Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016


Η πρόταση της Citroen για τη μικρομεσαία κατηγορία είναι το δημοφιλές C4. Το γαλλικό μοντέλο αποτελεί σημείο αναφοράς χάρη στον ολοκληρωμένο χαρακτήρα του. Κάτω από το αμάξωμα με τα νέα εμπρόσθια φωτιστικά σώματα που ενσωματώνουν στοιχεία LED και τα νέα 3D-effect πίσω φώτα, το ανανεωμένο C4 αποκαλύπτει ένα νέο, πιο δυναμικό, λειτουργικό και ποιοτικό εσωτερικό.

Κεντρικό σημείο αποτελεί η νέα οθόνη αφής 7 ιντσών, μέσω της οποίας ο οδηγός μπορεί να ελέγξει μια σειρά λειτουργιών όπως το ηχοσύστημα, τον υπολογιστή ταξιδίου και το σύστημα πλοήγησης.

Η απλοποίηση του ελέγχου και η ελαχιστοποίηση του αριθμού των διακοπτών έχει σαφή οφέλη στην ασφάλεια, εργονομία και αισθητική.

Η βελτιωμένη εργονομία έρχεται να προστεθεί στην επιτυχημένη εκμετάλλευση των εσωτερικών χώρων, που χάρη και στο μεταξόνιο των 2,61 μ. εξασφαλίζει πλούσιους χώρους για τους επιβάτες και από τους μεγαλύτερους χώρους για τις αποσκευές (408 λίτρα) στην κατηγορία.

Η παράδοση των Γάλλων στον σχεδιασμό αναρτήσεων, που συνδυάζουν τα υψηλά επίπεδα πρόσφυσης με τη φημισμένη άνεση και ποιότητα κύλισης, βρίσκει τον καλύτερο εκφραστή της στο ανανεωμένο C4.

Οι νέες ρυθμίσεις, σε συνδυασμό με την ακόμα καλύτερη ηχομόνωση, ανεβάζουν την παρεχόμενη άνεση σε νέα επίπεδα, έναν τομέα στον οποίο ανέκαθεν το C4 αποτελούσε το σημείο αναφοράς στην κατηγορία του.

Παράλληλα αυτές οι τροποποιήσεις είχαν ως αποτέλεσμα τον βελτιωμένο έλεγχο του αμαξώματος και τη μεγαλύτερη ακρίβεια στους χειρισμούς, στοιχεία που σε συνδυασμό με τα ηλεκτρονικά βοηθήματα (ESP με intelligent traction control, Brake Assist και ηλεκτρονικό κατανεμητή πέδησης, σύστημα προειδοποίησης ακούσιας παρέκκλισης πορείας, σύστημα ελέγχου τυφλής γωνίας) προσδίδουν κορυφαία χαρακτηριστικά ενεργητικής ασφάλειας.

Ιδιαίτερα το Intelligent Traction Control σε συνθήκες μειωμένης πρόσφυσης παρακάμπτει τη λειτουργία του συστήματος ολίσθησης τροχών (ASR) μεταφέροντας τη δύναμη του κινητήρα στον τροχό με την καλύτερη πρόσφυση.

Υψηλή ηχομόνωση

Η χρήση ηχομονωτικών υλικών όσο πιο κοντά στην πηγή των θορύβων, η τοποθέτηση ειδικών ηχομονωτικών φιλμ στις γυάλινες επιφάνειες και αποσβεστήρων στον χώρο του κινητήρα έχει ως αποτέλεσμα το αποδοτικό φιλτράρισμα των ενοχλητικών ήχων από την καμπίνα των επιβατών, ενώ τα άνετα καθίσματα, που προαιρετικά διαθέτουν λειτουργία μασάζ, δημιουργούν άριστο περιβάλλον για την κάλυψη μεγάλων αποστάσεων.

Διαθέσιμο με ευρεία γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου, καθώς και με πολλές εκδόσεις από πλευράς εξοπλισμού.

