Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Απίστευτη αύξηση στις παραγγελίες για κούκλες του σeξ που αντικαθιστούν νεκρές συζύγους!
Μέχρι σήμερα, άνδρες που έχαναν τις συζύγους τους κατέφευγαν σε ψυχολόγους, πνευματικούς ή σε άλλα κοντινά τους πρόσωπα για να βρουν παρηγοριά και συμπαράσταση.
Όπως φαίνεται ωστόσο, οι αλλαγές έχουν αλλάξει, αφού πλέον υπάρχουν χήροι οι οποίοι φεύγουν... καρφί μετά την κηδεία για να προμηθευτούν μια κούκλα του σεξ, η οποία - τουλάχιστον στο δικό τους μυαλό - μπορεί να αντικαταστήσει τη νεκρή τους σύζυγο.
Μπορεί να ακούγεται εξωφρενικό, όμως σύμφωνα με την εταιρεία True Companion, η οποία εδρεύει στο Νιου Τζέρσι των ΗΠΑ και ειδικεύεται στην κατασκευή προσαρμοσμένων «ρομπότ» του σεξ (με ικανότητες μηχανικής ομιλίας και αρκετά φυσικής κίνησης), η ζήτηση από χήρους για κούκλες που μοιάζουν στις νεκρές συζύγους τους έχει αυξηθεί κατακόρυφα.

«Σχεδόν το 50% των παραγγελιών για προσαρμοσμένα ρομπότ αφορούν σε μέλη οικογενειών που έχουν φύγει από τη ζωή» είπε στην εφημερίδα Sun o ιδρυτής της εταιρείας Douglas Hines. Εξίσου υψηλό είναι το ποσοστό των πελατών που παραγγέλνουν ρομπότ του σεξ που μοιάζουν με διασημότητες, προσθέτει ο Hines, επισημαίνοντας ότι η τιμή για ένα τέτοιο ρομπότ αγγίζει τις 10.000 δολάρια.
Οι θλιμμένοι σύζυγοι μπορούν να καθορίσουν όλες τις λεπτομέρειες της κούκλας, από το χρώμα μαλλιών, τα μάτια και το χρώμα της επιδερμίδας, μέχρι το στυλ που θα έχουν οι τρίχες στο εφήβαιο. Για τις χήρες, ωστόσο, οι επιλογές στις αντρικές κούκλες είναι πολύ πιο περιορισμένες.
Το γεγονός πάντως είναι ότι, ένα μεγάλο ποσοστό των χήρων που παραγγέλνουν κούκλες που μοιάζουν στις νεκρές συζύγους του, τουλάχιστον το πρώτο διάστημα δεν προχωρούν σε σεξουαλικές πράξεις με τα ρομπότ αλλά προσπαθούν να καλύψουν το συναισθηματικό τους κενό μιλώντας τους, χαϊδεύοντάς τα και αγκαλιάζοντάς τα.

Αλλά και στη συνέχεια, ένα μεγάλο μέρος της αλληλεπίδρασης αποτελείται από απλές, καθημερινές επαφές.
«Σχεδόν το 80% της αλληλεπίδρασης είναι κοινωνική, όπως συζητήσεις, συντροφιά μπροστά στην τηλεόραση κ.λπ. Οι σεξουαλικές επαφές καλύπτουν μόλις το 10-20% της αλληλεπίδρασης που έχουν αυτοί οι πελάτες με τα ρομπότ» εξηγεί ο Hines, που πιστεύει ότι επιτελεί κοινωνικό έργο, βοηθώντας τους χήρους να ξεπεράσουν τη μοναξιά τους.

«Οι περισσότεροι πελάτες μας είναι απλά άνθρωποι που ψάχνουν συντροφιά, ένα τρυφερό άγγιγμα και μια ζεστή αγκαλιά, κάτι που μπορεί να τους προσφέρει η Roxxxy», καταλήγει ο δαιμόνιος επιχειρηματίας.

