Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017


Mία νέα εφαρμογή του facebook αποκαλύπτει: «τι ακριβώς λένε οι φίλοι σου πίσω από την πλάτη σου;»
Για να μπείτε στην εφαρμογή κάντε κλικ ΕΔΩ
Χατζηγιάννης: Αθώος για τα εμβάσματα των 5,3 εκατ. ευρώ στην Κύπρο
Έκλεισε, κατά το ποινικό τουλάχιστον σκέλος, η υπόθεση με τα εμβάσματα ύψους 5,3 εκατ. ευρώ του γνωστού τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη. Και αυτό γιατί το συμβούλιο Εφετών της Αθήνας με βούλευμά του (2325/2017) απαλλάσσει το δημοφιλή τραγουδιστή από την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, η οποία αφορούσε σε εμβάσματα ύψους 5, 3 εκατ. ευρώ που ο κ. Χατζηγιάννης είχε αποστείλει στην Κύπρο τη διετία 2010 - 2011.
Το βούλευμα εκδόθηκε σήμερα μια ημέρα δηλαδή μετά την αυτοπρόσωπη εμφάνιση του τραγουδιστή ενώπιον των μελών του συμβουλίου Εφετών. Έτσι, μετά την εξέλιξη αυτή ο κ. Χατζηγιάννης δεν παραπέμπεται σε δίκη.
Απαλλακτική όμως ήταν και η πρόταση εισαγγελέως Εφετών που είχε προηγηθεί της έκδοσης του δικαστικού βουλεύματος. Η εισαγγελέας είχε ζητήσει την απαλλαγή του Μιχάλη Χατζηγιάννη για την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη εγκληματική δραστηριότητα, δεδομένου ότι πριν από έναν περίπου χρόνο το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων είχε απαλλάξει τον τραγουδιστή.
Πάντως, οι δικαστές είχαν αποφανθεί ότι τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο (2010-2011) ο καλλιτέχνης δεν απέκρυβε εισοδήματα από την εφορία και πως τα ποσά των εμβασμάτων προέρχονταν από εισοδήματα περασμένων ετών. Ωστόσο, ακολούθησε βούλευμα του συμβουλίου Πλημμελειοδικών που παρέπεμψε τον Χατζηγιάννη σε δίκη για το αδίκημα του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.
Μέσω του δικηγόρου του ο κ. Χατζηγιάννης άσκησε έφεση στο συγκεκριμένο βούλευμα και η εισαγγελέας Εφετών πρότεινε απόρριψη της έφεσης για τυπικούς λόγους. Στη συνέχεια το Συμβούλιο Εφετών διαφώνησε, στέλνοντας τη δικογραφία πίσω στην εισαγγελέα προκειμένου να εξετάσει την ουσία της υπόθεσης και να προτείνει την παραπομπή ή μη του τραγουδιστή στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων.
Τελικά η δικαστική περιπέτεια για τον γνωστό τραγουδιστή έκλεισε σήμερα με την έκδοση του απαλλακτικού βουλεύματος.

 
22χρονη έκανε πάνω από 30 πλαστικές για να... ευχαριστήσει το αγόρι της
Μια 22χρονη γυναίκα από το Χονγκ Κονγκ έχει υποβληθεί σε περισσότερες από 30 επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής, σε μια προσπάθεια της να εντυπωσιάσει τον φίλο της. Η Berry Ng άρχισε τις πλαστικές όταν ήταν μόλις 17 ετών, καθώς ήθελε να μοιάζει περισσότερο με τα supermodels της Δύσης. Τώρα βέβαια, δηλώνει ό,τι λυπάται για τις αποφάσεις της.
Η 22χρονη ισχυρίζεται ότι ο εθισμός της στις πλαστικές ξεκίνησε όταν είδε ένα κέντρο ομορφιάς που προσέφερε προσιτά πακέτα αισθητικών επεμβάσεων σε φοιτητές, που κόστιζαν περίπου 102 δολάρια, για τρεις ενέσεις τονωτικής ουσίας. Ωστόσο, μέσα σε λίγες ώρες, οι ειδικοί την έπεισαν να πάρει ένα πιο ακριβό πακέτο αξίας 2.175 δολαρίων.
