Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019


Με έναν πραγματικά μοναδικό τρόπο αποφάσισε ένας νεαρός εργαζόμενος από τη Μεγάλη Βρετανία να υποκριθεί πως αδυνατούσε να φτάσει εγκαίρως στην εργασία του ώστε να γλυτώσει από ενδεχόμενες παρατηρήσεις των εργοδοτών του.
Ο τετραπέρατος εργαζόμενος, λοιπόν, αφού θεώρησε άσκοπη την μετάβασή του στον χώρο της εργασίας του, έβαλε κάτω όλα τα ενδεχόμενα κι αφού τα επεξεργάστηκε με κάθε λεπτομέρεια, θεώρησε ότι είχε βρει την ιδανικότερη δικαιολογία για τα αφεντικά του.
Έτσι, αφού επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί τους, υποστηρίζοντας πως έπαθε λάστιχο κατά την διαδρομή προς το γραφείο, στέλνοντας τους ταυτόχρονα και φωτογραφικά καρέ από την «ατυχία» του, στη συνέχεια ανέβασε στα social media μία «φωτογραφία» του αμαξιού του, όπου παραδεχόταν πως ο ίδιος είχε πειράξει τις φωτογραφίες, δηλώνοντας μάλιστα με περηφάνια την ικανοποίησή του, τόσο για την σκέψη του όσο και για το ταλέντο του στο photoshop…

Όπως είναι φυσικό, ο νεαρός εργαζόμενος έγινε άμεσα το απόλυτο viral στα βρετανικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο το κατά πόσο οι εργοδότες του αντιλήφθηκαν ή όχι την «απατεωνιά» του.
Βέβαια, με τόσο μεγάλη εφευρετικότητα και οξυδέρκεια από πλευράς του, το πιθανότερο σενάριο είναι να του συγχώρησαν την «κοπάνα» από το γραφείο, καθώς την είχε κερδίσει με το… photoshop του.

Ένας άνδρας από την Φλόριντα αποφάσισε να αποτρέψει την κόρη του του από το φορέσει ξανά κοντό σορτσάκι.
Έτσι, φόρεσε ο ίδιος ένα καυτό σορτσάκι και… απείλησε τη μικρή πως αν κυκλοφορήσει με τα πόδια της… γυμνά δημόσια, θα κάνει κι εκείνος το ίδιο!
Σίγουρα, η μικρή δεν θα ήθελε να την πάρει με αυτή την ενδυμασία από το σχολείο…

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!