Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019


Γνωστός παρουσιαστής έκανε πρόταση γάμου στην εκλεκτή της καρδιά του στις Άλπεις και συγκεκριμένα στο βουνό Μάττερχορν, που βρίσκεται στα σύνορα Ιταλίας και Ελβετίας.
Ο λόγος για τον Ευτύχη Μπλέτσα, ο οποίος σε λίγους μήνες θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς, αφού η αγαπημένη του, περιμένει τον καρπό του έρωτα τους.
Η Ηλέκτρα δημοσίευσε φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που μαρτυρά το ευτυχές γεγονός και στην οποία αποκάλυψε ότι είπε το μεγάλο "ναι".
 

Η Ζιζέλ αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια της ερωτικής της σχέσης με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο έπινε και κάπνιζε μανιωδώς προσπαθώντας να "μουδιάσει" όπως είπε και να μην νιώθει τι συμβαίνει.
Το διάσημο μοντέλο έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό PORTER και εκμυστηρεύθηκε πως πήρε την δύσκολη απόφαση να δώσει τέλος στην σχέση της με τον διάσημο ηθοποιό, με τον οποίο ήταν μαζί από το 2000 έως το 2005.
"Δεν μπορούσα άλλο να μουδιάζω τον εαυτό μου με το να καπνίζω, να πίνω και να δουλεύω υπερβολικά πολύ. Γινόμουν όλο και περισσότερο ενήμερη για πράγματα τα οποία είχα επιλέξει να μην "βλέπω". Να εθελοτυφλώ".
"Ήμουν η μόνη που ήθελε να γίνει καλύτερη ενώ εκείνος έμενε ο ίδιος; Στο τέλος δυστυχώς η απάντηση ήταν ναι" τόνισε.
 
 
 
 
 

Άσχημο παιχνίδι επεφύλασσε η μοίρα στην 79χρονη Λίντα Γκόλντμπλουμ και στην οικογένεια της, καθώς η γιορτή στο γήπεδο των LA Dodgers μετατράπηκε σε τραγωδία.
Κατά τη διάρκεια του αγώνα της MLB (Major League Baseball) κόντρα στους San Diego Padres, η μπάλα από το χτύπημα του Φράνμιλ Ρέγιες πήρε ύψος, με αποτέλεσμα να περάσει πάνω από τα προστατευτικά δίχτυα που υπήρχαν και να καρφωθεί με τρομερή ταχύτητα στο κεφάλι της άτυχης Γκόλντμπλουμ.
«Ο θάνατος οφείλεται σε οξεία ενδοκρανιακή αιμοραγία, η οποία προκλήθηκε από ισχυρό εξωετρικό χτύπημα», αναφέρει η έκθεση του νοσοκομείου στο οποίο ματαφέρθηκε η φίλαθλος, προκαλώντας νέες συζητήσεις και εντάσεις γύρω από ζητήνατα ασφαλείας στην MLB.
Οι 30 ομάδες της λίγκας, φέτος συμφώνησαν και χρησιμοποιούν φέτος από την αρχή της σεζόν ακόμη μεγαλύτερο προστατευτικό δίκτυ, το οποίο πάντως αποδείχθηκε ανίκανο για να αποτρέψει το θάνατο της άτυχης γυναίκας.
Οι LA Dodgers σε ανακοίνωση τους εξέφρασαν τη θλίψη τους για την απώλεια, προσθέτοντας ότι το «ζήτημα έχει επιλυθεί μεταξύ της ομάδας και της οικογένειας» (προφανώς έχει δοθεί χρηματική αποζημίωση), ενώ πρέπει να σημειώσουμε ότι αυτός είναι ο πρώτος θάνατος θεατή σε αγώνα μπέιζμπολ μετά από 49 χρόνια!
Μάλιστα και το προηγούμενο θανατηφόρο περιστατικό συνέβη στο γήπεδο των Dodgers, αλλά το μακρινό 1970, όταν ο 14χρονος Άλαν Φις άφησε την τελευταία του πνοή μετά από χτύπθημα της μπάλας.
Η αλήθεια είναι πάντως ότι κάθε χρόνο σημειώνονται εκατοντάδες τραυματισμοί και ο προβήματισμός για τις συνθήκες ασφαλείας μεγαλώνει στις ΗΠΑ.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!