Κοινός παρονομαστής σε κάθε περίπτωση το πλήρες πακέτο βασικού εξοπλισμού που περιλαμβάνει ESP με Hill Assist, Brake Assist και έξυπνο σύστημα πρόσφυσης, 6 αερόσακους, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, σύστημα κλιματισμού, cruise control με speed limiter, καθώς βεβαίως και ηλεκτρικά παράθυρα - καθρέπτες.

Οι νέοι κινητήρες Euro 6 βενζίνης Pure Tech και πετρελαίου Blue HDi προσφέρουν τεχνολογία αιχμής, κορυφαίες επιδόσεις και εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών ρύπων.

Ο βενζινοκινητήρας 1.2 Pure Tech, που τιμήθηκε με το βραβείο του καλύτερου κινητήρα για το 2015 και το 2016 (δεύτερη συνεχή χρονιά) στην κατηγορία του, προσφέρεται σε δύο εκδόσεις ισχύος 110 είτε 130 ίππων. Οι ντίζελ Blue HDi αξιοποιούν με τον καλύτερο τρόπο πάνω από 100 πατέντες ευρεσιτεχνίας.

Η αναβαθμισμένη σειρά κινητήρων 1.600 κ.εκ. προσφέρει 100 είτε 120 ίππους και ιδιαίτερα υψηλά ποσά ροπής.

Εχοντας ξεχωρίσει στο παρελθόν τόσο για τον ολοκληρωμένο χαρακτήρα του, όσο και το εξαιρετικό value for money, το ανανεωμένο C4 ακολουθεί ακριβώς την ίδια φιλοσοφία, όκαθώς είναι πιο προσιτό από ποτέ, με τις τιμές να ξεκινούν από τα 15.388 ευρώ, έκδοση Live 1.2 PureTech 110 ίππων. Χρηματοδοτικό πρόγραμμα το οποίο καθορίζει μηνιαία δόση από 128 ευρώ.
real.gr

Η Madonna τον τελευταίο καιρό είχε αμελήσει την προσωπική της ζωή, αφού τα προβλήματα που είχε με τον γιο της ήταν πολλά και έπρεπε να τα διευθετήσει.

Ωστόσο, δημοσίευμα της εφημερίδα Sun την θέλει και πάλι ερωτευμένη. Η βασίλισσα της ποπ φαίνεται ότι «χτυπήθηκε» από το βέλος του έρωτα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο άντρας που της κέρδισε την καρδιά είναι ο ηθοποιός Idris Elba. Μάλιστα, πρόσφατα βρέθηκε στο show του, στο οποίο κάνει τον πυγμάχο και μετά το τέλος της προβολής του πήγανε για φαγητό.



Τέλος, πηγές αναφέρουν πως εκείνο το βράδυ οι δυο τους αντάλλασαν καυτά φιλιά.

Πηγή: gossip-tv.gr

Ο Brad Pitt είναι πλέον χωρισμένος άρα και ελεύθερος. Και μπορεί η Angelina Jolie να εκτοξεύει δεκάδες βέλη προς το μέρος του, υπάρχουν όμως κορίτσια εκεί στο Hollywood που τον ποθούν και μάλιστα τα μάλα. Θέλουν να γίνουν Angelina στη θέση της Angelina και έχουν βάλει ήδη τα δυνατά τους. Μάντεψε ποια πολιορκεί τον Brad;

Η Rihanna γνωρίστηκε για πρώτη φορά με τον ηθοποιό πριν από περίπου 4 χρόνια αλλά οι ζωές τους τόσο καιρό δεν είχαν τίποτα κενό. Εκείνη ήταν το άτακτο κορίτσι της μουσικής σκηνής (η Angie δεν την συμπαθεί και πολύ) ενώ ο Brad ένας οικογενειάρχης.

