Πέμπτη 15 Αυγούστου 2019


Τις συνέπειες του συνδυασμού «γράφω μήνυμα στο κινητό-οδηγώ αυτοκίνητο» κατέγραψε κάμερα οχήματος στις ΗΠΑ.
Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το αστυνομικό τμήμα της πόλης Μπερλίν, φαίνεται ο οδηγός ενός μαύρου χρώματος αυτοκινήτου να φεύγει από τον δρόμο σε μια στροφή και να πέφτει πάνω σε μια κολόνα ρεύματος.
Από το τροχαίο ατύχημα παραλίγο να κινδυνεύσει και ο οδηγός του αυτοκινήτο που ακολούθουσε το όχημα που έπεσε πάνω στην κολόνα.
Όσο για τον ανεύθυνο οδηγό βγήκε από το αυτοκίνητο μόνο με μια αμυχή στο κεφάλι.

Ασυγκράτητος ήταν για ακόμα μια φορά ο Νικ Κύργιος, που έδωσε (αρνητικό) σόου στο τουρνουά του Σινσινάτι.
Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας, γνωστός για τις εκρηκτικές αντιδράσεις του, τα έβαλε αυτή τη φορά με τον Ιρλανδό διαιτητή Φέργκους Μέρφι.
Η αρχή έγινε στο δεύτερο σετ, όταν του έδωσε ποινή για καθυστέρηση στο παιχνίδι. Λέγοντας κάποια… γαλλικά, ο Κύργιος ζήτησε να αποχωρήσει για την τουαλέτα. Ο Μέρφι αρνήθηκε το αίτημά του, όμως ο Ελληνοαυστραλός πήρε δύο ρακέτες και προχώρησε προς τα αποδυτήρια. Η κάμερα τον «έπιασε» να τις χτυπάει στο πάτωμα, ενώ επέστρεψε στο κορτ κρατώντας δύο διαλυμένες ρακέτες.
Σε άλλο βίντεο φαίνεται να φωνάζει «Είσαι ο χειρότερος διαιτητής. Ο χειρότερος διαιτητής που υπάρχει. Παραιτούμαι», σε άλλη στιγμή τον χαρακτήρισε σκουπίδι και «ντροπή για το άθλημα», ενώ μετά το τέλος του ματς του είπε: «Είσαι ένα γαμ… εργαλείο, φίλε».
Μάλιστα, κάποια στιγμή κάνει κίνηση σαν να φτύνει προς το μέρος του
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!