Σάββατο 9 Ιουνίου 2018


Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε σήμερα πως «δεν είναι υπεράνω του νόμου», επαναλαμβάνοντας πως έχει το «απόλυτο δικαίωμα» να δώσει προεδρική χάρη στον εαυτό του, στην έρευνα για ενδεχόμενη ανάμειξη της Ρωσίας στην εκστρατεία για τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2016.
«Δεν είμαι υπεράνω του νόμου. Δεν θέλω κανένας να είναι υπεράνω του νόμου» δήλωσε στους δημοσιογράφους προτού αναχωρήσει από την Ουάσινγκτον για τη σύνοδο κορυφής της Ομάδας των Επτά (G7) στο Κεμπέκ του Καναδά. «Ναι, έχω το απόλυτο δικαίωμα να δώσω χάρη στον εαυτό μου. Αλλά δεν θα το κάνω, γιατί δεν έκανα τίποτα κακό» προσέθεσε, επαναλαμβάνοντας ότι δεν υπήρξε «ανάμειξη» της Ρωσίας.
Ο Ντόναλντ Τραμπ είπε επίσης ότι σκέφτεται να δώσει μεταθανάτια χάρη στον θρύλο του μποξ, Μοχάμεντ Άλι, ο οποίος αρνήθηκε να καταταγεί στον στρατό, για να πολεμήσει στο Βιετνάμ. Ο μποξέρ αρνήθηκε να καταταγεί στον στρατό το 1967, ενώ ο πόλεμος στο Βιετνάμ βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη, προβάλλοντας θρησκευτικούς λόγους και την απροθυμία του να πάει να πολεμήσει πληθυσμούς, που δεν του είχαν κάνει τίποτα προσωπικά.
Ως αποτέλεσμα, έχασε τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή και καταδικάστηκε για ανυποταξία. Το Ανώτατο Δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών ακύρωσε ωστόσο την ποινή αυτή το 1971.

Σκάει πρόταση – «βόμβα» στον Ψωμιάδη για να πρωταγωνιστήσει σε ερωτική ταινία (pics)
Δεν σταματά να εκπλήσσει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης! Μετά το σάλο με τη διαφήμιση του Jumbo και την αποστολή αποκριάτικων στολών στα παιδιά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, αποφάσισε να αφήσει στην άκρη το θρύλο του… Ζορό για να βρεθεί αγκαλιά με μία καυτή γυναίκα!
Ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε να κρατάει στην αγκαλιά του τη βραβευμένη πορνοστάρ Μαρία Αλεξάνδρου σε γνωστό στέκι της Θεσσαλονίκης.

