ο Μπίμπερ συνελήφθη έπειτα από σύγκρουση του ATV οχήματος (γουρούνα) το οποίο οδηγούσε με ένα μίνι βαν. Η σύγκρουση και η σύλληψη του ινδάλματος της ποπ έλαβε χώρα την Παρασκευή σε δρόμο του Περθ Κάουντι στο Οντάριο, την περιοχή όπου έζησε τα παιδικά του χρόνια ο 20χρονος Μπίμπερ.

Ο τραγουδιστής συνελήφθη επειδή φέρεται να πιάστηκε στα χέρια με τον οδηγό του μίνι βαν.

Το τηλεοπτικό δίκτυο δεν διευκρινίζει αν ο Μπίμπερ ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ ο εκπρόσωπος του τραγουδιστή δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο.
Μία νέα γαλλική επιστημονική έρευνα προειδοποιεί ότι μία ευρέως διαδεδομένη κατηγορία ποτών, που σίγουρα γνωρίζετε, μπορεί να προκαλέσουν καρδιολογικά προβλήματα, κυρίως λόγω της αυξημένης ποσότητας καφεΐνης που περιέχουν.
Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον καθηγητή Μιλού-Ντανιέλ Ντρισί του Εργαστηρίου Φαρμακολογίας και Ιατρικής Τοξικολογίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Νίκαιας, μελέτησαν στοιχεία της εποπτικής γαλλικής Αρχής (ANSES) για την ασφάλεια των τροφίμων και ποτών.
bigstock-Energy-drink-cans-48728915
Κατά την έρευνά τους επικεντρώθηκαν στα ενεργειακά ποτά, διαπιστώνοντας ότι το 96% εξ αυτών περιέχουν καφεΐνη.
Ένα μέσο ποτό των 0,25 λίτρων μπορεί να περιέχει τόση καφεΐνη, όσο δύο καφέδες εσπρέσο. Επιπλέον, το 52% των ενεργειακών ποτών περιέχουν ταυρίνη, ενώ τα δύο τρίτα έχουν και βιταμίνες.
Όπως ανακοινώθηκε στο διεθνές συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Καρδιολογίας στη Βαρκελώνη, το «σύνδρομο της καφεΐνης» είναι το συχνότερο πρόβλημα, τα συμπτώματα του οποίου περιλαμβάνουν ταχυκαρδία, τρέμουλο, άγχος και πονοκέφαλο.
Σε σπάνιες περιπτώσεις, που σχετίζονται με την κατανάλωση πολλών ενεργειακών ποτών, έχουν αναφερθεί εμφράγματα του μυοκαρδίου και θάνατοι ανεξήγητης αιτιολογίας.
«Τα αποκαλούμενα ενεργειακά ποτά είναι δημοφιλή στα κλαμπ και στη διάρκεια της σωματικής άσκησης, με τους ανθρώπους να τα καταναλώνουν το ένα μετά το άλλο. Αυτή η κατάσταση μπορεί να οδηγήσει σε μια σειρά από προβλήματα, όπως στηθάγχη, καρδιακή αρρυθμία, ακόμη και ξαφνικό θάνατο», ανέφερε ο δρ Ντρισί.
Τέλος, υπογράμμισε ότι άτομα με καρδιακά προβλήματα πρέπει να έχουν επίγνωση για τον δυνητικό κίνδυνο από την κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων καφεΐνης, η οποία, ως διεγερτική ουσία, μπορεί να επιδεινώσει καταστάσεις όπως οι αρρυθμίες και η στηθάγχη – με πιθανές μοιραίες συνέπειες.
«Το ευρύ κοινό πρέπει να γνωρίζει ότι τα λεγόμενα ενεργειακά ποτά δεν έχουν απολύτως καμία θέση στη διάρκεια της σωματικής άσκησης ή μετά από αυτήν, σε σχέση με άλλα ποτά σχεδιασμένα ειδικά γι” αυτό το λόγο», τόνισε.
Πηγή: onmed.gr
Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ και τίθεται σε ισχύ η κοινή υπουργική απόφαση για την αλλαγή στη διαδικασία έκδοσης των αστυνομικών ταυτοτήτων.
Από εδώ και στο εξής, οι αιτούντες για έκδοση νέας ταυτότητας, θα υποβάλλουν στο αστυνομικό τμήμα αίτηση για «αυτεπάγγελτη αναζήτηση των στοιχείων που....
περιλαμβάνονται στο πιστοποιητικό γέννησης», πράγμα που σημαίνει ότι περιορίζεται και ο αριθμός των δικαιολογητικών που θα πρέπει να προσκομίζουν οι ίδιοι.
Ουσιαστικά, η αστυνομία θα συγκεντρώνει τις πληροφορίες, όχι από τα δικαιολογητικά που θα προσκομίζει ο ενδιαφερόμενος, αλλά μέσα από το ηλεκτρονικό σύστημα Εθνικού Δημοτολογίου του υπουργείου Εσωτερικών.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στο ΦΕΚ:
«Η αίτηση συμπληρώνεται από την αρμόδια αστυνομική αρχή με βάση τα στοιχεία ταυτότητας του ενδιαφερομένου, όπως αυτά προκύπτουν από το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Εθνικού Δημοτολογίου (ΟΠΣΕΔ) του Υπουργείου Εσωτερικών ή από το πιστοποιητικό της περίπτωσης β, εκτυπώνεται και υπογράφεται από τον αιτούντα σύμφωνα με το άρθρο 4».
