Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Άντρας ζει με τρεις γυναίκες – Τι κάνει όταν τον εκνευρίζουν!
Ένας πολυγαμικός άντρας από τη Ρωσία που ζει με τρεις «συζύγους» αποκάλυψε πως όταν τον ενοχλούν, τις τιμωρεί με αποχή από το σεξ για ένα μήνα.
Ο 34χρονος Ivan Sukhov, από την πόλη Βλαντιμίρ της Ρωσίας, λέει ότι ονειρεύεται να αποκτήσει στο μέλλον περισσότερες συζύγους και τουλάχιστον 50 παιδιά.
Σύμφωνα με το Ρωσικό δίκαιο, ένας πολίτης μπορεί να έχει μόνο μία επίσημη σύζυγο. Οι άλλες δύο σύντροφοί του ζουν μαζί του με κοινή συμφωνία.
Πριν γίνει πολυγαμικός, ο Sukhov ζούσε με τη νόμιμη σύζυγό του, τη Natalia Sukhova, για 11 χρόνια. Ο 34χρονος είπε ότι αισθάνθηκε μια έντονη επιθυμία να είναι επικεφαλής μιας μεγάλης οικογένειας και ήθελε να έχει περισσότερες συζύγους και όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά.
"Αρχικά ήμουν αντίθετη στην ιδέα. Δεν μπορούσα να φανταστώ μια τέτοια κατάσταση, αλλά μετά άλλαξα γνώμη επειδή ήθελε πραγματικά να αποκτήσει μια μεγάλη οικογένεια," είπε η Natalia.
Αποτέλεσμα εικόνας για Ivan Sukhov
Ο Sukhov έχει μέχρι στιγμής εννέα παιδιά. Τα έξι τα έκανε με τη Natalia και τα τρία με την Anna.
Η οικογένεια ζει σε ένα διαμέρισμα τριών δωματίων, αλλά ο Sukhov σκέφτεται να το πουλήσει για να αγοράσει ένα μεγάλο σπίτι στα προάστια. Ο Sukhov έχει ένα ξεχωριστό δωμάτιο και κάθε βράδυ καλεί μια από τις συντρόφους του να περάσει τη νύχτα μαζί του.
"Μας προσκαλεί εκείνος μία – μία με τη σειρά," είπε η Natalia.
Αποτέλεσμα εικόνας για Ivan Sukhov
Σύμφωνα με τον Sukhov, όταν έχει πρόβλημα με κάποια από τις συντρόφους του, την τιμωρεί με αποχή από το σεξ.
''Αν μία από τις γυναίκες μου κάνει κάτι λάθος, δεν θα την προσκαλέσω στο κρεβάτι για ένα μήνα," είπε ο Sukhov.
Οι γνωστοί της ασυνήθιστης οικογένειας ανέφεραν ότι οι «σύζυγοι» ζουν αρμονικά μαζί.
Πρόσφατα, ο 34χρονος δέχτηκε μια γυναίκα με το όνομα Madina να εισέλθει στην οικογένειά του. Η Madina είναι Μουσουλμάνα, ενώ ο Sukhov είναι Ορθόδοξος.
Η Madina έπρεπε να πάει ενάντια στις επιθυμίες των γονέων και της θρησκείας της για να είναι μαζί του.
"Τον είδα στην τηλεόραση και τον ερωτεύτηκα. Αποφάσισα να είμαι μαζί του, ανεξάρτητα από το τι έλεγαν οι δικοί μου," είπε η Madina.
Ο Sukhov και οι σύντροφοί του έχουν όλοι τους δουλειά και λαμβάνουν ο καθένας το μισθό του. Σύμφωνα με τον 34χρονο, έχουν όλοι τους αρκετά χρήματα για να παρέχουν στους ίδιους και στα παιδιά τους ένα καλό βιοτικό επίπεδο.
Ο Sukhov λέει ότι είναι έτοιμος να δεχτεί περισσότερες συζύγους στην ολοένα αυξανόμενη οικογένειά του, αλλά έχει κάποιες απαιτήσεις.
''Μου αρέσουν ψηλές, λεπτές και στοργικές γυναίκες," έχει δηλώσει ο ίδιος.
Το κόλπο για να μην τρίζει το ξύλινο πάτωμα
Όσο και αν μας αρέσει το ξύλινο πάτωμα, η φθορά του χρόνου δημιουργεί τριξίματα.
Η λύση για να απαλλαγείτε από το πρόβλημα, είναι απλή, βρίσκεται στο ντουλάπι σας και δεν είναι άλλη από το κοινό ταλκ.