Η ίδια ήταν τόσο ευχαριστημένη με τα αποτελέσματα που άρχισε να αναζητά περισσότερες αντίστοιχες θεραπείες και σύντομα βρέθηκε να εθίζεται στη μέθοδο της αισθητικής χειρουργικής. Ωστόσο, τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα όταν στα 20 της, έκανε σχέση με έναν άνδρα, ο οποίος ήταν 9 χρόνια μεγαλύτερος της.

Ο σύντροφός της ασκούσε πάνω της λεκτική βία και την πρόσβαλε συνεχώς για την εμφάνισή της, συγκρίνοντάς την όλη την ώρα με άλλες γυναίκες. Η Berry τότε του απάντησε με μια πλαστική, ενώ μέσα σε διάστημα έξι μηνών, υποβλήθηκε σε άλλες 30 επεμβάσεις. Μερικές από αυτές που έκανε ήταν η βλεφαροπλαστική και η ρινοπλαστική. Έχει επίσης υποστεί ενέσεις στο μέτωπό της, καθώς και ενέσεις στα χείλη, τα μάγουλα και το πηγούνι της.
Όπως δήλωσε η ίδια, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τοπικά μέσα της Κίνας, αν ο σύντροφος της της είχε πει έστω και μια φορά ότι είναι όμορφη, εκείνη θα είχε σταματήσει τα πάντα. Μάλιστα, ένα από τα τελευταία του σχόλια, ήταν ότι το στήθοs της κοπέλας του φαινόταν πολύ μικρό, κάτι που την οδήγησε στο να το αυξήσει. Κατά τη διάρκεια της ανάρρωσης από αυτήν την επέμβαση, η κοπέλα κατάλαβε ό,τι κάτι δεν πήγαινε καλά, όταν είδε τη μητέρα της να ενοχλείται από τον εθισμό της. Μάλιστα, εκείνο που την τάραξε πιο πολύ, ήταν όταν η μητέρα της της είπε ότι πριν από όλα αυτά ήταν πανέμορφη, όμως πλέον είναι... μολυσμένη.
Αφού έληξε την τοξική της σχέση, σήμερα η Berry θίγει το θέμα του εθισμού στις πλαστικές επεμβάσεις, μέσα από το προσωπικό της κανάλι στο You Tube και όπως λέει, είναι πολλές οι γυναίκες που έχουν επικοινωνήσει μαζί της και της έχουν αναφέρει ότι αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με τους συζύγους ή τους συντρόφους τους, οι οποίοι τις θεωρούν γεμάτες ελαττώματα και τις πιέζουν να μπουν στο χειρουργείου.
Σύμφωνα με την 22χρονη, οι άντρες έχουν μεγάλη επίδραση στις συντρόφους τους και πολλοί μπορούν να σχολιάσουν άσχημα τη μύτη της κοπέλας τους ή το σχήμα του προσώπου της, για αυτό και εκείνη κάνει αυτά τα βίντεο, με σκοπό να μοιραστεί για την ακραία της εμπειρία.
Πάντως, η Berry δηλώνει ότι έχει μετανιώσει για τις επεμβάσεις που έκανε και ότι θα ήθελε να είχε το αρχικό της πρόσωπο, αν μπορούσε, ενώ δεν αναφέρει ό,τι δεν πρόκειται να κάνει άλλες πλαστικές στο μέλλον.

 
Η φωτογραφία της ανθρώπινης Barbie που θα σας σοκάρει ‑ Και η αδερφή της στον ίδιο δρόμο
Η Valeria Lukyanova είναι μια πραγματική κούκλα, γνωστή και ως "Η ανθρώπινη Barbie", καθώς φέρνει μια στενή ομοιότητα με το γνωστό παιχνίδι.
