Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Οι ΑΝΕΛ πρότειναν οι ταμπέλες στην Κρήτη να είναι γραμμένες σε... γραμμική Β`
Ο κ. Παναγιώτης Σγουρίδης, αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ, έκανε μια απίθανη πρόταση μιλώντας από το βήμα του Αναπτυξιακού Συνεδρίου Κρήτης. Μήπως τελικά είναι ώρα οι οδικές πινακίδες στους δρόμους της Κρήτης (που συνήθως είναι ...διακοσμημένες με σημάδια από μπαλωθιές), να αλλάξουν;
Ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής κατά την ομιλία του, έριξε την… βόμβα: «Οι ταμπέλες στον νέο ΒΟΑΚ (Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης), και γιατί όχι και σε όλους τους δρόμους της Κρήτης, να είναι γραμμένες στα ελληνικά, στα αγγλικά και στη Γραμμική Β. Για να αναδειχτεί ο μακραίωνος πολιτισμός του νησιού και να μάθουν οι τουρίστες αλλά και οι ντόπιοι την ιστορία του»!
Όπως είναι απολύτως λογικό η πρόταση αυτή προκάλεσε πληθος χιουμοριστικών σχολίων στο twitter ενώ κάποιος μπήκε στον κόπο να φτιάξει και ένα προσχέδιο τετοιων πινακίδων.

 
Να τι κάνει ένα «κουνελάκι» του Playboy
Τα «κουνελάκια» είναι το σήμα κατατεθέν του brand του Playboy, απ' όταν άνοιξε το πρώτο κλαμπ το 1960.
Το όνομα προέρχεται πιθανότατα από την ταβέρνα όπου έτρωγε συνήθως ο Χέφνερ ως φοιτητής στο πανεπιστήμιο του Ιλινόις, το Bunny's Tavern («Η ταβέρνα του κουνελιού»).
Στην αρχή, τα «κουνελάκια» ήταν απλά νεαρές γυναίκες που εργάζονταν ως σερβιτόρες στα κλαμπς. Όμως οι κανόνες που έπρεπε να ακολουθούν ήταν αυστηροί κι όσες τους παρέβαιναν απολύονταν.
banies.jpg
Αρχικά, τα «κουνελάκια» δεν επιτρέπεται να βγαίνουν ραντεβού με συναδέλφους ή πελάτες.
Επίσης, απαγορεύεται αυστηρά να πίνουν αλκοόλ και να μασούν τσίχλα ενόσω εργάζονται.
Σύμφωνα με τις οδηγίες, πρέπει επίσης να μιλούν σε όλους τους άνδρες εργαζόμενους στα κλαμπς με «ευχάριστη διάθεση και πνεύμα συνεργασίας».
banies2.jpg
Όσον αφορά την εμφάνισή τους, είναι υποχρεωμένες να μην φορούν κοσμήματα και αξεσουάρ πέρα από αυτά που συνοδεύουν τη στολή τους, την οποία πρέπει να επιδεικνύουν με χάρη και περηφάνια.
Σε κάθε περίπτωση πρέπει να είναι πάντα περιποιημένες. Ιδιαίτερη φροντίδα πρέπει να δίνουν στην φουντωτή ουρά τους αφού είναι ένα από τα βασικότερα κομμάτια της στολής τους.
banies5.jpg
Και για να είναι σίγουρο ότι όλες ακολουθούν αυτούς τους κανόνες ο Χέφνερ είχε διορίσει μια «κουνελομάνα» για να τις επιβλέπει...
banies3.jpg
Φυσικά, έκτοτε ο όρος έχει διευρυνθεί και απευθύνεται κυρίως στις φιλενάδες του Χέφνερ, αφού πολύ λίγα «κουνελάκια» έχουν μείνει από αυτή την εποχή. Ωστόσο, δεν είναι καθόλου απίθανο να τα ξαναδούμε όταν ανοίξει το νέο κλαμπ του Playboy στη Νέα Υόρκη μέσα στο 2017, όπως φημολογείται.
banies4.jpg

Όλα ξεκίνησαν στις 15 Σεπτεμβρίου 2016 όταν ο 49χρονος οδηγός μιας πολυτελούς McLaren Spider στάθμευσε το πολυτελέστατο αυτοκίνητό του σε μια μάντρα στο Φόγκελσμπεργκ, μια περιοχή του κρατιδίου της Έσσης στην κεντρική Γερμανία.

