Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Άρης είχε προσφύγει στο ανώτατο δικαιοδοτικό όργανο προκειμένου να κερδίσει την άνοδο του στην Football League.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ όμως απέρριψε την προσφυγή του και έτσι ο Άρης θα αγωνίζεται οριστικά στη Γ' Εθνική τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά η απόφαση:

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠ΄ΑΡΙΘΜ 101/03.09.2015 ΑΠΟΦΑΣΗΣ (προσφυγή και αίτηση αναψηλάφησης ΠΑΕ Άρης)

Συνεκδικάζει τις κρινόμενες προσφυγή-αίτηση αναψηλάφησης και πρόσθετες παρεμβάσεις αντιμωλία των διαδίκων.

Απορρίπτει αυτές.

Διατάσσει την κατάπτωση των κατατεθέντων παραβόλων υπέρ της Ε.Π.Ο.

Καθορίζει τη συνολική δαπάνη στο ποσό των οκτακοσίων (800) ευρώ.

Καταδικάζει την προσφεύγων-αιτούν Σωματείο να καταβάλει από το ανωτέρω συνολικό ποσό μέρος αυτού από πεντακόσια (500) ευρώ υπέρ της καθ’ ης και το υπόλοιπο ποσό των τριακοσίων (300) ευρώ υπέρ της Ε.Π.Ο., στη Γραμματεία του παρόντος δικαστηρίου.

Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύτηκε σε έκτακτη δημόσια συνεδρίαση στο ακροατήριό του στην Αθήνα στα γραφεία της Ε.Π.Ο. στις 03 Σεπτεμβρίου 2015,, χωρίς την παρουσία των διαδίκων και των πληρεξουσίων δικηγόρων τους.

http://www.enikos.gr 
Την απόφαση του να σταματήσει στο τέλος της σεζόν, ανακοίνωσε ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Την απόφαση του να σταματήσει στο τέλος της σεζόν, ανακοίνωσε ο Δημήτρης Διαμαντίδης. Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» μιλώντας στην «Πράσινη», αποκάλυψε ότι πήρε τη μεγάλη απόφαση και την προσεχή άνοιξη, στα 36 του, θα κλείσει τη μεγάλη καριέρα του.

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» ευχήθηκε ν’ αποχαιρετήσει τον κόσμο με την κατάκτηση τίτλων, ωστόσο τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός υπήρχε πριν και θα συνεχίσει να υπάρχει και μετά από τον ίδιο.

Απόσπασμα της συνέντευξης

Δημήτρη, έχεις αφήσει να εννοηθεί πως σκέφτεται να σταματήσει στο τέλος της χρονιάς. Είναι ειλημμένη η απόφασή σου;

«Δεν το σκέφτομαι περισσότερο, είναι ειλημμένη απόφαση. Θέλω να παίξω έναν ακόμη χρόνο. Θέλω να τελειώσει την καριέρα μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο στόχος μου είναι να είμαι υγιής πάνω από όλα και μετά άμα μπορέσω να βοηθήσω και εγώ από τη μεριά μου την ομάδα. Σίγουρα αν καταφέρουμε να κατακτήσουμε κάποιο τίτλο ή τίτλους αυτό θα είναι το καλύτερο τέλος για μένα».

Έχεις συνειδητοποιήσει τι είναι αυτό που μας λες; Το έχεις… χωνέψει μέσα σου;

«Μέσα μου δεν το έχω καταλάβει ακόμα το “σταματάω” γιατί δεν το έχω ζήσει. Σίγουρα ξέρω πως θα μου λείψει το μπάσκετ γιατί είναι αυτό που κάνω τόσα χρόνια, ο τρόπος της ζωής μου, αυτό που αγαπάω, η ζωή μου κυλά γύρω από αυτό. Αν εξαιρέσεις τα τελευταία δυόμιση – τρία χρόνια που είμαι παντρεμένος και έχω κάνει τη δική μου οικογένεια. Τα παιδιά μου και η οικογένειά μου παίζουν τον μεγαλύτερο ρόλο. Σίγουρα θα μου λείψει όμως το μπάσκετ. Πολύ. Το πώς θα είναι και όλα τα σχετικά θα το δούμε όταν έρθει εκείνη η ώρα».