Όπως δηλώνει η νεαρή, έχει πετύχει να κάνει το σώμα της σαν της κούκλας μέσω ενός συνδυασμού προπόνησης, πλαστικής χειρουργικής και εξειδικευμένης διατροφής.
Επίσης, κάνει ειδικό μακιγιάζ στο πρόσωπό της και χρησιμοποιεί φακούς επαφής, ενώ στην προσπάθειά της να έχει την άψογη σωματική συμμετρία της κούκλας, η νεαρή έχει υποβληθεί και σε χειρουργική επέμβαση αύξησης στήθουs.

Αυτήν την περίοδο, η Valeria ζει στην Ουκρανία, ωστόσο η καταγωγή της είναι από τη Μολδαβία. Όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν, είχε εμμονή με τις κούκλες Barbie από τότε που ήταν παιδί και ήταν ιδιαίτερα γοητευμένη από την άψογη συμμετρία τους. Ως εκ τούτου, μεγάλωσε με το όνειρο να καταφέρει κάποια στιγμή να γίνει μια ανθρώπινη Barbie.
Η Valeria, έχει μια αδερφή με το όνομα Olga, η οποία αρχικά ήταν μελαχρινή και είχε τη δική της φυσική ομορφιά, όμως όπως η Olga παραδέχτηκε στο παρελθόν, η ζήλια για την εμφάνιση της αδερφής της, την έκανε να θέλει να της μοιάσει και έτσι άρχισε να παλεύει για να ταιριάξει σε αυτό το... πακέτο.

Βέβαια, πλέον δηλώνει ότι νιώθει καλά με τον εαυτό της και ότι δε θέλει σε καμιά περίπτωση να αποκαλούν την αδερφή της Barbie, καθώς η Valeria είναι πολλά παραπάνω από την εικόνα της.
 Δείτε την απίστευτη ομοιότητα τους στις φωτογραφίες παρακάτω:

 
Πόθεν έσχες: Εισοδήματα 230.000 ευρώ δήλωσε το 2015 ο Πάνος Καμμένος
Τα εισοδήματα του προέδρου των ΑΝΕΛ και υπουργού Εθνικής Αμυνας Πάνου Καμμένου ανήλθαν το 2015 σε περίπου 230.000 ευρώ καθώς δηλώνει πως πούλησε ΙΧ έναντι 100.000 ευρώ και σκάφος έναντι 25.000 ευρώ.
Βέβαια το ίδιο έτος αγοράζει νέο σκάφος με 45.000 ευρώ.
Αναλυτικότερα, ο κ. Καμμένος εμφανίζει 47.724 ευρώ ως εισόδημα από ακίνητη περιουσία, 70.777 ευρώ από λοιπά εισοδήματα (βουλευτική αποζημίωση) και 125.000 ευρώ από την εκποίηση περιουσιακών στοιχείων.
Η σύζυγός του δήλωσε 31.435,51 ευρώ από εισοδήματα και 2,76 ευρώ από τόκους καταθέσεων
Οι τραπεζικές καταθέσεις του κ. Καμμένου ανέρχονται σε 129.182,09 ευρώ, 0,95 βρετανικές λίρες, 16,99 δολάρια ΗΠΑ και της συζύγου του σε 19.496,02 ευρώ
Στη δήλωση πόθεν έσχες ο κ. Καμμένος και η σύζυγός του δηλώνουν ιδιοκτησία ή συμμετοχή σε 14 ακίνητα ενώ σε πέντε ακίνητα εμφανίζονται δικαιούχα τα τέκνα τους.
