Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

19χρονη πουλάει την παρθενιά της και βάζει επτά όρους
Μία μικρή αναζήτηση σε διάφορα site αγγελιών ανά τον κόσμο μπορεί να φέρει στο φως από συνηθισμένες πωλήσεις παλιών αντικειμένων μέχρι και προτάσεις για πολύ προσωπικές στιγμές στη ζωή ενός ανθρώπου.
Κοιτάζοντας κάποιος την αυστραλιανή έκδοση του site «Locanto», θα πέσει πάνω σε μία από αυτές που έχει γίνει viral τις τελευταίες ημέρες. Αφορά μία 19χρονη, η οποία αποφάσισε να πουλήσει την παρθενιά της. Αυτό από μόνο του δεν αποτελεί είδηση μιας και αρκετοί άνθρωποι φτάνουν σε αυτό το σημείο για να εξοικονομήσουν χρήματα. Το ιδιαίτερο σε αυτή τη περίπτωση είναι πως η νεαρή κοπέλα εκτός από τη χρηματική αμοιβή που ζητάει, θέτει και επτά όρους πριν προχωρήσει με κάποιον ενδιαφερόμενο.
Εκτός λοιπόν από τις 250.000 δολάρια που ζητά, θέλει και τα παρακάτω:
1. Αρχικά θα πρέπει να πάνε να δειπνήσουν σε ένα εστιατόριο.
2. Η ερωτική πράξη θα πρέπει να γίνει σε ξενοδοχείο, επιλογής του ανθρώπου που θα «κερδίσει».
3. Αν η 19χρονη για κάποιο λόγο αποφασίσει να κάνει πίσω, μπορεί να αποχωρήσει οποιαδήποτε στιγμή.
4. Το σeξ θα γίνει με χρήση προφυλακτικού.
5. Θα πρέπει να υπάρξει μία προκαταβολή η οποία θα συμφωνηθεί από τα δύο μέρη πριν ξεκινήσουν οι ερωτικές περιπτύξεις.
6. Απαγορεύονται τα seχ toys.
7. Απαγορεύεται κάθε μορφή βίας.
8. Απαγορεύεται η καταγραφή του όλου σκηνικού σε video.
Στην παρακάτω φωτογραφία που δημοσίευσε η Sun μπορείτε να δείτε την αγγελία αλλά και κάποιες φωτογραφίες της κοπέλας που φέρεται να τη δημοσίευσε.

 



Οι Κινέζοι επιστρέφουν δυναμικά για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Η εξαιρετική του εμφάνιση στον τελικό του Κάρντιφ, αλλά η κατάσταση που βρέθηκε στο τέλος της σεζόν, αποδεικνύεται καθοριστική για μία κινεζική ομάδα (της οποίας η ταυτότητα δεν έχει αποκαλυφθεί), που αποφάσισε να κάνει το αποφασιστικό βήμα για να προσπαθήσει να πάρει τον διάσημο Πορτογάλο φέτος το καλοκαίρι στο πρωτάθλημα της ασιατικής χώρας.

Σύμφωνα με την ισπανική As, η ομάδα της Κίνας θα καταθέσει πρόταση 200 εκατ. ευρώ στον Φλορεντίνο Πέρεθ, ενώ στον Κριστιάνο Ρονάλντο θα εξασφαλίσει ετήσιο μισθό 120 εκατ, κάτι που δεν έχει συμβεί στο παρελθόν με οποιονδήποτε αθλητή.

