Τετάρτη 4 Απριλίου 2018


Η Ελεονώρα Μελέτη σε λίγες μέρες θα κρατάει στην αγκαλιά της το μωρό της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, επιχειρηματία Θοδωρή Μαροσούλη.
Η Ελεονώρα και ο Θοδωρής είναι πολύ ερωτευμένοι και δεν έχουν μυστικά μεταξύ τους, όπως τουλάχιστον φάνηκε από το story που δημοσίευσε η παρουσιάστρια στο instagram.
Μία θαυμάστρια του συζύγου της, φαίνεται πως ξεπέρασε τα όρια και έστειλε ένα μήνυμα θαυμασμού στο inbox του επιχειρηματία που έγραφε: «Νιώθω χωρίς να σε ξέρω πως κρύβεις μέσα σου κάτι άγριο».
Η Ελεονώρα, με το story που ανέβασε, έδειξε το «άγριο» βλέμμα της και εξήγησε στη συγκεριμένη θαυμάστρια, αλλά και σε όλες όσες θα ήθελαν να στείλουν τέτοιου είδους μηνύματα, ότι τα διαβάζουν μαζί με τον σύζυγό της και μάλιστα το διασκεδάζουν.

Την ώρα που η Αγκυρα συνεχίζει με αμείωτη ένταση τις προκλήσεις εναντίον της Ελλάδας, Τούρκος κατασκευαστής δημιουργεί ένα μπλοκ κατοικιών στη Σμύρνη με το όνομα «Σαντορίνη».
Οπως καταλαβαίνει κανείς από την ονομασία του έργου, Park Life Σαντορίνη (Park Yaşam Santorini), είναι εμπνευσμένη από τη Σαντορίνη, το αγαπημένο νησί για διακοπές στην Ελλάδα, όπως αναφέρει ο κατασκευαστής στην επίσημη ιστοσελίδα του.
Βέβαια το συγκρότημα «Σαντορίνη» στη Σμύρνη δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το πανέμορφο νησί των Κυκλάδων. Ενδεικτικό είναι πως στο κέντρο του συγκροτήματος ο κατασκευαστής έχει τοποθετήσει έναν παραδοσιακό μύλο (βέβαια παραπέμπει περισσότερο σε τοπίο Ολλανδίας). Προφανώς θα μπερδεύτηκε από τους γνωστούς μύλους της Μυκόνου.
Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, πρόκειται για μία γειτονιά που θα καταλαμβάνει έκταση 21.000 τετραγωνικών μέτρων. Το έργο θα αποτελείται από 507 συγκροτήματα διαμερισμάτων, καθώς και 17 μονοκατοικίες. Το Park Life Σαντορίνη θα καταλαμβάνει μία έκταση  52 τετραγώνων με συγκροτήματα των 5 και 8 ορόφων. Τα διαμερίσματα θα έχουν εμβαδόν από 53 έως 114 τετραγωνικά μέτρα. Οι τιμές των ακινήτων ξεκινούν από 228.000 τουρκικές λίρες.

Από το απόγευμα της Τρίτης, έγινε γνωστό ότι, η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας, μετά από εννέα μήνες σχέσης, αποφάσισαν να χωρίσουν τα τσανάκια τους.
Ακόμα επίσημες δηλώσεις δεν έχουν γίνει από καμία πλευρά, αλλά η συνεργάτης της εκπομπής Happy Day, Τίνα Μεσσαροπούλου, αποκάλυψε την αιτία που τους έκανε να αναθεωρήσουν γι’ αυτό που έχουν και, τελικά, να το εγκαταλείψουν.
Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, είχαν εντελώς διαφορετική προσέγγιση στο θέμα απόκτησης ενός παιδιού. Ο μεν Βασίλης Κικίλιας ήθελε και προσδοκούσε ένα παιδί, η δε Τζένη Μπαλατσινού δεν φαινόταν πρόθυμη να αποκτήσει και τέταρτο απόγονο αφού έχει ήδη τρία παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, Πέτρο Κωστόπουλο.
«Ο Βασίλης Κικίλιας είχε αποφασίσει ότι ήθελε να πάει σοβαρά η σχέση αυτή. Ήταν αποφασισμένος να κάνει οικογένεια. Θέλει πάρα πολύ ένα παιδί. Από την άλλη πλευρά ναι μεν υπήρχε ένας έρωτας, αλλά η απόκτηση παιδιού ήταν ένα project που η Τζένη Μπαλατσινού είχε υλοποιήσει στη ζωή της, με τρία παιδιά», ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος. «Αυτή τη στιγμή που μιλάμε χώρισαν αλλά δε μάλωσαν. Παραμένουν δυο φίλοι, όσο μπορεί να είναι φίλοι δυο πρώην», συμπλήρωσε.
Πηγή:ladylike.gr