O “δράστης” Βίτους
Όταν επέστρεψε από τη βόλτα του, του κόπηκε η ανάσα. Δεν πίστευε αυτό που έβλεπε. Το αυτοκίνητό του είχε γύρω γύρω δαγκωνιές.
Δράστης ήταν ένας γάιδαρος, ονόματι Βιτους, ο οποίος πέρασε την McLaren Spider για… τεράστιο καρότο και τη λιγουρεύτηκε. Έτσι, στην προσπάθειά του να φάει το «έδεσμά» του δάγκωνε με μανία ξανά και ξανά το αυτοκίνητό του προκαλώντας ζημιες 5.800 ευρώ.

Ο Μάρκους μέσα στο… “θύμα” τη McLaren του.
Σύμφωνα με την Telegraph, ο οδηγός έκανε μήνυση στους ιδιοκτήτες του ζώου και την κέρδισε.
Στο σημείο εκλήθη η αστυνομία. Οι ιδιοκτήτες του γαϊδάρου υποστήριξαν ότι ενδεχομένως να μην κρύβεται ο Βίτους  πίσω από τις φθορές και διερωτήθηκαν γιατί ο οδηγός στάθμευσε το αυτοκίνητό του αξίας περίπου 300.000 ευρώ δίπλα ακριβώς στη μάντρα, όπου βρίσκονταν τα ζώα τους.
Οι ιδιοκτήτες του ζώου αναμένεται να ασκήσουν έφεση κατά της απόφασης και ο Βίτους απολαμβάνει αμέριμνος τα καρότα του.

