Τρίτη 12 Μαρτίου 2019


πρώην πρωταθλητής του UFC συνελήφθη στο Μαϊάμι μετά από την έξαλλη αντίδρασή του απέναντι σε έναν θαυμαστή του που είχε το… θράσος να τον απαθανατίσει, καθώς έβγαινε από ξενοδοχείο στις 5:00 τα ξημερώματα.
Ο 30χρονος μαχητής φέρεται να άρπαξε το κινητό από τα χέρια του φαν του, το πέταξε με δύναμη κάτω και άρχισε να… χοροπηδά πάνω του, καταστρέφοντάς το.
Ο ίδιος και η συνοδεία του αποχώρησαν αμέσως από τον χώρο, αλλά λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη στο σπίτι του στο Μαϊάμι Μπιτς και πέρασε τη νύχτα της Καθαράς Δευτέρας στο κρατητήριο.
Τελικά πλήρωσε εγγύηση 12.500 δολαρίων και αφέθηκε ελεύθερος, αλλά «βάρυνε» ακόμη περισσότερο τη θέση του, μιας και ήδη είναι υπό επιτήρηση, λόγω της συμμετοχής του σε επεισόδια στο περιθώριο του αγώνα του με τον Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ.
Ο Ιρλανδός είχε τιμωρηθεί με εξάμηνο αποκλεισμό από το UFC και πρόστιμο 50.000 δολαρίων για όσα είχαν γίνει τον Οκτώβριο, ενώ τον Ιούλιο είχε δηλώσει ένοχος για την επίθεση μαζί με άλλους μαχητές σε μια αρένα στη Νέα Υόρκη.
Δεν θα πιστεύετε γιατί θα λάβετε πρόστιμο έως 2.500€ σε αυτή την πόλη της Ιταλίας
Η περιοχή Cinque Terre στην ακτή της ανατολικής Ριβιέρας στη Λιγουρία της Ιταλίας είναι ένας από τους πιο γνωστούς και πολυσύχναστους τουριστικούς προορισμούς στη Γη. Ωστόσο, οι τοπικές αρχές αποφάσισαν όχι μόνο να περιορίσουν τον αριθμό των επισκεπτών, αλλά και να καθορίσουν το είδος των παπουτσιών που μπορούν να φορούν οι τουρίστες!
Τα Cinque Terre πέντε παράκτια χωριά ανάμεσα στη Γένοβα και το Λιβόρνο, ενώνονται με πανέμορφα μονοπάτια πεζοπορίας δίπλα στη θάλασσα. Τα δημοφιλή μονοπάτια στις πλαγιές του λόφου ανακηρύχθηκαν το 1997 Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO και το 1999 χαρακτηρίστηκαν Εθνικό Πάρκο.
Ο αριθμός των επισκεπτών έχει ήδη περιοριστεί για να εξασφαλιστεί η προστασία του τοπίου, αλλά τώρα οι τοπικές αρχές κάνουν ένα βήμα παραπέρα, επιβάλλοντας αυστηρά πρόστιμα σε οποιονδήποτε κάνει πεζοπορία στην περιοχή με σαγιονάρες, μπαλαρίνες ή πέδιλα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «The Telegraph», οι τοπικές ομάδες ορεινής διάσωσης «έχουν κουραστεί» να σπεύδουν να βοηθήσουν τουρίστες που κάνουν ανάβαση στη δύσβατη περιοχή και παγιδεύονται λόγων των υποδημάτων τους. Έτσι, η αρχή διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου αποφάσισε να επιβάλει πρόστιμο στους ταξιδιώτες που αγνοούν τις συμβουλές και φορούν ακατάλληλα υποδήματα. Το χρηματικό πρόστιμο, σύμφωνα με τη «The Telegraph» θα κυμαίνεται από 50 έως 2.500 ευρώ, ανάλογα με «την ταλαιπωρία και τα έξοδα, με τα οποία επιβαρύνουν τις αρχές», αναφέρεται στο δημοσίευμα.
«Το πρόβλημα είναι ότι οι άνθρωποι έρχονται εδώ πιστεύοντας ότι βρίσκονται στην παραλία, αλλά οι διαδρομές πάνω από τα χωριά είναι σαν μονοπάτια βουνού» δήλωσε ο Πατρίτσιο Σκαρπελίνι, διευθυντής του Εθνικού Πάρκου Cinque Terre. «Πρώτα θα ξεκινήσουμε ενημερωτική εκστρατεία και μετά θα αρχίσουμε να εκδίδουμε πρόστιμα».
«Είναι σαν τα μονοπάτια των Άλπεων» δήλωσε ο Μαουρίσιο Καττάνι, πρόεδρος της Ιταλικής Αλπικής Λέσχης. «Οι τουρίστες δεν πρέπει να φορούν σαγιονάρες και να κάνουν πεζοπορία χωρίς να έχουν επαρκή ποσότητα νερού μαζί τους» ανέφερε.
Τα τελευταία χρόνια αυξήθηκαν τα ατυχήματα με τουρίστες που επιχειρούσαν να εξερευνήσουν τα πρώην ψαροχώρια της περιοχής φορώντας σαγιονάρες ή παπούτσια με επίπεδη σόλα.