Ένα site ονόματι Antipodes Map έχει φροντίσει να λύσει τις όποιες απορίες σου επί του θέματος, χωρίς να χρειαστεί να ιδρώσεις από το…σκάψιμο.
Αν ευελπιστείς πάντως ότι θα «αποδράσεις» σε ένα ζεστό, ήρεμο «παράδεισο» κάπου στην άλλη πλευρά της Γης, μάλλον θα απογοητευτείς. Με δεδομένο ότι το 71% του πλανήτη μας καλύπτεται από νερό, δεν θα αποτελεί έκπληξη ότι οι ελπίδες σου για κάτι τέτοιο είναι μηδαμινές.

πηγή: news247.gr




- “Εγκεφαλικά” προκαλεί ο νόμος Κατρούγκαλου στους ενστόλους - Οι συντάξεις μειώνονται πάνω από 50% μικτά και πάνω από 30% στα καθαρά - Αστυνομικοί, Στρατιωτικοί, Πυροσβέστες, Λιμενικοί παίρνουν από 200 ως 400 ευρώ λιγότερα - Σοκ προκαλούν τα εκκαθαριστικά των συντάξεων


Δεν έχουν τέλος οι μειώσεις στις συντάξεις. Αστυνομικοί, Πυροσβέστες, Λιμενικοί και στρατιωτικοί όλων των βαθμίδων βλέπουν τα ποσά και δεν πιστεύουν στα μάτια τους καθώς οι μειώσεις σε σχέση με τα προ του νόμου Κατρούγκαλου ποσά είναι 200 ή και 400 ευρώ. Τα εκκαθαριστικά που λαμβάνουν προκαλούν “εγκεφαλικά” σε όσους αποστρατεύτηκαν από τον Ιούλιο του 2016 και μετά.

Οι νέες συντάξεις αφορούν σε όσους αποχώρησαν από τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας μετά τον Ιούλιο του 2016 και όχι από 13/5/2016 που ισχύει για τους υπόλοιπους ασφαλισμένους. Οι πρώτες αποφάσεις, σύμφωνα με την εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος εκδόθηκαν από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και αφορούν στρατιωτικούς με έναρξη συνταξιοδότησης από 1/1/2017 και δείχνουν το… μέλλον για όσους αποχωρούν πλέον από την υπηρεσία. Πηγή: Εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος»

Με βάση ταν στοιχεία που φέρνει στη δημοσιότητα η εφημερίδα οι μειώσεις φτάνουν, σε ό,τι αφορά στα μικτά ποσά το 50,4% και στα καθαρά, προ φόρου, στο 30,8%. Είναι ενδεικτικό ότι για τον αρχηγό ενός Σώματος η μικτή σύνταξη πάει από τα 2.609 στα 1.194 και τα καθαρά ποσά από τα 1.513 στα 1.233. Πηγή: Εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος»

Για έναν Σμηναγό ή για τον αντίστοιχο βαθμό στα άλλα σώματα, ενώ η μικτή σύνταξη προ του νόμου Κατρούγκαλου ήταν στα 1.488 ευρώ, πλέον διαμορφώνεται στα 922 ευρώ και αντίστοιχα τα καθαρά χρήματα (προ φόρων) πέφτουν από τα 1.235 ευρώ στα 867 ευρώ το μήνα. Πηγή: Εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος»

Για έναν Σμήναρχο ή για τους αντίστοιχους βαθμούς των άλλων Σωμάτων ενώ η μικτή σύνταξη ήταν στα 1.760 ευρώ διαμορφώνεται πλέον στα 1.095 ευρώ και έτσι τα καθαρά ποσά (προ φόρων) μειώνονται από τα 1.340 στα 978 ευρώ.

