Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018


Τον Αύγουστο είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι ο ηθοποιός είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Τότε εκπρόσωπος του Μάθιου είχε δηλώσει ότι «υποβλήθηκε πρόσφατα σε χειρουργική επέμβαση σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες για να αποκαταστήσει τη διάτρηση που είχε υποστεί ο γαστρεντερικός σωλήνας του και είναι ευγνώμων για την ανησυχία που δείχνετε, αλλά ζητάει την συνέχιση της προστασίας της ιδιωτικής του ζωής καθώς βρίσκεται στην αποθεραπεία».
Ο ηθοποιός κατά καιρός μιλάει με ειλικρίνεια για τις μάχες που έχει δώσει στη ζωή του. Δεν δίστασε να μιλήσει για τον αγώνα που έδωσε για να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ, αλλά και για την βοήθεια που παρείχε σε άλλα άτομα για να αποτοξινωθούν. Είχε δηλώσει τότε στο «The Hollywood Reporter»: «Είχα πολλά σκαμπανεβάσματα στη ζωή μου και πολλά θαυμάσια βραβεία. Αλλά το καλύτερο πράγμα για μένα είναι ότι αν κάποιος αλκοολικός έρθει και μου πει: "Θα με βοηθήσεις να σταματήσω να πίνω;". Και τότε θα του πω: "Ναι, ξέρω πώς να το κάνεις αυτό"».

Ο ηθοποιός, Ρίτσαρντ Γκιρ και η σύζυγός του Αλεχάντρα Γκιρ περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Αποκάλυψαν μάλιστα την ευχάριστη είδηση για το μωρό με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο.
Όχι, με δημοσιεύσεις αινιγματικών μηνυμάτων ή με μία φωτογράφιση. Η Αλεχάντρα απλά δημοσίευσε μια φωτογραφία του Δαλάι Λάμα να ευλογεί το αγέννητο παιδί της.
Στη λεζάντα έγραψε, στα αγγλικά, τα ολλανδικά και στα ισπανικά: «Μια πολύ ξεχωριστή στιγμή πριν από λίγα λεπτά ... Παίρνουμε ευλογίες για το ανεκτίμητο που θα έρθει ... δεν θα μπορούσαμε να το ανακοινώσουμε προτού το πούμε στην Αγιότητητά του, στον Δαλάι Λάμα».
Σύμφωνα με την τοποθεσία στο Instagram , η φωτογραφία ήταν από Ρότερνταμ. Ο Δαλάι Λάμα πραγματοποίησε τριήμερη επίσκεψη στην Ολλανδία.
Ο 69χρονος Αμερικανός ηθοποιός παντρεύτηκε την 35χρονη Ισπανίδα, Αλεχάντρα Σίλβα με έντονη ανθρωπιστική δράση, κόρη του Ιγκνάσιο Σίλβα επιχειρηματία του κατασκευαστικού κλάδου, ο οποίος διετέλεσε αντιπρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο Ρίτσαρντ Γκιρ έχει εδώ και πολλά χρόνια αφοσιωθεί στον βουδισμό και είναι φίλος του πνευματικού ηγέτη του Θιβετιανού Βουδισμού.
Θα είναι το δεύτερο παιδί και για τους δύο γονείς και το πρώτο τους μαζί. Ο Ρίτσαρντ Γκιρ έχει ένα γιο, τον Χόμερ 18 ετών και η Αλεχάντρα, έναν γιο τον Άλμπερτ 5 ετών.
Το γεγονός σημειώθηκε σε πτήση της American Airlines που εκτελούσε το δρομολόγιο Λος Άντζελες - Ντάλας, στις αρχές του μήνα.
   Όμως λόγω σοβαρών καταιγίδων ο πιλότος αναγκάστηκε να προσγειώσει το αεροσκάφος στο αεροδρόμιο της Ουίσιτα Φολς στο Τέξας.