Τα δελτία αστυνομικών ταυτοτήτων θα εκδίδονται «από το τμήμα ασφαλείας του τόπου κατοικίας του ενδιαφερομένου για την περιφέρεια της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ή Θεσσαλονίκης και από την υποδιεύθυνση ή το τμήμα ασφαλείας του τόπου κατοικίας του ενδιαφερομένου για την υπόλοιπη Χώρα».
Για τον τρόπο με τον οποίο θα αναζητούνται οι πληροφορίες, η σχετική παράγραφος της υπουργικής απόφασης αναφέρει:
«β. Αίτηση − Υπεύθυνη Δήλωση για την αυτεπάγγελτη αναζήτηση μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Εθνικού Δημοτολογίου (ΟΠΣΕΔ) των απαραίτητων, για την έκδοση του δελτίου ταυτότητας του αιτούντος, στοιχείων: επώνυμο, όνομα, όνομα πατέρα, επώνυμο πατέρα, όνομα μητέρας, επώνυμο μητέρας, ημερομηνία γέννησης (ημέρα, μήνας, έτος), τόπος γέννησης, δήμος δημοτολογίου, αριθμός οικογενειακής μερίδας και ιθαγένεια. Ο τύπος της αίτησης ορίζεται στο Τμήμα Γ του Παραρτήματος του άρθρου 12. Η αίτηση αφού συμπληρωθεί κατά την προβλεπόμενη στο άρθρο 4 παρ. 1 διαδικασία, εκτυπώνεται και διατίθεται στον αιτούντα σε έντυπη μορφή από την αρμόδια αστυνομική αρχή. Όταν ο αιτών είναι αξιωματικός, υπαξιωματικός ή οπλίτης των Ενόπλων Δυνάμεων ή αντίστοιχα των Σωμάτων Ασφαλείας, που εξέρχεται από την ενεργό υπηρεσία ή την πολεμική διαθεσιμότητα, πέραν της ανωτέρω αιτήσεως συνυποβάλλει και την προβλεπόμενη από τις διατάξεις του άρθρου 7 παρ. 1 του ν.δ. 127/1969 βεβαίωση.
Η ανωτέρω διαδικασία αναζήτησης των στοιχείων ταυτότητας του ενδιαφερομένου δεν εφαρμόζεται στις ακόλουθες περιπτώσεις:
αα. όταν ο δήμος στο δημοτολόγιο του οποίου είναι εγγεγραμμένος ο αιτών δεν διαθέτει διαδικτυακές υπηρεσίες πρόσβασης στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Εθνικού Δημοτολογίου (ΟΠΣΕΔ) και ββ. όταν δεν είναι εφικτή η διασύνδεση στις διαδικτυακές υπηρεσίες πρόσβασης του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Εθνικού Δημοτολογίου (ΟΠΣΕΔ) του δήμου στο δημοτολόγιο του οποίου είναι εγγεγραμμένος ο αιτών.
Στις περιπτώσεις αυτές, τα απαραίτητα για την έκδοση του δελτίου ταυτότητας του αιτούντος στοιχεία προκύπτουν από πιστοποιητικό του δήμου στο δημοτολόγιο του οποίου είναι εγγεγραμμένος ο αιτών, το οποίο αναζητείται αυτεπαγγέλτως από την αρχή έκδοσης του δελτίου ταυτότητας. Η διαβίβαση του αιτήματος από την αρχή έκδοσης και η αποστολή του πιστοποιητικού από το δήμο γίνεται με κάθε πρόσφορο μέσο, ιδίως τηλεομοιοτυπία ή ηλεκτρονική αλληλογραφία. Η έκδοση του παραπάνω πιστοποιητικού δεν πρέπει να απέχει πέραν του τριμήνου από την ημερομηνία αποστολής του».
Η απόφαση προβλέπει και διαδικασίες ελέγχου προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι το ίδιο πρόσωπο δεν θα εκδίδει και δεύτερη ταυτότητα:
Όταν ολοκληρωθεί η συμπλήρωση της Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσης σύμφωνα με την προηγούμενη παράγραφο ή όταν ληφθεί το προβλεπόμενο κατά τα ανωτέρω πιστοποιητικό, η Εφαρμογή Ταυτοτήτων Ελλήνων Πολιτών του Πληροφοριακού Συστήματος της Ελληνικής Αστυνομίας ερευνά αυτόματα στο κεντρικό αρχείο ταυτοτήτων που τηρείται από τη Διεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας για τυχόν ύπαρξη προηγούμενου δελτίου αστυνομικής ταυτότητας στο όνομα του ενδιαφερομένου.

http://simantra.blogspot.gr 
Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης θα είναι ο νέος αρχηγός της Εθνικής ομάδας, μετά την αποχώρηση του Γιώργου Καραγκούνη, σύμφωνα με την ψηφοφορία που έγινε μεταξύ των διεθνών παικτών.

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ είναι και ο πρώτος σε συμμετοχές από τους παρόντες καθώς μετράει 80 μέχρι στιγμής.

