Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Πρόκειται για πασίγνωστο μέλος ενός από τα δημοφιλέστερα boyband του πλανήτη 
 
Ο Liam Payne των One Direction προκάλεσε πανικό στο διαδίκτυο με τη γυμνή σέλφη που ανέβασε την Κυριακή στο Twitter.

Ο 20χρονος τραγουδιστής φρόντισε να βάλει μωσαϊκό στα επίμαχα σημεία, ωστόσο το Twitter πήρε ''φωτιά'', με χιλιάδες φανς να σχολιάζουν και να κοινοποιούν την προκλητική φωτογραφία που τράβηξε σε σκάφος.





Μεγάλο αριθμό αρχείων με σκληρότατο υλικό παιδικής πορνογραφίας εντόπισε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος...
στο πλαίσιο επιχείρησης με την κωδική ονομασία «Zeppelin».

Συγκεκριμένα, εξακριβώθηκε ότι χρήστες του διαδικτύου εντός της ελληνικής επικράτειας χρησιμοποιούσαν 199 διαφορετικές IP διευθύνσεις κατείχαν και είχαν πρόσφορα για διαμοιρασμό αρχεία (εικόνες και βίντεο) με υλικό πορνογραφίας ανηλίκων.

Τα στοιχεία και τα αποτελέσματα των ερευνών τέθηκαν υπ’ όψιν της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. Κατόπιν βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών έγινε άρση του απορρήτου των επικοινωνιών.

Έτσι, ταυτοποιήθηκε ψηφιακά η εμπλοκή πέντε χρηστών – ιδιοκτητών συνδέσεων διαδικτύου. Ειδικότερα:

Πραγματοποιήθηκε έρευνα σε οικία Κύπριου υπηκόου στη Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε σκληροί δίσκοι.

Επίσης, κατ’ οίκον έρευνες διεξήχθησαν σε περιοχές της Αττικής και συγκεκριμένα
σε οικία 48χρονου στους Αγίους Αναργύρους, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας φορητός υπολογιστής,σε οικία 37χρονου στον Κορυδαλλό, όπου δεν βρέθηκε τίποτα σχετικό με την υπόθεση και διερευνάται η τυχόν εμπλοκή τρίτων προσώπων,σε οικία 39χρονου στο Χολαργό, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 11 σκληροί δίσκοι και μία φορητή συσκευή αποθήκευσης (usb stick) και
σε οικία 43χρονου στην Αθήνα, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις σκληροί δίσκοι.
Ο 43χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ για τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους, οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν υποβλήθηκαν στις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές.

Τα κατασχεθέντα θα αποσταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για τις απαραίτητες εργαστηριακές αναλύσεις.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr 
O Γιάννης Μπουρούσης βρίσκεται στο Καρπενήσι μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της Εθνικής μας ομάδας, που συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει του Μουντομπάσκετ στην Ισπανία. Ο Έλληνας σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε συνέντευξη στο "Ελεύθερο Τύπο" και μίλησε, όπως πάντα, έξω από τα δόντια. Ο 30χρονος Καρδιτσιώτης τόνισε πως η Εθνική έχει καταντήσει σκορποχώρι και πως οι τιμωρίες στους αθλητές που δεν δέχονται να αγωνιστούν με την γαλανόλευκη, θα έπρεπε να έχουν ξεκινήσει από τον πρώτο που αρνήθηκε. Ο Γιάννης Μπουρούσης μίλησε ακόμα για τον Φώτη Κατσικάρη αλλά και το επερχόμενο Μουντομπάσκετ.Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιάννη Μπουρούση:Για σένα το κορμί σου δεν είναι η περιουσία σου, όπως είπε πρόσφατα ο Κουφός; Δεν σκέφτηκες ποτέ να το προστατέψεις, όπως ο Κουφός;
«Δεν θα ασχοληθώ με το τι λέει ο Κουφός και ο κάθε Κουφός. Εγώ ξέρω ότι φέτος πήρα μόνο 18 μέρες άδεια. Και μετά ήρθα κατευθείαν εδώ. Και ήρθα γιατί το θέλω πολύ, το γουστάρω. Η εθνική ομάδα μού έχει προσφέρει πάρα πολλά από τότε που ήμουν 18 χρόνων μέχρι σήμερα κι εγώ αυτά δεν τα ξεχνάω. Γι' αυτό έρχομαι κι ας είχα μόνο 18 μέρες για να ξεκουραστώ κι ας άφησα τη γυναίκα και το παιδί μου πάλι πίσω...».

Τουλάχιστον, είσαι ασφαλισμένος;
«Ναι, είμαι ασφαλισμένος. Κοίτα, δεν θέλω να πω τίποτα γι' αυτά τα πράγματα. Έχω διαβάσει τι έχει συμβεί όλο αυτό τον καιρό, έχω μάθει, αλλά δεν θέλω να τα συζητήσω. Πάντως, όλοι όσοι βρισκόμαστε εδώ είμαστε ασφαλισμένοι».

