Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016


Στους 61.855 ανέρχονται συνολικά οι πρόσφυγες που έχουν βρει καταφύγιο στη χώρα. Σύμφωνα με τα επικαιροποιημένα στοιχεία του αρμόδιου συντονιστικού οργάνου της κυβέρνησης, δεν καταγράφηκαν αφίξεις τις τελευταίες ώρες.
Αναλυτικότερα το σύνολο των στοιχείων εδω

Κάτι που μάθαμε καλά τα χρόνια της κρίσης είναι ότι οι αριθμοί συχνά δεν λένε όλη την αλήθεια. Ενα καλό παράδειγμα αυτής της άποψης είναι οι πωλήσεις της Audi στην Ελλάδα.

Η premium γερμανική μάρκα, αν και βρίσκεται στην τρίτη θέση της άτυπης κατάταξης των πωλήσεων των πολυτελών εταιρειών στην ελληνική αγορά, έχει να επιδείξει και επιτυχίες στον στίβο των πωλήσεων.

Αναλύοντας τα επίσημα στοιχεία του δεκαμήνου Ιανουαρίου -Οκτωβρίου κατέληξα στα εξής συμπεράσματα: Η Audi στις λιανικές πωλήσεις έφθασε τις 935 μονάδες. Αυτές οι πωλήσεις έχουν τη μεγαλύτερη αξία για δύο λόγους: Αφορούν τις πωλήσεις που προέρχονται από την απόφαση του υποψήφιου αγοραστή μετά την ολοκληρωμένη αξιολόγηση του αυτοκινήτου και δεν επηρεάζονται από τις ενέργειες και τις γενναίες εκπτώσεις των εταιρειών που διαχειρίζονται εταιρικούς στόλους και ενοικιάσεις αυτοκινήτων.

Εξασφαλίζουν υψηλά κέρδη στην εισαγωγική εταιρεία για να καλύψει τα έξοδα από τη δραστηριότητά της και να υποστηρίξει το δίκτυό της.

Οι ανταγωνιστές της Audi είχαν την εξής δραστηριότητα: Η πρώτη σε συνολικό όγκο πωλήσεων Mercedes έδωσε στη λιανική 1.062 αυτοκίνητα, η δεύτερη BMW 964 και η τέταρτη στην κατάταξη Volvo 412 αυτοκίνητα.

Η Audi, που εκπροσωπείται από την αμιγώς ελληνική εταιρεία Kosmocar, οπότε είναι περιορισμένες οι δυνατότητες εκπτώσεων και πρόσθετων παροχών στις εταιρείες διαχείρισης στόλων, κατέγραψε 1.405 εταιρικές πωλήσεις. Η Mercedes 2.371, η BMW 2.315, και η Volvo 768.

Συνολικά, στην πίτα των πολυτελών αυτοκινήτων, η Mercedes κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο με 3.433 μονάδες, η BMW είναι δεύτερη αφού έβαλε πινακίδες σε 3.279 ακριβά αυτοκίνητα, η Audi στην τρίτη θέση με 2.340 πωλήσεις και η Volvo στην τέταρτη θέση έχοντας διαθέσει 1.180 αυτοκίνητα.
real.gr

Μπορεί το Google Translate να έχει λύσει τα χέρια πολλών χρηστών, έχοντας πρακτικά αντικαταστήσει τα κλασικά λεξικά, όμως συχνά δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά όταν καλείται να μεταφράσει μεγαλύτερες σε έκταση προτάσεις.

Όμως αυτή η κατάσταση θα αποτελεί σύντομα παρελθόν, αφού η Google διέθεσε ένα σημαντικό update για τη δημοφιλή υπηρεσία, που την καθιστά ικανή να αποδίδει αρκετά πιο σωστά μεγαλύτερα κείμενα.

Για να το πετύχει αυτό, η εταιρεία αξιοποιεί την τεχνική Neural Machine Translation [Νευρωνική Μηχανική Μετάφραση], που βασίζεται σε τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης.