Οι υπόλοιποι τρεις κατά σειρά αρχηγοί θα είναι οι Τοροσίδης με 70 διεθνείς συμμετοχές, Παπασταθόπουλος με 51 και Σαμαράς με 78.
tanea.gr
Βιάζεται το υπουργείο Εργασίας και ο ΟΓΑ να δώσει το επίδομα στους εκατοντάδες χιλιάδες γονείς...
Καλοδεχούμενο βεβαίως ειδικά από όσους καθυστέρησαν να υποβάλλουν τη φορολογική τους δήλωση καθώς αυτό σημαίνει ότι στις 18 Σεπτεμβρίου θα εισπράξουν μαζεμένα χρήματα.




Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εργασίας υπό τον υφυπουργό Βασίλη Κεγκέρογλου, αποφασίστηκε το επίδομα του 3ου τριμήνου να πληρωθεί στις 18 Σεπτεμβρίου, δηλαδή πριν καν την ολοκλήρωση του τριμήνου. Στην ίδια ημερομηνία αποφασίστηκε να καταβληθεί και το επίδομα του 1ου και του 2ου τριμήνου για όσους δεν το έχουν εισπράξει μέχρι τώρα. Αντίστοιχα, το επίδομα του τελευταίου τριμήνου, θα δοθεί στις 18 Δεκεμβρίου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας έχει ως εξής:

Ο υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου προήδρευσε σήμερα σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή της γενικής γραμματέα Πρόνοιας κ. Έφης Μπέκου και του διοικητή του ΟΓΑ κ. Ξενοφώντα Βεργίνη κατά την οποία εξετάστηκε η πορεία υλοποίησης του προγράμματος ενιαίου επιδόματος στήριξης τέκνων και ειδικού επιδόματος τριτέκνων – πολυτέκνων. Σύμφωνα με τα στοιχεία η τρίτη δόση αφορά 650.000 οικογένειες ποσό που αντιστοιχεί σε 150 εκατ. περίπου.

Ο υφυπουργός κ. Βασίλης Κεγκέρογλου ζήτησε από την Γενική Γραμματέα κ. Έφη Μπέκου να προωθήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε οι επόμενες καταβολές των επιδομάτων τέκνων και ειδικών επιδομάτων Τριτέκνων – Πολυτέκνων με βάση την αίτηση Α21 να γίνουν ένα μήνα νωρίτερα απ’ ότι προβλέπεται και συγκεκριμένα:

-       Τα επιδόματα για το τρίτο (3ο) τρίμηνο να καταβληθούν 18 Σεπτεμβρίου αντί Οκτωβρίου και να περιληφθούν σ’ αυτήν την καταβολή και τα δικαιούμενα επιδόματα 1ου και 2ου τριμήνου για όσους δικαιούχους δεν τα έχουν λάβει μέχρι τώρα.
-       Τα επιδόματα για το τέταρτο (4ο) τρίμηνο να καταβληθούν 18 Δεκεμβρίου αντί του Ιανουαρίου του επόμενου έτους.

Από τον διοικητή του ΟΓΑ κ. Βεργίνη, ζητήθηκε η προετοιμασία της αρμόδιας υπηρεσίας του Οργανισμού, προκειμένου η καταβολή να γίνει απρόσκοπτα στις παραπάνω ημερομηνίες.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr 
Αν όμως είστε από εκείνους τους ανθρώπους που αγαπάτε τη ζωή και επιθυμείτε να τη ζήσετε στο έπακρο, κάθε στιγμή της ζωή σας τότε δεν θα σας είναι δύσκολο να δείχνετε και νέοι. Το βλέμμα σας θα προδίδει πάντα την ουσιαστική σας ηλικία, ακόμα και αν τα μαλλιά σας έχουν ασπρίσει και οι ρυτίδες έχουν στολίσει τα μάτια σας.
Αν λοιπόν, το έχετε καταφέρει αυτό και συνεχίζει να σας προδίδει η εικόνα σας, ακολουθούν 7 τρόποι για να δείχνετε νέοι και στο πρόσωπο, δεδομένου, ότι ήδη νιώθετε στην ψυχή!
Αποκτήστε φωτεινό χαμόγελο
Όσο μεγαλώνουμε τα δόντια αποκτούν υποκίτρινη απόχρωση και χάνουν τη νεανική τους λάμψη. Οι λεκέδες από το κόκκινο κρασί και τον καφέ συσσωρεύονται σκουραίνοντας το λευκό του σμάλτου, ενώ ο ίδιος ο σμάλτος αποδυναμώνεται με τα καθημερινά βουρτσίσματα όλων αυτών των χρόνων και αποκαλύπτεται το εσωτερικό στρώμα των δονιτών, η οδοντίνη που είναι και αυτή πιο σκούρας απόχρωσης. Κάντε λεύκανση δοντιών είτε με οικιακές συνταγές, είτε με τη βοήθεια του οδοντιάτρου σας και κάντε το χαμόγελό σας να μοιάζει και πάλι λαμπερό και νεανικό.