Μέχρι να αρχίσει η προετοιμασία, πάντως, μ' αυτά τα θέματα ασχολούμαστε...
«Στην Ελλάδα ζεις, τι περίμενες; Σε όλους εδώ αρέσει η ίντριγκα. Εγώ όμως ζω στο εξωτερικό και δεν θέλω να έχω σχέση με τίποτα από όλα αυτά. Γιατί είμαι σωστός, το ξέρω, και δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο».

Οι απουσίες παικτών όμως δεν είναι ίντριγκα. Είναι γεγονός. Και δεν ήταν όλες δικαιολογημένες...
«Μιλάμε για ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, έτσι δεν είναι; Κανονικά έπρεπε να παρακαλάνε όλοι να παίξουν σε μια τέτοια διοργάνωση, όχι να τους παρακαλάνε. Το έχουμε κάνει σκορποχώρι! Ο Χάκετ στην Ιταλία έφαγε έξι μήνες στο κεφάλι επειδή δεν πήγε στην εθνική. Η ΕΟΚ έχει τιμωρήσει ποτέ κανέναν; Όχι. Είναι λάθος της. Αν υπήρχε τιμωρία από την πρώτη στιγμή -οποιαδήποτε τιμωρία, για παραδειγματισμό, όπως συνέβη με τον Χάκετ στην Ιταλία- δεν θα φτάναμε ως εδώ. Δεν θα είχαμε αυτά τα φαινόμενα».

Υστέρα από όλα όσα είπαμε παραπάνω, τι πάμε να πετύχουμε στην Ισπανία;
«Να έχουμε την υγεία μας, να τελειώσουμε το βασικό κομμάτι της προετοιμασίας, να βγει κι η κούραση έπειτα από αυτό και βλέπουμε. Τώρα βάζουμε τις βάσεις, αλλά υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα μπροστά μας. Και δεν είναι καλό να μιλάμε πολύ. Γιατί και πέρυσι μιλούσαμε πολύ και είδες πώς τα κάναμε στο Ευρωμπάσκετ . Το ζήτημα είναι να κάνουμε καλή δουλειά τώρα και ό,τι είναι να έρθει, ας έρθει μετά».

Η Εθνική είχε μια πενταετία με συνεχόμενα καλά αποτελέσματα και μετά... Εσύ έχεις ζήσει και τις δύο αυτές περιόδους. Μήπως τελικά είναι καλύτερα που έχει προηγηθεί η περίοδος της σφαλιάρας; Γιατί και το 2005 από μια ανάλογη περίοδο ερχόταν η εθνική και πήρε το χρυσό στο Βελιγράδι...
«Τι να σου πω; Μακάρι να γίνει και φέτος έτσι. Πάντως, θέλει δουλειά πολλή. Και να βγάλουμε πολλή ενέργεια. Αν εξαιρέσεις εμένα κι άλλα τρία παιδιά που έχουμε πατήσει τα 30, όλοι οι υπόλοιποι είναι νεολαία. Επιβάλλεται λοιπόν να βγάλουμε ενέργεια. Σε αυτό τουλάχιστον δεν υπάρχει δικαιολογία».

Ο προπονητής είναι καινούργιος, αλλά... παλιός. ΝΈΟΣ στην Εθνική, αλλά εσύ ειδικά τον ξέρεις πολύ καλά...
«Όλο το επιτελείο είναι θετικό και υγιές. Γνωριζόμαστε χρόνια, ξέρω πράγματι τη φιλοσοφία που θέλει να περάσει στην ομάδα κι είμαστε σε καλό δρόμο».

Δεν σε βοηθά λίγο παραπάνω αυτό, αφού στην Εθνική δεν υπάρχει πολύς χρόνος για να αφομοιώνεις καινούργια πράγματα;
«Θέλει και ρώτημα; Ειδικά για τους συγκεκριμένους προπονητές. Ο Φώτης (σ.σ. Κατσικάρης) ήταν ο πρώτος προπονητής που γύρισε να με κοιτάξει και να ασχοληθεί μαζί μου όταν ήμουν πιτσιρικάς και είχα πρωτοπάει στην ΑΕΚ. Ο Θανάσης (σ.σ. Σκουρτόπουλος) έλιωσε μαζί μου στις ατομικές προπονήσεις, τον καιρό που αντιμετώπιζα κάποια σοβαρά προβλήματα τραυματισμών και προσπαθούσα να τα ξεπεράσω. Αλλά και με τον Γιάννη Μεριχωβίτη και τον Δημήτρη Πρίφτη αργότερα στην ΑΕΚ συνεργάστηκα πολύ καλά. Τρέφω λοιπόν για αυτούς απεριόριστο σεβασμό».

