Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016




Πάνω από 500.000 χρήστες έχουν κατεβάσει την κακόβουλη εφαρμογή που είναι μεταμφιεσμένη στο «Pokémon Go» και μπορεί και παίρνει τον έλεγχο Android τηλεφώνων
Οι ειδικοί της Kaspersky Lab ανακάλυψαν μία νέα κακόβουλη εφαρμογή στο Google Play store με την ονομασία «Οδηγός για Pokémon Go», η οποία είναι σε θέση να υφαρπάξει δικαιώματα για root access σε Android smartphone, χρησιμοποιώντας τα για την εγκατάσταση ή την απεγκατάσταση εφαρμογών και την προβολή αυτόκλητων διαφημίσεων. Η εφαρμογή έχει «κατέβει» περισσότερες από 500.000 φορές, με τουλάχιστον 6.000 επιτυχημένες «μολύνσεις». Η Kaspersky Lab έχει αναφέρει το Trojan στη Google και η εφαρμογή έχει αφαιρεθεί από το Google Play.
Το παγκόσμιο φαινόμενο Pokémon Go έχει οδηγήσει σε έναν αυξανόμενο αριθμό σχετικών εφαρμογών και, αναπόφευκτα, αυξημένο ενδιαφέρον από την κοινότητα του ψηφιακού εγκλήματος. Η ανάλυση της Kaspersky Lab στο Trojan «Οδηγός για Pokémon Go» οδήγησε στην ανακάλυψη κακόβουλου κώδικα, ο οποίος έκανε λήψη κακόβουλου λογισμικού για rooting, διασφαλίζοντας την πρόσβαση στον πυρήνα του λειτουργικού συστήματος Android, με σκοπό την εγκατάσταση και την αφαίρεση εφαρμογών, καθώς και την εμφάνιση διαφημίσεων.
Το Trojan περιλαμβάνει κάποιες ενδιαφέρουσες λειτουργίες που το βοηθούν να παρακάμπτει την ανίχνευση. Για παράδειγμα, δε γίνεται εκκίνησή του κατά τη στιγμή που το θύμα θα ενεργοποιήσει την εφαρμογή. Αντ’ αυτού, περιμένει ο χρήστης να εγκαταστήσει ή να απεγκαταστήσει μια άλλη εφαρμογή, και στη συνέχεια ελέγχει για να δει αν η εφαρμογή αυτή τρέχει σε μια πραγματική συσκευή ή σε μια εικονική μηχανή. Αν πρόκειται για συσκευή, το Trojan περιμένει δύο ώρες επιπλέον πριν από την έναρξη της κακόβουλης δραστηριότητάς του. Ακόμα και τότε, η «μόλυνση» δεν είναι εγγυημένη. Έπειτα από τη σύνδεση του Trojan με τον command server του και το «ανέβασμα» λεπτομερειών της «μολυσμένης» συσκευής, συμπεριλαμβανομένης της χώρας, της γλώσσας, του μοντέλου της συσκευής και της έκδοσης του λειτουργικού συστήματος, το Trojan θα περιμένει μια απόκριση. Μόνο όταν λάβει αυτή την απόκριση θα προχωρήσει σε περαιτέρω αιτήματα και τη λήψη, εγκατάσταση και εφαρμογή πρόσθετων κακόβουλων λειτουργιών.
Αυτή η προσέγγιση σημαίνει ότι ο control server μπορεί να εμποδίσει την επίθεση αν το επιθυμεί, παρακάμπτοντας τους χρήστες που δεν θέλει να στοχεύσει, ή εκείνους που υποψιάζεται ότι είναι sandbox ή εικονικές μηχανές, για παράδειγμα. Αυτό παρέχει ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας για το κακόβουλο λογισμικό.