Αντιμετωπίστε τις ρυτίδες
Το κολλαγόνο και η ελαστίνη, που είναι τα βασικά στοιχεία ενός υγιούς και σφριγηλού δέρματος, ελαττώνονται όσο περνάνε τα χρόνια. Η χρόνια ηλιοθεραπεία, επίσης διασπά ακόμα περισσότερο αυτά τα στοιχεία του δέρματος με αποτέλεσματα σημάδια και ρυτίδες να εμφανίζονται σε πρόσωπο, ντεκολτέ, λαιμό και χέρια.
Βοηθήστε το δέρμα σας χρησιμοποιώντας προϊόντα με ρετινόλη, καλύτερα κατά τη διάρκεια της νύχτας, καθώς τη μέρα, το φως του ήλιου καταφέρνει τη διασπά, ενώ θυμάστε να φοράτε πάντα αντιηλιακό.
Ενυδατωθείτε
Το δέρμα, όσο περνάνε τα χρόνια, γίνεται όλο και πιο ξηρό, καθώς τα επίπεδα των οιστρογόνων πέφτουν και οι αδένες που λιπαίνουν φυσικά το δέρμα δεν αποδίδουν, όπως παλιότερα. Η κατάσταση της ξηρότητας γίνεται χειρότερη το χειμώνα, εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών, του ξηρού αέρα και της εσωτερική θέρμανσης. Διατηρείτε πάντα το δέρμα σας ενυδατωμένο, καθώς έτσι θα δείχνει πιο αφράτο και δεν θα φαίνονται τόσο διακριτά οι ρυτίδες.
Για καλύτερα αποτελέσματα βάζετε την ενυδατική σε ήδη νωπό δέρμα, ώστε να διατηρήσει για μεγαλύτερο διάστημα την ενυδάτωσή του, καθαρίζετε το πρόσωπό σας με ένα ήπιο καθαριστικό, που δεν θα τραβήξει όλα τα λιπαρά στοιχεία από τους πόρους, αφήνοντάς το πιο ξηρό, ενώ η χρήση υγραντήρα τους μήνες του χειμώνα, κατά τη διάρκεια της νύχτας, επίσης βοηθάει την κατάσταση.

Προστατέψτε την ομοιομορφία του χρώματός σας
Η έκθεση στον ήλιο μπορεί να προκαλέσει, καφέ κηλίδες, φακίδες και αποχρωματισμό στο πρόσωπο. Για να καταπολεμήσετε όλα αυτά τα στοιχεία που αλλοιώνουν την εικόνα σας, κάντε απολέπιση με προϊόντα που έχουν στη σύστασή τους γλυκολικό οξύ, ρετινόλη, ή γαλακτικό οξύ, ή εναλλακτικά χρησιμοποιείστε κάποιο φυσικό απολεπιστικό πριν χρησιμοποιείστε κάποια κρέμα που θα σας φωτίσει το πρόσωπο.
Κρέμες που καταπολεμούν τον αποχρωματισμό της επιδερμίδας περιέχουν γλυκόριζα ή βιταμίνη C και συχνά έχουν καλά αποτελέσματα. Σε κάθε περίπτωση η καλύτερη προστασία για τον αποχρωματισμό της επιδερμίδας του προσώπου είναι η καθημερινή χρήση του αντιηλιακού καθώς και η ελάχιστη ηλιακή ακτινοβολία ενεργοποιεί τη δράση τη μελανίνης που οδηγεί σε όλα αυτά τα ανεπιθύμητα σημάδια.
Γλιτώστε από τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια
Το δέρμα γύρω από τα μάτια σας επίσης χάνει την ελαστικότητά του όσο μεγαλώνετε και δεδομένου ότι είναι ιδιαιτέρως λεπτό και ευαίσθητο είναι πιο δεκτικό στη δημιουργία ρυτίδων. Επιπλέον, οι ρυτίδες σε αυτή την περιοχή ενισχύονται από τις εκφράσεις που κάνουμε με το πρόσωπό μας, οι οποίες και αυτές καταφέρνουν να διασπούν τον ευαίσθητο ιστό της επιδερμίδας της περιοχής.
Χρησιμοποιείτε κρέμες και προϊόντα ειδικά για την περιοχή των ματιών, φοράτε γυαλιά ηλίου για να αποφεύγετε τις ρυτίδες από τον ήλιο και προσπαθείτε να κοιμάστε ανάσκελα, και όχι μπρούμυτα, ώστε να μένει ανέπαφο κατά τον ύπνο το δέρμα του προσώπου.