Η χολιγουντιανή σταρ μοιάζει να έχει αφήσει πίσω της τη δύσκολη περίοδο που ακολούθησε το πολύκροτο διαζύγιο με τον Brad Pitt και πραγματικά έλαμπε στην πρεμιέρα της νέας ταινίας Dumbo της Disney.

Μάλιστα η Jolie, που τον ερχόμενο Οκτώβριο θα κάνει πρεμιέρα και για το sequel της ταινίας της Disney «Maleficent», στο οποίο πρωταγωνιστεί, φρόντισε να πάει στην κινηματογραφική πρεμιέρα συνοδευόμενη από 4 από τα 6 παιδιά της.
Συγκεκριμένα είχε μαζί της τα νεότερα παιδιά της, τη 14χρονη Zahara, τη 12χρονη Shiloh, και τα 10χρονα δίδυμα Vivienne και Knox και όλοι μαζί ήταν όλο χαμόγελα και γέλια όταν πόζαραν στο κόκκινο χαλί.
Η δε Jolie εντυπωσίασε με το λευκό φόρεμά της με την αποκαλυπτική πλάτη που επέτρεπε να είναι σε κοινή θέα τα τατουάζ της.
Να σημειωθεί πως αυτή είναι η δεύτερη επίσημη εμφάνιση της Jolie με τα παιδιά της σε κινηματογραφική πρεμιέρα σε διάστημα λίγων εβδομάδων, κάτι που φανερώνει πως προφανώς η σταρ νιώθει καλύτερα και έχει λύσει πολλά από τα θέματα που είχαν προκαλέσει πολύμηνη νομική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της με επίκεντρο πάντα ζητήματα που αφορούσαν τα παιδιά.
Πηγή: sigmalive

Όσοι παίζουν οποιαδήποτε είδους τυχερών παιχνιδιών, δεδομένα έστω και μία φορά θα είχε σκεφτεί πως θα ήθελαν να ήξεραν ένα τρόπο, προκειμένου να προβλέπουν τα τελικά αποτελέσματα πριν τζογάρουν.
Ένας τύπος στο Έσεξ λοιπόν φαίνεται πως τον βρήκε, μόνο που η χαρά του δεν κράτησε και για τόσο πολύ.
Ο Michael Bates πήγαινε και έπαιζε άλογα στο Coral, κερδίζοντας για 12 μέρες σερί, καθώς όπως είπε ο ίδιος, σύμφωνα με μία έρευνα που έκανε διαπίστωσε πως κατά 80% νικητές έβγαιναν αυτά που είχαν πρώτο αριθμό το 4.
Οι 2.000 λίρες που κέρδισε στους 48 αγώνες που πρόβλεψε σωστά, οδήγησαν τους υπεύθυνους της εταιρίας να του αφαιρέσουν το δικαίωμα να ποντάρει.
«Δεν μπορούν να το κάνουν αυτό. Δεν είναι σωστό. Δεν είμαι και κανένας μεγάλος παίκτης που πηγαίνω στο Λας Βέγκας. Μου είπαν οτι δεν μπορώ να παίζω άλλο γιατί κερδίζω πολλά.
Πως γίνεται να σε προσκαλούν να παίζεις και να σε διώχνουν αν κερδίζεις. Θέλουν για πελάτες μόνο όσους χάνουν», είπε χαρακτηριστικά στην Mirror.
Μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα, η εταιρία αποφάσισε να εξετάσει τα παράπονα του πελάτη του.

