Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

ον πιο «προσιτό» θάνατο για τον ίδιο είχε το πιο διάσημο «καμάκι» της Ιταλίας, Μαουρίτσιο Ζανφάντι, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 63 ετών ενώ έκανε σεξ με μια 23χρονη τουρίστρια.
Ο Ζανφάντι είχε το παρατσούκλι «ο Ρωμαίος του Ρίμινι» και υποστήριζε ότι είχε κοιμηθεί με περισσότερες από 6.000 γυναίκες.
Σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης ο Ζανφάντι υπέστη καρδιακή προσβολή ενώ έκανε σεξ με μια τουρίστρια από χώρα της ανατολικής Ευρώπης μέσα στο αυτοκίνητό του το βράδυ της Τρίτης.
Ενώ έκαναν σεξ, ο 63χρονος αισθάνθηκε ξαφνικά έντονη αδιαθεσία και κατέρρευσε. Η κοπέλα ειδοποίησε έναν φίλο του και ασθενοφόρο. Οι διασώστες προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στη ζωή, αλλά είχε υποστεί ανακοπή.
Ο 63χρονος ξεκίνησε την… καριέρα του σε ηλικία 17 ετών ως κράχτης πελατών για λογαριασμό ενός νυχτερινού κέντρου με το όνομα Blow Up.
Στο… απόγειο της καριέρας του έλεγε ότι μέσα σε ένα καλοκαίρι μπορούσε να κάνει σεξ με 200 γυναίκες.
Η φήμη του ήταν πολύ μεγάλη στις Σκανδιναβικές χώρες στις οποίες περνούσε πολλούς χειμώνες εργαζόμενος για τουριστικά γραφεία με γυναίκες, μάλιστα, να φτιάχνουν και άγαλμα προς τιμήν του.

Σοκ είχε προκαλέσει πριν από λίγο καιρό στην παγκόσμια ποδοσφαιρική και όχι μόνο κοινή γνώμη η καταγγελία μίας γυναίκας ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από τον Πορτογάλο άσο της Γιουβέντους -πλέον-, Κριστιάνο Ρονάλντο, το 2009 στο Λας Βέγκας.
Όπως είχε καταγγείλει τότε ο Ρονάλντο, που αγωνιζόταν στη Ρεάλ Μαδρίτης τότε, είχε εξαγοράσει τη σιωπή της έναντι 375.000 δολαρίων για τα όσα συνέβησαν εκείνη τη νύχτα. Μέχρι σήμερα, η γυναίκα αναφερόταν ως «Δεσποινίς C.» και ο κατηγορούμενος ως βιαστής «Κύριος C.»
Σήμερα, ωστόσο με συνέντευξή της στο γερμανικό περιοδικό Spiegel η γυναίκα αποκάλυψε την ταυτότητά της. Πρόκειται για την 34χρονη Αμερικανίδα, Κάθριν Μαγιόργκα, η οποία για πρώτη φορά μίλησε δημοσίως για όσα έζησε με τον Ρονάλντο εννέα χρόνια πριν, δίνοντας τη δική της εκδοχή των γεγονότων, που έλαβαν χώρα στη σουίτα του ποδοσφαιριστή.
mayorga
Όπως ισχυρίζεται η Αμερικανίδα, ο Ρονάλντο τη βίασε παρά φύσιν και στη συνέχεια τη ρώτησε αν πόνεσε. Στη συνέχεια γονάτισε λέγοντας «κατά 99% είμαι καλό άτομο, δεν ξέρω τι συμβαίνει μ’ αυτό το 1%». Ο Ρονάλντο αρνείται τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι το σεξ ήταν συναινετικό, ενώ οι δικηγόροι του δεν έχουν πάρει θέση, μετά την αποκάλυψη της ταυτότητας του φερόμενου ως θύματος βιασμού.
Σημειώνεται ότι τον Οκτώβριο 2005, όταν αγωνιζόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είχε ανακριθεί σχετικά με καταγγελίες δύο γυναικών για βιασμό από τον Ρονάλντο και έναν ακόμη άντρα σε σουίτα ξενοδοχείου στο Λονδίνο. Οι κατηγορίες τελικά κατέρρευσαν.

Η Ρωσία θα μπορεί να κατασκευάσει την πρώτη επανδρωμένη βάση στην επιφάνεια της Σελήνης το 2030 ή λίγο αργότερα, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής του τμήματος πυρηνικής πλανητολογίας του Ινστιτούτου Διαστημικών Ερευνών (ΙΔΕ) της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών Ίγκορ Μιτροφάνοφ.
Την Δευτέρα, η κρατική εταιρεία Roskosmos είχε ανακοινώσει ότι η Ρωσία σχεδιάζει να κατασκευάσει στην επιφάνεια της Σελήνης τη δική της βάση για τους κοσμοναύτες, επισημαίνοντας ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο της συνεργασίας σε αυτό πρόγραμμα με την NASA ή με χώρες της ομάδας BRICKS.
Ο Ίγκορ Μιτροφάνοφ είπε ότι η Ρωσία μπορεί να υλοποιήσει το πρόγραμμα αυτό την κατασκευής αυτοτελώς και από οικονομική και από τεχνολογική άποψη.

Ο Ρώσος επιστήμονας διευκρίνισε ότι η πρώτη κάψουλα της βάσης που θα δημιουργηθεί στην Σελήνη, θα έχει το μέγεθος της κάψουλας που υπάρχει αυτή την στιγμή στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Για να προστατεύεται από την ραδιενεργό ακτινοβολία του Διαστήματος, η κάψουλα θα τοποθετηθεί σε στέρεα βάση πάνω στο έδαφος της Σελήνης και εν συνεχεία θα καλυφθεί με ένα στρώμα σεληνιακού εδάφους, ώστε να είναι ανθεκτική, ακόμη και στις ισχυρές ηλιακές εκρήξεις, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Ο Μιτροφάνοφ δήλωσε ότι οι Ρώσοι κοσμοναύτες θα εγκαθίστανται στην κάψουλα μετά την προσελήνωση των διαστημοπλοίων τα οποία θα είναι σχετικά μικρά και όχι ογκώδη. Η κάψουλα θα εξοπλιστεί με σύστημα τροφοδοσίας το οποίο θα επιτρέπει την αξιοποίηση των σεληνιακών φυσικών πόρων και ιδιαίτερα υδάτινου πάγου, από τον οποίο μπορεί να δημιουργηθεί πόσιμο νερό και οξυγόνο, ενώ μελλοντικά και υδρογόνο το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως καύσιμο για πυραύλους.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!