   Τότε ήταν που ο κυβερνήτης Τζεφ Ρέινς πήρε την πρωτοβουλία να καλέσει στο τηλέφωνο κατάστημα τοπικής πιτσαρίας και να παραγγείλει 40 ζεστές πίτσες για τους 159 επιβάτες της πτήσης.
   Εργαζόμενος στο Wishita Falls Municipal Airport τράβηξε ένα σύντομο βίντεο που δείχνει τον κυβερνήτη του αεροσκάφους να τρέχει από το βανάκι της πιτσαρίας στους επιβάτες και ξανά πίσω για να μοιράσει ο ίδιος τις πίτσες. «Δεν νομίζω να έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο» τουίταρε ο εργαζόμενος στο αεροδρόμιο που τράβηξε το βίντεο. «Τι τύπος, τι τύπος» ακούγονται, στο βιντεάκι, να λένε κάποιοι από τους επιβάτες.
   Σεμνός, ο κυβερνήτης του αεροσκάφους ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Facebook μήνυμα στο οποίο τονίζει ότι το σύνολο του πληρώματος συμμετείχε στην προσπάθεια να απαλυνθεί η ταλαιπωρία των επιβατών. «Ευχαριστώ για τις φιλοφρονήσεις, αλλά αυτό ήταν "ομαδική" δουλειά» έγραψε και, στη συνέχεια, έδωσε λεπτομέρειες.
Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται το ΤΜΖ που επικαλείται «πηγές» σύμφωνα με τις οποίες ο νεαρός ποπ σταρ θέλει να αποκτήσει ως δεύτερη υπηκοότητα την αμερικανική, διατηρώντας την καναδική ιθαγένεια.
   Σύμφωνα με το ΤΜΖ αυτό δεν αποτελεί έκπληξη καθώς ο Τζάστιν περνάει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του στις ΗΠΑ και πλέον οι δεσμοί με τη χώρα θα γίνουν ακόμα πιο ισχυροί καθώς ετοιμάζει τον γάμο του με την Χέιλι Μπάλντουιν.
   Βέβαια την προηγούμενη εβδομάδα το περιοδικό People είχε γράψει ότι ο 24χρονος τραγουδιστής και το 21χρονο μοντέλο έχουν ανέβει τα σκαλιά του Δημαρχείου και το ΤΜΖ δημοσίευσε φωτογραφία με τους δυο τους να επισκέπτονται τον χώρο του Δημαρχείου όπου εκδίδονται οι άδειες γάμου.
   Ο Τζάστιν γεννήθηκε στο Οντάριο του Καναδά την 1 Μαρτίου του 1994, αλλά μετακόμισε στην Ατλάντα όταν ήταν 13 ετών κι από τότε ουσιαστικά έχει εγκατασταθεί μόνιμα στις ΗΠΑ.
   Για την απόκτηση της υπηκοότητας ο 24χρονος τραγουδιστής θα πρέπει να ακολουθήσει πέντε βήματα:
   - Να αποδείξει ότι μπορεί να βρίσκεται στη χώρα... Ο Τζάστιν διαθέτει πράσινη κάρτα εργασίας.
   - Να έχει ξεκινήσει την διαδικασία πολιτογράφησής του. Το κόστος ανέρχεται στα 700 δολάρια.
   - Να υποστεί έλεγχο από το FBI και να του πάρουν δακτυλικά αποτυπώματα.
   - Να δώσει συνέντευξη για την ιθαγένεια. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης θα πρέπει να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με την ιστορία και την κυβέρνηση των ΗΠΑ και επίσης να αποδείξει ότι γνωρίζει αγγλικά.
   - Τέλος να παραστεί στην τελετή ορκωμοσίας και να δηλώσει πίστη στο Σύνταγμα των ΗΠΑ.