Εξαλείψτε τους μαύρους κύκλους
Οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια προκαλούνται από πολλές αιτίες, όπως είναι οι αϋπνίες, η κληρονομικότητα, οι αλλεργίες, το κάπνισμα και η γήρανση του δέρματος, αλλά το αποτέλεσμα είναι ένα και σας κάνει να δείχνετε κουραμένοι και ταλαιπωρημένοι, χωρίς ουσιαστικά να είστε, ενώ η λέπτυνση και αδυναμία που έρχεται με τα χρόνια στο δέρμα κάτω από τα  μάτια, αποκαλύπτει τα αιμοφόρα αγγεία που βρίσκονται κάτω από αυτό, προκαλώντας ακόμα περισσότερο το εφέ των μαύρων κύκλων. Ειδικές κρέμες ματιών, μπορούν να βελτιώσουν την κατάσταση και να μειώσουν το αντιαισθητικό εφέ του αποχρωματισμού, ενώ πάντα βοηθάει ένας καλός 8ωρος ύπνος.
Αντιμετωπίστε τα πρησμένα μάτια
Η παρακράτηση υγρών, ο ελλειμματικός ύπνος, μέχρι και μερικές αλλεργίες, προκαλούν τα πρησμένα μάτια, ενώ την ίδια στιγμή και όσο μεγαλώνουμε, η αδυναμία της ελαστίνης και του κολλαγόνου να κάνουν τη δουλειά τους, προκαλεί το πρήξιμο και τις «σακούλες» των ματιών.
Ο,τιδήποτε δροσερό που θα προκαλέσει τη συστολή των αιμοφόρων αγγείων θα περιορίσει το πρήξιμο, ενώ μια πολύ καλή σπιτική συνταγή είναι οι κρύες κομπρέσες από φακελάκια τσαγιού, του οποίου οι τανίνες αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά και με φυσικό τρόπο το οίδημα της περιοχής. Κρέμες ματιών με καφεΐνη έχουν επίσης καλά αποτελέσματα, ενώ καλό είναι να συνηθίσετε να κοιμάστε ανάσκελα με το κεφάλι σας ελαφρώς υπερυψωμένο από δυο μαξιλάρια.
clickatlife.gr
"Κακό σπυρί" αποδεικνύεται για το facebook ένας Αυστριακός μεταπτυχιακός φοιτητής, ονόματι Μαξ Σρεμς, ο οποίος οργάνωσε και ενορχήστρωσε την κατάθεση σε δικαστήριο της Βιέννης ομαδικής προσφυγής 25.000 χρηστών του Facebook, που ζητούν αποζημίωση για την εκμετάλλευση των προσωπικών δεδομένων τους από το δημοφιλέστερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο.

Σύμφωνα με tovima.gr,ο Σρεμς είναι 26 ετών, είναι πτυχιούχος Νομικής και ετοιμάζει διδακτορικό με θέμα ασφαλώς την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Η κατηγορία που προσάπτει στη γιγαντιαία εταιρεία του Μαρκ Ζάκερμπεργκ είναι ότι δεν σέβεται την εμπιστευτικότητα των πληροφοριών που ανταλλάσσουν μεταξύ τους οι 1,2 δισεκατομμύρια χρήστες του Facebook σε ολόκληρο τον κόσμο και ότι συνεργάζεται με το πρόγραμμα κατασκοπείας Prism, το οποίο χρησιμοποιούν οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ.

Μιλώντας στη γαλλική εφημερίδα «Le Figaro» ο αυστριακός φοιτητής εξηγεί ότι πέτρα του σκανδάλου είναι η λειτουργία «Graph Search» του προγράμματος Prism. Πρόκειται για μια λειτουργία που επιτρέπει στις αμερικανικές υπηρεσίες να παρακολουθούν τα γραφόμενα των χρηστών του Facebook και σε άλλες ιστοσελίδες μέσω περίπου είκοσι φράσεων-κλειδιών που χρησιμοποιούν οι χρήστες, όπως είναι οι φράσεις «μου αρέσει» ή «θα ήθελα να».

Χρήστης και ο ίδιος του Facebook από το 2007, ο Μαξ Σρεμς θεωρεί ότι «οι Αμερικανοί εξαπατούν ανοικτά τους Ευρωπαίους όταν τους διαβεβαιώνουν ότι σέβονται τα ανθρώπινα δικαιώματα και την προστασία των προσωπικών δεδομένων». Από τον Αύγουστο του 2011 που ξεκίνησε το δικαστικό του αγώνα κατά της αμερικανικής εταιρείας έχει πετύχει να λάβει έναν ηλεκτρονικό φάκελο με... 1.222 σελίδες που περιέχουν όλες τις πληροφορίες για το άτομό του που είχε κατά καιρούς δημοσιεύσει στο Facebook.

Και ο ίδιος ο Σρεμς εξεπλάγη από τον όγκο του φακέλου, καθώς ο ίδιος είχε ζητήσει απλώς και μόνο ένα απάνθισμα των αναρτήσεών του στο Facebook. Έκπληκτος αντελήφθη ότι «για τους γίγαντες του Διαδικτύου τα προσωπικά δεδομένα αποτελούν το νέο πετρέλαιο: αυτό που θέλουν είναι να το αποκτήσουν και τίποτε άλλο».

«Έχω σε μεγάλη εκτίμηση τον Μαξ Σρεμς για τις πρωτοβουλίες που έχει λάβει μέχρι τώρα», δηλώνει στη Figaro ο Γιόζεφ Ιρνμπέργκερ, εκπρόσωπος τύπου της Αυστριακής Πρωτοβουλίας για την Ελευθερία των Πολιτών στο Ιντερνετ (IfNf). Σημειωτέον ότι ο Σρεμς μόλις εξέδωσε

Περί τα 60.000 άτομα είχαν εκδηλώσει την επιθυμία να συμμετάσχουν στην ομαδική προσφυγή κατά του Facebook που κατέθεσε στη Βιέννη ο Σρεμς. Επέλεξε μόνο 25.000 επειδή ήταν πολύ δύσκολο και χρονοβόρο να ελέγξει την ταυτότητα όλων. Οι ενάγοντες ζητούν αποζημίωση μόλις 500 ευρώ έκαστος για τη βλάβη που υπέστησαν. Ίσως για να την εισπράξουν κάποια στιγμή. Διότι τι είναι 12,5 εκατομμυριάκια για τον δισεκατομμυριούχο κύριο Ζάρκεμπεργκ;...

http://www.thestival.gr
Το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης δέχτηκε τελικά το αίτημα του Ερασιτέχνη Άρη, ο Λάμπρος Σκόρδας δεν θα διοικήσει στην ΠΑΕ, και έτσι ανοίγει ο δρόμος για την εκκαθάριση της ΠΑΕ και την συμμετοχή της ομάδας στη Γ’ Εθνική!