Είσαι μεν παλιοσειρά στην εθνική, αλλά στον ιστορικό ημιτελικό με τις ΗΠΑ το 2006 δεν έπαιξες, γιατί δεν ήσουν τότε στην ομάδα. Μήπως θέλεις να τους πετύχεις κάποια στιγμή τώρα στην Ισπανία;
«Ούτε που με νοιάζει, άλλωστε έχω παίξει εναντίον τους στο Πεκίνο. Σημασία έχει να κερδίζουμε όποιον κι αν έχουμε απέναντι μας. Δεν έχω τέτοια απωθημένα. Το μόνο απωθημένο που έχω είναι να παίξει καλά η ομάδα. Έχουμε ζήσει τα καλά και τώρα που ήρθε η περίοδος με τις σφαλιάρες αυτό που θέλω είναι να τελειώσει άμεσα και να επιστρέψουμε στα καλά. Για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι».

http://www.thestival.gr
Όποιος καεί με τον χυλό φυσάει και το γιαούρτι, λέει η γνωστή παροιμία... Κι αυτό θα κάνει στο εξής ένας 52χρονος άνδρας από τα Τρίκαλα.

Λάτρης του γιαουρτιού, έπεσε με τα μούτρα στον... κεσέ και δεν κατάλαβε εγκαίρως, πριν να φάει την πρώτη κουταλιά, πως ήταν ασβέστης.

Ο άτυχος άνδρας, σύμφωνα με το thessalianews.gr, σηκώθηκε από τον απογευματινό του ύπνο και κατευθύνθηκε στην κουζίνα, όπου στο τραπέζι είδε ένα κουβαδάκι του ενός κιλού να τον περιμένει. Πήρε ένα κουτάλι και κατάπιε την πρώτη (και τελευταία) κουταλιά. Αντί όμως να νιώσει εκείνη την δροσιστική επίγευση του στραγγιστού γιαουρτιού, αισθάνθηκε να καίγεται όλο του το στόμα και το στομάχι, αφού το κουβαδάκι είχε μέσα ασβεστοπολτό!

Όπως αποκαλύφθηκε, η αδερφή του άτυχου άνδρα έβαλε το κουβαδάκι στο τραπέζι ώστε εκείνος να το δει πριν φύγει για το χωριό όπου ζει η μητέρα τους, η οποία ζήτησε λίγο ασβέστη για τα δέντρα της αυλής. Ωστόσο δεν πρόλαβε να τον ενημερώσει, και ο 52χρονος κατέληξε στο νοσοκομείο με εγκαύματα στην στοματική κοιλότητα και στον οισοφάγο.

http://www.seleo.gr 
Ναι, οι δυνάμεις ήταν τόσο ισχυρές κατά τη διάρκεια του μεγάλου σεισμού που έπληξε το νησί ώστε η Λήμνος κυριολεκτικά... περπάτησε και πλέον βρίσκεται πιο κοντά στο νησί του Αγίου Ευστρατίου.


Τα 6,8 ρίχτερ του σεισμού που έγινε στις 24 Μαϊου μπορεί να μην δημιούργησαν μεγάλα προβλήματα, το νησί άντεξε στον σεισμό όμως οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι οι δυνάμεις ήταν τόσο μεγάλες που ολόκληρη η Λήμνος μετακινήθηκε και πλέον βρίσκεται κατά 5 εκατοστά πιο κοντά στον Άη Στράτη.

Οι ενδείξεις στα GPS σε Ελλάδα και Τουρκία ... τρελάθηκαν. Δείχνουν ότι οι αλλαγές στο έδαφος είναι μεγάλες. Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελευθεροτυπία οι σταθμοί έδωσαν δεδομένα που δείχνουν μετατόπιση του νησιού κατά πέντε εκατοστά προς τα δυτικά.
Μάλιστα οι επιστήμονες εκτιμούν ότι το μεγάλο ρήγμα της περιοχής "έσπασε" με διεύθυνση Ανατολή-Δύση δημιουργώντας το φαινόμενο της μετατόπισης του νησιού.

http://simantra.blogspot.gr 
Ο βουλωμένος νιπτήρας είναι πραγματικός μπελάς...

αν σκεφτείς, πως πρέπει να φωνάξεις υδραυλικό για να διορθώσει τη ζημιά ή να χρησιμοποιήσεις εργαλεία για να τον ανοίξεις μόνη σου.