Πηγή: topontiki.gr

Μετά τον θάνατο του 91χρονου πατέρα του, ο Κούπερ Χέφνερ φαίνεται ότι θα κληρονομήσει ένα αρκετά σεβαστό ποσό από την περιουσία του πατέρα του, ύψους 40 εκατ. δολαρίων καθώς θεωρείται από πολλούς ο διάδοχός του στην Playboy Enterprises.
Τι κι αν είναι ο μικρότερος από τα τέσσερα παιδιά του Χέφνερ, ο 26χρονος Κούπερ, έχει ήδη αναλάβει CCO (Chief Creative Officer) στην εταιρεία του πατέρα του, ενώ έχει ιδρύσει και τη δική του εταιρεία media, την HOP.
Ακολουθώντας πιστά τα βήματα του πατέρα του, έχει ήδη κάνει ατίθαση ζωή, αφού μεγάλωσε στην έπαυλη του Playboy. Ο Κούπερ έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, για δουλειές και για διασκέδαση, με το ιδιωτικό τζετ του Playboy κι έχει βρεθεί στα καλύτερα πάρτι, παρέα με την Πάμελα Άντερσον και την Πάρις Χίλτον.
Πρόσφατα πάντως φαίνεται να είναι αρραβωνιασμένος με την ηθοποιό Σκάρλετ Μπάιρν, η οποία είναι γνωστή για τον ρόλο της στο Χάρι Πότερ.
me_paris.png
mrplayb.png
me_pamela.png
Η ένταξή του στον στρατό, η αγάπη του για τις όμορφες γυναίκες και η ενασχόλησή του με την επιχείρηση του πατέρα του είναι μερικοί από τους λόγους που ο Χιου Χέφνερ πίστεψε από την πρώτη στιγμή στη δυναμική του γιου του.
Μάλιστα, ο Κούπερ είναι αυτός που ουσιαστικά «εκσυγχρόνισε» το περιοδικό, εισάγοντάς το στον κόσμο των social media και κάνοντάς το δημοφιλές μέσο στο Instagram και στο Facebook.
Βέβαια, ο Κούπερ ήταν αρκετά κοντά με τον πατέρα του, καθώς ο ίδιος έζησε μαζί του στην υπερπολυτελή του έπαυλη, αξίας 100 εκατ. δολαρίων, μεγαλώνοντας μαζί με τον αδελφό του Μάρστον και τη μητέρα του -και δεύτερη γυναίκα του πατέρα του- Κίμπερλι Κόνραντ.
Βέβαια η παιδική και εφηβική του ηλικία δεν ήταν όπως των άλλων αγοριών, καθώς ο ίδιος έβλεπε και έκανε παρέα καθημερινά με δεκάδες «κουνελάκια» που ζούσαν στην έπαυλή μαζί του και κυκλοφορούσαν με άκρως σέξι ρούχα. Από την άλλη, τα πλούσια πάρτι και οι γνωριμίες του με διασημότητες ήταν μέρος της καθημερινής του ζωής από όταν ήταν μικρός.
«Όταν ο μπαμπάς διοργάνωνε τα πιο “τρελά” πάρτι, το καλοκαίρι και τις απόκριες, η ασφάλεια έκανε μπέιμπι-σίτινγκ για να σιγουρευτεί ότι ο αδερφός μου και εγώ μέναμε στο σπίτι», είχε πει στη New York Post. Εχει αποκαλύψει, μάλιστα, ότι τους κλείδωναν στα δωμάτιά τους όταν ο Χέφνερ φιλοξενούσε τα απροκάλυπτα σεξουαλικά πάρτι του.
Ωστόσο, ο Κούπερ παραδέχεται ότι η προσπάθεια του Χέφνερ και της μητέρας του να κρατήσουν μακριά από αυτά τα πάρτι τα αγόρια δεν ήταν πάντα επιτυχής. Μάλιστα, ο ίδιος θυμάται μερικές φορές που αυτός και οι φίλοι του κατέβαιναν κρυφά κάτω και παρακολουθούσαν τι συνέβαινε στο πάρτι. «Οπως και κάθε άλλο αγόρι 13, 14, 15 ετών, εάν είστε πάνω και οι γονείς σας έχουν ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι, θα το σκάσετε και θα προσπαθήσετε να καταλάβετε γιατί δεν σας κάλεσαν», εξηγεί, δικαιολογώντας την περιέργειά του.
Πέρα από τις εντυπωσιακές playmates που κυκλοφορούσαν στο σπίτι, ο Κούπερ αναφέρει ότι θυμάται το σπίτι του πατέρα του σαν σκηνικό ταινίας Ιντιάνα Τζόουνς: Ανεξερεύνητα σπήλαια, ζωολογικός κήπος με εξωτικά ζώα και κρυφτό στο ιδιωτικό δάσος της έπαυλης ήταν μόλις μερικά στοιχεία της καθημερινότητάς του, που άλλα παιδιά μόνο να ονειρευτούν μπορούσαν.
«Η έπαυλη του Playboy πραγματικά λειτουργούσε ως ένα όμορφο παραδοσιακό σπίτι για εμένα και τον αδελφό μου, ειδικά όταν οι γονείς μου ήταν ακόμα μαζί», είχε πει παλαιότερα στο Business Insider.
Οσο για τα αγαπημένα του μέρη στην έπαυλη, όπως αναφέρει, ήταν η τεράστια πισίνα/σπηλιά και το playroom του σπιτιού, όπου έπαιζε ώρες με τους φίλους του. Ο Κούπερ αποκάλυψε, επίσης, ότι η έπαυλη του Playboy χρησιμεύει ως σπίτι διάσωσης για πολλά εξωτικά ζώα. «Εχουμε ιδιωτική άδεια για ζωολογικό κήπο και φιλοξενούμε τα πάντα, από αφρικανικούς γερανούς και φλαμίνγκος, μέχρι παγόνια».
Ακόμη και όταν ο Κούπερ έφυγε από την έπαυλη, λόγω του χωρισμού των γονιών του, και μετακόμισε σε ένα αρχοντικό λίγα μέτρα πιο δίπλα, αυτό δεν τον «κράτησε» εκτός από τη βιομηχανία του σεξ, με τη μητέρα του να συμβάλει σε αυτό μαθαίνοντας στα παιδιά της τι θα πει σεξουαλική απελευθέρωση. Μάλιστα, η ίδια είχε ένα τεράστιο πορτρέτο στο σπίτι της όπου ήταν εντελώς γυμνή.
Η ενασχόλησή του με την οικογενειακή επιχείρηση ξεκίνησε όταν έγινε 21 ετών, όμως ο ίδιο αποχώρησε για ένα διάστημα το 2016, αφού ήρθε σε κόντρα με τα ετεροθαλή του αδέλφια. Κατά τη διάρκεια της απουσίας του, η διεύθυνση του Playboy πήρε την απόφαση να μη δημοσιεύει πλέον γυμνές φωτογραφίες, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τη δραματική πτώση των πωλήσεων.
Με την αδελφή του
Τον Ιανουάριο του 2017 μπήκε στη στρατιωτική βάση της Καλιφόρνια, παίρνοντας παράδειγμα από τον πατέρα του, ο οποίος είχε υπηρετήσει το πεζικό το ’40. Ο ίδιος επίσης φοιτά σε σχολή τέχνης στο Πανεπιστήμιο του Τσάπμαν, ενώ έχει κάνει δωρεές εκατομμυρίων σε σχολεία της Καλιφόρνια.
Πλέον έχει επιστρέψει στο περιοδικό, από τον Μάρτιο του 2017, όταν και ξαναμπήκαν οι γυμνές φωτογραφίες στο περιεχόμενό του, ενώ ο ίδιος έχει νοικοκυρευτεί κιόλας, καθώς είναι αρραβωνιασμένος με την ηθοποιό Σκάρλετ Μπριν, η οποία είχε παίξει και στην ταινία «Χάρι Πότερ».
Από τις φωτογραφίες του στο Instagram, είναι φανερό πως η ζωή του παραμένει μέχρι και σήμερα χλιδάτη, δείχνοντάς μας όλα τα κομφόρ που απολαμβάνει καθημερινά.
Όσον αφορά τον θάνατο του πατέρα του, ο Κούπερ ανακοίνωσε χθες: «Ο πατέρας μου έζησε μία εξαιρετική ζωή, ως πρωτοπόρος των μέσων ενημέρωσης και της κουλτούρας και ως εκπρόσωπος ορισμένων από τα πιο σημαντικά πολιτιστικά και κοινωνικά κινήματα της εποχής μας, κυρίως ως υπερασπιστής της ελευθερίας της έκφρασης, της σεξουαλικότητας και των κοινωνικών δικαιωμάτων».

