Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2019


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, υπέγραψε, σήμερα, τιμητική πολιτογράφηση του γνωστού Αμερικανού ηθοποιού Τομ Χανκς.
Ο γνωστός αστέρας του Χόλιγουντ είναι λάτρης της Ελλάδας, έχει παντρευτεί με Ελληνίδα και διακρίνεται για το φιλανθρωπικό του έργο.
Εδώ και πολλά χρόνια ο Αμερικανός Τομ Χανκς περνάει τα καλοκαίρια του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αντίπαρο.

Σε φυλάκιση τεσσάρων ετών καταδικάστηκε σταρ του YouTube στο Μαρόκο επειδή «προσέβαλε» τον βασιλιά σε βίντεο που ανήρτησε στα social media, όπως ανακοίνωσε ο δικηγόρος του.
Ο Μοχάμεντ Σεκάκι οδηγήθηκε ενώπιον δικαστηρίου στην πόλη Σετάτ στις 26 Δεκεμβρίου μετά το βίντεο στο οποίο φαίνεται να αποκαλεί τους Μαροκινούς «γαϊδούρια» ασκώντας κριτική στον βασιλιά Μοχάμεντ τον 4ο, ο οποίος προστατεύται σύμφωνα με το Σύνταγμα της χώρας.
Ο Σεκάκι, τα βίντεο του οποίου ξεπερνούν τα 100.000 views κατά μέσο όρο, συνελήφθη στις αρχές Δεκεμβρίου επειδή στο διάρκειας 12 λεπτών υποστήριξε ότι τα λόγια του βασιλιά της χώρας δεν συνοδεύονται από έργα.
Η ειδήση της καταδίκης έρχεται λιγότερο από έναν μήνα μετά την αντίστοιχη καταδίκη – για έναν χρόνο – του Μαροκινού ράπερ Μοχάμεντ Μουνίρ επειδή «προσέβαλε αξιωματούχο του δημοσίου».
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!