Πριν όμως αποφασίσεις, άνοιξε το first aid kit του σπιτιού σου και πάρε τις πρώτες βοήθειες. Τι εννοώ;

Χρησιμοποίησε τέσσερις ταμπλέτες αναβράζοντα παυσίπονα και ρίξε τες στο σωλήνα.
Ρίξε μια κούπα ξύδι από πάνω, περίμενε δέκα λεπτά κι έπειτα ρίξε άφθονο, βραστό νερό.

http://peiraxtiri.gr



Το καρπούζι είναι ένα εξαιρετικό διουρητικό το οποίο μπορεί να αποτοξινώσει τα κύτταρα του σώματός μας και να τα αναζωογονήσει και αναδομήσει μέσα σε μόλις 15 ημέρες Ιδανικά, κάθε υγειές άτομο μπορεί να καταναλώσει περίπου μισό κιλό φρεσκοκομμένο καρπούζι, 5 φορές μέσα στη μέρα.
Ωστόσο, καθώς η δίαιτα με καρπούζι εντάσσεται στην ομάδα των ακραίων, μονοφαγικών διαιτών (κατά τις οποίες πρέπει να τρως μόνο ένα συγκεκριμένο, θρεπτικό τρόφιμο όλη μέρα), δεν πρέπει κανείς να τη συνεχίζει για περισσότερες από 15 μέρες, το πολύ.
Κατά την περίοδο αυτών των 15 ημερών, η δίαιτα του καρπουζιού σε βοηθά να σταθεροποιήσεις τα επίπεδα νατρίου στο σώμα σου αλλά και να απαλλαγείς από τα περιττά υγρά του μεταβολικού σου συστήματος. Όσον αφορά τους φανερά παχύσαρκους ανθρώπους, μπορούν να καταναλώνουν μισό κιλό καρπούζι για κάθε 15 κιλά της αντίστοιχης μάζας σώματός τους.
Πιο συγκεκριμένα, το καθημερινό μενού της δίαιτας με καρπούζι μπορεί να συνοδευτεί με τις εξής επιλογές:
Πρωινό: μια φέτα τυρί με ένα μπολ νιφάδες βρώμης
Σνακ: μισό κιλό καρπούζι
Μεσημεριανό: 170γρ. κοτόπουλο ή μοσχάρι μαζί με μια ατομική μερίδα πράσινης σαλάτας
Βραδινό: μισό κιλό καρπούζι για κάθε 15 κιλά της μάζας σώματός σου
Η ανάγκη μας για υγιή τρόπο ζωής εξαρτάται από την κατανάλωση της κατάλληλης τροφής. Τα «ανώμαλα» ωράρια εργασίας, τα πάρτυ μέχρι το πρωί και οι χαοτικές διατροφικές συνήθειες που λίγο-πολύ όλοι έχουμε, συχνά εμποδίζουν την επιθυμία μας για κατανάλωση υγιεινών τροφίμων.
Το καρπούζι, που έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε νερό και διαιτητικά συμπληρώματα ινών, είναι το πλέον δημοφιλές καλοκαιρινό φρούτο λόγω των αναζωογονητικών και τονωτικών του ιδιοτήτων.
Το γεγονός ότι αποτελείται κατά το 95% του από νερό το κάνει μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να χάσουν κιλά ή να ισορροπήσουν το βάρος τους κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Επίσης, η φυσική και ουδέτερη περιεκτικότητά του σε ζάχαρη, σε αντίθεση με άλλα γλυκά φρούτα, το συνιστά κατάλληλο ακόμα και για τα άτομα που πάσχουν από διαβήτη.
Ειδικά για όσους αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα με τα κιλά τους και θέλουν να χάσουν αρκετά, η δίαιτα με καρπούζι είναι η πλέον προτεινόμενη φυσική επιλογή αλλά και η πιο φτηνή σε σύγκριση με τις δίαιτες συμπληρωμάτων που κυκλοφορούν στην αγορά.
Οι έρευνες έχουν δείξει πως ακολουθώντας τη δίαιτα του καρπουζιού, ο μέσος άνθρωπος μπορεί να χάσει μέχρι και 4 κιλά μετά από μόλις 5 ημέρες. Όμως, θα πρέπει να ακολουθήσει μια πιο light εκδοχή της δίαιτας για τις υπόλοιπες 10 ημέρες.
Πέρα από όλα αυτά, ωστόσο, δεδομένου ότι το καρπούζι δεν είναι βιώσιμη τροφή για μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά και ότι μπορούμε να αντικαταστήσουμε κανονικά γεύματα με φρούτα μόνο όσο το σώμα μας δεν χάνει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται, όποιος αποφασίσει να ξεκινήσει μια δίαιτα με καρπούζι, πρέπει να την συνεχίσει μόνο για όσο νιώθει καλά, σωματικά και οργανικά.
Αν αρχίσει να αισθάνεται οποιαδήποτε μορφή δυσφορίας μετά τις πρώτες 2-3 μέρες της δίαιτας, το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να διακόψει αμέσως τη δίαιτα και να συμβουλευτεί τον γιατρό του το συντομότερο δυνατό.
Έχε παρατηρηθεί πως όταν οι άνθρωποι αντικαθιστούν τα γεύματά τους με καρπούζι, το σώμα τους αρχίζει να χάνει δραστικά βάρος, εξαιτίας της σημαντικά χαμηλότερης θερμιδικής πρόσληψης. Στην αρχή, φυσικά, αυτό είναι το ζητούμενο.
Όσο όμως ο μεταβολισμός μας προσαρμόζεται στα νέα διατροφικά δεδομένα, αν θες να παραμείνεις λεπτός θα πρέπει να συνηθίσεις να ασκείσαι συχνά και σωστά, ώστε τα περιττά κιλά που έδιωξες να μη βρουν τρόπο να γυρίσουν πίσω. Και πίστεψέ μας, χωρίς άσκηση, όσα καρπούζια και να φας, τα κιλά αργά ή γρήγορα θα σε βρουν.
ΠΗΓΗ NewsNow
Ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός του Χόλιγουντ είναι, για δεύτερη χρονιά, ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τη λίστα του περιοδικού Forbes για τους πλέον ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς στη σύγχρονη αμερικανική κινηματογραφική βιομηχανία.