Ο αλκοολισμός έχει τεράστιο αντίκτυπο όχι μόνο στο άτομο, αλλά και στην οικογένειά του, γι αυτό πιστεύω ότι για τα παιδιά του και για τη μαμά τους και τον ίδιο προσπαθεί να το δουλέψει και να τα συνδυάσει», εξηγεί ο Κέισι σημειώνοντας ότι ο ίδιος και ο Μπεν «ερχόμαστε από μια μακρά περίοδο στον αλκοολισμό».
«Ο Μπεν είναι εθισμένος και αλκοολικός, οι περισσότεροι από τους παππούδες μας ήταν αλκοολικοί, ο πατέρας μας ήταν αλκοολικός και είναι νηφάλιος τα τελευταία 30 χρόνια», είπε ο 43χρονος ηθοποιός. «Ο Μπεν προσπαθεί να τα βάλει τα πράγματα μαζί και είναι πολύ δύσκολο να το κάνει. Έχει τα χρήματα και τον χρόνο, ευτυχώς, για να πάρει τον χρόνο του και να οδηγηθεί σε μία καλή κατάσταση».
Τον περασμένο μήνα ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον Μπεν μαζί με την πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Γκάρνερ, την ώρα που τον οδηγούσε σε κλινική αποτοξίνωσης. Σύμφωνα με το ΕΤ η Τζεν έχει δηλώσει ότι δεν θέλει τίποτα περισσότερο από το να αφιερωθεί ο Μπεν στην αποτοξίνωσή του.
   Πάντως ο Κέισι είπε ακόμα ότι είναι δύσκολο για τον αδελφό του να βρίσκεται σε διαδικασία αποτοξίνωσης και σε κάθε του κίνηση να τον κυνηγάνε οι κάμερες. «Δεν τον ζηλεύω γι αυτό. Είδα τον πατέρα μου να παλεύει με αυτό για πολλά χρόνια και κανείς δεν τον ακολουθούσε με κάμερες, δεν είναι ωραία εικόνα, αλλά από την άλλη πλευρά, δεν είναι κάτι για το οποίο να ντρέπεται».
Βρήκε γαμπρό και έχασε καριέρα: Απέλυσαν αεροσυνοδό που δέχθηκε πρόταση γάμου εν πτήσει
Θα μπορούσε να είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της, αν δεν είχε άσχημο επακόλουθο. Αεροσυνοδός των China Eastern Airlines δέχτηκε τον Μάιο πρόταση γάμου που της έκανε ο επί χρόνια αρραβωνιαστικός της κατά τη διάρκεια πτήσης και ενώ εκείνη ήταν σε υπηρεσία. Το βίντεο μάλιστα με το στιγμιότυπο έγινε viral, κάνοντας τον γύρο του διαδικτύου.
Το υλικό φαίνεται πως είδε και η διοίκηση της αεροπορικής, η οποία όπως φαίνεται επιφύλασσε ένα άσχημο γαμήλιο "δώρο" για τη μέλλουσα νύφη: την απόλυσή της.
Η αεροσυνοδός έλαβε στις 10 Σεπτεμβρίου επιστολή από την εταιρεία, στην οποία της κοινοποιούσαν την απόλυσή της, εξαιτίας της εναέριας πρότασης γάμου.
Όπως μετέδωσε το Channel 8, η εταιρεία εξέφρασε ανησυχίες ότι η αεροσυνοδός παραμέλησε την ασφάλεια των επιβατών. «Η προσωπική ρομαντική συμπεριφορά προκάλεσε αναστάτωση στους επιβάτες και ήταν εξαιρετικά ανεύθυνη για την ασφάλεια των επιβατών» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επιστολή.
Η είδηση της απόλυσης της αεροσυνοδού προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις μεταξύ των χρηστών των social media στην Κίνα, αφού κάποιοι τη χαρακτήρισαν απάνθρωπη, ενώ ορισμένοι σχολίασαν ότι η διαχείριση προσωπικών υποθέσεων εν ώρα εργασίας είναι λάθος.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!