Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Σοκ στον Παναθηναϊκό! Ο Τζέιμς Γκιστ βρέθηκε θετικός σε χρήση ινδικής κάνναβης μετά τον τελικό με τον Απόλλωνα Πατρών (5/4/2015), όπως ενημέρωσε το ΕΣΚΑΝ. Ο Παναθηναϊκός δεν προτίθεται να προχωρήσει σε οποιαδήποτε ενέργεια, μέχρι να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα και της δεύτερης εξέτασης του δείγματος και να τελεσιδικήσει η υπόθεση, την οποία έκανε επίσημα γνωστή η «πράσινη» ΚΑΕ μέσω ανακοίνωσής της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Όπως μας πληροφόρησε το ΕΣΚΑΝ, ο αθλητής Τζέιμς Γκιστ κατά την πρώτη εξέταση του δείγματος που έδωσε στον έλεγχο που υποβλήθηκε μετά τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας με τον Απόλλωνα Πάτρας, στις 5 Απριλίου 2015, βρέθηκε θετικός στη χρήση ινδικής κάνναβης.

Μέχρι να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της δεύτερης εξέτασης του δείγματος και να τελεσιδικήσει η υπόθεση, όπως ορίζουν οι κανονισμοί και οι νόμοι έτσι κι εμείς, ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός, δεν πρόκειται να προχωρήσουμε στην οποιαδήποτε ενέργεια.

Τέλος, είμαστε βέβαιοι ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού, μέσα σε φίλαθλα και κόσμια πλαίσια, θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας στον αγώνα του Σαββάτου (2/5) στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό».

http://www.thestival.gr
Ο Γκρέγκορι Μέρτενς, ο οποίος είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς την περασμένη Δευτέρα (27/4) σε ματς των αναπληρωματικών της Λόκερεν με την Γκενκ, έχασε το μεσημέρι της Πέμπτης (30/4) τη μάχη με το θάνατο, σε ηλικία 24 ετών… 

Όλες αυτές τις ημέρες, ο νεαρός αμυντικός νοσηλευόταν σε τεχνητό κώμα σε κλινική του Γκενκ, ωστόσο την Πέμπτη (30/4) ανακοινώθηκε η θλιβερή είδηση του θανάτου του.

http://www.seleo.gr
Περπατάει ο παππούς στο δρόμο και ξαφνικά αντιλαμβάνεται τον χάρο να τον ακολουθεί.
- Αμάν... κάπου πρέπει γρήγορα να κρυφτώ, λέει.
Ξαφνικά βλέπει απέναντι έναν παιδικό σταθμό και σκέφτεται πως είναι μια πολύ καλή κρυψώνα.
Μπαίνει βιαστικά μέσα, πάνω στην ώρα που τα μικρά ετοιμαζόντουσαν για να φάνε και φορούσανε τις σαλιάρες τους. Αρπάζει και ο πάππους μια σαλιάρα, τη φοράει και κάθεται μαζί τους να φάει.
Αρχίζουν όλα μαζί τα πιτσιρίκια να φωνάζουν:
- Μαμ, μαμ, μαμ…
Και ο παππούς κάνει το ίδιο:
- Μαμ, μαμ, μαμ…
Τότε αντιλαμβάνεται ένα χέρι να τον χτυπάει στον ώμο και μια φωνή να του λέει:
- Κάνε γρήγορα Μαμ, γιατί μετά θα πάμε Άτα...!!!


Αρκετοί συνηθίζουν να πίνουν ένα ποτήρι σόδα μετά από ένα λουκούλειο γεύμα προκειμένου να καταπραΰνουν το ταλαιπωρημένο στομάχι τους.

Είναι αποτελεσματική αυτή η πρακτική ή καταλήγει να επιδεινώσει τις ενοχλήσεις;

Η σόδα δεν ενδείκνυται ως γιατροσόφι για τη δυσπεψία, καθώς το ανθρακικό εντείνει το φούσκωμα που ήδη νιώθουμε. Οι φυσαλίδες της σόδας διογκώνονται μέσα στο στομάχι και συχνά προκαλείται ερυγή (ρέψιμο) που αρχικά μας ανακουφίζει. Πολλές φορές όμως οι φυσαλίδες δεν απορρίπτονται κι έτσι το φούσκωμα και το βάρος εντείνονται.

Έχει παρατηρηθεί, ωστόσο, ότι άλλα ανθρακούχα ροφήματα, όπως τα ροφήματα τύπου κόλα, διευκολύνουν την πέψη επειδή είναι όξινα και για την ομαλή πέψη απαιτείται όξινο περιβάλλον στο στομάχι.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!