 
Τί απαγορεύει ο ΣΚΑΙ στον Ντάνο;
Στο περιοδικό Down Town και τη Φανή Πλατσατούρα έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος απάντησε και για τη δέσμευση που έχει με το συμβόλαιο του ΣΚΑΙ, που του απαγορεύει ρητά να δώσει λεπτομέρειες για το Survivor.
Σε δεσμεύει πλέον σε κάτι το συμβόλαιο που έχεις υπογράψει με τον ΣΚΑΙ;
Να μη μιλήσω για το παιχνίδι και δώσω λεπτομέρειες γύρω από αυτό. Γιατί έτσι μπορείς να αποκωδικοποιήσεις το παιχνίδι και να χαθεί η μαγεία του.
Να ρωτήσω τότε μόνο αν ήταν στημένο τελικά το Survivor;
Δεν ήταν στημένο. Το αντίθετο. Ειλικρινά οι συνθήκες διαβίωσης ήταν ακόμη πιο δύσκολες απ’ ότι τις παρουσίαζαν.
Θα ξαναπήγαινες στο Survivor;
Το Survivor είναι σαν ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι που τερματίζεις. Όταν τερματίζεις ένα videogame, το βάζεις στην άκρη. Δεν παίζεις εύκολα δεύτερη φορά. Έζησα πολύ έντονα πράγματα εκεί μέσα. Όλο αυτό όμως τελείωσε.

 

Η ηλιοθεραπεία είναι απαραίτητη για να συνθέσει το δέρμα αρκετή βιταμίνη D. Το βούτυρο μπορεί να καταπραΰνει γρήγορα το ηλιακό έγκαυμα. Δεν μπορεί να καεί όποιος οδηγεί με κλειστά τζάμια.

Απόψεις σαν κι αυτές πολλοί τις πιστεύουν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι σωστές. Οι επιστήμονες της Ελληνικής Δερματολογικής & Αφροδισιολογικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ) εξηγούν τι ισχύει και τι όχι στο θέμα της ηλιοπροστασίας.

* Μύθος: Μόλις μαυρίσει το δέρμα, είναι προστατευμένο από τον ήλιο.

Η αλήθεια: Μόλις μαυρίσει το δέρμα, έχετε την ορατή απόδειξη ότι το δέρμα σας έχει ήδη υποστεί βλάβη από την υπεριώδη ακτινοβολία του ηλίου. Το μαύρισμα οφείλεται στην αυξημένη παραγωγή μελανίνης, την οποία εκκρίνει το δέρμα σε μια απέλπιδα προσπάθεια να προστατευθεί από την υπεριώδη ακτινοβολία (UV) και όταν φθάνουμε στο σημείο να μαυρίζουμε, είναι ήδη αργά. Όσον αφορά την «προστατευτική δράση» του μαυρισμένου (δηλαδή του καμένου) δέρματος, αυτή ισοδυναμεί με ένα αντηλιακό που έχει SPF ίσο με 4 επομένως είναι μηδαμινή.

* Μύθος: Το 80% των δερματικών βλαβών από τον ήλιο συμβαίνουν πριν τα 18 μας χρόνια, επομένως ό,τι ζημιά ήταν να γίνει, έχει γίνει.

Η αλήθεια: Οι δερματικές βλάβες από τον ήλιο είναι αθροιστικές, επομένως η βλάβη κάθε καλοκαιριού προστίθεται σε εκείνες των προηγούμενων για να επιταχύνει την εμφάνιση ρυτίδων, κηλίδων και άλλων ενδείξεων φωτογήρανσης, καθώς και για να αυξήσει τον κίνδυνο δερματικού καρκίνου. Επιπλέον, νεότερες έρευνες έχουν δείξει ότι το ποσοστό 80% είναι παρωχημένο και ίσχυε πριν από μερικές δεκαετίες, όταν ο κόσμος δεν ήξερε καλά-καλά τι θα πει αντηλιακό, ούτε ήταν πλήρως γνωστοί οι κίνδυνοι του ήλιου. Στις μέρες μας, το αντίστοιχο ποσοστό έως την ηλικία των 18 ετών είναι γύρω στο 25%. Επομένως, ποτέ δεν είναι αργά για να προστατεύσετε το δέρμα σας.

