Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018


Ο Καναδός ράπερ, έχει τώρα 12 τραγούδια που έχουν φθάσει στην κορυφή, στο top 10 του chart Billboard Hot 100 των ΗΠΑ το 2018, τα περισσότερα που είχε ποτέ ένας καλλιτέχνης μέσα σε ένα χρόνο.
Το ρεκόρ είχαν μέχρι τώρα οι Beatles από το 1964, όταν τα τραγούδια "I Feel Fine" και "She's A Woman" μπήκαν στα charts στις 26 Δεκεμβρίου. Το συγκρότημα είχε συνολικά 11 τραγούδια στο Billboard Hot 100, σύμφωνα με το NME.
Εκείνη τη χρονιά το θρυλικό βρετανικό συγκρότημα είχε κυκλοφορήσει κλασσικά κομμάτια, όπως τα "Can't Buy Me Love" και "A Hard Days Night" όμως πλέον το ρεκόρ που διατηρούσαν για πάνω από μισό αιώνα κατέχει ο Drake.
Ο Καναδός ράπερ, δισκογραφικός παραγωγός, ηθοποιός και επιχειρηματίας "σκαρφάλωσε" τρεις φορές φέτος στα charts με τα "God's Plan", "Nice For What" και "In My Feelings" και επίσης συμμετείχε στα "Yes Indeed" του Lil Baby,"Look Alive" του BlocBoy JB και "Walk It Talk It" των Migos.
Τα υπόλοιπα κομμάτια που βρέθηκαν στην κορυφή είναι "Nonstop", "I'm Upset", "Diplomatic Immunity", "Emotionless", και "Don't Matter to Me".
Νωρίτερα φέτος, ο Drake έσπασε άλλο ένα ρεκόρ, όταν έγινε ο πρώτος καλλιτέχνης που έφθασε τα πάνω από 50 δισεκατομμύρια streams σε μουσικές πλατφόρμες μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ του "Scorpion".
Ο Drake πρόσφατα απάντησε στα εγκωμιαστικά σχόλια της Adele για το show του στο Λος Άντζελες στις 12 Οκτωβρίου, το οποίο η τραγουδίστρια χαρακτήρισε μία από τις "αγαπημένες της εμφανίσεις όλων των εποχών".
"Αγαπώ αυτή τη γυναίκα και ήρθε στο σόου" έγραψε ο ράπερ. "Ευτυχώς κανένας δεν μου το είπε, θα ήμουν ταραγμένος".

Ο λόγος για τη Μαρίζα Παπέν, η οποία για να μπει στο χώρο φόρεσε μπούρκα. Στη φωτογραφία τη βλέπουμε να την σηκώνει προκλητικά, αποκαλύπτοντας το γυμνό σώμα της, στην είσοδο του ναού.

(φωτο: CEN/JESSE WALKER FROM ENKI EYEWE)
«Περιμέναμε να απασχοληθεί ο ξεναγός με ένα γκρουπ που ερχόταν για το μουσείο. Με το που ήρθαν, ήταν θέμα χρόνου να γίνει η φωτογράφιση», ανέφερε η ίδια.
Στη συνέχεια, αφού εκδιώχθηκε από το ναό, ανέβηκε στην ταράτσα ενός παρακείμενου κτιρίου και φωτογραφήθηκε ξανά με φόντο την Αγιά Σοφιά.
(φωτο: CEN/JESSE WALKER FROM ENKI EYEWE)
Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει απασχολήσει δεκάδες φορές τις Αρχές πολλών χωρών και έχει συλληφθεί για αντίστοιχες ενέργειες.