Μόλις τα δικαιώματα για rooting ενεργοποιηθούν, το Trojan θα εγκαταστήσει τις λειτουργίες του σε φακέλους συστήματος της συσκευής, εγκαθιστώντας και απεγκαθιστώντας σιωπηλά άλλες εφαρμογές καθώς και προβάλλοντας spam διαφημίσεις στο χρήστη.
H ανάλυση της Kaspersky Lab δείχνει ότι τουλάχιστον μία άλλη εκδοχή της κακόβουλης εφαρμογής Pokémon Guide ήταν διαθέσιμη μέσω του Google Play τον Ιούλιο του 2016. Επιπλέον, οι ερευνητές έχουν παρακολουθήσει τουλάχιστον άλλες εννέα εφαρμογές που έχουν «μολυνθεί» με το ίδιο Trojan και είναι διαθέσιμες στο Google Play Store σε διαφορετικές χρονικές στιγμές από τον Δεκέμβριο του 2015.
Τα δεδομένα της Kaspersky Lab δείχνουν ότι έχουν υπάρξει πάνω από 6.000 επιτυχημένες «μολύνσεις» μέχρι σήμερα, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας, της Ινδίας και της Ινδονησίας. Ωστόσο, δεδομένου ότι η εφαρμογή είναι προσανατολισμένη προς αγγλόφωνους χρήστες, οι άνθρωποι στις αντίστοιχες γεωγραφικές περιοχές, και πολλές άλλες, είναι επίσης πολύ πιθανό να έχουν πληγεί.
«Στον ηλεκτρονικό κόσμο, όπου και αν πάνε οι καταναλωτές, οι ψηφιακοί εγκληματίες θα τρέξουν να τους ακολουθήσουν. Το Pokémon Go δεν αποτελεί εξαίρεση. Τα θύματα αυτού του Trojan μπορεί, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, να μην παρατηρήσουν καν την αύξηση των ενοχλητικών διαφημίσεων και αυτών που διασπούν την προσοχή, αλλά οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις της «μόλυνσης» θα μπορούσαν να είναι πολύ πιο επιβλαβείς. Αν έχετε πέσει θύμα, τότε κάποιος άλλος έχει εισέλθει στο εσωτερικό του τηλεφώνου σας και έχει τον έλεγχο του λειτουργικού του συστήματος και του οτιδήποτε κάνετε και αποθηκεύετε σε αυτό. Ακόμα κι αν η εφαρμογή έχει πλέον αφαιρεθεί από το app store, υπάρχουν σχεδόν μισό εκατομμύριο άνθρωποι εκεί έξω ευάλωτοι σε «μολύνσεις», και ελπίζουμε ότι αυτή η ανακοίνωση θα τους προειδοποιήσει ώστε να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα », δήλωσε ο Roman Unuchek, Senior Malware Analyst της Kaspersky Lab.
Τα άτομα που ανησυχούν ότι μπορεί να έρθουν σε επαφή με το Trojan θα πρέπει να εγκαταστήσουν μια αξιόπιστη λύση ασφάλειας, όπως είναι το Kaspersky Internet Security for Android στη συσκευή τους. Αν η σάρωση ασφάλειας δείξει ότι έχουν ήδη «μολυνθεί», ο καλύτερος τρόπος για να αφαιρέσουν το κακόβουλο λογισμικό για rooting είναι να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφάλειας όλων των δεδομένων και να επαναφέρουν τη συσκευή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Επιπλέον, καλό θα είναι οι χρήστες να ελέγχουν πάντα ότι οι εφαρμογές έχουν δημιουργηθεί από έναν αξιόπιστο προγραμματιστή, να διατηρούν το λειτουργικό σύστημα και τις εφαρμογές τους ενημερωμένα, και να μην «κατεβάζουν» κάτι που μοιάζει ύποπτο ή του οποίου η προέλευση δεν μπορεί να πιστοποιηθεί.