Σύμφωνα με το περιοδικό, ο διάσημος -και ιδιαίτερα συμπαθής στις γυναίκες- ηθοποιός κέρδισε για την ερμηνεία του στο «Iron Man 3», από τον Ιούνιο του 2013 έως και τον Ιούνιο του 2014, 75 εκατομμύρια δολάρια.

  • Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, 75 εκατομμύρια δολάρια
  • Ντουέιν Τζόνσον, 52 εκατομμύρια δολάρια
  • Μπράντλεϊ Κούπερ, 46 εκατομμύρια δολάρια
  • Λεονάρντο Ντι Κάπριο, 39 εκατομμύρια δολάρια
  • Κρις Χέμσγουορθ,  37 εκατομμύρια δολάρια
  • Λίαμ Νίσον, 36 εκατομμύρια δολάρια
  • Μπεν Άφλεκ, 35 εκατομμύρια δολάρια
  • Κρίστιαν Μπέιλ, 35 εκατομμύρια δολάρια
  • Γουίλ Σμιθ, 32 εκατομμύρια δολάρια
  • Μαρκ Γουόλμπεργκ, 32 εκατομμύρια δολάρια.
  • tanea.gr
Aπό τις 25/7 η 4θυρη έκδοση του ecoup προσφέρεται με Blue Bonus επιδότησης στην τελική λιανική τιμή 11.990€ (συμπεριλαμβανομένου του οφέλους απόσυρσης).
Το ecoup! εφοδιάζεται με τον νέο 3κύλινδρο κινητήρα 999ccCNG απόδοσης 68PS με Blue Motion Technology. Ο συνδυασμός αυτός δίνει υψηλές επιδόσεις σε επίπεδα αυτονομίας αλλά και οικονομίας χρήσης. Το ecoup! καταναλώνει 2,9 kgCNG ανά 100km ενώ εκπέμπει μόλις 79gr/kmCO2. Τα χαρακτηριστικά αυτά, κατατάσσουν το ecoup! στα βιομηχανικά προϊόντα ενεργειακής κλάσης Α+.
Για να γίνει αντιληπτό το ιδιαίτερα χαμηλό κόστος χρήσης που εξασφαλίζει το ecoup! αρκεί να ληφθεί υπόψη ότι σήμερα η τιμή ανά κιλό του CNG κυμαίνεται κάτω από 1€ (τρέχουσα τιμή 0,96€). Με μέση κατανάλωση 2,9 κιλά CNG ανά 100 χιλιόμετρα, το ecoup! απαιτεί μόλις 2,8€ για κάθε 100 χιλιόμετρα!
Ήδη, στην Ελληνική αγορά, περισσότεροι από 120 ιδιοκτήτες ecoup! απολαμβάνουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά του μοντέλου.
Το ecoup! καθώς και τα GolfTGI και GolfVariantTGI, επεκτείνουν την προϊοντική γκάμα της VW στα μοντέλα με Φυσικό Αέριο Κίνησης CNG καλύπτοντας ένα μεγάλο εύρος αναγκών των ενδιαφερόμενων πελατών, διατηρώντας τη φίρμα πρωτοπόρο στην αναπτυσσόμενη αγορά της αεριοκίνησης.
news.gr
Οι φίλοι της μουσικής, του χορού, των τραγουδιών της Μπιγιονσέ και του Τζέι Ζι καλούνται να ασχοληθούν με τα προβλήματα γάμου και επαγγελματικών συμφερόντων που αναστάτωσαν τη ζωή του διάσημου ζεύγους.