Γιατί το twitter ψάχνει να βρει το ζευγάρι αυτής της φωτογραφίας
Ένας νεαρός αυτοδίδακτος φωτογράφος είδε ξαφνικά τη φωτογραφία του να γίνεται viral και τώρα ψάχνει να βρει το ζευγάρι που πρωταγωνιστεί σε αυτή.
Στις 6 Οκτωβρίου ο Matthew Dippel επισκέφθηκε το Εθνικό πάρκο Γιοσέμιτι στην Καλιφόρνια στο πλαίσιο του οδικού ταξιδιού που πραγματοποιούσε με τον φίλο του από το Σιάτλ στο Λος Άντζελες. Η επίσκεψη στο πάρκο αποτελούσε όνειρο ζωής για τον νεαρό που εργάζεται σε μπαρ στο Μίτσιγκαν.
«Είναι ένα εκπληκτικό μέρος για να βγάλεις φωτογραφίες, ειλικρινά είναι πολύ δύσκολο να βγάλεις κακή φωτογραφία εκεί», δήλωσε στο BBC.
«Έχω δει πάρα πολλές καλές φωτογραφίες από το Taft Point και ήθελα να το δω από κοντά ο ίδιος». Το Taft Point είναι ένα σημείο με πανοραμική θέα που βρίσκεται στην άκρη ενός γκρεμού. Περιμένοντας τον φίλο του να πάει εκεί για να τον φωτογραφίσει, απαθανάτισε μια πρόταση γάμου ενός ζευγαριού στο ηλιοβασίλεμα.
«Η κάμερά μου ήταν έτοιμη για τη φωτογραφία. Αλλά πριν τον Josh εμφανίστηκε το ζευγάρι, οπότε ήμουν στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή», αναφέρει. «Έψαξα γύρω μου να βεβαιωθώ πως δεν παραβιάζω τη δουλειά κάποιου άλλου φωτογράφου, αλλά δεν υπήρχε κανείς δίπλα μου».
Μόλις ολοκλήρωσε τη φωτογράφιση του φίλου του έσπευσε στο σημείο προκειμένου να βρει το ανδρόγυνο και να του δείξει τις φωτογραφίες που τράβηξε.
Φθάνοντας εκεί ωστόσο υπήρχαν αρκετά ζευγάρια που περίμεναν τη σειρά τους για να ποζάρουν στο μαγευτικό τοπίο.
Παρά την έρευνά του δεν κατάφερε να βγάλει άκρη και έτσι όταν επέστρεψε από το ταξίδι του στράφηκε στο διαδίκτυο ζητώντας βοήθεια. Στις 17 Οκτωβρίου δημοσίευσε τη φωτογραφία στο twitter και μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral με σχεδόν 324.000 likes και 152.000 αναδημοσιεύσεις.


«Θέλω πραγματικά να εντοπίσω τους ανθρώπους ώστε να τους δώσω αυτή τη φωτογραφία γιατί νομίζω ότι πρόκειται για μια εξαιρετικά σημαντική στιγμή που θα μπορούσαν να κρατήσουν», λέει στο BBC.
Δεν έλειψαν πάντως και εκεί που έσπευσαν να αμφισβητήσουν την αυθεντικότητα της φωτογραφίας ισχυριζόμενοι πως πρόκειται για προϊόν επεξεργασίας.
«Ο κόσμος είναι πολύ υποστηρικτικός και με υπερασπίστηκε σε κάποιους που προσπάθησαν να αμφισβητήσουν την αυθεντικότητα της φωτογραφίας μου. Δεν ήταν κάτι οργανωμένο. Δεν γνωρίζω το ζευγάρι, απλά προσπαθώ να ανακαλύψω ποιοι είναι».
Προς το παρόν οι προσπάθειές του δεν έχουν αποδώσει καρπούς ωστόσο δεν χάνει την αισιοδοξία του και πιστεύει πως κάποια στιγμή το μυστηριώδες ζευγάρι θα βρεθεί. «Εξακολουθώ να ελπίζω γιατί συνεχίζει να κερδίζει την προσοχή και ελπίζω ότι τελικά θα βρεθούν. Ειλικρινά είμαι έκπληκτος που δεν έχουν βρεθεί ακόμα», σημειώνει.


Θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελεί σενάριο από ερωτική ταινία, όμως είναι πραγματικότητα. Μία 27χρονη στις ΗΠΑ, παντρεύτηκε τον πατέρα της καλύτερης της φίλης, ο οποίος έχει τα διπλάσια χρόνια από αυτή…
Ας αφήσουμε την Τέιλορ Λέμαν να μας εξιστορήσει τι έχει συμβεί και πως έφτασε σε αυτό το σημείο…
«Όταν συναντηθήκαμε για πρώτη φορά, δούλευα με την κόρη του Κερν, η οποία ήταν η καλύτερό μου φίλη. Ήταν παντρεμένος εκείνη την περίοδο και εγώ είχα σχέση.
Στην αρχή θεώρησα οτι ήταν πολύ όμορφος. Μου αρέσουν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία άνδρες. Μου είπε οτι είμαι γλυκιά και αρχίσαμε να φλερτάρουμε ο ένας με τον άλλον σε ένα μπαρ.
Με την Αμάντα ήμασταν φίλες πολλά χρόνια πριν τα φτιάξω με τον μπαμπά της. Οπότε είχα πολλές ενοχές και ένιωθα άσχημα στην αρχή.
Με τον καιρό όμως το ξεπέρασα. Ξέρει οτι θα είμαι εκεί πάντα για εκείνη, προκειμένου να την βοηθήσω στην ζωή της και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.
Ο Κερν είναι πολύ όμορφος και λατρεύομαι τον τρόπο που περιποιείται τον εαυτό του. Είναι μορφωμένος, έξυπνος και επιτυχημένος», είπε η 27χρονη.
Όσο για το πως δέχθηκε το περιβάλλον της, το γεγονός οτι είχε σχέση με έναν τόσο μεγαλύτερο άνδρα;
«Στην αρχή οι γονείς μου ανησυχούσαν. Η μητέρα μου ήταν εκνευρισμένη που ήταν ο πατέρας της καλύτερης μου φίλης, αλλά ήξεραν οτι πάντα έβγαινα με μεγαλύτερους.
Ο χρόνος γιατρεύει τα πάντα όμως, με αποτέλεσμα η μητέρα μου, η μητριά μου και ο πατέρας μου να μας επισκεφτούν και να είναι όλα μία χαρά».