Το ΙΧ που πούλησε ο κ. Καμμένος έναντι 100.000 ευρώ είναι 5.547 κ.ε. ενώ στην κατοχή του διατήρησε άλλο ΙΧ 5.967 κυβικών, ενώ η σύζυγός του δήλωσε ιδιοκτήτρια Ι.Χ 1969 κυβικών
Ο κ. Καμμένος δήλωσε μέτοχος της οικογενειακής επιχείρησης Η.ΚΑΜΜΕΝΟΣ Α.Ε με κεφάλαιο εισφοράς 163.900 ευρώ

Δείτε εδώ το Πόθεν Έσχες του Πάνου Καμμένου:

Τι δήλωσε το 2015 και το 2014
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ το 2013 εμφανίζει εισόδημα 81.814 ευρώ από τη βουλευτική αποζημίωση και 72.000 ευρώ από ενοίκια, ενώ η σύζυγός του δηλώνει εισόδημα από δικηγορικές αμοιβές ύψους 32.950 ευρώ και 1.200 ευρώ από ενοίκια. Την επόμενη χρονιά, έτος χρήσης 2014, δήλωσε 78.682 ευρώ από την βουλευτική αποζημίωση και 73.950 ευρώ από ενοίκια.
Η σύζυγός του 16.903 ευρώ από δικηγορικές αμοιβές και 2.880 ευρώ από ενοίκια. Η ακίνητη περιουσία του ζευγαριού δεν εμφανίζει καμία μεταβολή από το 2012 αλλά μεταβολές κατάστασης εμφανίζονται την επόμενη χρονιά - στη χρήση του 2014 - με μεταβίβαση ακινήτων που ανήκουν στη σύζυγό του προς το ανήλικο τέκνο. Οι τραπεζικές καταθέσεις που εμφανίζει ο Πάνος Καμμένος δεν ξεπερνούν τα 120 ευρώ, ενώ της συζύγου του ανέρχονται σε 7.442 ευρώ.
Για τη χρήση του 2014 ο κ. Καμμένος δηλώνει καταθέσεις 7.269 ευρώ και η σύζυγός του 1.279 ευρώ. Ο ίδιος εξακολουθεί να διαθέτει το φουσκωτό μήκους οκτώ μέτρων, ενώ η σύζυγός του αυτοκίνητο 5.000 κυβικών, το οποίο όμως βρίσκεται σε ακινησία λόγω αδυναμίας πώλησής του. Ο κ.Καμμένος κατέχει επίσης δύο επιβατικά Ι.Χ. 6.000 κυβικών και 2.000 κυβικών. Ο ίδιος είναι μέτοχος σε εμπορική επιχείρηση του πατέρα του

 
Eρντογάν: Τουρκική η μειονότητα στη Δυτική Θράκη
Μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο και σε live σύνδεση με τα ελληνικά κανάλια ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντόγαν επιχειρηματολόγησε επί ώρα γιατί πρέπει να αναθεωρηθεί η Συνθήκη της Λωζάνης και γιατί η μειονότητα στη Δυτική Θράκη πρέπει να λέγεται τουρκική και όχι μουσουλμανική.
Μεταξύ Ερντογάν και Προκόπη Παυλόπουλου εξελίχθηκε ένα ντιμπέιτ καθώς δεν περιορίστηκαν σε μία απλή δήλωση on camera αλλά επανήλθαν και οι δύο με δηλώσεις με τον Τούρκο πρόεδρο μάλιστα να θέλει να έχει τον τελευταίο λόγο.
