Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018


Όλα ξεκίνησαν όταν ο ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης, Nikita khrushchev, απαθανατίστηκε να πίνει Pepsi ενώ συζητούσε με τον Nixon το 1959 και ένας τυχερός φωτογράφος κατέγραψε εκείνη την στιγμή.
«Γίνε κοινωνικός, πιες μια Pepsi», έγινε αμέσως το σλόγκαν της εταιρείας. Έτσι ο CEO της Pepsi σκέφτηκε την ιδέα να προσπαθήσει να σβήσει τη… δίψα των Σοβιετικών. Η Ρωσία δεν δεχόταν τότε δολάρια, έτσι η Pepsi μεσολάβησε για μια ανταλλαγή εμπορευμάτων. Η Μόσχα θα αντάλλαζε πολεμικά πλοία και βότκα για το αμερικανικό αναψυκτικό!
Έτσι κατέληξε η Pepsico να γίνει ο διανομέας της Stolichnaya Vodka και ο 6ος μεγαλύτερος στόλος στον κόσμο.

Ένα ανατριχιαστικό θέαμα κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας σε δρόμο της πόλης Χεφέι της Κίνας. Μία μαυροφορεμένη γυναίκα φαίνεται να πετά ένα νεογέννητο μέσα σε κάδο απορριμμάτων, μέρα μεσημέρι.
Στα πλάνα φαίνεται η γυναίκα να πετά στον κάδο έναν κόκκινο κουβά, ο οποίος λέγεται ότι περιείχε ένα το μωρό, και στη συνέχεια αποχώρησε ήρεμη, σαν να μην συνέβη τίποτα.
Υπάλληλος της καθαριότητας βρήκε το μωρό, το οποίο ήταν ήδη νεκρο. Ωστοσο, παραμένει αδιευκρίνιστο, αν το μωρό ήταν ζωντανό ή νεκρό, όταν πετάχτηκε μέσα στον κάδο.
Όπως είπε η υπάλληλος, προσπαθούσε να αδειάσει τον κάδο, όταν είδε το σωματάκι του μωρού. Η γυναίκα τρομοκρατήθηκε και κάλεσε την αστυνομία.
Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερ ότι το μωρό ζύγιζε περίπου τρία κιλά και είχε πυκνά μαύρα μαλλιά.
Για την υπόθεση διεξάγετι έρευνα από την αστυνομία της πόλης.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!