Η αμερικανική μπλογκόσφαιρα αυτήν τη στιγμή φλέγεται με την υποκριτική συμπεριφορά του ζεύγους, το οποίο, ενώ δεν θέλει να συνυπάρχει, συνεχίζει την κοινή του περιοδεία.

Οι φήμες ότι, μετά τη λήξη της περιοδείας τους, θα χωρίσουν διαρκώς αυξάνονται.

Και η αιτία είναι οι ενδείξεις απιστίας του Τζέι Ζι που αποκάλυψε η Σολάνζ Νόουλς, αδελφή της Μπιγιονσέ, με τη θορυβώδη «σκηνή» στον ανελκυστήρα του ξενοδοχείου τον περασμένο Μάιο.

http://www.enikos.gr 
Αυτό είναι το λεωφορείο που θα ζηλέψουν οι περισσότεροι επιβάτες των ΚΤΕΛ. Το συγκεκριμένο πούλμαν ανήκει σε ένα τουριστικό γραφείο στην Αυστρία, που εξειδικεύετε στις εκδρομές επιπέδου business class.  Το νέο απόκτημα της είναι ένα Setra TopClass S 411 HD το οποίο στο εσωτερικό του έχει ότι και ένα ξενοδοχείο, με μόνη διαφορά ότι λείπει η ρεσεπσίον!

Έχει κρεβάτι, σαλόνι και πολλά άλλα – πχ τουαλέτα με ντους – και μπορεί να φιλοξενήσει για ύπνο έως και εννιά επιβάτες. Οι έξτρα παροχές περιλαμβάνουν σαλόνι με μπαρ, φούρνο μικροκυμάτων, οθόνη προβολών κ.ά.  Φυσικά, οι τιμές δεν είναι και τόσο προσιτές και για αυτό το λόγο το πελατολόγιο της θα είναι άνθρωποι της σόου - μπιζ όπως συγκροτήματα που πραγματοποιούν περιοδείες ή και εταιρείες που θέλουν να κάνουν ένα event.
tanea.gr
Έπειτα από την εξαφάνιση ενός αεροσκάφους της και την κατάρριψη ενός άλλου, δυστυχήματα που στοίχισαν τη ζωή σε εκατοντάδες ανθρώπων, η αεροπορική εταιρεία Malaysia Airlines εξετάζει το ενδεχόμενο να αλλάξει όνομα για να…ξορκίσει την ατυχία.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Financial Times, ειδικοί μάνατζερ θεωρούν πως η εταιρεία δεν θα μπορέσει να επιβιώσει του διεθνούς ανταγωνισμού λόγω του κακού ονόματος που έχει πλέον αποκτήσει.

Οι μετοχές της Malaysia Airlines έχουν χάσει πάνω από 29% από τις αρχές του 2014 και η εταιρεία παρουσιάζει ζημίες για τρίτη συνεχή χρονιά. Ωστόσο ειδικοί που επικαλείται η εφημερίδα θεωρούν πως η αλλαγή ονόματος δεν θα είναι εύκολη υπόθεση καθώς ο τουρισμός αποτελεί μια από τις βασικότερες βιομηχανίες της Μαλαισίας και μια αεροπορική εταιρεία χωρίς το όνομα της χώρας ενδεχομένως να πλήξει τον τουρισμό.

Μια ακόμα περίπτωση που εξετάζει η Malaysia Airlines είναι να διαχωρίσει το κομμάτι συντήρησης των αεροσκαφών, το οποίο θα αναθέσει σε άλλη εταιρεία, με σκοπό να προσεγγίσει περισσότερους ιδιώτες επενδυτές.

http://www.4news.gr 
Τα 20 του κεράκια θα σβήσει τον Σεπτέμβριο το επετειακό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας με περισσότερες από 100 ταινίες από όλο τον κόσμο.

Στο πρόγραμμα, από τις 17 έως τις 28 Σεπτεμβρίου, περιλαμβάνονται τρία διαγωνιστικά τμήματα – μεταξύ των οποίων και ένα από τα ελάχιστα παγκοσμίως διαγωνιστικά τμήματα, το «Μουσική και Φιλμ» - ειδικά αφιερώματα, ντοκιμαντέρ και πάνω από 60 ελληνικές ταινίες μικρού μήκους.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ πλαισιώνουν μία σειρά από παράλληλες δράσεις, εργαστήρια και ομιλίες αλλά και πάρτι. Επιπλέον, με αφορμή την συμπλήρωση των 20 χρόνων, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας σε συνδιοργάνωση με την «Τεχνόπολις»του Δήμου Αθηναίων θα πραγματοποιήσουν ειδικές επετειακές εκδηλώσεις – έκπληξη, που θα περιέχουν μία σειρά από installation, μουσικές performance και σπάνιες προβολές.

Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί στις αίθουσες Ιντεάλ, Οπερα 1 και 2, Δαναός 1 και 2 και Ταινιοθήκη της Ελλάδας. Δυστυχώς, από τα 20 χρόνια του θεσμού θα λείψουν οι αγαπημένες αίθουσες του κοινού, Αττικόν και Απόλλων, που το υποδέχθηκαν από το ξεκίνημά του, οι οποίες παραμένουν καμένες και εγκαταλελειμμένες, δυόμισι χρόνια μετά τον εμπρησμό τους.

Ανάμεσα στις ταινίες που θα προβληθούν είναι και οι ακόλουθες:

Διαγωνιστικά Τμήματα
Το Διεθνές διαγωνιστικό τμήμα του φεστιβάλ φιλοξενεί για ακόμα μία χρονιά μερικές από τις καλύτερες πρεμιέρες του παγκόσμιου κινηματογράφου συστήνοντας στο κοινό νέους σκηνοθέτες που ξεχωρίζουν ανά τον κόσμο. Τα 10.000km του Κάρλος Μάρκες Μαρσέτ, μία αφοπλιστικά ειλικρινής σκιαγράφηση της πορείας που διανύει η αγάπη και ο έρωτας σε απόσταση, αλλά και το αγωνιώδες πολιτικό θρίλερ ’71 του Γιαν Ντεμάνζ που έκανε το ντεμπούτο του και τιμήθηκε στο φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Κιν/φου του Βερολίνου, είναι μόνο μερικές από τις ταινίες που θα συμμετάσχουν στο τμήμα αυτό.

Οι Pulp και ο Nick Cave καταλαμβάνουν μία θέση στο πρόγραμμα του διαγωνιστικού τμήματος Μουσική και Φιλμ, με τις ήδη δημοφιλείς ταινίες «Pulp: A Film About Life, Death and Supermarkets» και «20.000 Days on Earth». Και αυτά είναι μόνο η αρχή..

Ειδικά Αφιερώματα
Από τον πρώτο χρόνο διεξαγωγής του μέχρι σήμερα, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας τιμά σκηνοθέτες του παγκόσμιου κινηματογράφου μέσα από ειδικά αφιερώματα.

Φέτος, μεταξύ άλλων, σειρά έχουν ένας από τους επιδραστικότερους αμερικανούς δημιουργούς, ο Ρόμπερτ Όλτμαν, σε ένα ειδικό αφιέρωμα για τις ταινίες - σταθμούς που υπέγραψε τη δεκαετία του ’70, όπως τα «Nashville», «McCabe and Mrs. Miller» και «M.A.S.H.». Το αφιέρωμα πραγματοποιείται με την υποστήριξη της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ελλάδα.

Ιδιαίτερη θέση στο φεστιβάλ κατέχει και ο πολωνός σκηνοθέτης, Αντρέι Ζουλάφσκι, με ταινίες όπως το «Σημασία Έχει να Αγαπάς» και το «Μια Γυναίκα Δαιμονισμένη», που φιλοξενούνται σε μια ρετροσπεκτίβα του σπουδαίου έργου του, με την υποστήριξη της πρεσβείας της Πολωνίας στην Ελλάδα.

Ντοκιμαντέρ και ειδικές προβολές
Μία γεύση από τα ντοκιμαντέρ του φετινού φεστιβάλ αποτελεί το «Life Itself» του Στιβ Τζέιμς, που αποκαλύπτει τη συναρπαστική ζωή του διασημότερου αμερικανού κριτικού κινηματογράφου, Ρότζερ Εμπερτ.

Οι ειδικές προβολές εξασφάλισαν και θα προβάλλουν, μεταξύ άλλων, τον διαβόητο «Σχιζοφρενή Δολοφόνο με το Πριόνι», σε ψηφιακά αποκαταστημένη κόπια την οποία επιμελήθηκε ο ίδιος ο σκηνοθέτης, Τόμπι Χούπερ.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας σε αριθμούς:
- πάνω από 1800 ταινίες έχουν προβληθεί μέσα σε δύο δεκαετίες
- πάνω από 400.000 θεατές έχουν βρεθεί σε κάποια προβολή του φεστιβάλ
- πάνω από 100 σημαντικές προσωπικότητες του διεθνούς κινηματογραφικού χώρου έχουν παραβρεθεί στο φεστιβάλ, μεταξύ των οποίων οι Ντάνιελ Ντέι Λούις, Άρι Φόλμαν, Τζέιν Μπίρκιν, Φατίχ Ακίν, Αντέλ Εξαρχόπουλος, Κώστας Γαβράς, Τζέρεμι Άϊρονς, Πίτερ Γκρίναγουέι, Αντρέα Άρνολντ, Τζούλιαν Τέμπλ, Τομ Τίκβερ, Σίον Σόνο, Κιμ Κι Ντουκ, Κριστίν Βασόν, Μελβίλ Πουπό, Μπεν Γκαζάρα, Νταν Φούτερμαν, κ.ά.
tanea.gr
Ο γλύπτης και εικαστικός Σαμ Βαν Ακεν που εργάζεται στο Πανεπιστήμιο Syracuse είχε μια φαινομενικά παράξενη ιδέα η οποία του κέντρισε το ενδιαφέρον και αποφάσισε τελικά να την υλοποιήσει. Ο Ακεν θέλησε να δημιουργήσει ένα δέντρο που να παράγει διαφορετικά είδη καρπών.