Η αρχή έγινε με τον κ. Παυλόπουλο, ο οποίος έθεσε το θέμα της αναθεώρησης της Συνθήκης της Λωζάνης που είχε αναφέρει ο Ερντογάν στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ. Κατά τις δηλώσεις τους στην κάμερα, ο κ. Παυλόπουλος χαρακτήρισε ιστορική την επίσκεψη Ερντογάν και είπε ότι η Ελλάδα στηρίζει την ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας: «Είμαστε εδώ εμείς οι Ελληνες για να σφίξουμε το χέρι και να δημιουργήσουμε γέφυρες φιλίας και όχι διχασμό και να γίνουμε η πόρτα για την είσοδο της Τουρκίας στην ΕΕ». Στη συνέχεια ζήτησε τον πλήρη σεβασμό του διεθνούς δικαίου και αναφερόμενος στη Συνθήκη της Λωζάνης είπε: «Η βάση που θεμελίωσε τη φιλία μας ήταν η συνθήκη της Λωζάνης. Για μας αυτή η συνθήκη είναι αδιαπραγμάτευτη, δεν χρειάζεται ούτε αναθεώρηση, ούτε επικαιροποίηση, καλύπτει πλήρως τα ζητήματα». Και συνέχισε ο κ. Παυλόπουλος: «Τα ίδια που είπα για το μέλλον της Τουρκίας ισχύουν και για τις υπόλοιπες χώρες, πχ FYROM, Αλβανία αλλά και εκεί υπάρχουν προϋποθέσεις. Ονόματα που προσβάλλουν την ιστορία που αποπνέουν αλυτρωτισμό δεν είναι αποδεκτά από το διεθνές δίκαιο. Οι χώρες επίσης που θέλουν να γίνουν μέλη της ΕΕ πρέπει να σέβονται τα ανθρώπινα δικαιώματα. Στο Κυπριακό ξέρετε πώς εμείς οι Ελληνες θέλουμε λύση δίκαιη και βιώσιμη. Ομως η λύση οφείλει να σέβεται την κυριαρχία του κράτους μέλους της ΕΕ και τι σημαίνει αυτό είναι γνωστό. Εδώ είμαστε όλοι μαζί για να φτάσουμε σε λύση». Πρόσθεσε τέλος ότι «είναι ανάγκη για τις σχέσεις μας να υπάρξει ειλικρινής εφαρμογή της συνθήκης ΕΕ-Τουρκίας για το θέμα των προσφύγων. Εφαρμόζοντας αυτή τη συνθήκη αφού έλαχε στους δύο λαούς να έχουν τις επιπτώσεις από έναν πόλεμο που δεν επιδιώξαμε θα αποδείξουμε τα ιδεώδη που τα διαπνέουν, της δικαιοσύνης και του ανθρωπισμού».
Τι ακολούθησε μετά; Οι δηλώσεις Ερντογάν, ο οποίος επιχειρηματολόγησε επί ώρα γιατί πρέπει να αναθεωρηθεί η ιστορική συνθήκη.
Ο κ. Ερντογάν είπε ότι όπως ο ομόλογός του μίλησε ξεκάθαρα το ίδιο θα έκανε και ο ίδιος: «Για τη Συνθήκη της Λωζάνης υπάρχουν εκκρεμότητες που δεν κατανοούνται σωστά. Αυτή είναι μία συμφωνία που υπογράφτηκε πριν 94 χρόνια και δεν αφορά μόνο την Ελλάδα, υπήρξαν 11 χώρες που εμπλέκονται. Στη Συνθήκη υπάρχει ακόμα και η Ιαπωνία! Μιλάμε για μία συμφωνία με όλες αυτές τις χώρες. Μέσα στο διάστημα των 94 ετών ξαναοικοδομείται ο πλανήτης. Αλλαξαν πολλά και εμφανίστηκαν νέα θέματα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας στο διάστημα αυτό. Πχ στη Συνθήκη χαρακτηρίζεται μουσουλμανική η μειονότητα στην Ελλάδα, είναι σωστό, αλλά στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο υπάρχει αναφορά στη λέξη τουρκική μειονότητα. Μπορούμε να απαντήσουμε στο ερώτημα αν οι μουσουλμάνοι στη Δ. Θράκη μπορούν να ζήσουν τη θρησκεία τους βάσει της Συνθήκης της Λωζάνης; Υπάρχουν