Τρίτη 11 Απριλίου 2017


Συναγερμός σε όλη την Ευρώπη έχει προκαλέσει ένα νέο άκρως επικίνδυνο διαδικτυακό «παιχνίδι». Ο τίτλος του παιχνιδιού είναι οι «μπλε φάλαινες» Όλα ξεκίνησαν από τη Ρωσία αν και σύντομα η εθιστική αυτή τρέλα διαδόθηκε και στην Ουκρανία. Προειδοποιήσεις έχουν απευθύνει και οι αρμόδιες Aρχές στην Ελλάδα αν και δεν υπάρχουν καταγεγραμμένα περιστατικά αυτού του είδους.
Πίσω από το παιχνίδι, βρίσκονται άτομα που ζητούν από τους νέους οι οποίοι αποφασίζουν να λάβουν μέρος στο παιχνίδι, να αγοράσουν όπλα και διάφορα αιχμηρά αντικείμενα και στη συνέχεια να κάνουν μία σειρά από πράγματα επικίνδυνα για τη ζωή τους.
Το παιχνίδι ονομάστηκε «μπλε φάλαινες» γιατί ένα από τα πράγματα που ζητούν από τα παιδιά είναι να χαράξουν μία φάλαινα στο χέρι τους με μαχαίρι. Στο τέλος τους ζητούν να αυτοκτονήσουν και να καταγράψουν την πράξη τους. Αν αρνηθούν προχωρούν σε απειλές και εκβιασμούς σε βάρος των νέων.
«Τον τελευταίο καιρό έχουν παρατηρηθεί πάρα πολλά περιστατικά παιδιών τα οποία είναι σε προεφηβεία ή εφηβεία και πέφτουν θύματα παραπλάνησης, από αμφιβόλου ποιότητας site τα οποία τους προτρέπουν να κάνουν πράξεις που είναι στα όρια της παρανομίας και της τρέλας», εξηγεί μιλώντας στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο πρόεδρος των Ελλήνων χρηστών ίντερνετ, Νίκος Βασιλάκος.
Και προσθέτει: «Δύο χαρακτηριστικές περιπτώσεις είναι η «κόντρα του πνιγμού» όπως ονομάζεται και η κόντρα της «μπλε φάλαινας». Στην κόντρα της «μπλε φάλαινας» το 15χρονο παιδί καλείται με ένα μεγάλο μαχαίρι να χαράξει μία φάλαινα πάνω στο χέρι του. Στην κόντρα του πνιγμού το παιδί καλείται να δέσει μια θηλιά στο λαιμό του και να κινηματογραφήσει τον εαυτό του, ενώ είναι στο όριο του πνιγμού. Αυτά τα πράγματα στήνονται από ανθρώπους που δεν είναι ούτε νέοι ούτε έφηβοι, είναι ενήλικες οι οποίοι χρησιμοποιούν τεχνικές που δεν φαίνονται και δεν παρουσιάζουν κινδύνους. Το 15χρονο παιδί όμως δεν ξέρει τι συμβαίνει. Και το χειρότερο είναι ότι δεν ξέρει πως να προφυλαχθεί από αυτό που τον προτρέπουν να κάνει».
Το κοινό και στα δύο παραπάνω περιπτώσεις είναι ότι γίνεται πλύση εγκεφάλου στους νέους και τα παιδιά. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός νεαρού στη Βρετανία, ο οποίος βρέθηκε από τη μητέρα του στραγγαλισμένος, λίγες ημέρες αφού είχε προειδοποιηθεί από το σχολείο για το συγκεκριμένο «παιχνίδι».