Προς το παρόν η βελτιωμένη εκδοχή του Google Translate υποστηρίζει τα Αγγλικά, τα Γερμανικά, τα Ισπανικά, τα Πορτογαλικά, τα Κινέζικα, τα Κορεάτικα και τα Τουρκικά, ενώ αργότερα θα αποκτήσει συμβατότητα και με όλες τις υπόλοιπες γλώσσες της πλατφόρμας, συμπεριλαμβανόμενης και της δικής μας.

ΠΗΓΗ: e-pcmag

Το 2016 είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά χωρίς αύξηση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα σε παγκόσμιο επίπεδο, σύμφωνα με νέα έκθεση Βρετανών ερευνητών.

Τα ευρήματα, που αντικατοπτρίζουν κυρίως τη μείωση της παραγωγής άνθρακα της Κίνας, αντιμετωπίζονται με συγκρατημένη αισιοδοξία από την διεθνή κοινότητα, καθώς πολλοί ανησυχούν ότι ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, θα αποχωρήσει από τη συμφωνία του Παρισιού ως αρνητής της κλιματικής αλλαγής.

Για το 2016 προβλέπεται μια μικρή αύξηση ύψους 0,2% στις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, μια σημαντική απόκλιση από το ετήσιο ποσοστό αύξησης στη δεκαετία του 2000, που ήταν συνήθως κοντά στο 3%. Η Κίνα είναι υπεύθυνη για το 30% των παγκόσμιων εκπομπών, ωστόσο οι συνολικές εκπομπές της μειώθηκαν κατά 0,5% αυτό το έτος.

Τα ευρήματα παρουσιάστηκαν στα πλαίσια των συνομιλιών του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή στο Μαρακές του Μαρόκο, όπου συνεδριάζουν ηγέτες από σχεδόν 200 κυβερνήσεις. Οι εκπομπές των ΗΠΑ προβλέπεται να πέσουν κατά 1,7%, αλλά η προεδρική μετάβαση ίσως επηρεάσει το ποσοστό αυτό, καθώς η εκλογή του Τραμπ ευνοεί τις βιομηχανίες άνθρακα και πετρελαίου.

«Το διάλειμμα αυτό στην αύξηση των εκπομπών προσφέρει μια σημαντική βοήθεια για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής, αλλά δεν είναι αρκετή», δήλωσε η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου East Anglia και επικεφαλής της ανάλυσης των δεδομένων της μελέτης, Κορίν Λε Κερ.

«Οι παγκόσμιες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα και άλλων αερίων του θερμοκηπίου πρέπει τώρα να μειωθούν δραστικά, όχι μόνο να σταματήσουν να αυξάνονται», πρόσθεσε.

Πηγή: naftemporiki.gr

Ολοένα και νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά την είδηση του χωρισμού τους.

Το σκηνικό που φαίνεται να ξεχείλισε το ποτήρι κι έκανε την ηθοποιό να ζητήσει διαζύγιο από τον Brad Pitt ήταν, όπως ακούγεται, οι καταγγελίες της για άσκηση λεκτικής και σωματικής βίας από τον Brad στον μεγαλύτερο γιο τους, τον 15χρονο Maddox, κατά την διάρκεια πτήσης με το ιδιωτικό jet της οικογένειας.

Το εν λόγω περιστατικό έχει ερευνηθεί από αξιωματικούς του FBI χωρίς ωστόσο να έχει προκύψει κανένα στοιχείο κακοποίησης.

Σύμφωνα με το RadarOnline, το οποίο υποστηρίζει πως έχει κατοχή του τα ηχητικά ντοκουμέντα της πτήσης, αναφέρει πως δεν υπήρξε κανένα σημάδι άσχημης συμπεριφοράς μεταξύ του ηθοποιού και των παιδιών του