Ρίξτε λίγo ταλκ ανάμεσα στις σανίδες για να γεμίσετε τα μεταξύ τους κενά. Στη συνέχεια, σκουπίστε το πάτωμα για να απομακρύνετε τυχόν υπολείμματα που άφησε η πούδρα πίσω της. Σύντομα, το αγαπημένο σας πάτωμα θα σταματήσει να τρίζει.




Ποιοι κρύβονται πίσω από την κυβερνοεπίθεση στο WhatsApp. Ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσουν όσοι έχουν WhatsApp για να είναι ασφαλείς. 1,5 δισεκατομμύριο χρήστες μετράει η εφαρμογή αυτή που ανήκει στο Facebook.



Μια απίστευτη υπόθεση κατασκοπείας αποκαλύφθηκε με δράστες χάκερς που εγκατέστησαν εξ αποστάσεως λογισμικό σε κινητά τηλέφωνα και άλλες συσκευές, εκμεταλλευόμενοι ένα ευάλωτο σημείο στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων WhatsApp, που ανήκει στο Facebook.

Η κυβερνοεπίθεση, που έγινε αντιληπτή προ ημερών, αφορούσε μόνο ένα επιλεγμένο αριθμό χρηστών (όχι όλη τη βάση των περίπου 1,5 δισεκατομμυρίων χρηστών) και ενορχηστρώθηκε από ένα «κυβερνο-δράστη μεγάλων ικανοτήτων», σύμφωνα με το WhatsApp.

Για τον λόγο αυτό κυκλοφόρησε τη Δευτέρα μια αναβάθμιση ασφαλείας και καλεί τους χρήστες να την εγκαταστήσουν άμεσα στη συσκευή τους.

Το συγκεκριμένο λογισμικό κατασκοπίας έχει αναπτύξει η ισραηλινή εταιρεία κυβερνοασφάλειας NSO Group, η οποία όμως αρνήθηκε την παραμικρή εμπλοκή της στην υπόθεση.
Πως έγινε το χακάρισμα στο WhtsApp

Οι χάκερ χρησιμοποίησαν τη λειτουργία φωνητικής κλήσης του WhatsApp για να καλέσουν τη συσκευή του χρήστη – στόχου. Ακόμη κι αν αυτός δεν απαντούσε, το λογισμικό κατασκοπίας μπορούσε να «τρυπώσει» και να εγκατασταθεί στη συσκευή του, ενώ η κλήση συχνά εξαφανιζόταν από το μητρώο κλήσεων σαν μην είχε γίνει ποτέ, σύμφωνα με τους Financial Times, το BBC και τον Guardian.

Οι τεχνικοί κυβερνοασφάλειας της WhatsApp ήταν οι πρώτοι που αντιλήφθηκαν την παραβίαση και ενημέρωσαν εταιρείες κυβερνο-ασφάλειας, το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ και οργανώσεις προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

«Η επίθεση έχει όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα μιας ιδιωτικής εταιρείας που φέρεται να συνεργάζεται με κυβερνήσεις, στις οποίες παραχωρεί λογισμικό κατασκοπίας που θέτει υπό τον έλεγχο του τις λειτουργίες των λειτουργικών συστημάτων των κινητών τηλεφώνων», δήλωσε η WhatsApp, «δείχνοντας» τη NSO.

Η ισραηλινή NSO -πιο γνωστή για το λογισμικό της Pegasus που πωλείται σε μυστικές υπηρεσίες και μπορεί να υποκλέψει δεδομένα από συσκευές-στόχους είτε μέσω του μικροφώνου είτε της κάμερας τους- απάντησε ότι «η τεχνολογία της NSO παραχωρείται σε εξουσιοδοτημένες κυβερνητικές υπηρεσίες με μόνο σκοπό την καταπολέμηση του εγκλήματος και της τρομοκρατίας. Η εταιρεία δεν λειτουργεί η ίδια το σύστημα…Η NSΟ ποτέ δεν θα χρησιμοποιούσε, ούτε θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει, την τεχνολογία της η ίδια, προκειμένου να στοχοποιήσει οποιοδήποτε άτομο ή οργανισμό».

Η WhatsApp ανέφερε ότι είναι πρόωρο ακόμη να γίνει γνωστό πόσοι χρήστες έπεσαν θύματα λαθρακρόασης. Η Διεθνής Αμνηστία, η οποία στο παρελθόν είχε στοχοποιηθεί από λογισμικό της NSO, δήλωσε ότι η επίθεση δείχνει πως είναι εφικτό αυτό που πάντα φοβούνταν οι οργανώσεις προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ότι ορισμένες κυβερνήσεις κρυφά παρακολουθούν ηλεκτρονικά ενοχλητικούς ακτιβιστές, δημοσιογράφους, δικηγόρους κ.α.