«Ο καλύτερος τρόπος να συμβουλεύσουμε τα παιδιά και να τα προφυλάξουμε από τέτοιους κινδύνους είναι να είμαστε κοντά ως γονείς στα παιδιά μας και να τους εξηγήσουμε ότι αυτά όλα τα πράγματα δεν είναι πραγματικά. Ότι είναι στημένα κόλπα από ανθρώπους οι οποίοι τα κινηματογραφούν και δεν φαίνεται ότι ουσιαστικά το σκοινί δεν είναι σκοινί αλλά είναι υλικό που δεν μπορεί να πνίξει. Ότι η φάλαινα που χαράσσει στο χέρι του ο Ρώσος που εμφανίζεται στα βίντεο στο youtube είναι ουσιαστικά προϊόν μαγιγιάζ. Το παιδί δεν έχει ούτε την ωριμότητα. Ούτε την κρίση να καταλάβει τι γίνεται. Και γι΄ αυτό βλέπουμε ότι όλο και περισσότεροι έφηβοι καθημερινά πέφτουν θύματα αυτών των προτροπών που είναι στα όρια της παρανομίας και ουσιαστικά του κινδύνου για τη ζωή του παιδιού. Και ο λόγος που το κάνουν είναι για να νιώσουν σημαντικοί και ότι ξεχωρίζουν στο χώρο τους. Αυτό είναι πολύ επικίνδυνο. Και γι΄ αυτό πρέπει και το σχολείο και η Πολιτεία και οι γονείς να προστρέξουν και να συνδράμουν στην ανάγκη που έχουν τα παιδιά για ενημέρωση. Και να τους εξηγήσουν ότι αυτά τα πράγματα δεν είναι πραγματικά, δεν είναι αληθινά αλλά είναι επικίνδυνα όταν τα κάνει κανείς μόνος στο σπίτι».
Ο κ. Βασιλάκος επισημαίνει ακόμα ότι συχνά οι ειδικοί διαπιστώνουν μία προβληματική κατάσταση πίσω από ένα παιδί που πείθεται να κάνει κάτι τέτοιο. «Τις περισσότερες φορές υπάρχει μία προβληματική σχέση, μία προβληματική οικογένεια ή μία προβληματική ψυχολογία ενός παιδιού η οποία βγαίνει στην επιφάνεια μέσα από τέτοια εκδήλωση», λέει χαρακτηριστικά.
Πηγή: (ΑΠΕ-ΜΠΕ)
7 τρόποι να βγάλεις λεφτά χωρίς να δουλέψεις πολύ
Η αλήθεια είναι πως μπορείτε να κάνετε πολλές δουλειές που θα σας φέρουν πολλά χρήματα στην τσέπη, να κουραστείτε, να ιδρώσετε, να εργαστείτε για ώρες, να ξυπνάτε στις 7 το πρωί και να γυρνάτε στις 8 το βράδυ, όμως υπάρχουν και άλλοι τρόποι να βγάλετε λεφτά. Καμιά φορά λιγότερα από το βασικό μισθό, καμιά φορά και περισσότερα.
Δοκιμασμένοι τρόποι που επέλεξαν χρήστες του διαδικτύου ακριβώς από κάτω για να δείτε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από τις ικανότητές σας ή την ιδιοκτησία σας!
AirBnB. Μια λέξη, χιλιάδες προορισμοί και λεφτά στην τσέπη! Έχεις ένα διαμέρισμα σε ωραίο σημείο; Έχεις ωραία διακόσμηση; Έστω, είσαι σε κεντρικό σημείο στην πόλη σου, ή μήπως είσαι δίπλα σε θάλασσα, ή καλούς προορισμούς; Όπου και να είσαι εντός Ελλάδας, κατά πάσα πιθανότητα θα μπορέσεις να βολέψεις έναν τουρίστα που θέλει να δει greek sun.