Ο CEO της Microsoft, Satya Nadella, αλλά και ο David Marcus, διευθυντής στον τομέα προϊόντων ανταλλαγής μηνυμάτων του Facebook υποστηρίζουν ότι τα chatbots είναι οι εφαρμογές του μέλλοντος

Τα chatbots είναι προγράμματα με τα οποία ένας χρήστης μπορεί να «κουβεντιάσει», αφού έχουν δημιουργηθεί ούτως ώστε να δίνουν αυτόματες απαντήσεις πάντα σε συνάρτηση με τον διάλογο που διεξάγεται, όπως παραδείγματος χάριν σε εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων.
Τόσο ο Nadella όσο και ο Marcus βλέπουν τα chatbots ως μια σημαντική νέα «διεπαφή» μεταξύ ανθρώπου και μηχανής, καθώς και οι δύο εταιρείες έχουν διαθέσει εργαλεία προκειμένου να βοηθήσουν τους προγραμματιστές να δημιουργήσουν αυτά τα bots. Μεταξύ του διαστήματος Απριλίου και Σεπτεμβρίου, τουλάχιστον 30.000 από τα συγκεκριμένα προγράμματα είχαν αναπτυχθεί μόνο για το Messenger του Facebook.
Μιλώντας ο χρήστης με τα chatbots είναι σαν να ανταλλάσσει μηνύματα με κάποιον φίλο, εφόσον αυτός τα έχει προσθέσει στις επαφές του. Πολλά από αυτά έχουν δημιουργηθεί με βάση διάφορες κατηγορίες, όπως ψυχαγωγία, gaming, επιχειρήσεις, lifestyle.
Τα chatbots θα μπορούσαν να είναι το λογικό επόμενο βήμα, ιδιαίτερα σε εταιρείες που χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά μέσα για την εξυπηρέτηση των πελατών, όπως email και άμεση ανταλλαγή μηνυμάτων. Διαθέτοντας τεχνολογία «εκμάθησης», τα προγράμματα αυτά θα έχουν τη δυνατότητα να «θυμούνται» παλαιότερες συνομιλίες και να μαθαίνουν από καινούργιες, δημιουργώντας, με τον χρόνο, μια βάση δεδομένων μέσω της οποίας θα μπορούν να ανταποκρίνονται σε μια μεγαλύτερη γκάμα ερωτήσεων και αποριών.
Ωστόσο, κι ενώ οι άνθρωποι που αναπτύσσουν αυτή τη νέα τεχνολογία επισημαίνουν τα θετικά στοιχεία αυτής, εγείρονται δύο βασικά ζητήματα. Πρώτον, το ζήτημα του απορρήτου, αφού θα γίνεται συλλογή, ανάλυση και χρήση όλων αυτών των δεδομένων.
Και δεύτερον, ο αντίκτυπος που θα έχει στους ανθρώπους που εργάζονται σε κέντρα εξυπηρέτησης πελατών σε εκατομμύρια εταιρείες. Πολλοί αναλυτές υποστηρίζουν ότι ακόμα κι αν το προσωπικό αντικατασταθεί από chatbots, ο ανθρώπινος παράγοντας θα είναι πάντα απαραίτητος. Ωστόσο, αυτό το θέμα αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης συζήτησης σχετικά με το πώς ένα πρόγραμμα μπορεί να εκτοπίσει τους εργαζομένους του 21ου αιώνα.

Μηχανικοί της Picatinny Arsenal δουλεύουν πάνω στην πρώτη νέα θανατηφόρα χειροβομβίδα για τον αμερικανικό στρατό εδώ και 40 χρόνια, η οποία, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του στρατού των ΗΠΑ, είναι σχεδιασμένη να δίνει «μεγαλύτερη ευελιξία» στον στρατιώτη.

Όπως υποστηρίζεται, πρόκειται για μια χειροβομβίδα πολλαπλών ρόλων, με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και ασφάλεια από τους προκατόχους της, καθώς η λειτουργία της ρυθμίζεται από τον στρατιώτη με το πάτημα ενός διακόπτη.

Σημειώνεται ότι από το 1975 και μετά, ο αμερικανικός στρατός, όταν αποσύρθηκε η ΜΚ3Α2, χρησιμοποιούσε μόνο την χειροβομβίδα θραυσμάτων Μ67.

Η ΕΤ-ΜΡ (Enhanced Tactical Multi- Purpose), σύμφωνα με τη Τζέσικα Περσιμπάλι – project officer του ARDEC (Armanent Research, Development and Engineering Center), απαλλάσσει τους στρατιώτες από την ανάγκη να μεταφέρουν μαζί τους διαφορετικά είδη χειροβομβίδων, καθώς με το πάτημα ενός διακόπτη η χειροβομβίδα μπορεί να χρησιμοποιεί ως χειροβομβίδα θραυσμάτων ή δόνησης (concussion).