ΠΗΓΗ: gossip-tv.gr

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς των ειδικών υπάρχουν πάνω από 200 ιοί που σχετίζονται με το κρυολόγημα και που στη χειρότερη περίπτωση μπορεί να σας στείλουν στο νοσοκομείο με πνευμονία, άσθμα ή λοίμωξη του αυτιού.
Ο ιός της γρίπης είναι πολύ επικίνδυνος καθώς πολλοί άνθρωποι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, ενώ αρκετοί είναι αυτοί που πεθαίνουν λόγω των επιπλοκών.
Για να θωρακίσετε τον οργανισμό σας και να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας, βάλτε στη διατροφή σας τα παρακάτω:
Κοτόσουπα
Η κλασική συνταγή της μαμάς για την αντιμετώπιση των πρώτων συμπτωμάτων του κρυολογήματος είναι και η πιο σοφή. Όχι μόνο επειδή παρέχει στον οργανισμό τα απαραίτητα υγρά για να καταπολεμήσει τους ιούς, αλλά και γιατί μειώνει τη φλεγμονή που προκαλεί τα συμπτώματα. Η ευεργετική της δράση οφείλεται στο συνδυασμό των λαχανικών και του κοτόπουλου.
Εσπεριδοειδή
Η βιταμίνη C που υπάρχει σε αφθονία στα εσπεριδοειδή, είναι ένα αντιοξειδωτικό που μπορεί να μειώσει τα συμπτώματα του κρυολογήματος κατά 23%, σύμφωνα με τα αποτελέσματα μελετών. Ανασκόπηση 21 μελετών διαπίστωσε ότι 1-8 γραμμάρια βιταμίνης μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματικά. Θα τη βρείτε σε όλα τα εσπεριδοειδή (πορτοκάλια, λεμόνια κλπ.), τις κόκκινες πιπεριές, το μπρόκολο, τις γλυκοπατάτες και τις ντομάτες.
Σκόρδο, κρεμμύδια, πράσο
Περιέχουν συστατικά με αντισηπτικές ιδιότητες και ενώσεις που ενισχύουν το ανοσοποιητικό. Μελέτη με εθελοντές που χωρίστηκαν σε ομάδες που οι μισοί έλαβαν εικονικό φάρμακο και οι άλλοι μισοί συμπλήρωμα σκόρδου, έδειξε ότι οι πρώτοι είχαν σχεδόν τριπλάσιο αριθμό κρυολογημάτων. Επίσης το σκόρδο βοηθά να ανοίξουν τα κλειστά ιγμόρεια.
Τζίντζερ
Το τζίντερ περιέχει χημικές ουσίες που καταπολεμούν τους ρινοϊούς, την πιο κοινή οικογένεια ιών που προκαλούν κρυολόγημα, αλλά και ουσίες που καταστέλλουν τον βήχα. Είναι επίσης ένα φυσικό αντιπυρετικό και ένα ήπιο ηρεμιστικό, που σας βοηθά να ξεκουραστείτε όταν είστε άρρωστοι.
Μέλι
Οι αντιοξειδωτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες του μελιού βοηθούν στην καταπολέμηση των λοιμώξεων από ιούς, βακτήρια και μύκητες.
Γιαούρτι
Έχει βρεθεί ότι χάρη στα βακτήρια που περιέχει, μπλοκάρει την αναπαραγωγή των ιών που εισβάλλουν στο σώμα κάποιου που αρρωσταίνει. Προτιμήστε γιαούρτι χωρίς πρόσθετα που δεν έχει υποστεί επεξεργασία.
Τροφές πλούσιες σε σελήνιο
Το σελήνιο αυξάνει την παραγωγή ουσιών όπως οι κυτοκίνες, που συμβάλλουν στην αποβολή του ιού από τον οργανισμό. Πολύ καλές πηγές σεληνίου αποτελούν τα καρύδια (κυρίως τα καρύδια Βραζιλίας), τα ψάρια (σαρδέλα), τα θαλασσινά, τα εντόσθια (νεφρά και συκώτι) και το κρέας, τα δημητριακά ολικής άλεσης, οι ηλιόσποροι, το καστανό ρύζι και τα κρεμμύδια.
Κόκκινο κρασί
Η ρεσβερατρόλη και οι πολυφαινόλες του κόκκινου κρασιού αποτρέπουν τον πολλαπλασιασμό των στελεχών του ιού στον οργανισμό. 
Μανιτάρια
Τα μανιτάρια αυξάνουν την παραγωγή των κυτοκινών, που βοηθούν στην καταπολέμηση των μολύνσεων και περιέχουν πολυσακχαρίτες, μια άλλη κατηγορία ενώσεων που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα.
Μαύρο πιπέρι
Η πιπερίνη, η ουσία που περιέχει το μαύρο πιπέρι έχει αντιπυρετικές και αναλγητικές ιδιότητες. Το πιπέρι είναι επίσης πολύ αποτελεσματικό για τον ερεθισμένο λαιμό και την ανακούφιση από τον βήχα.
Πηγή: onmed.gr
Έμεινε δύο φορές έγκυος σε δέκα μέρες
Είναι ένα φαινόμενο που έχει καταγραφεί μόνο δέκα φορές στα ιατρικά χρονικά: γυναίκα στην Αυστραλία που δυσκολευόταν να μείνει έγκυος συνέλαβε τελικά δίδυμα με διαφορά δέκα ολόκληρων ημερών.