* Μύθος: Η ηλιοθεραπεία είναι απαραίτητη για τη βιταμίνη D.

Η αλήθεια: Ισπανοί επιστήμονες υπολόγισαν πρόσφατα πόση ώρα πρέπει να καθίσει κανείς κάτω από τον ήλιο για να συνθέσει το δέρμα του αρκετή βιταμίνη D. Με το 25% του σώματος, λοιπόν, εκτεθειμένο στον ήλιο, τον Απρίλιο θα χρειαζόταν 11 λεπτά και τον Ιούλιο μόλις 7 λεπτά, όπως έγραψαν στο επιστημονικό περιοδικό «Science of the Total Environment». Και αυτό αφορά έκθεση στον ήλιο το μεσημέρι (μεταξύ 12.30? και 13.30?). Άρα, η ηλιοθεραπεία ούτε είναι ούτε υπήρξε ποτέ απαραίτητη μετά τα πρώτα 7 λεπτά.

* Μύθος: Το αντηλιακό δεν είναι απαραίτητο τις ώρες που δεν καίει ο ήλιος.

Η αλήθεια: Είναι εντελώς απαραίτητο, διότι δεν παρουσιάζει διακύμανση όλο το φάσμα της UV στη διάρκεια της ημέρας, αλλά μόνο ορισμένα μήκη κύματος. Έτσι, ναι μεν οι πιθανότητες ηλιακού εγκαύματος είναι αυξημένες το μεσημέρι επειδή κορυφώνονται τα επίπεδα της UVB, αλλά τα επίπεδα της UVA που προκαλεί φωτογήρανση είναι αυξημένα καθ? όλη τη διάρκεια της ημέρας. Επιπρόσθετα, τόσο η UVA όσο και η UVB ευθύνονται για την ανάπτυξη δερματικών καρκίνων, άρα χωρίς ηλιοπροστασία κινδυνεύουμε από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου.

* Μύθος: Δεν μπορεί να καεί κανείς μέσα από τα τζάμια.

Η αλήθεια: Τα τζάμια των οχημάτων, των σπιτιών και των κτηρίων κατά κανόνα δεσμεύουν την UVB που δρα επιφανειακά στο δέρμα και προκαλεί το ηλιακό έγκαυμα, αλλά δεν επηρεάζουν την UVA, η οποία εισδύει βαθιά στο δέρμα. Ακόμα, λοιπόν, κι αν δεν δείτε το δέρμα σας να κοκκινίζει, μπορεί άνετα να υποστεί βλάβη από τον ήλιο.

* Μύθος: Μόνο τα αντηλιακά με SPF 100 προστατεύουν αποτελεσματικά από τον ήλιο.

Η αλήθεια: Αυτό έχει καταρριφθεί εδώ και χρόνια. Τα αντηλιακά με SPF 15 δεσμεύουν το περίπου 93% της UVB, όσα έχουν SPF 30 δεσμεύουν το περίπου 97%, εκείνα με SPF 50 δεσμεύουν το σχεδόν 98% και όσα έχουν SPF 100 το 99%. Το ζητούμενο όμως είναι να προστατεύει το αντηλιακό και από την UVA (άρα να είναι ευρέος φάσματος), καθώς και να το βάζετε σε όλα τα ακάλυπτα σημεία του σώματος . Πρέπει επίσης να αλείφεστε με αρκετή ποσότητα (περίπου μια χούφτα για τον μέσο ενήλικα). Τα αντηλιακά με SPF κάτω από 15 δεν συνιστώνται, γιατί δεν παρέχουν επαρκή ηλιοπροστασία.

* Μύθος: Το δέρμα που παθαίνει βλάβη από τον ήλιο κοκκινίζει και ξεφλουδίζει.