Πιο αναλυτικά, λίγο μετά τις 9 ο Ειρηνοδίκης Αθανάσιος Σπυρόπουλος, ανακοίνωσε την απόφασή του,η οποία ήταν να γίνει αποδεκτή η αίτηση ανάκλησης από πλευράς ΑΣ και ΚΜΑ της απόφασης, σύμφωνα με την οποία διοριζόταν προσωρινή διοίκηση στην ΠΑΕ Άρης, οι Λάμπρος Σκόρδας, Νικήτας Ματθαίου και Στέφανος Τσιόνκης. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι διορίζονται πλέον διοίκηση στην ΠΑΕ οι Λάζαρος Παπαδόπουλος, Λάκης Κλεώπας και Κώστας Κωνσταντινίδης, που αποτελούν την… πρόταση των δύο μεγαλομετόχων. Οι τρεις τους θα προχωρήσουν τις διαδικασίες για την λύση της εταιρείας με τον Άρη να συμμετέχει πλέον στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Όσο για το ποδοσφαιρικό τμήμα, περνάει στα… χέρια του ΑΣ Άρης, που θα λάβει τις αποφάσεις σχετικά με το σχήμα που θα το… τρέξει. Αυτό θα γίνει άμεσα μέσω έκτακτου δ.σ. που θα διεξαχθεί πιθανότατα μέχρι το μεσημέρι. Θυμίζουμε πως μέχρι στιγμής ο Γιώργος Γαλανός έχει επίσημα εκφράσει την επιθυμία του να αναλάβει το τμήμα (όχι ως ιδιοκτήτης), ενώ είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να συσταθεί μία επιτροπή (χωρίς Γαλανό) που θα τρέξει την ομάδα με μέλη του ερασιτέχνη (Ραμπότας). Επίσης στον απαλλαγμένο από τα χρέη Άρη είναι πιθανή η εμπλοκή Αρειανών επιχειρηματιών.

http://thessports.gr
Πιλοτικά ξεκινά σε ορισμένες περιοχές της χώρας εντός των προσεχών ημερών το νέο, πιο γρήγορο και απλό, σύστημα έκδοσης αστυνομικής ταυτότητας.
Τον Οκτώβριο η νέα διαδικασία θα εφαρμόζεται σε ολόκληρη την επικράτεια και κάθε πολίτης θα μπορεί πλέον να πηγαίνει μόνο με δυο φωτογραφίες του στο Αστυνομικό Τμήμα και να λαμβάνει άμεσα και εύκολα την ταυτότητα του, χωρίς να προσκομίζει πιστοποιητικά ή βεβαιώσεις.
Μόλις ξεκινήσει η καθολική εφαρμογή του νέου συστήματος, κάθε πολίτης θα μπορεί να υποβάλει αίτηση για έκδοση αστυνομικής ταυτότητας στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας του και να την παραλαμβάνει όχι απλά αυθημερόν, αλλά μέσα σε λίγα λεπτά.
Αυτό γίνεται εφικτό χάρη στην πρώτη «government to government» (διασύνδεση δημοσίων υπηρεσιών) υπηρεσία, τη διασύνδεση εν προκειμένω των αστυνομικών τμημάτων με τα δημοτολόγια.
Με Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Οικονομικών, Εσωτερικών, Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη, που δημοσιεύθηκε σήμερα στο ΦΕΚ, θεσμοθετείται η αυτεπάγγελτη αναζήτηση, μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Εθνικού Δημοτολογίου (ΟΠΣΕΔ), των απαραίτητων στοιχείων για την έκδοση δελτίου ταυτότητας (επώνυμο, όνομα, όνομα πατέρα, επώνυμο πατέρα, όνομα μητέρας, επώνυμο μητέρας, ημερομηνία γέννησης, τόπος γέννησης, δήμος δημοτολογίου, αριθμός οικογενειακής μερίδας, ιθαγένεια).
Με αυτό τον τρόπο, η διαδικασία έκδοσης αστυνομικής ταυτότητας συνοπτικά θα διαμορφωθεί ως εξής: Μετά την ολοκλήρωση της αυτεπάγγελτης αναζήτησης και την ταυτοποίηση του αιτούντος από τον αρμόδιο υπάλληλο της αστυνομικής αρχής, διαμορφώνεται αυτόματα η σχετική αίτηση, στην οποία περιλαμβάνονται μέχρι τρία τυχαία ερωτήματα επί των δημοτολογικών στοιχείων που βρίσκονται καταχωρημένα στο ΟΠΣΕΔ. Τα ερωτήματα εκτυπώνονται και ο αιτών απαντά εγγράφως σε αυτά. Αφού υπογράψει την αίτηση − υπεύθυνη δήλωση, ο αρμόδιος υπάλληλος της αστυνομικής αρχής καταχωρεί στην εφαρμογή τις σχετικές απαντήσεις. Στη συνέχεια ο υπάλληλος εκτυπώνει την αίτηση, επικολλά τη φωτογραφία και καλεί τον αιτούντα και το μάρτυρα να υπογράψουν. Το δελτίο ταυτότητας πλαστικοποιείται και παραδίδεται στον αιτούντα.
Με τον τρόπο αυτό, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του ΥΔΜΗΔ:
-           Κερδίζουν χρόνο και γλιτώνουν κόπο οι πολίτες
-           Εξοικονομούνται πάνω από 200.000 ανθρωποώρες εργασίας δημοτικών υπαλλήλων και αστυνομικών υπαλλήλων ετησίως
-           Εξοικονομούνται οικονομικοί πόροι και ενέργεια από τις εκτυπώσεις και τις πολλαπλές μετακινήσεις των πολιτών
aftodioikisi.gr
Αυτή τη φορά η ευθύνη είναι των ίδιων των γονέων που συμπλήρωσαν μόνο έναν παιδικό σταθμό και δεν συμπλήρωσαν δεύτερη ή και τρίτη επιλογή.