Ακόμη, η νέα χειροβομβίδα είναι σχεδιασμένη για χρήση τόσο με το δεξί, όσο και με το αριστερό χέρι, ενώ ιδιαίτερη μέριμνα ελήφθη για την ασφάλειά της: Διαθέτει πλήρως ηλεκτρονικό σύστημα πυροδότησης, οπότε, όπως υποστηρίζoυν οι σχεδιαστές της, μέχρι να οπλιστεί είναι αδύνατον να εκραγεί.

ΠΗΓΗ: naftemporiki.gr

Καναδοί ερευνητές δημιούργησαν μια νανο-σημαία της χώρας τους, που έχει μήκος μόνο 1,18 μικρομέτρων (εκατομμυριοστών του μέτρου) και η οποία κατέκτησε το Ρεκόρ Γκίνες ως η μικρότερη σημαία χώρας στον κόσμο.

Η σημαία, που είναι αόρατη με γυμνό μάτι και μπορεί να παρατηρηθεί μόνο με ηλεκτρονικό μικροσκόπιο, είναι δημιούργημα του Ινστιτούτου Κβαντικής Υπολογιστικής του Πανεπιστημίου του Γουότερλου.

Οι ερευνητές χρησιμοποίησαν ένα σύστημα λιθογραφίας ηλεκτρονικής ακτίνας πάνω σε μια βάση πυριτίου. Η σημαία θα παρουσιασθεί σε έκθεση για τα 150 «γενέθλια» από την ίδρυση του Καναδά, που γιορτάζονται το 2017.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ένας επιστήμονας υπολογιστών του πανεπιστημίου Κέμπριτζ της Μεγάλης Βρετανίας κατάφερε να κλωνοποιήσει το τσιπάκι μνήμης ενός iPhone, επιτρέποντάς του απεριόριστο αριθμό προσπαθειών προκειμένου να μαντέψει τον κωδικό πρόσβασης της συσκευής.
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το βρετανικό ειδησεογραφικό δίκτυο BBC, η ανακάλυψη αυτή έρχεται σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς που είχε κάνει νωρίτερα αυτό το έτος το FBI, υποστηρίζοντας ότι αυτή η προσέγγιση δεν θα είχε εφαρμογή στις συγκεκριμένες συσκευές. Το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών των ΗΠΑ είχε κάνει αυτούς τους ισχυρισμούς όταν προσπαθούσε να αποκτήσει πρόσβαση στο iPhone του Σαίντ Ριζουάν Φαρούκ, ο οποίος, μαζί με την γυναίκα του, σκότωσαν τον περασμένο Δεκέμβριο 14 άτομα στην Καλιφόρνια. Το FBI πίστευε ότι το iPhone 5C του Φαρούκ περιείχε πληροφορίες σχετικά με τους συνεργούς του, ωστόσο το σύστημα ασφάλειας της συσκευής δεν επέτρεπε την πρόσβαση.
Το Γραφείο είχε ασκήσει πιέσεις στην Apple να συμβάλει για το «άνοιγμα» του κινητού τηλεφώνου, αλλά όταν αυτή αρνήθηκε για λόγους ηθικής, κατέφυγε σε μια άλλη εταιρεία ασφαλείας προκειμένου να αποσπάσει τα δεδομένα από το κινητό. Το FBI είχε πληρώσει στην εταιρεία 1 εκατομμύριο δολάρια.
Ωστόσο, ο Δρ. Σεργκέι Σκορομπόγκατοφ, του πανεπιστημίου του Κέμπριτζ, πέρασε 4 μήνες αναπτύσσοντας μία πλατφόρμα με σκοπό να παρακάμψει τους κωδικούς πρόσβασης ενός iPhone 5C.
Σε βίντεο που έχει αναρτήσει το YouTube εξηγεί πώς αφαίρεσε το Nand τσιπ από το συγκεκριμένο μοντέλο του κινητού, δηλαδή το κεντρικό σύστημα αποθήκευσης μνήμης που χρησιμοποιείται σε πολλές συσκευές της Apple. Στη συνέχεια κατάφερε να ανακαλύψει πώς το σύστημα μνήμης επικοινωνούσε με το κινητό, ώστε να μπορέσει να κλωνοποιήσει το τσιπ. Το τηλέφωνο τροποποιήθηκε έτσι ώστε το Nand να τοποθετηθεί σε μια εξωτερική κάρτα ούτως ώστε τα αντίγραφα να μπορούν εύκολα να συνδεθούν ή να αφαιρεθούν.
Στο βίντεο ο Δρ. Σκορομπόγκατοφ «κλείδωσε» ένα iPhone 5C επειδή εισήγαγε πολλές φορές λάθος κωδικό πρόσβασης. Στη συνέχεια αφαίρεσε το Nand και το αντικατέστησε με ένα κλώνο, στο οποίο οι προσπάθειες για σωστή εισαγωγή του PIN ήταν ρυθμισμένες στο μηδέν. Αυτό του επέτρεψε να έχει απεριόριστο αριθμό προσπαθειών, εισάγοντας διαφορετικούς κωδικούς.
«Επειδή μπορώ να δημιουργήσω όσα αντίγραφα θέλω, μπορώ να επαναλάβω τη διαδικασία όσες φορές χρειάζεται μέχρι να μαντέψω σωστά τον κωδικό», δήλωσε ο ίδιος.
Όπως αναφέρει στο δημοσίευμά του το BBC, η Apple δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημα για σχολιασμό σχετικά με την έρευνα του Δρ. Σκορομπόγκατοφ.