προσπάθειες για να διορίζεται ο αρχιμουφτής από άτομα που διορίζει το κράτος. Στην Τουρκία ο Πατριάρχης δεν είναι διορισμένος. Ο πατριάρχης εκλέγεται από την Αγία Σύνοδο. Στη Δ. Θράκη όμως εξακολουθούν να μη μπορούν οι ιμάμηδες να εκλέγουν τον αρχιμουφτή τους. Πώς λοιπόν είναι σε ισχύ η Συνθήκη της Λωζάνης; Αρα δεν εφαρμόζετε τη Συνθήκη της Λωζάνης. Στην Τουρκία δεν υπάρχουν διακρίσεις στους χώρους προσευχής, αλλά στη Δυτική Θράκη δεν μπορούν ούτε να πουν τη λέξη τουρκική. Δεν μπορούν να γράψουν τη λέξη τουρκική στην πινακίδα ενός σχολείου. Πρέπει να ξεπεράσουμε αυτά τα θέματα. Αυτό εννοώ με την επικαιροποίηση της Συνθήκης της Λωζάνης. Υπάρχουν όμως και στρατιωτικά θέματα. Οταν αποχωρήσατε από το ΝΑΤΟ εμείς σας στηρίξαμε για να ξαναγίνετε μέλος. Για το Κυπριακό, εσείς δεν είχατε πάρει μέρος στις συνομιλίες, αλλά εγώ είχα πάρει. Στόχος μας να βρεθεί μαι βιώσιμη λύση στην Κύπρο το ίδιο και στο Αιγαίο. Υπάρχουν διάφορα θέματα που υπάρχουν στην συνθήκη της Λωζάνης, έχουν αλλάξει πάρα πολλά πράγματα τόσα χρόνια που έχουν περάσει. Αν εξετάσουμε όλα αυτά τα θέματα θα δούμε ότι πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα. Και το θέμα της προστασίας των δικαιωμάτων των δικών μας ανθρώπων στη Θράκη είναι ένα πρώτης προτεραιότητας θέμα».
Και ενώ τυπικά, ο on camera χαιρετισμός θα έληγε εκεί, ο κ. Παυλόπουλος ζήτησε να κάνει παρέμβαση μετά το τέλος της δήλωσης του κ. Ερντογάν για να πει τα εξής: «Σας θυμίζω ότι δεν είμαι εκτελεστικός πρόεδρος όπως εσείς, έχω απάντηση για όσα είπατε, αλλά θα τα πείτε με την κυβέρνηση. Εκείνο που πρέπει να κάνουμε είναι να στηρίξουμε μία ειλικρινή φιλία. Εχω μία μόνο παρατήρηση για την επικαιροποίηση της Συνθήκης της Λωζάνης που αναφέρατε. Οι συνθήκες δεν χρειάζονται αναθεώρηση, οι μέθοδοι ερμηνείας του δικαίου είναι εκείνες που προσαρμόζουν τη Συνθήκη στα εκάστοτε δεδομένα. Αυτό λέγεται ερμηνεία. Ας αποφεύγαμε ορισμένους όρους που δεν ταιριάζουν νομικά, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Συγχωρέστε μου την παρέμβαση».
Το ντιμπέιτ συνεχίστηκε καθώς και ο κ. Ερντογάν θέλησε να έχει τον τελευταίο λόγο: «Εγώ δεν είμαι καθηγητής αλλά ξέρω πολύ καλά το Δίκαιο. Στο Δίκαιο της πολιτικής υπάρχει όρος για επικαιροποίηση των Συνθηκών, αρκεί να υπάρχει συμφωνία των χωρών. Υπάρχουν τέτοια παραδείγματα από τον κόσμο. Εγώ αναφέρθηκα σε αυτά τα θέματα επειδή τα θέσατε εσείς. Αν δεν κάνατε αναφορά εγώ αυτά θα τα συζητούσα με Τσίπρα, όπως και να συμβαίνει τα συζητήσαμε».
Κλείνοντας την πρώτη τοποθέτησή του ο Τούρκος πρόεδρος επανήλθε στο θέμα της Συνθήκης της Λωζάνης λέγοντας «ότι υπάρχουν διάφορα θέματα, δεν είναι εύκολο έχουν περάσει 94 χρόνια, έχουν αλλάξει πάρα πολά στο διάστημα αυτό. Αν εξετάσουμε όλα τα θέματα αυτό πιστεύω ότι και οι δύο πλευρές θα δεχθούν ότι πρέπει να αλλάξουμε ορισμένα πράγματα».