Βαθιά το χέρι στην τσέπη καλείται να βάλει ξανά η Monsanto. Δικαστήριο στην Καλιφόρνια την καλεί να πληρώσει πάνω δυο δισ. δολάρια σε ζευγάρι που πάσχει από καρκίνο. Κρίθηκε πως η χρήση του ζιζανιοκτόνου Roundup τους προκάλεσε λέμφωμα μη-Χότζκιν. Αντιμέτωπη με περισσότερες από 13.400 αγωγές στις ΗΠΑ η Bayer, που έχει εξαγοράσει τη Monsanto.



Μια απόφαση σταθμό πήρε δικαστήριο στην Καλιφόρνια. Καλεί την εταιρία Monsanto (που έχει εξαγοραστεί από τη Bayer) να καταβάλει αποζημίωση μαμούθ σε ζευγάρι που πάσχει από καρκίνο. Το δικαστήριο δέχτηκε ότι η χρήση του ζιζανιοκτόνου Roundup προκάλεσε στους Άλβα και Αλμπέρτα Πίλιοντ καρκίνο.

Το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι η εταιρία πρέπει να καταβάλει αποζημιώσεις και πρόστιμα ύψους άνω των δυο δισεκατομμυρίων δολαρίων στο ζευγάρι, που προσέφυγε στη δικαιοσύνη θεωρώντας πως ο καρκίνος από τον οποίο πάσχουν και οι δυο προκλήθηκε από τη χρήση του ζιζανιοκτόνου Roundup.
click4more


Στοιχεία σοκ για την Monsanto! «Φακέλωμα» σε δημοσιογράφους για καρκινογόνες ουσίες!

Αυτή είναι η τρίτη συνεχόμενη καταδικαστική απόφαση σε βάρος της Μονσάντο, την οποία εξαγόρασε η Μπάγερ πέρυσι. Οι δύο προηγούμενες αποφάσεις εκδόθηκαν από δικαστήρια που επίσης βρίσκονται στην Καλιφόρνια: η μία από πολιτειακό δικαστήριο, η άλλη από ομοσπονδιακό.

Οι ένορκοι στο δικαστήριο στο Όκλαντ της Καλιφόρνια έκριναν ότι το Roundup, ευρέως διαδεδομένο ζιζανιοκτόνο της Monsanto, προκάλεσε στο ζευγάρι το λέμφωμα μη-Χότζκιν από το οποίο πάσχει.

Καλεί την εταιρεία να καταβάλει ως αποζημίωση 18 εκατ. δολάρια στον Άλβα Πίλιοντ, 37 εκατ. στην Αλμπέρτα Πίλιοντ και ένα δισεκ. δολάρια στον καθένα ως πρόσθετα, τιμωρητικά ποσά πέραν της αποζημίωσης, διότι η εταιρεία δεν φρόντισε να προειδοποιήσει επαρκώς τους πελάτες της για τους κινδύνους που συνεπαγόταν η χρήση του ζιζανιοκτόνου της για την ανθρώπινη υγεία και για αμέλεια.Φωτογραφία αρχείου Reuters

Η διοίκηση του γερμανικού κολοσσού χαρακτήρισε την απόφαση απογοητευτική και ανακοίνωσε ότι θα ασκήσει έφεση. Υποστήριξε ότι ο Άλβα και η Αλμπέρτα Πίλιοντ είχαν πολλά προβλήματα υγείας επί σειρά ετών και διέτρεχαν κίνδυνο να εμφανίσουν λέμφωμα μη-Χότζκιν ούτως ή άλλως, καθώς και ότι η ετυμηγορία έρχεται σε διαμετρική αντίθεση με το συμπέρασμα της ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Προστασίας του Περιβάλλοντος (ΕPA) ότι «δεν υπάρχουν κίνδυνοι για τη δημόσια υγεία» από τη χρήση της γλυφοσάτης, της δραστικής ουσίας του ζιζανιοκτόνου Roundup.

Ο γερμανικός αγροτοχημικός κολοσσός ισχυρίζεται ότι οι μελέτες που εκπόνησαν επί δεκαετίες επιστήμονες της Monsanto και άλλοι απέδειξαν πως η γλυφοσάτη και το Roundup δεν αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία, ενώ ακριβώς το ίδιο είναι το συμπέρασμα πολλών εποπτικών φορέων διεθνώς.Φωτογραφία αρχείου Reuters

Παρά τους ισχυρισμούς της, η Bayer είναι αντιμέτωπη με πάνω από 13.400 αγωγές στην αμερικανική δικαιοσύνη για παρόμοιες υποθέσεις.