Ισραηλινά τοπ μόντελς ανέλαβαν το ρόλο της αντιπολίτευσης εναντίον του πρωθυπουργού Μπένζαμιν Νετανιάχου καταδικάζοντας τον στιγματισμό των αράβων συμπολιτών τους .
Η διάσημη ισραηλινή ηθοποιός Γκαλ Γκαντότ η οποία έγινε παγκοσμίως γνωστή με την ταινία του Χόλιγουντ «Wonder Woman» έχει πλέον ταχτεί ανοιχτά εναντίον του πρωθυπουργού ενόψει των εκλογών του Απριλίου.
«Αγάπησε τον πλησίον σου σαν τον εαυτό σου, είτε είναι δεξιός είτε αριστερός , Εβραίος ή Άραβας», έγραψε η Γκαντότ στα 28 εκατομμύρια των ακολούθων της στο Instagram.
Αξιζει να σημειωθεί ότι η Γκαντότ ξεκίνησε, αρχικά, στρατιωτική καριέρα, η οποία σταμάτησε όταν ήταν 20 ετών. Στα 18 της, ωστόσο, ασχολήθηκε παράλληλα και με το μόντελινγκ, κερδίζονται το 2004, τον τίτλο της Μις Ισραήλ. Στη συνέχεια, παρακολούθησε μαθήματα νομικής και ασχολήθηκε με τον κινηματογράφο.
Το 2017 η Γκαλ βρέθηκε στην κορυφή της λίστας των ηθοποιών του Χόλυγουντ με τα μεγαλύτερα έσοδα. Σύμφωνα με το Forbes οι ταινίες στις οποίες πρωταγωνίστησε ξεπέρασαν σε εισπράξεις τα 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια.
Η ισραηλινή ηθοποιός θέλησε να απαντήσει σε μια ανάρτηση του Νετανιάχου στο διαδίκτυο ο οποίος επιτέθηκε στην παρουσιάστρια Ροτέμ Σιλά γράφοντας: «Αγαπητή Ροτέμ μια σημαντική διόρθωση: το Ισραήλ δεν είναι το κράτος όλων των πολιτών του. Σύμφωνα με το Σύνταγμα που ψηφίστηκε από εμάς, το Ισραήλ είναι το κράτος των Εβραίων – και κανενός άλλου».
Η Ροτέμ Σιλά, που είναι και μοντέλο, είχε επικρίνει νωρίτερα την υπουργό Πολιτισμού Μίρι Ρεγκέβ, η οποία είχε υποστηρίξει ότι μια εκλογική νίκη του αντιπάλου του Νετανιάχου, Μπέντζαμιν Γκαντζ δεν θα ήταν καλό για το Ισραήλ γιατί «αυτός θα σχηματίσει συνασπισμό με τους Άραβες».
Η Ροτέμ Σιλά έγραψε στους οπαδούς της: «Ποιο είναι το πρόβλημα με τους Άραβες; Κύριε των Ουρανών , υπάρχουν και Άραβες πολίτες σε αυτή τη χώρα. Το Ισραήλ είναι ένα κράτος όλων των πολιτών του και όλοι οι άνθρωποι γεννιούνται ίσοι».
Πρόεδρος Ισραήλ: Δεν υπάρχουν πολίτες δεύτερης κατηγορίας
Αλλά και ο Πρόεδρος του Ισραήλ Ρέβεν Ρίβλιν συντάχθηκε με τα μοντέλα και επιτέθηκε έντονα στον Νετανιάχου . «Δεν υπάρχουν πολίτες πρώτης κατηγορίας και ψηφοφόροι δεύτερης κατηγορίας στο Ισραήλ – ως έθνος, το Ισραήλ είναι εβραϊκή δημοκρατία, αλλά όλοι οι πολίτες είναι ίσοι» τόνισε ο Ρίβλιν , καταδικάζοντας την «απαράδεκτη ρητορική εναντίον των Αράβων Ισραηλινών την οποία ακούμε σήμερα από ορισμένους πολιτικούς».
Ο Ρίβλιν, ο οποίος μίλησε σήμερα σε μια τελετή για την 40ή επέτειο από την υπογραφή της ειρηνευτικής συμφωνίας με την Αίγυπτο δήλωσε ότι «όσοι πιστεύουν στο καθήκον του κράτους του Ισραήλ να είναι εβραϊκό και δημοκρατικό με την πλήρη έννοια της λέξης , πρέπει να θυμάται ότι στο κράτος του Ισραήλ υπάρχουν πλήρη ίσα δικαιώματα σε όλους τους πολίτες της χώρας»
Οι Άραβες Ισραηλινοί είναι περίπου το 20% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων, έχουν ισραηλινό διαβατήριο και πληρώνουν φόρους.

Εκστρατεία κατά της μακαρονάδας μπολονέζ διεξάγει ο δήμαρχος της Μπολόνια, Βιρτζίνιο Μερόλα, ζητώντας από τους τουρίστες που επισκέπτονται την πόλη της Ιταλίας να σταματήσουν να την παραγγέλνουν, αφού στο συγκεκριμένο πιάτο στην πραγματικότητα «δεν υπάρχει».
Παρότι αναγνωρίζει ότι η «μπολονέζ» είναι διάσημη σε όλον τον κόσμο, ο Βιρτζίνιο Μερόλα δηλώνει ότι η καταγωγή αυτού του πιάτου από την πόλη του αποτελεί «fake news».
«Η μακαρονάδα μπολονέζ στην πραγματικότητα δεν υπάρχει, παρά το γεγονός ότι είναι διάσημη σε όλη την υφήλιο. Οι κάτοικοι της Μπολόνια θα θέλαμε να συνδέσει ο κόσμος την πόλη μας με τις ταλιατέλες, τα τορτελίνι και τα λαζάνια, που παρασκευάστηκαν εδώ για πρώτη φορά», δήλωσε ο Μερόλα στο ραδιόφωνο του RAI.
O 64χρονος δήμαρχος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Τwitter, κάλεσε τους λάτρεις της μπολονέζ ανά τον κόσμο να του στείλουν φωτογραφίες από το «μυθικό» πιάτο.
«Αγαπητοί πολίτες, συλλέγω φωτογραφίες με σπαγγέτι μπολονέζ απ’ όλον τον κόσμο, διαδίδοντας τα fake news. Αυτή η φωτογραφία έρχεται από το Λονδίνο, παρακαλώ στείλτε μου τη δική σας», έγραφε στην ανάρτησή του ο δήμαρχος, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι απαντήσεις που έχει λάβει.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!