Μετά από αρκετές εβδομάδες έντονης φημολογίας, η Google ξεκίνησε να στέλνει τα ξημερώματα της Τρίτης τις ειδικές προσκλήσεις για το event αποκάλυψης του επόμενου smartphone της.

Στις 4 Οκτωβρίου, λοιπόν, θα μάθουμε τα πάντα για το νέο Android flagship με το Pixel branding και φαίνεται πως θα υπάρξουν παραπάνω από ένα μοντέλα (ένα με οθόνη 5 και με ονομασία Pixel X και ένα με οθόνη 5.5 ιντσών και ονομασία Pixel XL).

Οι φήμες αναφέρουν μάλιστα πως την ευθύνη της κατασκευής τους έχει η HTC και πως η τιμή τους αναμένεται να ξεκινάει από τα $649.

Ταυτόχρονα, δόθηκε και στη δημοσιότητα ένα σχετικό teaser video, το οποίο όμως δεν αφήνει πολλά περιθώρια για συμπεράσματα.

Πέραν των νέων smartphones, οι φήμες αναφέρουν πως ίσως αποκαλυφθεί ένα 4K Chromecast και ένα νέο Daydream VR headset. Αν θέλετε, δε, να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με το event, δεν έχετε παρά να κάνετε εγγραφή στη σχετική σελίδα που έχει ήδη δημιουργηθεί από τη Google.

Πηγή: e-pcmag.gr

Ο τρόπος λειτουργίας του πλήκτρου αφετηρίας στα νεότερα iPhone, iPhone 7 και iPhone 7 Plus έχει αλλάξει.

Το περίφημο Home δεν είναι πλέον μηχανικό, λειτουργεί με software και μπορεί να ανταποκρίνεται διαφορετικά σε διαφορετικά επίπεδα πίεσης.

Ταυτόχρονα όμως, ο παλιός χρήστης iPhone δεν μπορεί να κάνει πλέον reset κρατώντας πατημένο το Home και πιέζοντας το πλήκτρο ενεργοποίησης για 10 δευτερόλεπτα.

Στα iPhone 7 και iPhone 7 Plus για να γίνει η επανεκκίνηση (soft reset) δεν εμπλέκεται το κουμπί αφετηρίας (Home).

Ο χρήστης πρέπει να κρατήσει πατημένο το κουμπί ενεργοποίησης δεξιά και να πιέσει το πλήκτρο μείωσης της έντασης του ήχου στην αριστερή πλευρά μέχρι να σβήσει η οθόνη και να εμφανιστεί το λογότυπο της Apple, το δαγκωμένο μήλο.

Πηγή: in.gr

έφηβοι στην Ευρώπη καπνίζουν και πίνουν λιγότερο τα τελευταία χρόνια, όμως η χρήση παράνομων ουσιών παραμένει σε υψηλά επίπεδα, σύμφωνα με μια έρευνα που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα στη Λισαβόνα το Ευρωπαϊκό Κέντρο Παρακολούθησης Ναρκωτικών και Τοξικομανίας (ΕΚΠΝΤ).