Μεγάλη Τετάρτη: Το Άγιο Ευχέλαιο και η τελετή του Νιπτήρος
Μεγάλη Τετάρτη, το μέσον της Μεγάλης Εβδομάδας και το Θείο Πάθος βαίνει προς την δραματική κορύφωσή του.

Την Μεγάλη Τετάρτη το βράδυ, κατά την οποία στους Ιερούς Ναούς μας ψάλλεται ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης, η Εκκλησία μάς παρουσιάζει τον Μυστικό Δείπνο, κατά τη διάρκεια του οποίου ο Κύριος παρέδωσε στους Μαθητές και Αποστόλους Του το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας.

Αυτός που μετανοεί, αυτός που αγωνίζεται να απαλλαγεί από τα δεσμά της αμαρτίας, αυτός αξιώνεται να γίνει συνδαιτυμόνας στο Θεϊκό τραπέζι.
Αυτός αξιώνεται να τραφεί με το Σώμα και το Αίμα του Χριστού. Να κορέσει την πνευματική του δίψα. Να αποκτήσει και πάλι την δυνατότητα της αθανασίας, της αφθαρσίας, τη δυνατότητα να είναι παιδί του Θεού, κατά χάριν θεός. Και όλα αυτά είναι δώρα που απορρέουν από το Σταυρό και το κενό μνημείο του Θεανθρώπου.

Ο Ευαγγελιστής Ματθαίος είναι αυτός που εξιστορεί τι έγινε εκείνη την ημέρα: Ο Ιησούς βρισκόταν στο σπίτι του Σίμωνα του λεπρού. Εκεί εμφανίστηκε μια γυναίκα κρατώντας ένα μπουκαλάκι με ακριβό μύρο. Ζήτησε συγχώρεση από τον Υιό του Θεού, επειδή ήταν πόρνη, και έριξε αυτό το μύρο στα μαλλιά Του. Οι μαθητές του Ιησού, θεώρησαν την πράξη αυτή μεγάλη σπατάλη, αφού θα μπορούσαν να πουλήσουν το μύρο και με τα χρήματα που θα έπαιρναν να βοηθούσαν τους φτωχούς.

Ο Ιησούς παίρνοντας το μέρος της γυναίκας, επίπληξε τους μαθητές του, λέγοντας τους ότι η γυναίκα αυτή του έκανε καλό, αφού με αυτό το μύρο τον ετοίμασε για την ταφή. Τους θύμισε ότι τους φτωχούς θα μπορούν να τους βοηθούν καθ' όλη την διάρκεια της ζωής τους, ενώ Εκείνον θα τον έχουν για λίγο ακόμα. Την συγχώρησε για τις αμαρτίες της και, προφητικά μιλώντας, είπε ότι η πράξη της αυτή θα αναφέρεται στο Ευαγγέλιο που θα κηρυχθεί σε όλο τον κόσμο, αποτελώντας, αυτή η αναφορά, ένα μνημόσυνο γι’αυτήν. Τότε ο Ιούδας έφυγε και πήγε να συναντήσει τους Αρχιερείς. Τους ρώτησε τι θα του δώσουν για να τους παραδώσει τον Χριστό, και αυτοί του υποσχέθηκαν τριάντα αργύρια.

Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης που αναφέρεται σε τέσσερα γεγονότα. Τον Ιερό Νιπτήρα, το πλύσιμο δηλαδή των ποδιών των μαθητών από τον Ιησού Χριστό, τον Μυστικό Δείπνο, την Προσευχή του Κυρίου στο Όρος των Ελαιών και την προδοσία του Ιούδα, δηλαδή την αρχή των Παθών του Χριστού.

Κατά την διάρκεια του Μυστηρίου του Μεγάλου Ευχελαίου, διαβάζονται επτά Ευαγγέλια και επτά Ευχές. Ευλογείται έτσι το λάδι με το οποίο ο ιερέας σταυρώνει τους πιστούς στο μέτωπο, στο πηγούνι, στα μάγουλα και στις παλάμες.
10 πράγματα που θα φέρει η πρόοδος της τεχνολογίαςΘα χειριζόμαστε μηχανές με τα μάτια
Η πρόοδος στην αναγνώριση προσώπου και κίνησης θα καταστήσει ικανό τον έλεγχο συσκευών με κινήσεις του ματιού μας – μάλιστα οι ειδικοί προβλέπουν ότι αυτή η τεχνολογία θα αρχίσει να μπαίνει στην καθημερινότητα του πλανήτη πριν το 2020.