Πώς τα πας με τα Αγγλικά; Υπάρχει κάτι που το ξέρεις καλά και θα μπορούσες να διδάξεις τους άλλους; Ζωγραφική, Ιστορία Τέχνης, Φιλοσοφία; Ετοίμασε ένα course για τους μαθητές σου και παραχώρησέ το στις διάφορες σελίδες online learning! Όπως για παράδειγμα στο udemy, κάθε φορά που κάποιος κατεβάζει το δικό σου μάθημα, πληρώνεσαι.

Mαγειρεύεις καλά; Ξέρεις να φτιάχνεις πράγματα, να επιδιορθώνεις, να πλέκεις; Ό,τι κι αν κάνεις, κάντο μπροστά στην κάμερα και ανέβασέ το με αγγλικό τίτλο στο YouTube. Βρες και τις σωστές λέξεις κλειδιά και σε κάθε κλικ θα πληρώνεσαι.

Πούλησε τα παλιά σου βιβλία στο Amazon. Αν είναι στα Αγγλικά, θα τα ξεφορτωθείς πολύ γρήγορα, η αγορά είναι τεράστια.

Πούλησε τις φωτογραφίες σου στο ίντερνετ. Μπορείς να ανεβάσεις τις φωτογραφίες σου σε διάφορα σχετικά site και έπειτα να ορίσεις μια τιμή για το κάθε download σε μεγάλη ανάλυση. Ποιος ξέρει, μπορεί κάποιο περιοδικό από την Αμερική ή την Κίνα να χρειαστεί σε φωτογραφία τον Λευκό Πύργο, και μπορεί να είναι η δική σου εικόνα!
Μπορείς να βγάλεις λεφτά τεστάροντας ηλεκτρονικά παιχνίδια ή βλέποντας τηλεόραση, ακόμη και παίρνοντας μέρος σε έρευνες! Sites όπως το Inboxdollars κάνουν ακριβώς αυτή τη δουλειά. Σε πληρώνουν για να απαντάς σε ερωτηματολόγια, να δοκιμάζεις παιχνίδια, να βλέπεις εκπομπές.

Πούλησε τα πράγματά σου μέσω Facebook Groups! Bγάλε ωραίες φωτογραφίες και ανέβασέ τις στις διάφορες σελίδες στο Facebook. Σύντομα θα σου ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες και κάποιος θα θελήσει να επωφεληθεί.
e-radio.gr
Έτσι θα περάσεις το Πάσχα στην Αθήνα
Τα Χριστούγεννα στην πόλη και το Πάσχα στο χωριό. Έτσι λέγαν οι πάλιοι και μάλλον έχουν τα δίκια τους.
Ωστόσο, επειδή πολλοί θα μείνουν στην Αθήνα το Πάσχα, οι επιλογές για να περάσουν την Μεγάλη Βδομάδα όμορφα είναι πολλές.
Στις εκκλησίες του κέντρου
Αν θέλετε να συνδυάσετε τις πιο μελωδικές λειτουργίες με βόλτες σε πολυσύχναστες πλατείες, σημειώστε τον Άγιο Διονύσιο, με τους περίφημους ψάλτες του, και τον Άγιο Γεώργιο Καρύτση, του οποίου η τετράφωνη χορωδία αποτελούμενη από τραγουδιστές της Λυρικής ψάλλει κατά τη δυτική τεχνοτροπία που καθιέρωσε ο Θ. Πολυκράτης.
Τα ξεχωριστά δρώμενα της Μεγάλης Παρασκευής