"Η χρήση καπνού και αλκοόλ από τους εφήβους υποχωρεί, όμως η περιστασιακή κατανάλωση υπερβολικής ποσότητας αλκοόλ παραμένει ανησυχητική", συμπεραίνει η έκτη έκθεση του ευρωπαϊκού Προγράμματος ερευνών στον μαθητικό πληθυσμό σχετικά με το αλκοόλ και τα άλλα ναρκωτικά (ESPAD) που πραγματοποιεί έρευνες για το θέμα αυτό κάθε τέσσερα χρόνια από το 1995.

Σύμφωνα με στοιχεία που συλλέχθηκαν το 2015 σε δείγμα 96.043 μαθητών λυκείου ηλικίας 15-16 ετών από 35 ευρωπαϊκές χώρες, το κάπνισμα στους εφήβους φαίνεται ότι έχει περιοριστεί. Πάνω από τους μισούς (54%) δήλωσαν ότι δεν έχουν καπνίσει ποτέ ενώ μόλις ένας στους πέντε (21%) είπε ότι είναι καπνιστής.

Η χρήση αλκοόλ, τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους, μειώθηκε από το 89% που ήταν το 1995 στο 81%. Ωστόσο, το επίπεδο "περιστασιακής κατανάλωσης αλκοόλ" δεν έχει αλλάξει.

Η χρήση παράνομων ουσιών παραμένει επίσης σε "σχετικά σταθερά" επίπεδα από το 2003, μετά την τάση ανόδου που παρουσίασε την οκταετία 1995-2003.
Πέρσι, το 18% των ανηλίκων απάντησε ότι τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του έκανε χρήση παράνομων ουσιών. Ανάλογα με τη χώρα, το ποσοστό αυτό κυμαίνεται από 6% μέχρι 37%.

"Γενική αύξηση" παρουσιάζει η χρήση κάνναβης από εφήβους τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους (από το 11% το 1995 στο 17% το 2015).

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η Αντζελίνα Τζολί υπέβαλε τα χαρτιά για διαζύγιο από τον Μπραντ Πιτ, όπως ανέφερε ο δικηγόρος της.
Η νομική της ομάδα περιορίστηκε στο ότι η απόφαση ελήφθη για «την προστασία της υγείας της οικογένειας», και ανέφερε πως η σύζυγος δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε περαιτέρω σχόλια, ζητώντας σεβασμό στην ιδιωτική ζωή της ίδιας και της οικογένειάς της.
Oι Τζολί και Πιτ είχαν γνωριστεί το 2003, όταν ο Μπραντ Πιτ ήταν ακόμη παντρεμένος με την Τζένιφερ Άνιστον, και στη συνέχεια σχημάτισαν ένα από τα λαμπρότερα ζευγάρια του σημερινού Χόλιγουντ (με το… δίδυμο να έχει το παρατσούκλι «Μπραντζελίνα»).
Η επίσημη ανακοίνωση του δικηγόρου της Τζολί, του Ρόμπερτ Όφερ, δεν έδωσε καμία λεπτομέρεια.
Ανεπιβεβαίωτες αναφορές σε αμερικανικά ΜΜΕ που επικεντρώνονται στη σόουμπιζ υποστηρίζουν πως η Τζολί ζητά την επιμέλεια και των έξι παιδιών του ζευγαριού και υποστηρίζουν πως η μητέρα είναι «εξαιρετικά ενοχλημένη» από τις μεθόδους ανατροφής του Πιτ.
Η Τζολί είχε αρχικά την εικόνα «άτακτου κοριτσιού» στο Χόλιγουντ, όμως ενδιάμεσα άλλαξε το προφίλ της και επικεντρώθηκε σε κινήσεις ευαισθητοποίησης για κοινωνικά ζητήματα -έγινε, μεταξύ άλλων, πρέσβειρα καλής θέλήσεως του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.
Μία από τις σημαντικότερες ενέργειές της ωστόσο κατά τη χρήση της επικοινωνιακής της δύναμης ήταν η θαρραλέα της απόφαση, με την πλήρη υποστήριξη του Μπραντ Πιτ, να σπάσει ανοικτά το ταμπού της μαστεκτομής.
proslipseis-monimes-2
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!