Σάββατο, 9 Μαΐου 2020

ΗΠΑ: Έφυγε από τη ζωή ο θρύλος του rock n' roll Λιτλ Ρίτσαρντ
Ο Λιτλ Ρίτσαρντ, ένας από τους πρωτοπόρους του αμερικανικού ροκ εν ρολ, γνωστός για τραγούδια όπως το "Tutti Frutti" και το "Long Tall Sally"και την ξέφρενη παρουσία του πάνω στη σκηνή, πέθανε σήμερα σε ηλικία 87 ετών, ανακοίνωσε ο γιος του στο περιοδικό Rolling Stone.
Η αιτία του θανάτου αυτού του θρύλου της αμερικανικής μουσικής δεν είναι ακόμη γνωστή.
Ο Λιτλ Ρίτσαρντ, ή Ρίτσαρντ Ουέιν Πένιμαν όπως ήταν το πραγματικό όνομά του, σφράγισε μια εποχή με το "Tutti Frutti" που έκανε τον γύρο το κόσμου. Προερχόμενος από το R&B, συνέβαλε στα χρόνια του 1950, όπως και άλλοι μαύροι καλλιτέχνες όπως ο Τσακ Μπέρι ή ο Φατς Ντόμινο, στην ανάδυση ενός νέου είδους, του ροκ εν ρολ.
Όμως πολύ περισσότερο από τους δύο συγχρόνους του που θεωρούνταν σχετικά μετρημένοι, ο Λιτλ Ρίτσαρντ συνέβαλε στο να δοθεί στο ροκ εν ρολ ένας αέρας σκανδάλου με τα φανταχτερά πουκάμισα που κανένας άνδρας δεν φορούσε τότε, την κόμμωση μπανάνα με τα 15 εκατοστά ύψος και το λεπτό σαν μια γραμμή από κραγιόν μουστάκι του.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Απίστευτο συμβάν στο ισπανικό MasterChef, με μια παίκτρια να σερβίρει πεθαμένο πουλί στους κριτές, επειδή της είχαν μιλήσει με σκληρά λόγια σε τεστ δημιουργικότητας!
Και μετά λέμε για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό MasterChef.
Στην ισπανική εκδοχή του ριάλιτι μαγειρικής, δεν πίστευαν στα μάτια τους κριτές, παίκτες και κοινό με αυτό που έκανε η 27χρονη Saray.
Σε τεστ δημιουργικότητας, στο οποίο οι παίκτες έπρεπε να βρουν ένα «κυνήγι», να το καθαρίσουν και στη συνέχεια να το μαγειρέψουν, η Saray παρουσίασε στους κριτές ένα πεθαμένο πουλί, με τα φτερά του και τα πούπουλα!
Η 27χρονη ήθελε έτσι να εκδικηθεί τους κριτές, που της είχαν μιλήσει με σκληρά λόγια για τις μαγειρικές της ικανότητες σε παλαιότερη δοκιμασία.
Το αποτέλεσμα;
Οι κριτές εξοργίστηκαν και της ζήτησαν να βγάλει την ποδιά της και να αποχωρήσει από το παιχνίδι!
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!