http://www.4news.gr 
Είναι ένας τύπος που είχε τικ στο μάτι του. Πάει να πιάσει δουλειά σαν διευθυντής πωλήσεων σε μια πολυεθνική εταιρία κι εκεί ο γενικός διευθυντής του έκανε πρώτα ένα interview για να δει αν ήταν καλός για τη δουλειά. Μετά από ένα ικανοποιητικό interview του λέει:
-Ξέρετε κύριε Παπαδόπουλε, αν και έχετε όλα τα προσόντα για το πόστο, δεν μπορώ να σας βάλω διευθυντή πωλήσεων γιατί αυτή η θέση έχει να κάνει με πολύ κόσμο που θα σας βλέπει και αυτό το τικ στο μάτι σας είναι πολύ ενοχλητικό και κάποιοι μπορεί να προσβληθούν κιόλας.
-Α, αυτό δεν είναι πρόβλημα, με δύο ασπιρίνες σταματάει. Μισό λεπτό να σας δείξω.
Αρχίζει λοιπόν να ψάχνει στις τσέπες του για το κουτάκι με τις ασπιρίνες. Αρχίζει και αδειάζει τις τσέπες του, όλες γεμάτες με προφυλακτικά: Έγχρωμα, με ραβδώσεις, με γεύσεις, με περίεργα σχήματα κλπ. Ο διευθυντής εξαγριώνεται:
-ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ! Τι αίσχη είναι αυτά; Δεν μπορώ να δώσω μια τέτοια θέση σε κάποιον που είναι τόσο εξαρτημένος από τις γυναίκες.
-Εξαρτημένος από τις γυναίκες; Μα τι λέτε; Εγώ είμαι οικογενειάρχης άνθρωπος!
-Τότε τι είναι όλα αυτά τα προφυλακτικά;
-Έχετε πάει ποτέ σε φαρμακείο για να πάρετε ασπιρίνες και να κλείνετε συνεχώς το μάτι σας στο φαρμακοποιό;

http://www.typosthes.gr 
Οι Γιατροί του Κόσμου συμμετέχουν για τέταρτη χρονιά φέτος με τέσσερα ιατρεία στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (5-13/9), με την υποστήριξη της ΔΕΗ, η οποία παραχωρεί ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Συγκεκριμένα θα λειτουργήσουν παθολογικό-γενικό ιατρείο, παιδιατρικό, γυναικολογικό και δερματολογικό, όπου εθελοντές ιατροί θα παρέχουν προληπτικό έλεγχο και πρωτοβάθμια κλινική εξέταση με συμβουλευτικό χαρακτήρα σε επισκέπτες της έκθεσης, δίνοντας έμφαση στις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες.

Παράλληλα, η κινητή παιδο-οδοντιατρική μονάδα των Γιατρών του Κόσμου με εθελοντές οδοντιάτρους θα παρέχει οδηγίες για τη στοματική υγιεινή σε παιδιά και γονείς, ενώ εντός του περιπτέρου θα πραγματοποιούνται και ομιλίες από ειδικούς επιστήμονες για κοινωνικά, παιδαγωγικά και ιατρικά θέματα.

Ειδικά για τους άνεργους απόρους και ανασφάλιστους θα διατεθούν από την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου δωρεάν εισιτήρια εισόδου, με τη χορηγία της HELEXPO και της ΔΕΗ, τα οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλαμβάνουν από τα γραφεία των Γιατρών του Κόσμου στην Θεσσαλονίκη, (Πτολεμαίων 29Α, 3ος όροφος, 2310 566 641 & 2315 314 206).

Το Ιατρείο Προληπτικού Ελέγχου στην ΔΕΘ θα λειτουργεί καθημερινά, από 5 έως και 13 Σεπτεμβρίου, με ώρες: Δευτέρα - Παρασκευή: 16:00π.μ - 22:00μ.μ, Σάββατο & Κυριακή: 10:00π.μ - 22:00μ.μ, πλησιέστερη είσοδος: Πύλη 2 (XANΘ).

http://thesspress.gr 
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!