Η Μαρία Αλεξάνδρου είναι μία από τις πιο σέξι γυναίκες που κυκλοφορούν στην Ελλάδα και διαθέτει έναν από τους πιο καυτούς λογαριασμούς στο Instagram, με τις πόζες της να προκαλούν ντελίριο.
Η εντυπωσιακή ξανθιά πριν από μερικά 24ωρα επισκέφθηκε τη Θεσσαλονίκη.
Εκεί βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, για τον οποίο δήλωσε ενθουσιασμένη στην Espresso.
«Μόλις τον είδα μπροστά μου τρελάθηκα από τη χαρά μου. Λατρεύω το πάθος και το δυναμισμό του. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, τον οποίο θαυμάζω πραγματικά και ομολογώ πως είναι και ιδιαίτερα γοητευτικός» είπε η Μαρία.
Η χαρά ήταν εξίσου μεγάλη και για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο οποίος την πήρε αμέσως αγκαλιά και έβγαλαν φωτογραφίες.
Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr
Οι δυο τους χαμογελαστοί μπήκαν στην κουζίνα γνωστού ψητοπωλείου και μαγείρεψαν για τα γυρίσματα τηλεοπτικής εκπομπής.
Η Μαρία Αλεξάνδρου χτύπησε τα αβγά κι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έφτιαξε ποντιακή ομελέτα φούστουρον και ποντιακή πίτα περέκ.
Μάλιστα, στο τέλος είπε και ένα τραγούδι με τη συνοδεία ποντιακής λύρας.
Στη συνέχεια η Μαρία ανέβασε μία από τις φωτογραφίες τους στο προφίλ της στο Facebook. Αρκούσαν μόνο λίγα λεπτά για να τη δει ο Δημήτρης Σειρηνάκης.
Όπως αναφέρει η Espresso, στο αφεντικό της Sirina μπήκαν αμέσως σκέψεις μόλις είδε το… Ζορό αγκαλιά με τη Μαρία.
Σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον του, σκέφτεται να κάνει πρόταση στον Παναγιώτη Ψωμιάδη για να παίξει σε ερωτική ταινία.
Εμπιστοσύνη μηδέν από την αποστολή της εθνικής Αργεντινής για τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Ρωσία.
Όπως αποκαλύπτει το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της οικοδέσποινας του τουρνουά "TASS", οι Νοτιοαμερικανοί έκαναν το υπερατλαντικό ταξίδι παίρνοντας μαζί τους τρεις τόνους τρόφιμα στο Μπρονίτσι όπου θα καταλύσουν, στα περίχωρα της Μόσχας!
Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε από τον ίδιο τον πρέσβη της Αργεντινής στη Ρωσία, Ρικάρντο Λαγκόριο, με δηλώσεις του προς δημοσιογράφους.
"Η εθνική ομάδα φέρνει μαζί της παραδοσιακό φαγητό από την Αργεντινή. Μοσχάρι, χοιρινό, γάλα κλπ. Περίπου τρεις τόνοι τροφίμων βρίσκονται στο Μπρονίτσι από την Αργεντινή", δήλωσε ο Λαγκόριο.
Μάλιστα, αποκάλυψε ότι στην πόλη βρίσκεται και Αργεντινός σεφ, ο οποίος θα μαγειρεύει αποκλειστικά για την αποστολή της "αλμπισελέστε".
Η φιναλίστ του προηγουμένου Παγκοσμίου Κυπέλλου αρχίζει τις υποχρεώσεις της στον 4ο όμιλο με τον αγώνα κόντρα στην Ισλανδία στις 16 του μήνα και ακολουθεί η αναμέτρηση με την Κροατία (21/06) και τη Νιγηρία (26/06).

Για πολλούς είναι σίγουρα έκπληξη, όχι τόσο η σύμπραξη του Eros Ramazzotti με τον δικό μας, Αντώνη Ρέμο, όσο το location της συναυλίας τους, που απέχει πολύ από την Ψαρρού της Μυκόνου. Θα εμφανιστούν σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες στο θέατρο Ηρώδου του Αττικού, για μια μοναδική συναυλία, διάρκειας περίπου τριών ωρών.
Πρόκειται για μία σύμπραξη πολύ διαφορετική από το περσινό τους live στο «νησί των ανέμων», με ένα σχεδόν μοιρασμένο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόγραμμα. Σε αυτό ο Ramazzotti θα ερμηνεύσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, όπως το «Un angelo di steso», το «Musica e» και το «Un altra te», τις οποίες δεν είπε καν στην εμφάνισή του στη Μύκονο.
Ο Αντώνης Ρέμος περιμένει απλά την οριστική ημερομηνία της συναυλίας -θα γίνει πιθανότατα τον Ιούλιο ή μέχρι τις αρχές Αυγούστου- για να αρχίσει να προετοιμάζει ένα πρόγραμμα κατά τι διαφορετικό από τα συνήθη του.
Θεωρείται βέβαιο ότι θα ερμηνεύσει κάποια πολύ αγαπημένα τραγούδια, που δεν θα είναι δικά του, δεν θα λείψουν όμως και κομμάτια-σταθμοί στην μέχρι τώρα πορεία του.
Το highlight της βραδιάς αναμένεται να είναι κάποια ντουέτα με τον Eros Ramazotti σε πασίγνωστα τραγούδια που θα ακουστούν σε ένα τελείως διαφορετικό χώρο, ο οποίος αναμένεται να κατακλυστεί από τους θαυμαστές των δύο τραγουδιστών.