Η Κέιτ Χιλ, κάτοικος του Μπρίσμπεϊν, έπασχε από το σύνδρομο των πολυκυστικών ωοθηκών και δεν είχε καν ωορρηξία πριν αρχίσει να υποβάλλεται σε ορμονική θεραπεία.

Όπως φαίνεται, τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά, αφού η γυναίκα έμεινε έγκυος και ξανά έγκυος.

Όπως μάλιστα είπε η ίδια στο αυστραλιανό δίκτυο Seven Network, τα δίδυμα συνελήφθησαν σε διαφορετικές μέρες παρόλο που υπήρξε μόνο μια σεξουαλική επαφή χωρίς προστασία.

«Ο σύζυγός μου και εγώ είχαμε μόνο μία συνεύρεση. Το σπέρμα του έμεινε ζωντανό για δέκα μέρες μέχρι να γονιμοποιήσει το δεύτερο ωάριο» δήλωσε.

Τα δύο μωρά, σήμερα 10 μηνών, γεννήθηκαν με διαφορετικό φύλο και βάρος και σε διαφορετικό στάδιο ανάπτυξης.

Οι περισσότερες δίδυμες κυήσεις προέρχονται από δύο διαφορετικά ωάρια που απελευθερώνονται την ίδια μέρα από τις ωοθήκες. Πιο σπάνια είναι η γέννηση μονοζυγωτικών διδύμων, τα οποία προέρχονται από ένα γονιμοποιημένο ωάριο που στη συνέχεια χωρίζεται στα δύο.

Όπως φαίνεται, η Χιλ συνέχισε να έχει ωορηξία παρόλο που ήταν ήδη έγκυος.

Η περίπτωσή της είναι μόλις η δέκατη που έχει αναφερθεί στην επιστημονική βιβλιογραφία, επισήμανε ο μαιευτήρας της Μπραντ Άρμστρονγκ.

Ούτε ο ίδιος δεν μπορούσε να καταλάβει τι συνέβη μέχρι που το έψαξε στο Διαδίκτυο, είπε.
Newsroom ΔΟΛ

