
Για να μη σου στεγνώσει ποτέ ξανά κανένα φιλέτο κοτόπουλου,
πρόσθεσε 200 ml νερό στη μαρινάδα σου, άφησε τα φιλέτα βουτηγμένα μέσα
σε ένα τάπερ ένα βράδυ στο ψυγείο, και ψήσε σε βαθύ ταψάκι, μαζί με τη
μαρινάδα.Βγάλε τη μπριζόλα από το ψυγείο τουλάχιστον δύο ώρες πριν την ψήσεις. Δες περισσότερα μυστικά για το τέλειο ψήσιμο εδώ.Η ζάχαρη είναι βασικό συστατικό της σάλτσας ντομάτας –ειδικά αν οι ντομάτες σου δεν είναι ακριβώς στην εποχή τους (δηλαδή,...