Θα πίνουμε χάπια… μικρο-ρομπότ
Μέχρι το 2024 είναι πιθανό να υπάρξουν βιο-συμβατά μικρορομπότ που θα καταναλώνουμε σαν χάπια, ικανά να επιδιορθώνουν τραυματισμούς εκ των έσω.

Θα φοράμε έξυπνα ρούχα
Στην επόμενη δεκαετία υπολογίζεται να τελειοποιηθούν ρούχα με νανοπόρους και τεχνολογία τέτοια, που θα τους επιτρέπει να αλλάζουν χρώμα, σχήμα και θερμοκρασία ανάλογα με τις συνθήκες και τις ανάγκες μας.

Θα χρησιμοποιούμε μπαταρίες που… ρουφούν διοξείδιο του άνθρακα
Με τη βοήθεια ηλεκτροχημικών κυττάρων, οι μπαταρίες θα αξιοποιούν το διοξείδιο του άνθρακα για να παράγουν ηλεκτρική ενέργεια, λύνοντας μεγάλο μέρος του προβλήματος ενεργειακού ελλείμματος και μόλυνσης στον πλανήτη. Επιπλέον, θα υπάρξουν «πυρηνικές» μπαταρίες, που θα είναι φτιαγμένες από ραδιενεργά κατάλοιπα, μετατρέποντας τη ραδιενέργεια σε ηλεκτρισμό.

Θα έχουμε σούπερ-αντιϊκά φάρμακα
Με την αξιοποίηση της μετάλλαξης ISG15 και άλλων γενετικών θεραπειών, μέχρι το 2030 αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην αγορά ευρείας χρήσης υπερ-αντιϊκά φάρμακα.

Θα αντιμετωπίζονται νευρολογικές διαταραχές
Με τη βοήθεια της οπτογενετικής, νευρολογικές παθήσεις όπως αυτές του Πάρκινσον, του Αλτσχάιμερ, η σχιζοφρένεια, ο αυτισμός και άλλες θα μπορούν πλέον να αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά.

Θα έρθει το τέλος των χάκερ
Υπολογίζεται ότι στα επόμενα είκοσι χρόνια, ένα δορυφορικό δίκτυο φωτονίων με την βοήθεια της τεχνολογίας QKD (quantum key distribution), θα συμβάλει στη δημιουργία ενός απόλυτα ασφαλούς ιντερνετικού περιβάλλοντος, χωρίς κανέναν κίνδυνο χακαρίσματος.

Θα έχουμε 3D εκτυπωτές σε κάθε σπίτι
Οι συσκευές τρισδιάστατης εκτύπωσης σε δύο δεκαετίες από τώρα θα έχουν γίνει αρκετά φθηνές για να υπάρχουν σε κάθε σπίτι. Το μέλλον πιθανότατα κρύβεται στην πώληση και το κατέβασμα αρχείων από το ίντερνετ, με τα οποία θα εκτυπώνουμε ό,τι χρειαζόμαστε μόνοι μας.

Θα αλληλεπιδρούμε με ολογράμματα
Από έξυπνες συσκευές θα μπορούμε να προβάλουμε ολογράμματα ανθρώπων ή ακόμα και pets στον χώρο μας, τα οποία θα είναι εντελώς interactive. Με άλλα λόγια, μπορεί να αλλάξει η έννοια των πλασμάτων συντροφιάς αλλά και των dating sites.

Θα ζούμε σε πλωτές ή υποβρύχιες πόλεις
Οι πολιτείες στην επιφάνεια ή κάτω από το νερό θα γίνουν πραγματικότητα, κυρίως εξαιτίας της δυνατότητας να αντληθούν καύσιμα από την σύντηξη δευτερίου από το θαλασσινό νερό. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, στο β’ μισό του 21ου αιώνα, θα σχηματιστούν ισχυρές θαλάσσιες πόλεις-κράτη στον πλανήτη.