Η Βρετανία δεν έχει κανένα συνολικό σχέδιο για το Brexit και η στρατηγική εξόδου από την Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να μην έχει διαμορφωθεί στους επόμενους έξι μήνες, λόγω διαιρέσεων στην κυβέρνηση της Τερέζα Μέι, σύμφωνα με ένα εσωτερικό έγγραφο που διέρρευσε στο BBC και την εφημερίδα The Times.
Το έγγραφο, το οποίο έχει συνταχθεί από σύμβουλο του Υπουργικού Συμβουλίου, αναφέρει ότι οι κυβερνητικές υπηρεσίες εργάζονται σε περισσότερες από 500 μελέτες που σχετίζονται με το Brexit και μπορεί να απαιτηθούν επιπλέον 30.000 δημόσιοι υπάλληλοι.
Το γραφείο της πρωθυπουργού δήλωσε ότι δεν αναγνωρίζει τους ισχυρισμούς που διατυπώνονται στο υπόμνημα.
“Δεν πρόκειται για μία κυβερνητική έκθεση και δεν αναγνωρίζουμε τους ισχυρισμούς που περιέχει το υπόμνημα. Έχουμε επικεντρωθεί στο να προχωρήσουμε στο Brexit και να επιτύχουμε”, δήλωσε κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Το έγγραφο με τίτλο «Ενημέρωση Brexit» και ημερομηνία 7 Νοεμβρίου, επικρίνει την πρωθυπουργό για την τάση της να “καταλήγει σε αποφάσεις και λεπτομέρειες ώστε να διευθετεί η ίδια το ζήτημα” – μία προσέγγιση που περιγράφεται ως “απίθανο να αποδειχτεί βιώσιμη”
Αναφέρει, ακόμα, ότι δεν υπάρχει κοινή στρατηγική Brexit λόγω της διαίρεσης του υπουργικού συμβουλίου, με τους υπουργούς Εξωτερικών Μπόρις Τζόνσον, Εμπορίου Λίαμ Φοξ και Brexit Ντέιβιντ Ντέιβις από τη μία πλευρά και τους υπουργούς Οικονομικών Φίλιπ Χάμοντ και Επιχειρήσεων Γκρεγκ Κλαρκ από την άλλη.
Ο συντάκτης του εγγράφου προσθέτει ότι «μεγάλοι παίκτες» της βιομηχανίας ήταν πιθανό να “βάλουν το πιστόλι στον κρόταφο της κυβέρνησης” για να να εξασφαλίσουν διαβεβαιώσεις, παρόμοιες με αυτές που δόθηκαν στην αυτοκινητοβιομηχανία Nissan, ότι δεν θα υποφέρουν από Brexit.
Η Μέι έχει υποσχεθεί να ενεργοποιήσει το άρθρο 50 της Συνθήκης της Λισαβόνας, που ανοίγει τις διτείς διαπραγματεύσεις για την αποχώρηση από την ΕΕ, μέχρι το τέλος του Μαρτίου, αλλά μέχρι στιγμής, δεν έχει αποκαλύψει τα σχέδιά της για το μέλλον της σχέσης της Βρετανίας με το ευρωπαϊκό μπλοκ.
Πηγή: directnews.gr

Τα smartphones είναι σήμερα ισχυρότερα από ποτέ, αποτελώντας πρακτικά ικανότατους υπολογιστές τσέπης, που ελάχιστα μόνο στοιχεία μοιράζονται με τα κινητά τηλέφωνα της περασμένης δεκαετίας.

Όμως, παρά την αυξημένη επεξεργαστική ισχύ τους, ή τις κορυφαίας ποιότητας οθόνες τους, δυστυχώς πάσχουν στον τομέα της αυτονομίας. Οι power users, ή όσοι γενικότερα διαθέτουν κάποια high-end συσκευή, ενδέχεται να τη φορτίζουν περισσότερες από μια φορές την ημέρα. Πώς θα σας φαινόταν όμως αν έπρεπε να συνδέετε το smartphone σας στο φορτιστή μια φορά κάθε... τρεις μήνες;

Ερευνητές των Πανεπιστημίων Michigan και Cornell κατάφεραν να αναπτύξουν ένα νέο υλικό, που θα μπορούσε να επιτρέψει στις ηλεκτρονικές συσκευές του μέλλοντος να λειτουργούν αξιοποιώντας μικρότερης διάρκειας διαδοχικούς ηλεκτρικούς παλμούς αντί για συνεχούς ροής ρεύμα.

Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα πολύ λεπτό φιλμ φερρίτη, το οποίο θα μπορούσε να αποτελέσει το βασικό δομικό στοιχείο σε ηλεκτρονικά στοιχεία του μέλλοντος [π.χ. σε ολοκληρωμένα μνήμης].

Τι σημαίνει όμως αυτό στην πράξη και γιατί θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει; Μα επειδή οι συσκευές του μέλλοντος θα καταναλώνουν κατ’ αυτό τον τρόπο σημαντικά λιγότερη ενέργεια! Όπως καταλαβαίνετε, αυτό σημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι η αυτονομία τους θα αυξηθεί – εκτιμάται, συγκεκριμένα, ότι θα καταστεί σχεδόν διπλάσια!
Σύμφωνα με έναν από τους επικεφαλής ερευνητές του project, οι πρώτες υλοποιήσεις της συγκεκριμένης τεχνολογίας θα αργήσουν μερικά χρόνια ακόμα – δεν αναμένονται πριν από το 2030. Όμως, η προοπτική του να φορτίζετε τη συσκευή σας μια φορά κάθε αρκετούς μήνες, παραμένει εντυπωσιακή, έτσι δεν είναι;

