Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

  Το να δημιουργήσει κάποιος μια εντυπωσιακή φωτογραφία ίσως να είναι δύσκολο ή να πρέπει να χρησιμοποιηθούν ειδικά μηχανήματα. Όταν βλέπουμε αυτήν την φωτογραφία εκεί πηγαίνει το μυαλό μας. Μπορείτε άραγε να φανταστείτε πως δημιουργήθηκε αυτή η φωτογραφία; Πραγματικά δεν πάει το μυαλό σας!
 Έρχεται σε συνδυασμό με premium υπηρεσίες
Το BMW i3 έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στα ηλεκτρικά μοντέλα, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εναλλακτική οικολογικής μετακίνησης, με αυτονομία που φτάνει μέχρι και τα 340 km (Range Extender).

Για το σκοπό αυτό, το BMW i3 θα υποστηρίξει τους πελάτες της με μια σειρά από στρατηγικές κινήσεις και παροχή premium υπηρεσιών όπως:

- Φόρτιση στο σπίτι: Το Wallbox (επιτοίχιος πίνακας φόρτισης), είναι η πρώτη και μοναδική λύση φόρτισης στο σπίτι που προσφέρει μία εταιρία αυτοκινήτων. Με το Wallbox η φόρτιση στο σπίτι αποκτά νέα επίπεδα άνεσης και λειτουργικότητας για τον κάτοχο ενός ηλεκτρικού οχήματος.

- Δημόσια Φόρτιση/Ευέλικτη Μετακίνηση και Υπηρεσίες Υποστήριξης: Το BMW Group πρόκειται να συνάψει συνεργασίες με δίκτυα δημόσιας φόρτισης σε όλες τις χώρες όπου λανσάρονται τα μοντέλα BMW i, διασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την εγκατάσταση σταθμών φόρτισης σε συγκεκριμένα σημεία.

Επιπλέον, διάφορες υπηρεσίες υποστήριξης όπως οι εφαρμογές ConnectedDrive και μελλοντικές υπηρεσίες οδικής βοήθειας, βρίσκονται σε εξέλιξη για την κάθε ευρωπαϊκή αγορά.

Τέλος, οι αγοραστές του BMW i3 θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε μία σειρά ελκυστικών πακέτων χρηματοδότησης, leasing, ασφάλισης και σε μερικές χώρες υπηρεσίες mobility, ειδικά προσαρμοσμένες στη μοναδική φιλοσοφία του BMW i3.

Το BMW Group, τέλος, ανακοίνωσε τη βασική τιμή 36.150 ευρώ για το BMW i3 στην Ελλάδα.





http://www.newsbeast.gr
Συναυλία διοργανώνουν οι επιτροπές αγώνα Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής ενάντια στα μεταλλεία χρυσού το Σάββατο 5 Οκτωβρίου και ώρα έναρξης 19.00 , στο πρώην στρατόπεδο του Π.Μελά. Στη συναυλία συμμετέχουν οι Αλκίνοος Ιωαννίδης, Μελίνα Κανά, Σωκράτης Μάλαμας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Χαίνηδες και Πάυλος Παυλίδης & Β-MOVIES.
Μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους Θεσσαλονικείς- και όχι μόνο- λάτρεις του έντεχνου να απολαύσουν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου σε μια σπάνια συνεύρεση.
Η τιμή εισόδου μόλις 5 ευρώ για την ενίσχυση του αγώνα ενάντια στην εξόρυξη χρυσού  
 Δείτε μια πραγματική, φυσική φωτογραφία από το Reuters από τον πρόσφατο φιλικό αγώνα μεταξύ της Γαλλίας και του Βελγίου. Ο τύπος με μπλε χρώμα είναι ο γάλλος επιθετικός που ονομάζεται Mathieu Valbuena. Αν και είναι ένας από τους μικρόσωμους παίκτες που ανήκουν στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (περίπου 1,70 μέτρα), δεν είναι τόσο μικρός όσο φαίνεται! Στην πραγματικότητα, αυτός ο παίκτης έχει πάρει κλίση με τέτοιο τρόπο που δημιουργεί μια οπτική ψευδαίσθηση που τον κάνει να φαίνεται πολύ κοντύτερος. Απίθανη φωτογραφία!

http://www.moillusions.com
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!