Όπως είχε γράψει το US Weekly ήδη από το 2013, η περιουσία ύψους 43 εκατομμυρίων δολαρίων του Χιου Χέφνερ θα μοιραστεί ανάμεσα στα τέσσερα παιδιά του, στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια, καθώς και μια λίστα φιλανθρωπικών οργανώσεων που στήριζε ο ιδρυτής του Playboy. Ο Κούπερ πάντως υπολογίζεται ότι θα κληρονομήσει περιουσία ύψους 14 εκατ. δολαρίων.
Αυτό είναι το ιδανικό ξενοδοχείο για gamers
Το ihotel στη Taiwan προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στους εκλεκτούς πελάτες του καθώς είναι το ιδανικό ξενοδοχείο για φανατικούς gamers.
Σε κάθε δωμάτιο το ξενοδοχείο έχει δύο υπολογιστές με εξαιρετικές οθόνες 32 ιντσών.

Επίσης, κάθε δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με μία τηλεόραση 46 ιντσών, στην οποία μπορούν να βλέπουν το αγαπημένο τους κανάλι Esports.
Ο τεχνολογικός εξοπλισμός είναι τελευταίας τεχνολογίας από την κορυφαία εταιρία στο χώρο του gaming, την ASUS.
Το ξενοδοχείο διαθέτει ακόμα και μία τεράστια αίθουσα για ομαδικό gaming.
Το κόστος της διανυκτέρευσης είναι στα 85 ευρώ.



Σε αυτόν τον αγώνα δρόμου αντί για νερό σου δίνουν... πίτσα!
Στην Νέα Υόρκη διοργανώνεται ένας αγώνας δρόμου πολύ διαφορετικός από ότι γνωρίζατε έως σήμερα!
Οι περισσότεροι αγώνες δρόμου έχουν ως κίνητρο τη φιλανθρωπία ή την προσωπική επιδίωξη, όμως ο NYC Pizza 5K Run έχει ως κίνητρο την... πίτσα!
Ο ξεχωριστός αυτός αγώνας υφίσταται εδώ και επτά χρόνια, διεξάγεται κάθε Σεπτέμβριο και όπως ήταν αναμενόμενο κερδίζει συνεχώς νέους οπαδούς.

Είναι ακριβώς όπως ένας κανονικός αγώνας δρόμου 5 χιλιομέτρων, αλλά με τη χαρά των υδατανθράκων και του τυριού. Σε διαφορετικά σημεία ελέγχου σε όλη την πορεία, όλοι οι άνθρωποι που συμμετέχουν στο τρέξιμο πρέπει να σταματήσουν και να φάνε δύο κομμάτια πίτσα.

Αυτό μπορεί να ακούγεται εύκολο, αλλά δυσκολεύει τους δρομείς κυρίως προς το τέλος καθώς υπάρχουν πολλά σημεία ελέγχου και κάθε κομμάτι είναι αρκετά λιπαρό.


Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!