Για μια δόση από Πάσχα στην εξοχή, οι Αθηναίοι συρρέουν για τον Επιτάφιο στη μονή Καισαριανής το μεσημέρι της Μ. Παρασκευής (2.30 μ.μ. αρχίζει η λειτουργία ) και ακολουθεί παραδοσιακά πικνίκ στο δάσος ή ουζοκατάνυξη στις ψαροταβέρνες. Αναπαράσταση της αποκαθήλωσης τελείται σε κατανυκτική ατμόσφαιρα στη μονή Πεντέλης, με το ομοίωμα του Χριστού να θάβεται στη μικρή σπηλιά στον περίβολο, ενώ ένα λιγότερο γνωστό τελετουργικό είναι η αναπαράσταση σκηνών από τη ζωή του Χριστού από μαθητές σχολείων στο ναό των Αγίων Θεοδώρων στην Ανάβυσσο το βράδυ της Μ. Παρασκευής.
Το βράδυ της Ανάστασης
Το Αγιο Φως θα φθάσει στην Αθήνα με ειδική πτήση. Ο έξαρχος του Παναγίου Τάφου στην Αθήνα θα χοροστατήσει στη Λειτουργία της Ανάστασης που θα ψαλεί στο Μετόχι του Πατριαρχείου που βρίσκεται στην Πλάκα.
Επί της οδού Ερεχθέως 18 βρίσκεται ο ναός των Αγίων Αναργύρων που χτίστηκε τον 11ο αιώνα από μέλη της αυτοκρατορικής οικογένειας των Κομνηνών.
Στου Φιλοπάππου δεσπόζει η εκκλησία του Αγίου Νικολάου (Δυοβουνιώτου 56). Η κατάνυξη των πιστών εναρμονίζεται πλήρως με το μήνυμα των κληρικών που υπηρετούν τον ναό. Από την άλλη πλευρά, στις παρυφές της Ακρόπολης κυριαρχεί ο Αγιος Δημήτριος ο Λουμπαρδιάρης.
Σε υψόμετρο 275 μέτρων βρίσκεται ο λόφος του Λυκαβηττού. Στην κορυφή του λόφου, ο Αγιος Γεώργιος. Οι πιστοί που συρρέουν κάθε χρόνο έχουν την ευκαιρία να δουν την Αθήνα φωταγωγημένη και να ακούσουν τις καμπάνες όλων των ναών να μεταφέρουν το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης. Εκεί, στον λόφο του Λυκαβηττού, δείχνουν να σπεύδουν επί δεκαετίες οι νοσταλγοί της παλαιάς, ωραίας Αθήνας.
ός φωταγωγείται μόνο από τα καντήλια και τα κεριά που ανάβουν οι πιστοί ενώ αποτελεί τον τόπο όπου εκκλησιάζονται οι γνωστοί και επώνυμοι Αθηναίοι.
Πάσχα με έθνικ χρώμα
 Οι πολυεθνικές θρησκευτικές κοινότητες της πόλης δίνουν άλλο χρώμα στη γιορτή, όπως θα διαπιστώσετε αν παρακολουθήστε την αναπαράσταση της Tελετής του Νιπτήρος τη Μ. Πέμπτη (6 μ.μ. ) στην αρμένικη εκκλησία του Αγίου Καραμπέτ στον Νέο Κόσμο (Πραξαγόρου 4, 2109215452 ) ή στην αρμένικη μητρόπολη στην πλατεία Κουμουνδούρου (Κριεζή 10, 2103252067 ).
Ιδιαίτερη είναι η Ανάσταση στην αιθιοπική εκκλησία στο Πολύγωνο (Μπόχαλη 12 ), όπου από τις 8 μ.μ. του Μ. Σαββάτου οι λευκοντυμένοι πιστοί τραγουδούν και χορεύουν στο ρυθμό των τυμπάνων. Μετά την Ανάσταση ακολουθεί ανάγνωση αποσπασμάτων από τη Βίβλο, ενώ μετά την ολοκλήρωση της λειτουργίας στις 3 π.μ., θα σας κεράσουν ντζέρα (πίτα ) με σάλτσα πιπεριού.
Που θας φας μαγειρίτσα
Πολλά εστιατόρια και ταβέρνες θα κόψουν τις συκωταριές και τα χορταρικά τους, θα χτυπήσουν αβγολέμονο και θα σας περιμένουν –αφού πάρετε το Άγιο Φως, φιληθείτε και τα… τσουγκρίσετε– με παραδοσιακή μαγειρίτσα: οι «Μαγικές Κατσαρόλες» και ο «Τζίτζιρας κι ο Μίτζιρας» στο Παλαιό Φάληρο και ο «Κούβελος» στο Κουκάκι, ο «Κατσούρμπος» στο Παγκράτι, η «Μπεμπέκα» και η «Μονοκατοικία» στο Χαλάνδρι κ.ά. για τα οποία μπορείτε να διαβάσετε στις σελίδες των εστιατορίων.
Απόψε, το ροζ φεγγάρι της 11ης Απριλίου
Το Pink Moon πήρε το όνομα του από τους Ινδιάνους, οι οποίοι συνήθιζαν να δίνουν ονομασίες σε κάθε μια από τις πανσελήνους που εμφανίζονταν ανάλογα με τις εποχές. Βέβαια, οι μέρες των πανσελήνων άλλαζαν από χρόνο σε χρόνο, καθώς ένας μήνας του φεγγαριού, είναι σχετικά μικρότερος από τους μήνες στο ημερολόγιο.
Όπως και να έχει όμως, κάθε χρόνο το μήνα του Απριλίου την εμφάνιση του στον ουρανό για μια βραδιά κάνει το Pink Moon, που φέρει ένα ελαφρύ ροζ χρώμα και πολλοί παρομοιάζουν την εικόνα του με λουλούδι.
Το φεγγάρι αυτό ουσιαστικά παρουσιάζει με όλο του το μεγαλείο την περίοδο της άνοιξης. Άλλες ονομασίες του είναι οι Egg Moon και Full Fish Moon.
Βέβαια, εσείς μην περιμένετε απαραίτητα να είναι καθαρό ροζ, καθώς οι αποχρώσεις του μπορεί να αλλάζουν. Φέτος, θα εμφανιστεί στον ουρανό στις 11 Απριλίου και θα είναι ορατό από τις 06:08 π.μ.