Η τεχνική που χρησιμοποίησε είναι σχετικά απλή. Πήρε μέρη διαφόρων δέντρων (συμπεριλαμβανομένου του βλαστού τους) και τα… μπόλιασε σε ένα και μοναδικό δέντρο.

Πειραματιζόμενος με πολλά διαφορετικά φρούτα, κατάφερε τελικώς να δημιουργήσει δέντρα που, όπως αποδείχτηκε, μπορούν να παράγουν ταυτόχρονα μέχρι και 40 διαφορετικά είδη φρούτων!

Ο Ακεν έχει δημιουργήσει 16 τέτοια μαγικά δέντρα. Το μυστικό όπως φαίνεται είναι να μπολιάζονται σε ένα δέντρο φρούτα με κοινή γενεαλογική καταγωγή. Ενα από τα δέντρα, παραδείγματος χάριν, παράγει ροδάκινα, βερίκοκα, κεράσια και δαμάσκηνα.

Επιπλέον τα δέντρα αυτά είναι εξαιρετικά εντυπωσιακά στην όψη αφού είναι πολύχρωμα δημιουργώντας μια εντυπωσιακή οπτική σύνθεση που ήταν προφανώς και το εικαστικό όραμα του Ακεν. Ο ίδιος υποστηρίζει βέβαια ότι στόχος του ήταν να κάνει τον κόσμο να σκεφτεί το πώς παράγεται η τροφή.

Πηγή: tovima.gr
Αν ο πρωινός καφές δεν είναι αρκετός για να σας "ξυπνήσει" για τα καλά και νιώθετε ότι δεν μπορείτε να μείνετε συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις της υπόλοιπης ημέρας, τότε ίσως μερικές τροφές να σας παρέχουν την βοήθεια που χρειάζεστε.

Δείτε μερικές τροφές που βοηθούν τον εγκέφαλό μας να είναι πιο συγκεντρωμένος στις δραστηριότητες που καλείται να φέρει εις πέρας.

Πλιγούρι βρώμης
Λένε ότι το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας και δεν έχουν άδικο. Η βρώμη όχι μόνο θα σας δώσει μια πρώτη δόση ενέργειας για να ξεκινήσετε την ημέρα σας, αλλά έρευνες έχουν δείξει ότι εκείνοι που τρώνε πρωινό έχουν μικρότερο κίνδυνο για να εκδηλώσουν παχυσαρκία, υπέρταση και διαβήτη, σε σύγκριση με εκείνους που επιλέγουν να μην τρώνε ένα καλό πρωινό. Οι ειδικοί συνιστούν να τρώτε πλιγούρι βρώμης, το οποίο έχει λίγες θερμίδες και θα σας βοηθήσει να αισθάνεστε πλήρεις για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μέσα στην ημέρα.

Σολομός
Πρόκειται για μια συμπυκνωμένη πηγή ωμέγα-3 λιπαρών οξέων, τα οποία βοηθούν στην ανοικοδόμηση των κυττάρων του εγκεφάλου, στην αργή εξασθένηση των γνωστικών λειτουργιών, καθώς επίσης και στην ενίσχυση των συνάψεων στον εγκέφαλο που σχετίζονται με τη μνήμη.

Πράσινο τσάι
Εάν αισθάνεστε να μην έχετε καθόλου αποθέματα ενέργειας στην μέση της ημέρας, προτιμήστε μία κούπα με πράσινο τσάι από μία ακόμα κούπα καφέ. Το πράσινο τσάι περιέχει μια πιο ήπια ποσότητα καφεΐνης που εξισορροπείται από το αμινοξύ "θεανίνη". Έρευνες έχουν δείξει ότι η θεανίνη βελτιώνει την πνευματική εγρήγορση και την εστίαση.

Μύρτιλα
Δεν είναι μόνο νόστιμα και πλούσια σε αντιοξειδωτικά, αλλά πιστεύεται ότι έχουν επίσης θετική επίδραση στη μνήμη. Μια έρευνα του 2010 που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση Journal of Agricultural and Food Chemistry έδειξε ότι εκείνοι που έπιναν χυμό από μύρτιλα (βατόμουρα) κάθε μέρα για δύο μήνες βελτίωσαν σημαντικά τις επιδόσεις τους σε τεστ μάθησης και μνήμης.

http://www.onmed.gr
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!