Οι φήμες για το ενδιαφέρον των Κινέζων είναι γνωστό τις τελευταίες σεζόν, αλλά αυτή τη φορά η πρόταση φαίνεται σοβαρή, καθώς οι Ασιάτες θα ταξιδέψουν την επόμενη εβδομάδα στη Μαδρίτη για να συναντήσουν προσωπικά τον Φλορεντίνο Πέρες και να μεταφέρουν επίσημα την πρότασή τους.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο μάνατζερ του Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες, είχε ήδη αποκαλύψει στο Sky Sports Italia, μια υποτιθέμενη πρόταση πολλών εκατομμυρίων δολαρίων από την Κίνα για τον πελάτη του: «Η Ρεάλ Μαδρίτης έλαβε μια προσφορά για τον Κριστιάνο, αλλά απορρίφθηκε επειδή τα χρήματα δεν είναι το παν. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η ζωή του». Όπως τόνισε ο Μέντες, ήταν ο ίδιος ο παίκτης που απέρριψε την πρόταση. Ένα μήνα νωρίτερα είχε ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το 2021 με ρήτρα 1 δισ ευρώ. Και αυτή τη φορά, φαίνεται ότι το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο, εκτός εάν η Ρεάλ Μαδρίτης αποφασίσει να ανοίξει τις πόρτες, κάτι που φαίνεται σχεδόν αδύνατο, δεδομένου ότι θα δημιουργήσει μεγάλες αντιδράσεις μεταξύ των φιλάθλων.

Στα 32 του, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, βρίσκεται στην στην ώριμη φάση της καριέρας του και μόλις ολοκλήρωσε το καλύτερο φινάλε σεζόν, σκοράροντας 10 γκολ σε τρεις τελευταίους γύρους του Champions League, ενώ ήταν MVP του τελικού. Επιπλέον, θέλει να κερδίσει την πέμπτη "Χρυσή Μπάλα", κάτι που μέχρι σήμερα έχει επιτύχει μόνο ο Λιονέλ Μέσι. Βέβαια την περασμένη Τετάρτη έκανε μία αινιγματική απάντηση («τίποτα δεν είναι αδύνατο») σε έναν δημοσιογράφο, όταν ρωτήθηκε για πιθανή αποχώρηση του για την Κίνα, όμως σίγουρα πάντα σκέφτεται να γράψει ιστορία κερδίζοντας την έκτη «Χρυσή Μπάλα». Και ξέρει ότι αυτό θα συμβεί μόνο με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Να σημειωθεί ότι τον περασμένο Μάιο, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Κίνας ανακοίνωσε ότι, αρχής γενομένης από αυτή την μεταγραφική αγορά (ανοίγει 19 Ιουνίου και κλείνει στις 14 Ιουλίου), οι σύλλογοι της κινεζικής Super League πρέπει να καταβάλει αντίστοιχο ποσό με το ποσό της απόκτησης ενός ξένου παίκτη για τη χρηματοδότηση της ανάπτυξης του κινεζικού ποδοσφαίρου.

Μία φωτο που ανέβηκε στο facebook από τα γραφεία του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (πρώην Συγκοινωνιών) στο Χολαργό έχει γίνει viral. Απεικονίζει ένα σημειώμα που έχει κολληθεί (προφανώς από υπαλλήλους) σε πόρτα με την ένδειξη: “Απαγορεύεαι η είσοδος σε όλους”!!!!!
ipourgeio_ipodomon_aftodioikisi

Ο Αμερικανός ηθοποιός, Μπιλ Μάρεϊ, ο οποίος επισκέπτεται τη Σλοβενία, δοκίμασε χθες τις σπεσιαλιτέ της χώρας, μεταξύ άλλων και το σλοβενικό παραδοσιακό γλυκό ποτίτσα (potica) και μάλιστα στη Σέβνιτσα, τη γενέτειρα της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ.

Η ποτίτσα είναι το γλυκό που προκάλεσε σύγχυση σε όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του ζεύγους Τραμπ στον Πάπα Φραγκίσκο.

Ο Προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας ρώτησε την πρώτη κυρία των ΗΠΑ αν φτιάχνει για τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ «ποτίτσα», όλοι οι δημοσιογράφοι έγκυρων μέσων ενημέρωσης όμως παρερμήνευσαν τον διάλογο και κατάλαβαν «πίτσα», εκτός φυσικά από τη Σλοβένα Μελάνια Τραμπ.