Η τραγουδίστρια έχει βάλει στόχο τον Brad αλλά δε θέλει ακόμη να κάνει ''επίθεση'' καθώς γνωρίζει πως σε αυτή τη φάση της ζωής του τα πράγματα δεν είναι και τόσο ρόδινα. Σε ένα δύο μήνες όμως όλα είναι πιθανά.

Λες μετά από όλο αυτό που έχει συμβεί, ο Brad να θέλει στη ζωή του μία ακόμα superstar;

Πηγή: www.queen.gr

Το δημαρχείο του Μάντσεστερ ζήτησε συγνώμη μέσω Twitter την Πέμπτη.
«Ντρεπόμαστε. Ένα ανόητο λάθος ενός υπαλλήλου που χρειάζεται μαθήματα γεωγραφίας και ορθογραφίας» έγραψε ο δήμος, που προσέθεσε ότι οι υπηρεσίες του έχουν επικοινωνήσει με τον Έλληνα πολίτη για να του ζητήσουν συγγνώμη.
eggrafo

Η αγορά εργασίας δεν έχει ανάγκη από επαγγελματίες στο μάρκετινγκ, αλλά από ειδικούς στο υπολογιστικό νέφος, στην ασφάλεια δεδομένων και δικτύων και στον σχεδιασμό αλγορίθμων και αρχιτεκτονικής Διαδικτύου. Αυτά είναι, μεταξύ άλλων, τα συμπεράσματα που προκύπτουν από ανάλυση δισεκατομμυρίων δεδομένων της LinkedIn, η οποία διαθέτει μεγάλη δεξαμενή βιογραφικών και αιτήσεων εργασίας, καθώς και στοιχείων για προσλήψεις στον ιδιωτικό τομέα. Η εταιρεία κατέληξε στις 10 πιο δημοφιλείς ειδικότητες που περισσότερο ζητούνται σε 14 χώρες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ και έχουν σχέση με την υψηλή τεχνολογία.
Όπως επισημαίνει η Kάθριν Φίσερ, ειδική σε θέματα σταδιοδρομίας στη LinkedIn, «υπάρχουν δεξιότητες που ζητούνται επί δύο χρόνια και μετά εμφανίζεται ανάγκη για άλλες. Ειδικά, όμως, για προσόντα που σχετίζονται με την τεχνολογία, η ζήτηση δεν αλλάζει και θα εξακολουθήσει να υφίσταται και στο μέλλον».
Συγκεκριμένα, οι επιχειρήσεις σε όλους τους τομείς οικονομικής δραστηριότητας χρειάζονται ανθρώπους με ειδίκευση:
1. Στην τεχνολογία του υπολογιστικού νέφους.
2. Στην εις βάθος αναζήτηση και ανάλυση στατιστικών δεδομένων.
3. Στην ανάπτυξη τεχνολογίας κινητών συσκευών.
4. Στη διαχείριση συστημάτων αποθήκευσης δεδομένων.
5. Στον σχεδιασμό περιβάλλοντος διάδρασης με χρήστη.
6. Στην ασφάλεια δικτύων και πληροφοριών.
7. Στην ενσωμάτωση των κατανεμημένων λογισμικών μεταξύ πελατών και διακομιστών.
8. Στον σχεδιασμό της αρχιτεκτονικής του Διαδικτύου και στην ανάπτυξη πλαισίων.
9. Στον σχεδιασμό αλγορίθμων.
10. Στην ανάπτυξη της γλώσσας προγραμματισμού Java.
Tα τελευταία δύο χρόνια, εξηγεί η κ. Φίσερ, η ζήτηση για επαγγελματίες στο μάρκετινγκ υποχωρεί, επειδή καλύφθηκε από την προσφορά.
Σήμερα οι πιο περιζήτητες δεξιότητες σε Γαλλία, Γερμανία, Ινδία, Ιρλανδία, ΗΠΑ και Ισπανία είναι η ειδίκευση στην τεχνολογία υπολογιστικού νέφους και κατανεμημένων συστημάτων λογισμικού και η αναζήτηση και ανάλυση δεδομένων.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!