Τρίτη 7 Μαΐου 2019


Η Νικόλ Κίντμαν μίλησε πρόσφατα για το διαζύγιό της με τον Τομ Κρουζ και αποκάλυψε ποιο είναι το μυστικό για την επιτυχία του γάμου της με τον τραγουδιστή Κιθ Έρμπαν.
Η Κίντμαν χώρισε με τον Κρουζ το 2001,  έπειτα από 10 χρόνια γάμου. Έχουν μαζί δύο παιδιά -την 26χρονη Ιζαμπέλα που ζει στο Λονδίνο και τον 24χρονο Κόνορ που ζει στο Μαϊάμι.
Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός, την περίοδο του διαζυγίου της με τον Τομ Κρουζ είχε για αρωγό τον Χιου Τζάκμαν και τη σύζυγό του Ντέμπορα-Λι Φαρνές.
«Όταν πήρα το διαζύγιο, ο Χιου και η Ντεμπ ήταν μέρος της θεραπείας μου», δήλωσε η ηθοποιός σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Weekly Australian Women». «Ήταν ένας από τους καλύτερους φίλους μου κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου».
Σε άλλη της συνέντευξη στο περιοδικό «InStyle», η Κίντμαν μίλησε για το γάμο της με τον Έρμπαν και τις συμβουλές που τους έδωσε ο ιερέας της οικογένειας.
«Το σπουδαιότερο πράγμα που μας είπε ο ιερέας της οικογένειάς μας στον γάμο μας ήταν: “Πάντα να φιλιέστε για καλημέρα και για αντίο. Σας κρατά ενωμένους”».
Η ηθοποιός μίλησε και για τον τρόπο που μεγαλώνει τα δύο παιδιά που απέκτησε με τον Έρμπαν, την 10χρονη Σάντι και την 8χρονη Φέιφ,  και την έμφαση που δίνει στη θρησκεία για την ανατροφή τους.
«Πολλοί φίλοι μου με πειράζουν», αποκάλυψε η Κίντμαν. «Έτσι μεγαλώνουμε τα παιδιά μας. Ο Κιθ έχει τις δικές του πεποιθήσεις, αλλά είναι επίσης κοντά. Είχα μια γιαγιά πολύ πιστή Καθολική και εγώ ανατράφηκα προσευχόμενη, οπότε αυτό είχε έναν τεράστιο αντίκτυπο», δήλωσε.

Eξαιρετικά ευδιάθετος εμφανίστηκε στους δημοσιογράφους ο πρίγκιπας Harry, καθώς έγινε για πρώτη φορά πατέρας.
Η Δούκισσα του Sussex και ο γιος της χαίρουν άκρας υγείας σύμφωνα με την ανακοίνωση του παλατιού, με το μωρό να ζυγίζει περίπου 3.260 γραμμάρια.
Ο Δούκας του Sussex δήλωσε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος να ανακοινώσω πως η Meghan και εγώ αποκτήσαμε σήμερα το πρωί ένα υγιέστατο αγόρι. Είμαι εξαιρετικά υπερήφανος για τη σύζυγό μου».
Το παλάτι του Μπάκινγχαμ αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως η μητέρα της Δούκισσας, Doria Ragland, ήταν καθ’όλη τη διάρκεια στο πλευρό της, προτείνοντας να κάνει γέννα στο σπίτι.
Ο πανευτυχής Πρίγκιπας Harry είπε: «Είναι εξαιρετικό. Είμαι απόλυτα ενθουσιασμένος. Είμαστε ευγνώμονες για την αγάπη και τη στήριξη που μας δείχνετε. Καθυστέρησε λίγο και είχαμε αρκετό χρόνο να σκεφτούμε ονόματα».
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!