Ο Πάπας Φραγκίσκος είχε δοκιμάσει στην Αργεντινή, «ποτίτσα», το παραδοσιακό γλυκό που θυμίζει κέικ γεμιστό με σταφίδες, ξηρούς καρπούς και κρέμα. Ο Πάπας εξήγησε ότι μία ανιψιά του είναι παντρεμένη με Σλοβένο και γι’ αυτό γνωρίζει το γλυκό.

Τον Μπιλ Μάρεϊ, που έγινε γνωστός από τους ρόλους του σε μεγάλες εμπορικές επιτυχίες, όπως «Κυνηγοί Φαντασμάτων» (Ghostbusters), «Χαμένοι στη Μετάφραση» υποδέχθηκε στη Σέβνιτσα ο δήμαρχος, Σρέτσκο Ότσβιρκ και του πρόσφερε να δοκιμάσει παραδοσιακά γλυκά της Σλοβενίας, τα οποία ενθουσίασαν τον ηθοποιό, μεταδίδουν τα σλοβενικά ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, εξήρε τα σλοβενικά αλλαντικά, τα στρούντελ και άλλα εδέσματα, καθώς και το κρασί της περιοχής στην οποία μεγάλωσε η Σλοβένια Τραμπ, και κυρίως την «τούρτα Μελάνια» που επινόησαν ζαχαροπλάστες στη Σέβνιτσα.

«Η Σλοβενία είναι πολύ όμορφη χώρα, οι άνθρωποι είναι φιλικοί, έχει πολύ πράσινο και διαδρομές για ποδηλάτες. Αισθάνομαι πολύ όμορφα εδώ, παντού το φαγητό ήταν υπέροχο και απόλαυσα ένα μπάνιο στη λίμνη Μπλεντ» ανέφερε ο Μπιλ Μάρεϊ στους εκπροσώπους των ΜΜΕ στη Σέβνιτσα.

Ο Μπιλ Μάρεϊ επισκέπτεται τη χώρα με τον συνεργάτη του, Αμερικανό επιχειρηματία σλοβενικής καταγωγής, Εμίλ Γκασπάρι, ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στη Σλοβενία.

Από το 2013 ο Αμερικανός ηθοποιός είναι συνιδιοκτήτης της εταιρείας παραγωγής βότκας Slovenia Vodka μαζί με τον σεφ Πίτερ Κέλι και τον χορευτή, χορογράφο και ηθοποιό Μιχαϊλ Μπαρίσνικοφ.

Ο Μπιλ Μάρεϊ έχει αναλάβει το κομμάτι της προώθησης της βόκτας και κάνει συχνά ταξίδια στη Σλοβενία.

Οι επισκέψεις Αμερικανών τουριστών στη Σλοβενία από την αρχή του έτους αυξήθηκαν κατά 30%. Στη νέα τουριστική εικόνα της χώρας συνέβαλε το γεγονός ότι η Μελάνια Τραμπ έγινε πρώτη κυρία των ΗΠΑ.

Για τους Αμερικανούς τουρίστες ο τουριστικός οργανισμός του δήμου της σλοβενικής πρωτεύουσας, Λιουμπλιάνας προσφέρει μία ελκυστική περιήγηση με θέμα: «Ακολουθήστε τα βήματα της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ».

Οι συμμετέχοντες μπορούν να δουν την πολυκατοικία στην οποία έζησε η δεύτερη σύζυγος του μεγιστάνα των ακινήτων και νυν προέδρου των ΗΠΑ, το σπίτι, το ιδιόκτητο σπίτι, στο οποίο μετακόμισε με την οικογένειά της σε προάστιο της πόλης, το σχολείο στο οποίο φοίτησε και να μάθουν πώς περνούσε τον ελεύθερο χρόνο της.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!