Οι προηγούμενες δύο καταδικαστικές αποφάσεις προκάλεσαν μεγάλη πτώση της τιμής των μετοχών της Bayer. Οι μέτοχοί της επικρίνουν τη διοίκηση του γερμανικού κολοσσού για τον τρόπο που χειρίστηκε την εξαγορά της Monsanto και τα δικαστικά προβλήματα που κληρονόμησε. Η εταιρεία έχει χάσει 30 δισεκατομμύρια ευρώ από την κεφαλαιοποίησή της μετά την πρώτη ετυμηγορία.
newsit.gr

Avaaz και facebook συνεργάστηκαν για να κατέβουν άμεσα 23 ακροδεξιά account της τελευταίας που διέδιδαν fake news ενόψει των ευρωεκλογών.
Μετά από καταγγελία και σχετική έρευνα της Avaaz, το Facebook κατήργησε ιταλικούς λογαριασμούς που διέδιδαν fake news ενόψει των ευρωεκλογών της 26ης Μαϊου.
Ειδικότερα, οι λογαριασμοί που κατέβηκαν είναι 23 και η ενέργεια έγινε γιατί διαπιστώθηκε από τις υπηρεσίες ασφαλείας του αμερικανικού κολοσσού των social media ότι από τα συγκεκριμένα account διακινήθηκαν ειδήσεις μίσους, κυρίως ρατσιστικού αλλά και χονδροειδή ψέματα για πολιτικούς αντιπάλους.
Για να φανταστείτε το μέγεθος της λαθροχειρίας, οι λογαριασμοί αυτοί είχαν συνολικά 2,5 ακόλουθους, αριθμός αν μην τι άλλο υπολογίσιμος ακόμα και για μία μεγάλη χώρα όπως είναι η Ιταλία.
Οι σελίδες και οι λογαριασμοί στήριζαν δεξιά, λαϊκίστικα κόμματα και συχνά είχαν αντισημιτικό περιεχόμενο.
«Τα ψέμματα αυτά έχουν σχεδιαστεί για να διασπείρουν το μίσος στην κοινωνία μας μέσω των social media πριν τις ευρωεκλογές» τόνισε ο διευθυντής της εκστρατείας της Avaaz Κρίστοφ Σοτ.

Σε ηλικία 97 ετών έφυγε από τη ζωή η διάσημη ηθοποιός Ντόρις Ντέι.
Γεννημένη στοπ Σινσινάτι του Οχάιο στις 3 Απριλίου του 1922 η γερμανικής καταγωγής Ντόρις Μαίρη Ανν Κάπελχοφ, όπως ήταν το πραγματικό της όνομα, άρχισε την καριέρα της το 1939 τραγουδώντας σε μπάντα και η φήμη της εκτοξεύτηκε μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού “Sentimental Journey” έξι χρόνια αργότερα. Το 1947 άρχισε τη συνεργασία της με την Columbia με πάνω από 650 ηχογραφήσεις, που την κατέστησαν μια από τις δημοφιλέστερες τραγουδίστριες του εικοστού αιώνα.
Στη διάρκεια της καριέρας της στο Χόλιγουντ η Ντόρις Ντέι έπαιξε σε δεκάδες ταινίες με μεγάλη εμπορική επιτυχία, ενώ ήταν υποψήφια για Όσκαρ για την εμφάνισή της στο Pillow Talk («Τα απόρρητα της Κρεβατοκάμαρας») το 1959. Ερμήνευσε τον ομώνυμο ρόλο στην «Calamity Jane» το 1953 και πρωταγωνίστησε στην ταινία του Άλφρεντ Χίτσκοκ «Ο άνθρωπος που ήξερε πολλά» του 1956 με τον Τζέιμς Στιούαρτ, με το τραγούδι της, το “Que Sera, Sera”, να βραβεύεται με Όσκαρ.
Έπαιξε στο πλευρό διάσημων αστεριών του Χόλιγουντ, όπως ο Κάρι Γκραντ, ο Κλαρκ Γκέιμπλ, ο Ροκ Χάτσον και ο Ντέιβιντ Νίβεν και από το 1971 άρχισε τη δράση της ως ακτιβίστρια υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων.
Η Ντόρις Ντέι τιμήθηκε με δύο αστέρια στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ, ένα για την καριέρα της στον κινηματογράφο κι ένα για τη μουσική της δουλειά, ενώ το 2004 παρέλαβε από τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους τον νεότερο το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας για «τις διακεκριμένες υπηρεσίες της» προς τη χώρα. Είχε παντρευτεί τέσσερις φορές και απέκτησε έναν γιο κι έναν εγγονό.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!