Η τούρκικη σειρά «Μαχητής» που προβάλλεται στο prime time του τουρκικού FOX, κάνει αναφορά στον πρώην μειονοτικό βουλευτή Αχμέτ Σαδίκ και το ζήτημα της Θράκης, από τη ματιά των Τούρκων φυσικά, σε μια προσπάθεια να τονώσουν το εθνικό αίσθημα και να προβάλλουν τον τρόπο ζωής τους.
Στο επεισόδιο 51 της δημοφιλούς στη γείτονα σειράς οι δημιουργοί της σειράς θίγουν το ζήτημα της Θράκης και ενός παλιού γνώριμου της ελληνικής πολιτικής σκηνής: Τον εκλιπόντα μειονοτικό βουλευτή (1989) από την Κομοτηνή, Αχμέτ Σαδίκ, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο το 1995 σε ηλικία 48 χρονών.τ
Στο συγκεκριμένο επεισόδιο, ο ηθοποιός Μουράτ Σερεζλί, που υποδύεται έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της σειράς, τον Συνταγματάρχη Ιμπραήμ Κοπούζ, εμφανίζεται να μιλάει στο… «Συνέδριο του Τουρκικού Κόσμου». Εκεί μιλάει για την «τουρκική ενότητα», κάνει λόγο για τη «Δυτική Θράκη», όπως αποκαλούν οι Τούρκοι τη… Θράκη και συγκρίνει τον Σαδίκ Αχμέτ με μορφές της τουρκικής ιστορίας όπως ο Ραούφ Ντεκτάς και ο Κεμάς Ατατούρκ.
Σύμφωνα με το tourikanea.gr εμφανίζεται να λέει συγκεκριμένα:
«Σήμερα κάνουμε ένα πρώτο βήμα. Τα βήμα αυτό είναι όνειρο αιώνων. Εμείς κάνουμε πραγματικότητα ένα όνειρο γενεών ολόκληρων, κάνουμε τα πρώτα βήματα για την μεγάλη Τουρκική ενότητα. Eύχομαι το βήμα αυτό να είναι ιερό. Ως στρατιώτης που είμαι στην υπηρεσία του τουρκικού έθνους, αναμφίβολα αυτό που με συγκινεί περισσότερο είναι η Κοινή Δύναμη Επέμβασης Τουρκικού Κόσμου, της οποίας τα θεμέλια ρίξαμε σήμερα. Στην πραγματικότητα αυτό είναι η ανάσταση μιας κληρονομιάς που έρχεται από τον Μετεχάν και μετά, είναι το πρώτο βήμα για το πέρασμα σε έναν κοινό μεγάλο τουρκικό στρατό. Αναμφίβολα ενώπιον μας έχουμε μεγάλες δυσκολίες και μεγάλα εμπόδια. Η εκπαίδευση όμως της μικρής στρατιωτικής μονάδα που θα αρχίσει αύριο στην Άγκυρα, θα είναι η πρώτη φράση της ιστορίας που σήμερα γράφουμε εμείς. Ταυτόχρονα αυτό είναι η αρχή της πραγματοποίησης του μεγάλου ονείρου των Μετεχάν, Μπιλγκέ Καγάν, Αλπαρσλάν, Πορθητή, Οσμάν Μπατούρ, Ραούφ Ντνκτάς, Σαδίκ Αχμέτ, Γκαγπίραλι Ισμαήλμπεϊ και Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ. Έχουμε συνείδηση αυτού».
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!