Υψίστης σημασίας η προστασία των ομογενών
Χαρακτήρισε, για μία ακόμη φορά «το θέμα της προστασίας των ομογενών μας στη δυτική Θράκη ως ύψιστης προτεραιότητας για εμάς». Αναφερόμενος στην επίσκεψή του στη Θράκη είπε ότι «επιθύμησα να πραγματοποιήσω μια επίσκεψη στη Δυτική Θράκη δυστυχώς όμως κάποιοι ενοχλούνται και προκαλούν προβοκάτσια για την επίσκεψη αυτή. Αναρτήθηκαν διάφορες αφίσες, γράφτηκαν συνθήματα, βέβαια σε κάθε κοινωνία υπάρχουν και τα συν και τα πλην, αλλά πρέπει να μην ξεχάσουμε ότι ένας Πρόεδρος της Δημοκρατίας επέδειξε το θάρρος να κάνει αυτή την επίσκεψη μετά από 65 χρόνια και αυτά τα στοιχεία πρέπει να τεθούν υπό έλεγχο». «Η δική μου επιθυμία ήταν η επίσκεψη αυτή να έχει θετικά αποτελέσματα. Εμείς να μην ασχοληθούμε με το κενό μέρος του ποτηριού, πρέπει να κοιτάξουμε στο γεμάτο μέρος του ποτηριού και να ενισχύσουμε τις διμερείς σχέσεις. Πιστεύω ότι με την επίσκεψη αυτή να κοιτάξουμε μπροστά» ολοκλήρωσε ο κ. Ερντογάν.
Το χωριό που εισπνέει... βιάγκρα και «αναστατώνεται»!
Το χωριό Ringakiddy στην κομητεία του Κορκ δεν είναι το τυπικό, ήσυχο ιρλανδικό χωριό.
Ο λόγος; Οι αναθυμιάσεις καπνών από τα εργοστάσια παρασκευής Viagra που... αναστατώνουν τους κατοίκους, ανεβάζοντάς τους τη λίμπιντο!
«Εισπνέουμε τους καπνούς της... αγάπης εδώ και χρόνια. Μια εισπνοή αρκεί!» λέει στους The Sunday Times, η Σέιντι Ο' Γκρέιντι, κάτοικος της περιοχής.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας, οι αναθυμιάσεις δεν επηρεάζουν μόνο τους κατοίκους αλλά και τα σκυλιά.
«Ακόμα και τα σκυλιά τριγυρίζουν στις γειτονιές με... ανεβασμένη σεξουαλική διάθεση» λέει η νοσοκόμα Φιόνα Τούμεϊ στην εφημερίδα.
Κάποιοι κάτοικοι ανέφεραν επίσης ότι το χωριό έχει δει τεράστια αύξηση γεννήσεων απ' όταν το εργοστάσιο ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1998.

Τα λαχανικά γενικότερα αποτελούν βασικό μέρος γιας υγιούς και ισορροπημένης διατροφής.
Ένα συγκεκριμένο λαχανικό, μάλιστα, μπορεί να μειώσει κατά σχεδόν 95% τη λαχτάρα για γλυκά και να αυξήσει την απώλεια βάρους κατά 43%. Μειώνει την όρεξη και ταυτόχρονα βοηθάει να χάσουμε περιττά κιλά που έχουμε πάρει. Ποιο είναι αυτό;
Ο λόγος για το σπανάκι! Η εξήγηση βρίσκεται στο ότι επιβραδύνει την διαδικασία της πέψης.
Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Lund της Σουηδίας, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα θυλακοειδή, ένα είδος μεμβρανωδών σχηματισμών που βρίσκονται μέσα στους χλωροπλάστες των φυτών και φέρουν τις πρωτεΐνες που συμμετέχουν στη φωτοσύνθεση, συμβάλλουν στο αδυνάτισμα. Επιπλέον το σπανάκι ενισχύει την παραγωγή στο έντερο των ορμονών του κορεσμού της πείνας.
Ουσιαστικά μειώνει τη λαχτάρα για τσιμπολόγημα και παρέχει εντονότερο αίσθημα κορεσμού της πείνας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας σύμφωνα με τους ειδικούς
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!