Η αλήθεια: Δεν είναι διόλου απαραίτητο. Αντίθετα, τις βλάβες που δεν φαίνονται πρέπει να φοβόμαστε περισσότερο, γιατί αφορούν το DNA των δερματικών κυττάρων απ? όπου μπορεί να αρχίσει χρόνια αργότερα ένας καρκίνος.

* Μύθος: Αν πάθεις ηλιακό έγκαυμα, βάλε αμέσως βούτυρο.

Η αλήθεια: Όποιος το κάνει αυτό, το μόνο που καταφέρνει είναι να επιδεινώνει το έγκαυμα, διότι «παγιδεύεται» η θερμότητα στο εσωτερικό του δέρματος από το στρώμα του λίπους (το ίδιο συμβαίνει και με τη βαζελίνη, το λάδι και κάθε άλλη λιπαρή ουσία). Η πρώτη επιλογή για την αντιμετώπιση ενός ηλιακού εγκαύματος είναι οι κομπρέσες παγωμένου νερού (να τις αφήνετε στο δέρμα σας για 20 λεπτά τη φορά και να τις βάζετε όσο συχνά χρειάζεστε, συνήθως κάθε 2-3 ώρες και επί όσες μέρες ανακουφίζουν τα συμπτώματά σας). Άλλη καλή επιλογή είναι η οδοντόπαστα (αλλά χωρίς μέντα ή παράγωγα μέντας όπως η μενθόλη, γιατί μπορεί να προκληθεί ερεθισμός του δέρματος) και το άπαχο γιαούρτι, το οποίο απάγει τη θερμότητα (όπως και η οδοντόπαστα) αλλά επιπλέον περιέχει πολύ νερό οπότε δρα και ενυδατικά.

* Μύθος: Το ηλιακό έγκαυμα δεν είναι σοβαρό.

Η αλήθεια: Μακροπρόθεσμα όλα τα ηλιακά εγκαύματα είναι σοβαρά, αλλά βραχυπρόθεσμα σοβαρά είναι όσα δημιουργούν φουσκάλες ή έντονο πόνο, καλύπτουν μεγάλη επιφάνεια του δέρματος, προκαλούν πυρετό ή ρίγη, πονοκέφαλο, σύγχυση ή αίσθημα λιποθυμίας, συνοδεύονται από ενδείξεις αφυδάτωσης (έντονη δίψα ή ξερά μάτια και χείλη) ή/και προκαλούν οιδήματα (πρηξίματα). Αν παρουσιάσετε οποιοδήποτε από τα παραπάνω, πρέπει να σας δει οπωσδήποτε γιατρός.

Η ηθοποιός Τζένιφερ Λόρενς ανέβασε στο διαδίκτυο φωτογραφίες από τις συγκρούσεις στο Σάρλοτσβιλ και καλεί τους θαυμαστές της να κοινοποιήσουν στο διαδίκτυο τα ονόματα αυτών που πρωτοστάτησαν στα επεισόδια.

«Αυτά είναι τα πρόσωπα του μίσους», έγραψε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός στην προσωπικής της σελίδα στο facebook και δημοσίευσε τις φωτογραφίες από κάποιους που συμμετείχαν στα επεισόδια. «Κοινοποιήστε τα ονόματα όσων αναγνωρίζεται. Στο διαδίκτυο δεν μπορείτε να κρυφτείτε, δειλοί και άθλιοι».

Περισσότεροι από 100 χιλιάδες χρήστες του facebook ανταποκρίθηκαν στο αίτημα της 27χρονης σταρ μέσα στις 12 πρώτες ώρες που ανέβασε τις φωτογραφίες των ατόμων που ανήκουν σε ακροδεξιές οργανώσεις.

Με την κίνηση αυτή η Λόρενς πρωτοστατεί στην εκστρατεία «Ναι, είσαι ρατσιστής», που έχει ως στόχο να αποκαλυφθούν οι ταυτότητες όλων των ακροδεξιών που συμμετείχαν στα επεισόδια στο Σάρλοτσβιλ.