Οι Ουόριορς βρίσκονται μια νίκη μακριά από το repeat στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη όμως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς εξήγησε πρόσφατα πως ουδείς θέλει να επισκεφτεί τον Ντόναλντ Τραμπ, άσχετα με την κατάληξη της σειράς των τελικών! «Το να κερδίζεις ένα πρωτάθλημα είναι μεγαλύτερη υπόθεση από το να σε καλούν στον Λευκό Οίκο, ειδικά με αυτόν μέσα» ανέφερε σχετικά ο King, την ώρα που ο Στιβ Κερ παραδέχτηκε δημόσια πως ο Αμερικανός πρόεδρος διχάζει τον κόσμο για πολιτικούς λόγους.
Με δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους, πάντως, ο πλανητάρχης ανέφερε πως δεν πρόκειται να καλέσει καμία από τις δυο ομάδες στον Λευκό Οίκο! Κι όλα αυτά ενώ πέρσι απέσυρε την πρόσκληση στους Ουόριορς μετά από τα λεγόμενα του Στεφ Κάρι πως η αποστασιοποίησή του είναι μήνυμα για μια αλλαγή στον κόσμο.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ο διάσημος σεφ, Άντονι Μπουρνέν
Σοκ στους θαυμαστές του ανά τον κόσμο προκάλεσε η είδηση ότι ο δημοφιλής και βραβευμένος σεφ, συγγραφέας και παρουσιαστής τηλεοπτικών εκπομπών, Άντονι Μπουρντέν. αυτοκτόνησε σε ηλικία 61 ετών.
Την είδηση επιβεβαίωσε το CNN, που αποτελούσε και την τηλεοπτική "στέγη" του τα τελευταία χρόνια.
Ο Μπουρντέν βρέθηκε νεκρός από τον Γάλλο σεφ, Ερίκ Ριπέρ, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στο Παρίσι, καθώς το τελευταίο διάστημα βρισκόταν στην Πόλη του Φωτός για τα γυρίσματα της τηλεοπτικής του εκπομπής.
Οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου του δεν έγιναν ακόμη γνωστές.
Στο πλαίσιο των εκπομπών του, ο Μπουρντέν είχε επισκεφθεί και τη χώρα μας, παρουσιάζοντας τον ελληνικό τρόπο ζωής και διατροφής στις εκπομπές του, όπως φαίνεται και στο απόσπασμα που ακολουθεί από τη Νάξο.
Ο Μπουρντέν γεννήθηκε στις 25 Ιουνίου 1956 στη Νέα Υόρκη. Έχοντας ήδη διακριθεί στις κουζίνες, τις τελευταίες δύο δεκαετίες χάρη στα βιβλία και τις τηλεοπτικές εκπομπές του έδωσε μια διαφορετική διάσταση στην μαγειρική, καθότι αντισυμβατικός και ο ίδιος στην προσωπική του ζωή.

«Με πολύ μεγάλη θλίψη επιβεβαιώνουμε τον θάνατο του φίλου και συναδέλφου μας Άντονι Μπουρντέν», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το CNN.
«Η αγάπη του για τις περιπέτειες, τους νέους φίλους, το καλό φαγητό και πιοτό και τις υπέροχες ιστορίες ανά την υφήλιο τον έκαναν έναν μοναδικό αφηγητή. Τα ταλέντα του ουδέποτε σταμάτησαν να μας εκπλήσσουν και θα μας λείψει τόσο πολύ. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την κόρη και την οικογένειά του αυτή την απίστευτα δύσκολη στιγμή», συμπληρώνει το αμερικανικό δίκτυο.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!