Δείτε τι γιορτάζουμε σήμερα, Μεγάλη Τρίτη του Πάσχα και τι διδασκόμαστε από τις δύο παραβολές. Έθιμα από όλη την Ελλάδα που λαμβάνουν χώρα σήμερα.


Η Μεγάλη Τρίτη του Πάσχα είναι αφιερωμένη αφενός στη μνεία του ιερού ευαγγελίου που αναφέρεται στη δριμύτατη καταγγελία του Ιησού κατά των θρησκευτικών αρχηγών του Ισραήλ, των Γραμματέων και των Φαρισαίων, και αφετέρου στην παραβολή των δέκα παρθένων.

Σύμφωνα με το χριστιανικό εορτολόγιο καθιερώθηκε να ονομάζεται Μεγάλη Τρίτη η ημέρα Τρίτη της Μεγάλης Εβδομάδας ή Εβδομάδας των Παθών του Ιησού Χριστού.

Στον Όρθρο διαβάζεται από το Ευαγγέλιο του Ματθαίου (22, 15- 23, 39) η καταδίκη των Φαρισαίων. Στην Ακολουθία συνεχίζεται η ανάγνωση από το Ευαγγέλιο του Ματθαίου όπου γίνεται λόγος για το Τέλος. Γι’ αυτό μιλούν και οι δύο παραβολές της ημέρας. Η πρώτη είναι η παραβολή των δέκα παρθένων. «Πέντε εξ αυτών ήσαν φρόνιμοι» και είχαν πάρει μαζί με τα λυχνάρια τους και αρκετό λάδι, «πέντε ήσαν μωραί», τα λυχνάρια τους έσβησαν και δεν έγιναν δεκτές στο γαμήλιο δείπνο. Η άλλη παραβολή είναι των ταλάντων που μας διδάσκει να είμαστε εργατικοί και να καλλιεργούμε και να αυξήσουμε τα πνευματικά μας χαρίσματα.

Το βράδυ ψάλλεται ο όρθρος της Μεγάλης Τετάρτης όπου είναι αφιερωμένη στην αμαρτωλή γυναίκα (Λουκ. 7,47) που μετανιωμένη άλειψε τα πόδια του Κυρίου με μύρο, και συγχωρήθηκε για τα αμαρτήματά της, γιατί έδειξε μεγάλη αγάπη και πίστη στον Κύριο, ενώ ψάλλεται ένα από τα πιο γνωστά και δημοφιλή τροπάρια της θρησκευτικής υμνολογίας.

Σύμφωνα με το dogma.gr, η μέρα αυτή είναι αφιερωμένη στο καθάρισμα του σπιτιού. Σε κάποιες περιοχές της Ελλάδας, τη Μεγάλη Τρίτη φτιάχνονται τα κουλουράκια και τα τσουρέκια, έθιμο ωστόσο, που συνήθως γίνεται τη Μεγάλη Πέμπτη. Στη Θάσο αναβιώνει το πανάρχαιο έθιμο «Για βρεξ’ Απρίλη μ’», όπου χορεύονται παραδοσιακοί χοροί. Στην Ιερισσό της Χαλκιδικής έχουν το έθιμο «Του μαύρου νιου τ’ αλώνι».

Μετά την επιμνημόσυνη δέηση και την εκφώνηση του πανηγυρικού, οι γεροντότεροι αρχίζουν το χορό. Σιγά-σιγά πιάνονται όλοι οι κάτοικοι και συχνά ο χορός έχει μήκος τετρακόσια μέτρα. Τραγουδούν και χορεύουν όλα τα πασχαλινά τραγούδια και τελειώνουν με τον «Καγκέλευτο» χορό, που είναι η αναπαράσταση της σφαγής 400 Ιερισσιωτών από τους Τούρκους, κατά την επανάσταση του 1821. Κατά τη διάρκεια της γιορτής μοιράζεται καφές που βράζει σε μεγάλο καζάνι «ζωγραφίτικος», τσουρέκια και αυγά.