Παρόμοια κίνηση έκανε η ηθοποιός και στο Twitter ανεβάζοντας φωτογραφίες και προτρέποντας τους θαυμαστές της «αν γνωρίζεται οποιονδήποτε από τους Ναζί, στείλτε μου τα ονόματά τους και θα τα δημοσιεύσω».

Το περασμένο Σάββατο σημειώθηκαν βίαιες συγκρούσεις σε διαδήλωση στην πανεπιστημιούπολη της Βιρτζίνια, ανάμεσα σε μέλη ακροδεξιών οργανώσεων και αντιρατσιστικών.

Κατά τις συγκρούσεις αυτοκίνητο ακροδεξιών έπεσε πάνω σε ομάδα διαδηλωτών με αποτέλεσμα να σκοτωθεί μία 32χρονη και να τραυματιστούν 19 άτομα, ενώ σκοτώθηκαν και δύο αστυνομικοί ύστερα από πτώση ελικοπτέρου.

Οι millennials, η γενιά στην οποία ανήκουν όσοι γεννήθηκαν μεταξύ του 1980 και του 2000, είναι η πρώτη γενιά που αποφεύγει τη συνταξιοδότηση έτσι όπως τη γνωρίζαμε έως σήμερα και αναζητεί την οικονομική ελευθερία. Έτσι, όταν το εισόδημα που έχουν αποταμιεύσει είναι αρκετό για να καλύψει τις δαπάνες τους, η εργασία γίνεται απλώς μία επιλογή πολύ πριν την ηλικία των 65 ετών.
Όπως εξηγούν millennials που έχουν κατακτήσει την οικονομική τους ανεξαρτησία και έχουν αποσυρθεί πολύ νωρίς από τον εργασιακό βίο, η συνταξιοδότηση σε νεαρή ηλικία μπορεί να γίνει πραγματικότητα σε οποιοδήποτε επίπεδο εισοδήματος μέσω της εξοικονόμησης ενός υψηλού ποσοστού του μισθού ή/και παράλληλης μείωσης των εξόδων.
Ενδεικτικό είναι το παράδειγμα της Τζ.Π. Λίβινγκστον, η οποία κατάφερε να συνταξιοδοτηθεί στα 28 της χρόνια, έχοντας βάλει 2,25 εκατομμύρια δολάρια στην άκρη. Εργάστηκε στον χρηματιστηριακό κλάδο των ΗΠΑ για επτά χρόνια και κατάφερε να εξοικονομήσει ένα ποσό που η ίδια θεώρησε επαρκές για να αποσυρθεί από τον επαγγελματικό στίβο.
Όπως έχει εξηγήσει η 29χρονη σήμερα Λίβινγκστον, έβαζε κάθε χρόνο στην άκρη τουλάχιστον το 70% των εσόδων από την εργασία της. Συνειδητά επέλεξε μία πόλη (τη Νέα Υόρκη) και έναν κλάδο (αυτόν των χρηματοοικονομικών που μπορούσε να της προσφέρει τη μέγιστη δυνατότητα για την υλοποίηση του σχεδίου της.
Μάλιστα, όπως λέει η ίδια, η συνταξιοδότηση ήταν κάτι που την απασχολούσε από τα εφηβικά της κιόλας χρόνια και γι’ αυτό είχε αρχίσει από νωρίς να σχεδιάζει τα πλάνα της. «Ήθελα να είμαι οικονομικά ανεξάρτητη και να συνταξιοδοτηθώ νωρίς», υποστηρίζει και προσθέτει: «περιπλανιόμουν σε βιβλιοπωλεία ως έφηβη αναζητώντας βιβλία με περιεχόμενο για πρόωρη συνταξιοδότηση».
«Προέρχομαι από μία οικογένεια που ήταν πολύ φτωχή. Οι γονείς μου φρόντιζαν πάντα να μου υπενθυμίζουν πόσο σημαντικό είναι να επικεντρώνεσαι στο να εξασφαλίζεις τα απαραίτητα στον εαυτό σου», καταλήγει η Λίβινγκστον.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!