Η Ζιζέλ Μπούντχεν είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα στον κόσμο (μόλις το περασμένο φθινόπωρο έχασε τον τίτλο του υψηλότερα αμειβόμενου μοντέλου από την Κένταλ Τζένερ) και η οικογενειακή ζωή της είναι εξίσου αξιοζήλευτη – έχει υποδειγματική σχέση με τον σύζυγό της Τομ Μπράντι και είναι μητέρα δύο αξιολάτρευτων παιδιών. Με τον σύζυγό της ακολουθούν έναν απίστευτα υγιεινό τρόπο ζωής χάρη σε αποκλειστικά φυτική διατροφή.

Αν και όλα αυτά φαίνονται φυσιολογικά για την Μπούντχεν, σύντομα, το μοντέλο θα μοιραστεί τη συνταγή της επιτυχίας με τον υπόλοιπο κόσμο.

Η Ζιζέλ Μπούντχεν ανακοίνωσε ότι σύντομα θα κυκλοφορήσουν τα απομνημονεύματά της, τα οποία θα βοηθήσουν όλους τους άλλους να ζήσουν όπως ζει η ίδια.

Με τίτλο «Lessons: My Path to a Meaningful Life» (Μαθήματα: Το μονοπάτι μου για μία ζωή με νόημα) το βιβλίο περιλαμβάνει τα μυστικά υγείας και ευεξίας της Μπούντχεν, καθώς και πτυχές της προσωπικής της ζωής, με μια συλλογή από φωτογραφίες απ’ όλο το κόσμο.

«Κοιτάζοντας πίσω κάποιες από τις εμπειρίες που έχω ζήσει αυτά τα 37 χρόνια, αυτά που έμαθα, οι αξίες που με καθοδηγούσαν και τα εργαλεία που με βοήθησαν να γίνω αυτή που είμαι, ήταν μια βαθιά εμπειρία μετασχηματισμού» έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου δημοσίευσε το εξώφυλλο καθώς και μια προεπισκόπηση. «Είμαι χαρούμενη που πρόκειται να μοιραστώ μαζί σας το ταξίδι μου μέσα από πολλά σκαμπανεβάσματα που με έκανε αυτή που είμαι σήμερα!».

Τον περασμένο Μάιο, η Μπούντχεν μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τον Μπράντι, σε συνέντευξή της στο περιοδικό People: «Ωριμάζουμε μέσα στις σχέσεις μας, γιατί... μας βλέπουν απ΄ όλες τις πλευρές, έτσι; Νομίζω ότι μεγαλώνουμε και μαθαίνουμε πολλά ο ένας από τον άλλον. Ξέρεις, το να βαδίζεις σε αυτή τη ζωή με έναν σύντροφο, με τον οποίο μπορείς να μεγαλώνεις και να μαθαίνεις από αυτόν, είναι υπέροχο».

Τα απομνημονεύματα θα κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο και όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, θα καλύπτουν την επιτυχημένη καριέρα της Ζιζέλ στην πασαρέλα, την εννιάχρονη σχέση της με τον αστέρα του Superbowl Τομ Μπράντι και το ρόλο της ως μητέρας του 8χρονου Μπέντζαμιν και της πεντάχρονης Βίβιαν και μητριάς του 10χρονου Τζον, γιου του Μπράντι από τον πρώτο του γάμο.

Η Amazon περιγράφει το βιβλίο ως «έργο, θάρρους και ειλικρίνειας» που θα εμπνεύσει άλλες γυναίκες να «ανακαλύψουν τη δική τους δύναμη, το δικό τους νόημα και τον δικό τους σκοπό».

Δεν είναι η πρώτη εισβολή της Μπούντχεν στη λογοτεχνία. Το 2015 κυκλοφόρησε ένα βιβλίο με φωτογραφίες από την καριέρα της, το οποίο είχε επιμεληθεί η ίδια.

Ο τόμος αρχικά είχε προκαλέσει αρνητικά σχόλια λόγω της τιμής του (700 δολ.), αλλά η Ζιζέλ απέδειξε ότι ασκεί μεγάλη επιρροή, καθώς τα πρώτα 1.000 αντίγραφα πουλήθηκαν αμέσως και ο εκδοτικός οίκος Taschen δημοσίευσε περισσότερα.