Πηγή: e-pcmag.gr

Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου ο Μάικλ Στάιπ και ο Μάικ Μιλς θα βρίσκονται στο Λονδίνο, όχι για μία συναυλία επανασύνδεσης των REM, αλλά για να βρεθούν σε σκηνή με τον συντάκτη της βρετανικής εφημερίδας "The Guardian” Τζον Χάρις για να συζητήσουν για την καριέρα του συγκροτήματος και να δεχθούν ερωτήσεις από το κοινό.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αυτή την Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου, ημέρα συμπλήρωσης 25 χρόνων από την κυκλοφορία του άλμπουμ των REM "Out of Time”. Την ίδια μέρα το άλμπουμ επανακυκλοφορεί σε deluxe έκδοση.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά με live streaming στη σελίδα της εφημερίδας The Guardian στο Facebook.

Όποιος θέλει απεγνωσμένα να υποβάλει ερωτήσεις για την αντισυμβατική τους καριέρα, στα δύο μέλη των REM ένα από τα πρωτοπόρα Αμερικανικά συγκροτήματα της εναλλακτικής ροκ, μπορεί να τις αποστείλει με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: R.E.M.Ques@umusic.com.

Ο Μάικλ Στάιπ δήλωσε πρόσφατα στον δημοσιογράφο Μάικλ Χαν της εφημερίδας The Guardian: "Μπορείς να τα κάνεις μαντάρα με τους ανθρώπους αν πηγαίνεις κόντρα στο ρεύμα. Κι εμείς πηγαίναμε πάντα κόντρα στο ρεύμα. Θα μπορούσαμε να ανεβαίνουμε στη σκηνή και να ερμηνεύουμε τα τέσσερα τραγούδια που ήξεραν όλοι. Αυτό ήταν το 1987. Θα μπορούσαμε να ανοίγουμε τη συναυλία με τα τέσσερα τραγούδια που γνώριζαν όλοι, μετά οι πραγματικοί θαυμαστές, μπορείτε να μείνετε. Όλοι οι άλλοι πηγαίνετε σπίτι, πηγαίνετε να πιείτε κάπου αλλού, να φλερτάρετε κάπου αλλού… Αλλά εμείς ήμασταν πάντα κόντρα στο ρεύμα και ωθούσαμε τους εαυτούς μας να κάνουν πράγματα διαφορετικά. Να μην έχουμε την ίδια λίστα κάθε βράδυ, να μην επιτρέψουμε να γίνει αυτό δουλειά. Προσπαθούσαμε να μην γίνει καθημερινότητα. Έτσι είναι ο κόσμος; Πληκτικός, μέτριος βαρετός".

Ποια είναι η παρακαταθήκη που άφησαν οι REM;

«Κάναμε ένα αξιόλογο έργο όσον αφορά τη διατήρηση της ακεραιότητας σε μια πολύ δύσκολη περίοδο και σε μια δύσκολη βιομηχανία» ανέφερε ο Στάιπ και πρόσθεσε: «Ανοίξαμε νέα μονοπάτια. Δημιουργήσαμε ένα νέο τρόπο χωρίς να είμαστε κενές μαριονέτες ή ένα σόου με ένα σκυλί και ένα πόνι».

Όταν οι REM διαλύθηκαν, αναρωτιόμουν: «Λοιπόν, ποιος είμαι τώρα; Αλλά δεν με έριξε. Έλεγα, ουάου τώρα μπορώ να διαβάσω ένα βιβλίο, μπορώ να ακούσω άλλη μουσική, μπορώ να δημιουργήσω μία νέα φωνή για τον εαυτό μου!!! Και έτσι πέρασα τα τελευταία πέντε χρόνια. Αγαπώ τον μετα-REM εαυτό μου. Και δεν μιλά ο ψυχαναλυτής. Απλά μου αρέσει εκεί που είμαι».

Η συζήτηση, την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, αναμένεται να είναι συναρπαστική, καθώς θα είναι η πρώτη τους ευκαιρία να μιλήσουν δημόσια για την Αμερική του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Στάιπ και ο Μιλς θα συζητήσουν για τη ζωή των REM και για την κατάσταση στις ΗΠΑ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!