Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Στο πλευρό των υποψήφιων γονέων βρίσκεται ο Δήμος κορδελιού Ευόσμου  με μια ακόμη πρωτοβουλία  ψυχολογικής υποστήριξης και προετοιμασίας ενόψει τοκετού.
Η Διεύθυνση  Παιδείας-Κοινωνικής Προστασίας σε συνεργασία με τις Δημοτικές Ενότητες  Ευόσμου  και Ελευθερίου Κορδελιού οργανώνει για δεύτερη χρονιά  Δωρεάν Τμήματα προετοιμασίας νέων γονέων με την υποστήριξη του Συλλόγου Επιστημόνων Μαιών - Μαιευτών Θεσσαλονίκης. Τα μαθήματα αρχίζουν σήμερα Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013 από τις 4.30μμ- 6.00μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου ( Μ. Αλεξάνδρου 57)

Στόχος είναι η παροχή συμβουλών οι οποίες θα συμβάλλουν στην προετοιμασία των νέων ζευγαριών για την καλύτερη φροντίδα του νεογέννητου, αλλά και στην συμβουλευτική υποστήριξη της εγκύου αναφορικά με τη διατροφή, την περίοδο της λοχείας και το μητρικό θηλασμό.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε έγκυες γυναίκες μετά τον 3ο μήνα κύησης και οι συνεδρίες θα πραγματοποιούνται σε εβδομαδιαία βάση

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο: 2313 302114

http://www.seleo.gr

Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!