Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

 

Μια 35χρονη γυναίκα από τη Φλόριντα των ΗΠΑ συνελήφθη το περασμένο Σαββατοκύριακο καθώς κατηγορήθηκε ότι έβαλε ένα τετράχρονο αγόρι μέσα σε στεγνωτήριο ρούχων και στη συνέχεια έθεσε το μηχάνημα σε λειτουργία.

Η Amber Chapman συνελήφθη για κακοποίηση ανηλίκου όταν το παιδί είπε στους ερευνητές ότι η «δεσποινίς Chapman» ήταν εκείνη που τον έβαλε μέσα στο μηχάνημα μαζί με μερικές πετσέτες και ότι άρχισε να γυρίζει «γύρω γύρω», σύμφωνα με τις αρχές και όπως αναφέρει η NY Post.

Ο μικρός μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο τον Φεβρουάριο με μελανιές σε μάτια, ώμους και πλάτη. Το παιδί είπε στο γραφείο του σερίφη της κομητείας Λέικ πως η 35χρονη άνοιξε την πόρτα κάποια στιγμή του κύκλου και στη συνέχεια την έκλεισε και πάλι για να συνεχίσει να γυρίζει.

Μια ιατρική έκθεση για τη συγκεκριμένη υπόθεση ανέφερε ότι οι γιατροί διαπίστωσαν πως οι τραυματισμοί επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς του αγοριού.

Μετά τη συγκέντρωση επαρκών στοιχείων, οι αστυνομικοί συνέλαβαν την Chapman το Σαββατοκύριακο. Λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 15.000 δολαρίων.

Οι τοπικές αρχές δεν έκαναν κάποια αναφορά στο κίνητρο της γυναίκας.

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!