Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Πού θα βρω δωρεάν βιβλία;Και ποιος δεν θα ήθελε να μπορεί να διαβάζει περισσότερα βιβλία; Βέβαια, για πολλούς από εμάς δεν το επιτρέπει η τσέπη μας, και οι επιλογές μας για φτηνότερα ή μεταχειρισμένα βιβλία δεν είναι πάντα πολλές – ειδικά εκτός Αθηνών. Ευτυχώς, όμως, υπάρχουν σελίδες που μπορείς να βρεις τεράστιο αριθμό βιβλίων για να διαβάσεις online, εντελώς δωρεάν.

Ebooks4greeks
Μια πολύ μεγάλη πλατφόρμα, με ειδίκευση στα επιστημονικά και εκπαιδευτικά βιβλία, αλλά και με λογοτεχνικούς τίτλους, όπως και θεατρικά.

24γράμματα 
Μία ψηφιακή βιβλιοθήκη ανοιχτής πρόσβασης, με μεγάλη ποσότητα λογοτεχνικών, βιβλίων για νέους, αλλά και βιβλίων Ιστορίας, Ψυχολογίας και πολλών, πολλών ακόμα επιστημών. Επιπλέον, υπάρχουν σπάνια ή παλαιά (άνω των 70 ετών) βιβλία, σκαναρισμένα και διατηρημένα για πάντα.

Ανέμη
Η ψηφιακή βιβλιοθήκη Ανέμη ιδρύθηκε το 2006 από τη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Κρήτης, και δίνει πρόσβαση σε περισσότερες από 2.000.000 ψηφιοποιημένες σελίδες παλαιότερων αλλά και σύγχρονων βιβλίων.

Free-ebooks
Με περισσότερα από 800 επιστημονικά βιβλία, 750 παιδικά αλλά και πολλά λογοτεχνικά, το free-ebooks σίγουρα αξίζει την προσοχή σου.

Project Gutenberg 
Τεράστιος αριθμός βιβλίων, σε δεκάδες γλώσσες, βρίσκεται σε αυτό το site. Οι επιλογές στα ελληνικά είναι πάρα πολλές, και καλύπτουν από λογοτεχνία (κλασική και σύγχρονη) μέχρι αρχαία ελληνική γραμματεία. Για την ακρίβεια, αν ψάχνεις αρχαία ελληνική γραμματεία, αυτό είναι το site για εσένα.

EasyWriter
Η EasyWriter είναι μια πλατφόρμα αυτοέκδοσης για νέους Έλληνες συγγραφείς—και μάλιστα πολύ, πολύ τίμια, μιας και προσφέρει το μεγαλύτερο ποσοστό των πωλήσεων στον συγγραφέα. Πολλά από τα e-books τους (πάνω από 300 βιβλία) διατίθενται και δωρεάν.

Στο site της Εθνικής Βιβλιοθήκης
Περισσότεροι από 2.500 τίτλοι, από ελληνική και ξένη (μεταφρασμένη) λογοτεχνία, μέχρι Ιστορία, επιστημονικά συγγράμματα, γλωσσολογία και τεχνολογία. Το μόνο που χρειάζεται για να τα έχετε όλα αυτά με ένα κλικ είναι μια εγγραφή στο site με τους κωδικούς του Taxis Net. Για να εγγραφείτε, κλικ εδώ.

Πρόκειται για ένα διαισθητικό και εύκολο στην οδήγηση όχημα, που παρέχει την εμπειρία της οδήγησης ενός ξεχωριστού ανοικτού αυτοκινήτου. Από την αεροδυναμική μέχρι την εξωτερική και εσωτερική σχεδίαση και το μικρότερο μέρος του, ο συνδυασμός προηγμένων σύνθετων υλικών είναι πρωτοφανής. Οπως σε ένα εκλεπτυσμένο ρολόι, κάθε στοιχείο του Pagani Huayra Roadster BC είναι μια άσκηση της απόλυτης σχεδιαστικής, τεχνολογικής και μηχανικής τεχνογνωσίας της Pagani Automobili, που έχει εγκλωβιστεί σε μόλις 1.250 κιλά. Διαθέτει νέες, αποκλειστικές σύνθετες τεχνολογίες βασισμένες σε ανθρακονήματα και τιτάνιο, που προσφέρουν αύξηση της στρεπτικής ακαμψίας κατά 12% και της ακαμψίας κατά 20%, σε σύγκριση με τη σημερινή τεχνολογία της φίρμας. Κινητήρας κόσμημα V12 6.000 κ.εκ. με δίδυμους στροβιλοσυμπιεστές, που αναπτύχθηκαν ειδικά για την Pagani από τη Mercedes AMG. Απόδοση 800 ίπποι. Ροπή 1.050 χλμ. μόλις από τις 2.000 σ.α.λ. Παρέχει μια από τις καλύτερες αναλογίες βάρους-ισχύος στην κατηγορία του. Ο εντελώς καινούργιος κινητήρας υπόσχεται ότι διαθέτει ένα πρωτοεμφανιζόμενο επίπεδο ισχύος και ελαστικότητας που θα κολλήσει τον οδηγό στο κάθισμά του.
ΣΑΝ ΡΟΛΟΪ
Οπως σε ένα εκλεπτυσμένο ρολόι, κάθε στοιχείο του Pagani Huayra Roadster BC είναι μια άσκηση της απόλυτης σχεδιαστικής, τεχνολογικής και μηχανικής τεχνογνωσίας της Pagani Automobili, που έχει εγκλωβιστεί σε μόλις 1.250 κιλά.real.gr
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!