Από το σύνολο των 89.642 επιδοτούμενων θέσεων σε παιδικούς σταθμούς καλύφθηκαν 74.912 θέσεις, ενώ 14.730 έμειναν κενές καθώς δεν επιλέχθηκαν από τις μητέρες.

Τώρα είναι χιλιάδες οι οικογένειες που θα μείνουν εκτός και θα χρειαστεί να πληρώσουν για τον παιδικό σταθμό.

Ο πρόεδρος Κοινωνικής Πολιτικής της ΚΕΔΕ Σίμος Δανιηλίδης, χαρακτήρισε, σύμφωνα με το Έθνος, τραγικό το γεγονός και πρόσθεσε:
" Είναι κρίμα να μείνουν τόσα παιδιά εκτός των παιδικών σταθμών ενώ πληρούν οι γονείς τους τα κριτήρια. Δυστυχώς από την αστοχία στη συμπλήρωση των αιτήσεων δεύτερης και τρίτης επιλογής, στερήθηκε από πολλά παιδιά η δυνατότητα να φιλοξενηθούν δωρεάν σε σταθμούς."

http://www.seleo.gr 
Λαβράκια συνεχίζει να βγάζει ο έλεγχος που διενεργεί το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης -μετα απο εντολη του Κυριακου Μητσοτακη -για τα δικαιολογητικά με βάση τα οποία προσελήφθησαν οι δημόσιοι υπάλληλοι. Στη δημοτική αστυνομία, πέραν των 76 πρώην δημοτικών αστυνομικών που ο διορισμός τους ανακλήθηκε επειδη διαπιστωθηκε οτι είχαν υποβάλει πλαστά δικαιολογητικά, σε 84 ακόμα περιπτώσεις το ΣΕΕΔΔ ανακάλυψε ότι είχαν προσληφθεί παράνομα, καθώς δεν πληρούσαν τις νόμιμες προϋποθέσεις διορισμού! Τωρα ομως βρισκονται αντιμετωποι με την δικαιοσυνη. Και οχι μονο οι ιδιοι. Σύμφωνα με πληροφορίες του μέγκα (ρεπορτάζ: Ελένη Λαζάρου) για πρωτη φορα διωκονται και εκεινοι που εκαναν τα στραβα ματια προκειμενου να προσληφθουν παρανομα.
Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών άσκησε ποινικές διώξεις εναντίον μελών της Επιτροπής Επιλογής του Νομού Αττικής, που είχε εγκρίνει τις προσλήψεις των δημοτικών αστυνομικών στην Αττική αλλά και δύο πρώην δημοτικών αστυνομικών που προσλήφθηκαν χωρίς να διαθέτουν τα απαιτούμενα προσόντα διορισμού. Η Εισαγγελία παρέπεμψε τις σχετικές υποθέσεις με απευθείας κλήση στο Ακροατήριο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών.
Πρόκειται για τις περιπτώσεις δύο πρώην δημοτικών αστυνομικών που διορίστηκαν το 2010 σε δήμους της Αττικής, χωρίς να πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις και οι οποίοι κατηγορούνται από τον αρμόδιο εισαγγελέα ότι «με πειθώ και φορτικότητα» προκάλεσαν στα μέλη της Επιτροπής Επιλογής του Νομού Αττικής την παράνομη απόφαση της πρόσληψης τους. ενω τα μέλη της Επιτροπής Επιλογής του Νομού Αττικής κατηγορούνται ότι με πρόθεση παρέβησαν τα καθήκοντά τους, με σκοπό να προσπορίσουν σε άλλο παράνομο όφελος επειδή έκαναν παρανόμως δεκτά πιστοποιητικά τα οποία δεν πληρούσαν τους όρους της σχετικής προκήρυξης.
Ωστόσο ο ο Συνήγορος Δημοτικών Αστυνομικών κ. Χαράλαμπος Μπουκουβάλας υποστήριξε ότι «οι έλεγχοι του ΣΕΕΔΔ είχαν διαπιστώσει συνολικά 84 τέτοιες περιπτώσεις και πρότειναν στις δημοτικές αρχές να ανακαλέσουν τους εν λόγω διορισμούς, ωστοσο δεν ανακληθηκαν ολοι οι διορισμοι καθως το σύνολο των δημοτικών αρχών δεν αποδεχτηκε την προταση των επιθεωρητων.»
megatv.gr
Η κινεζική Lenovo, η μεγαλύτερη εταιρία κατασκευής προσωπικών υπολογιστών παγκοσμίως, ανακοίνωσε ότι, εκτός από ηλεκτρονικούς υπολογιστές και ταμπλέτες, αρχίζει να διαθέτει πλέον από τον Σεπτέμβριο στην ελληνική αγορά και ‘έξυπνα' κινητά τηλέφωνα (smartphones), ξεκινώντας με τέσσερα μοντέλα. Πρόκειται για τα Lenovo S860, Lenovo S850, Lenovo A859 και Lenovo A536.
Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, ο Μιχάλης Οικονομάκης, γενικός διευθυντής της Lenovo για την Ελλάδα και την Κύπρο και ο Ιβάν Μπόζεφ, περιφερειακός γενικός διευθυντής της Lenovo για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, παρουσίασαν τις νέες συσκευές.
Οι τιμές των τηλεφώνων ξεκινούν από τα 149 ευρώ (για το A536) και φθάνουν τα 299 ευρώ (για το S860). Οι συσκευές θα διατίθενται στα καταστήματα Public, WIND, Κωτσόβολος, Media Markt και Cyta shops.
Τα Lenovo S850 και S860 έχουν μεγάλες οθόνες 5 και 5,3 ιντσών αντίστοιχα, διαθέτουν τετραπύρηνο επεξεργαστή, είναι dual-SIM και 3G, ενώ «τρέχουν» το λειτουργικό σύστημα Android 4.2 Jelly Bean. Το S850 διαθέτει μία κάμερα των 13 MPixel και μία δευτερεύουσα των 5 MPixel, ενώ το S860 μία των 8 MPixel και μία των 1,6 MPixel. Σύμφωνα με την εταιρεία, η χωρητικότητας 4000 mAh μπαταρία του S860 επιτρέπει στον χρήστη αυτονομία τριών ημερών.
Η διανομή των κινητών συσκευών Lenovo θα γίνεται από την εταιρεία Westnet Distribution, μέλος του Ομίλου Πάνου Γερμανού.
Η Lenovo ήδη διαθέτει smartphones στην Τσεχία και στη Ρουμανία, ενώ, εκτός από την Ελλάδα, σκοπεύει να εισδύσει επίσης, έως το τέλος του έτους, στις αγορές κινητής τηλεφωνίας της Βουλγαρίας, της Ουγγαρίας, της Σλοβακίας, της Τουρκίας, της Πολωνίας, της Κροατίας και της Σλοβενίας. Η εταιρεία προσβλέπει κατ' αρχήν σε ένα μερίδιο της τάξης του 5% μέσα σε ένα εξάμηνο, ενώ στη συνέχεια -σε διάστημα ενός έτους- θα στοχεύσει σε ένα διψήφιο ποσοστό στις ανωτέρω αγορές.
Στις μεγαλύτερες δυτικές αγορές (Βρετανία, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία), η κινεζική εταιρεία θα ακολουθήσει διαφορετική στρατηγική διείσδυσης, αξιοποιώντας όχι τη δική της εμπορική ονομασία (brand name), αλλά το «όνομα» της αμερικανικής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας Motorola Mobility, την οποία εξαγόρασε στην αρχή του 2014 από τη Gloogle έναντι 2,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων (οι λεπτομέρειες της συμφωνίας οριστικοποιούνται αυτή την περίοδο).
Πηγή: ΑΠΕ
Οι άνδρες ακολουθούν τις γυναικείες πρακτικές σε ότι αφορά το ξύρισμα ή την αποτρίχωση του σώματος και ειδικά στην επίμαχη περιοχή γύρω από το πέος.

Ωστόσο, η ευαίσθηση αυτή περιοχή, απαιτεί προσοχή και την τήρηση κάποιων κανόνων, τους οποίους οι άνδρες μέχρι σήμερα αγνοούσαν.

Ξύρισμα: Τη μέθοδο την γνωρίζει καλά ο οποιοσδήποτε άνδρας. Η επιδερμίδα όμως στη βουβωνική χώρα και το περίνεο δεν είναι ίδια με το δέρμα του προσώπου που είναι πιο σκληρό και ανθεκτικό. Προσοχή, λοιπόν στον αφρό ξυρίσματος, γιατί ακόμα και αν τον έχετε ξεπλύνει καλά, μπορεί να μείνουν χημικά υπολείμματα κάτω από το δέρμα, τα οποία θα είναι εγκλωβισμένα σε υψηλότερες θερμοκρασίες, λόγω των ρούχων.

Με το ξύρισμα, το αποτέλεσμα διαρκεί λίγο, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να δημιουργηθούν δερματικά προβλήματα όπως φλεγμονές ή εγκλεισμός τριχών.

Κερί και χαλάουα: Μπορεί να είναι αποτελεσματική ως μέθοδος, αφού τα αποτελέσματα της αποτρίχωσης με κερί διαρκούν 3-4 εβδομάδας, αλλά απαιτεί επιδέξιους χειρισμούς και αντοχή στον πόνο.

Λέιζερ: Μία δέσμη φωτός laser δρα επιλεκτικά στα μελανοκύτταρα της ρίζας της τρίχας με αποτέλεσμα να την καταστρέφει. Στις σκούρες τρίχες τα αποτελέσματα είναι πολύ καλύτερα από ότι στις ανοιχτές. Αρκούν περίπου 3-5 ραντεβού με το δερματολόγο και τα αποτελέσματα κρατούν για χρόνια.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!