Κυριακή 3 Ιουλίου 2016


Φημολογείται ότι η Sony ετοιμάζει την απάντησή της στο Xbox One Slim, που ηMicrosoft αποκάλυψε πρόσφατα στην έκθεση Ε3 2016. Έτσι, πολύ σύντομα, η εταιρεία αναμένεται να παρουσιαστεί μια λεπτότερη έκδοση του PlayStation 4.

Η κονσόλα της Sony βέβαια είναι ήδη αρκετά λεπτή – αντίθετα από το πρωτότυπο Xbox One, οπότε έχει ενδιαφέρον να δούμε το πόσο περισσότερο μπορεί να συρρικνωθεί.

Ας σημειωθεί πάντως ότι, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, η Sony δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα την ύπαρξη του PlayStation 4 Slim, ενώ δεν έχει γνωστοποιηθεί ούτε το αν αυτό θα διαφοροποιείται ως προς το hardware σε σχέση με την αρχική έκδοση της κονσόλας.

Σύμφωνα πάντως με τον δημοσιογράφο Takashi Mochizuki, της Wall Street Journal, το ανανεωμένο PlayStation 4 Slim θα ανακοινωθεί στοTokyo Game Show 2016, που θα λάβει χώρα τον επόμενο Σεπτέμβριο.

ΠΗΓΗ: gr.pcmag.com

Με μία πλούσια φιλμογραφία συμπεριλαμβανομένων αυτοχρηματοδοτούμενων ταινιών δράσης και ανεξάρτητες παραγωγές που απέσπασαν εξαιρετικές κριτικές, αλλά και με πολλές ταινίες- υπερπαραγωγές στο ενεργητικό της, η Σκάρλετ Γιόχανσον έχει ανακηρυχθεί ως η πλουσιότερη γυναίκα ηθοποιός όλων των εποχών από το box office Mojo.

Η ιστοσελίδα πρόσφατα δημοσίευσε μία ενημερωμένη λίστα με τους πιο πλούσιους ηθοποιούς και η 31χρονη Νεοϋορκέζα καταλαμβάνει την δέκατη θέση μεταξύ των ηθοποιών του Χόλιγουντ, στο μποξ όφις της Βόρειας Αμερικής με συνολικές αποδοχές που ξεπερνάνε τα 3,3 δισ. δολάρια.

Η κινηματογραφική καριέρα της ηθοποιού ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίας του 1990, όταν ακόμα ήταν παιδί, αλλά η απογειώθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 2000 με ρόλους σε ταινίες όπως «Φαντάσματα Εφηβείας», «Ο γητευτής των αλόγων», «Χαμένοι στη μετάφραση» και «Match Point». Από τότε, έχει εμφανιστεί και στη σειρά ταινιών «Εκδικητές» που βασίζεται στο βιβλίο Black Widow, έχοντας τον ρόλο μίας υπερηρωίδας.

Μόνο το 2016 έχει εμφανιστεί σε δύο ταινίες που απέφεραν εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια. Στο «Κάπτεν Αμέρικα: Εμφύλιος Πόλεμος» και στο «Βιβλίο της Ζούγκλας», δανείζοντας τη φωνή της στον πύθωνα Καα.

Η Γιόχανσον είναι η νεότερη στη λίστα των 30 πιο πλούσιων ηθοποιών και είναι η μόνη γυναίκα στην πρώτη δεκάδα. Ο Χάρισον Φορντ κατέχει την πρώτη θέση στη λίστα, ενώ στα πρώτα 20 ονόματα βρίσκεται και η Κάμερον Ντίαζ με έσοδα λίγο πάνω από τα 3 δισ. δολάρια.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!