Ο χορός θεωρείται από πολλούς ειδικά από όσους δεν έχουν κάποια σχέση με αυτόν ως ένας τρόπος για να γυμνάσουμε το σώμα και να περάσουμε τον ελεύθερό μας χρόνο καταπολεμώντας, ταυτόχρονα, το άγχος. Στην πραγματικότητα, η ενασχόληση με το χορό προσφέρει πολλά περισσότερα από αυτά που πολλοί πιστεύουν. Σίγουρα, αποτελεί έναν ευχάριστο τρόπο με τον οποίο μπορούμε να βελτιώσουμε την εικόνα του σώματός μας. Προσφέρει δύναμη, ισορροπία, ευλυγισία, καθιστά τον οργανισμό μας πιο ανθεκτικό στα μικρόβια και μειώνει τις πιθανότητες να νοσήσουμε από σοβαρές ασθένειες (οστεοπόρωση, καρκίνος, κ.ά.).

Δείτε τη συνέχεια στο markos.tv

Μαγεία από έναν εκπληκτικό ποδοσφαιριστή! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο άνθρωπος των ρεκόρ και των μεγάλων αγώνων ανάγκασε ακόμη και τους οπαδούς της Γιουβέντους να τον αποθεώσουν μέσα στο «σπίτι» τους.

Με δύο γκολ ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης οδήγησε τους «μερένγκες» στη μεγάλη νίκη με 3-0 επί της πρωταθλήτριας Ιταλίας στη «Γιουβέντους Αρένα» και ουσιαστικά στέλνει τη «Βασίλισσα» στους ημιτελικούς του Champions League (η ρεβάνς στις 11/04 στο «Μπερναμπέου»).

Όταν βλέπει τη «μεγάλη κυρία» ο CR7... κάτι παθαίνει. Με τα δύο τέρματα που πέτυχε απόψε έφτασε τα 8 σε 5 ματς με αντίπαλο την Γιουβέντους, όντας ο απόλυτος πρωταγωνιστής του πρώτου προημιτελικού της διοργάνωσης.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ βρήκε δίχτυα από την ασίστ του Ίσκο μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης, οι «μπιανκονέρι» προσπάθησαν να αντιδράσουν και είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με τους Ιγκουαΐν και Ντιμπάλα, αλλά το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, αν και ο Κρόος σημάδεψε το δοκάρι του Μπουφόν λίγο πριν το φινάλε.

Το δεύτερο μέρος εξελίχθηκε σε «εφιάλτη» για τους «μπιανκονέρι». Η αρχή έγινε στο 64΄ με το κορυφαίο γκολ του εφετινού Champions League από τον Ρονάλντο, ο οποίος με ψαλιδάκι από τη σέντρα του Καρβαχάλ άφησε «άγαλμα» τον Μπουφόν. Οι οπαδοί της «Γιούβε» τον χειροκρότησαν ιπποτικά...

Οι γηπεδούχοι «παρέδωσαν τα όπλα» στη συνέχεια. Στο 66΄ ο Ντιμπάλα αποβλήθηκε με 2η κίτρινη για αντιαθλητικό παίξιμο στον Μπενζεμά, ενώ στο 72΄ από ασίστ του Ρονάλντο ο «κολλητός» του, Μαρσέλο, πέρασε και τον Μπουφόν και «υπέγραψε» τον θρίαμβο της Ρεάλ. Από κει και πέρα η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν έκανε πραγματικό... πάρτι με τον Ρονάλντο να χάνει απίθανες ευκαιρίες για το χατ τρικ, ενώ στο 88΄ το σουτ του Κόβασιτς σταμάτησε στο δοκάρι (δεύτερο στο ματς για τη «βασίλισσα»)

Διαιτητής: Σινεΐτ Τσακίρ
Κίτρινες: Μπεντανκούρ, Ντιμπάλα - Σέρχιο Ράμος, Κόβασιτς
Κόκκινες: Ντιμπάλα (66΄ δεύτερη κίτρινη)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Μπουφόν, Ντε Σίλιο, Κιελίνι, Μπαρτσάλι, Ασαμόα (69΄ Μάντζουκιτς), Κεντίρα (75΄ Κουαντράντο), Μπεντακούρ, Άλεξ Σάντρο, Ντάγκλας Κόστα (69΄ Ματουϊντί), Ντιμπάλα, Ιγκουαΐν

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Μόντριτς (82΄ Κόβασιτς), Ίσκο (75΄ Ασένσιο), Κρόος, Ρονάλντο, Μπενζεμά (59΄ Λούκας Βάθκεθ)
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!