Τι διδασκόμαστε την Μεγάλη Τρίτη από τις δύο παραβολές:
α) Των δέκα παρθένων (Ματθ. 25,1-13) που μας διδάσκει να είμαστε έτοιμοι και γεμάτοι από πίστη και φιλανθρωπία.
β) Των Ταλάντων (Ματθ. 25,14-30), που μας διδάσκει να είμαστε εργατικοί και πρέπει να καλλιεργούμε και να αυξήσουμε τα πνευματικά μας χαρίσματα.

Χωρίς να έχουν επιβεβαιώσει ποτέ την εγκυμοσύνη της Ρωσίδας καλλονής, το διάσημο ζευγάρι της διεθνούς σόουμπιζ λέγεται ότι κρατά αγκαλιά ήδη τον καρπό του έρωτά του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού People, το οποίο επικαλείται καλά πληροφορημένες πηγές κοντά στο ζευγάρι, η Ιρίνα Σάικ γέννησε το πρώτο παιδί της πριν από δυο εβδομάδες.

Πανευτυχής ο πρώτη φορά μπαμπάς, Μπράντλεϊ Κούπερ, δεν έφυγε στιγμή από κοντά της, όμως περισσότερες πληροφορίες σχετικά δεν έχουμε ακόμη.

O 42χρονος ηθοποιός και η 31χρονη καλλονή από τη Ρωσία έγιναν ζευγάρι τον Μάιο του 2015, ενώ η Ιρίνα περπάτησε έγκυος στο φετινό σόου της φίρμας Victoria's Secret τον Νοέμβριο. Τότε επιβεβαιώθηκε και η εγκυμοσύνη.

ΠΗΓΗ: womenonly.gr

Διάσημος βρετανός dj έφθασε στην κατασκηνωτική βάση του Έβερεστ στο Νεπάλ όπου θα δώσει την Τρίτη την "υψηλότερη γιορτή του κόσμου" με έναν εξοπλισμό ηλεκτρονικής μουσικής σε ύψος 5.380 μέτρων.

Ενώ η ορειβατική περίοδος βρίσκεται στο απόγειό της στο Νεπάλ, οι λάτρεις της περιπέτειας δεν περίμεναν σίγουρα να βρουν ανάμεσά τους τον dj Πολ 'Οκενφολντ, τρεις φορές υποψήφιο στα μουσικά Βραβεία Grammy.

Ο Όκενφολντ, που συνεργάστηκε κυρίως με τους U2 και τη Μαντόνα κατά τη διάρκεια της 30ετούς καριέρας του, θα δώσει την Τρίτη το πρωί συναυλία στους πρόποδες της υψηλότερης κορυφής του κόσμου. "Μια διατάραξη της ηρεμίας των βουνών...", γκρινιάζουν μερικοί.

"Περιμένουμε με ανυπομονησία την αυριανή συναυλία. Όλος ο κόσμος είναι ενθουσιασμένος εδώ", δήλωσε ο 'Οκενφολντ στο AFP τηλεφωνικά.

Για να φθάσει στην κατασκηνωτική βάση, ο 53χρονος μουσικός περπατούσε επί 10 ημέρες. Ο εξοπλισμός του μεταφέρθηκε με γιακ και Σέρπα.

"Δεν θα ισχυριστώ ότι ήταν εύκολο να ανεβώ εδώ, αλλά ήταν ένα υπέροχο μακρινό ταξίδι. Αν μπορούσατε να δείτε τη θέα που έχω μπροστά μου... είναι η απόλυτη πηγή έμπνευσης!".

Ωστόσο η συναυλία στο 'Εβερεστ θα είναι σίγουρα λιγότερο θορυβώδης σε σχέση με τη πολύ δυνατή μουσική που επιλέγει ο 'Οκενφολντ για τις ντισκοτέκ που πηγαίνει στις τέσσερις γωνιές του πλανήτη.

"Το κοινό πιθανόν θα κάθεται. Ο αέρας εδώ είναι τόσο λίγος που γρήγορα θα λαχανιάσετε", διευκρίνισε ο Πανζέν Τζα, ένας νεπαλός dj που συνοδεύει τον 'Οκενφολντ.

Σύμφωνα με το αθηναϊκό πρακτορείο, η εκδήλωση αυτή είναι η πρώτη μιας σειράς παραστάσεων, στόχος των οποίων είναι η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης στις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής και η συγκέντρωση χρημάτων για τη δράση μη κυβερνητικών οργανώσεων.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!