Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017


Εκτός από τη Samsung που ετοιμάζει αναδιπλούμενη συσκευή και η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί στην έκθεση CES 2018 στο Las Vegasστις αρχές Ιανουαρίου, φαίνεται πως και η Apple περιλαμβάνει στα σχέδια της μια ανάλογη πατέντα, σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Νότια Κορέα.

Προς το παρόν η αμερικανική εταιρεία προμηθεύεται τις OLED οθόνες για το iPhone X από τη Samsung, όμως είναι πιθανό να «σπάσει» το μονοπώλιο σε ένα ή δύο χρόνια επενδύοντας στην LG ή σε άλλες μικρότερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο τομέα.
Η LG θα είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις μαζικές παραγγελίες της Appleπου δεν θα γίνουν νωρίτερα από το 2019, όμως η παραγωγή αναδιπλούμενων iPhone θα καθυστερήσει ακόμα περισσότερα, με πιθανή ημερομηνία περίπου στο 2020.

Σύμφωνα με το Phonearena, η Apple πιθανόν να περιμένει να δει πώς θα πάει η αντίστοιχη συσκευή της Samsung, πριν λανσάρει τη δική της.
Ο λόγος για την επιλογή της Apple είναι ότι φοβάται για τις διαρροές από την πλευρά της Samsung όσον αφορά στον σχεδιασμό της συγκεκριμένης συσκευής.

Η Nissan GB συνεργάζεται με τη Sony Interactive Entertainment Europe, δημιουργώντας το τηλεχειριζόμενο Nissan GT-R/C.

Με την εμπορική κυκλοφορία του Gran Turismo Sport στην Ευρώπη να έχει οριστεί στις 18 Οκτωβρίου, η Nissan σηματοδοτεί τα 20 χρόνια συμμετοχής της στις εκδόσεις των video games του Gran Turismo, με ένα μοναδικό, ειδικά τροποποιημένο μονοθέσιο αυτοκίνητο που «οδηγείται» εξ ολοκλήρου από την μονάδα χειρισμού DualShock 4 του PlayStation.

Μικρές, «χειρουργικές» κινήσεις των κουμπιών ή του joystick της συγκεκριμένης συσκευής, είναι αρκετές για να απελευθερώσουν τη θηριώδη δύναμη του GT-R.

Το τηλεχειριζόμενο όχημα μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα άνω των 210 χλμ./ώρα, χωρίς να βρίσκεται οδηγός πίσω από το τιμόνι του.

Το GT-R/C τέθηκε σε δοκιμή μέσα στην φημισμένη πίστα του Silverstone, από τον οδηγό αγώνων της NISMO Jann Mardenborough. Ο Jann ήλεγχε το GT-R/C από το θάλαμο διακυβέρνησης ενός ελικοπτέρου Robinson R44 Raven II, το οποίο είχε λάβει ειδική άδεια για να επιχειρεί σε χαμηλό υψόμετρο.

Επίσης, το GT-R/C κατασκευάστηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο από την JLB Design Ltd., χρησιμοποιώντας ένα GT-R 542bhp V6 R35 του 2011.

Εντός του 2018, το Nissan GT-R/C θα χρησιμοποιηθεί για εκπαιδευτικούς σκοπούς σε σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Ηνωμένο Βασίλειο, προωθώντας τη μελλοντική σταδιοδρομία των μαθητών στους τομείς των επιστημών, της τεχνολογίας, της μηχανικής και των μαθηματικών.
Η δουλειά των ονείρων μας: 20χρονος ταξιδεύει τον κόσμο «τεστάροντας» θέσεις αεροπλάνων
Ο Άλεξ Ματσέρας δεν είναι ένας «συνηθισμένος» 20χρονος.
Οι περισσότεροι από εμάς σε αυτή την ηλικία είτε σπουδάζουμε είτε έχουμε αποκτήσει την πρώτη μας δουλειά η οποία δεν αποφέρει τα έσοδα που περιμέναμε.
Ο Άλεξ όμως φαίνεται να έχει την ιδανική δουλειά... Ταξιδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο με αεροπλάνο, όντας ο μοναδικός επιβάτης για να ελέγξει αν το service, το φαγητό και η... σαμπάνια είναι όπως πρέπει!
alez.png
aeroplanes.png
Ο Άλεξ «τεστάρει» μία μία τις θέσεις του αεροπλάνου, ακόμα κι εκείνες της α' θέσης!
Το ενδιαφέρον του για τον κλάδο της αεροπορίας ξεκίνησε από μικρή ηλικία, όταν άρχισε τα μαθήματα πτήσεων. Στα 14 του ο Άλεξ γνώρισε τόσα πολλά για τα αεροπλάνα που μέσα σε δύο χρόνια κατάφερε να γίνει «ειδικός» στον τομέα του και να τον καλούν ως αναλυτή σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές.
Σήμερα λοιπόν έχει φτάσει να συνεργάζεται με εταιρείες κατασκευής αεροσκαφών οι οποίες τον καλούν για δοκιμές!
alex_qatar3.png
alex_qatar.png

Τεχνικά προβλήματα διαπιστώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στις εφαρμογές του Facebook και του Instagram στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε πολλά άλλα Ευρωπαϊκά κράτη.

Όπως έγραψαν εκατοντάδες χρήστες του κοινωνικού δικτύου στο Twitter, το Facebook "έπεσε", με τους ίδιους να αναφέρουν πως δεν μπορούσαν είτε να ανοίξουν την εφαρμογή, είτε να έχουν πρόσβαση στο Messenger. Παρόμοια προβλήματα διαπιστώθηκαν και στο Instagram το οποίο έχει εξαγοραστεί από τη Facebook.



Τα προβλήματα εμφανίστηκαν και στη χώρα μας λίγο πριν τις 19.00 το απόγευμα της Τετάρτης.

«Μια μέρα ελπίζω να κάνω βήματα και στον κινηματογράφο και στη μόδα, θέλω να μοιραστώ τη δημιουργικότητά μου με τον κόσμο».

Τις φιλοδοξίες του είχε αποκαλύψει το 2015 ο ποπ σταρ Τζάστιν Μπίμπερ σε συνέντευξη στον διάσημο σχεδιαστή μόδας, Καρλ Λάγκερφελντ για το περιοδικό Vmagazine.

Δύο χρονιά μετά και ενώ φαίνεται πως αποφάσισε να κάνει διάλειμμα από τη μουσική, ο Τζάστιν Μπίμπερ, σύμφωνα με πληροφορίες έχει επιλέξει τους παραγωγούς, σεναριογράφους και ηθοποιούς Άνταμ Σάντλερ και Ντέιβιντ Σπέιντ να είναι οι μέντορες του, καθώς προσπαθεί να κάνει τη μετάβαση από ποπ σταρ σε ηθοποιός.

Όπως ανέφερε πηγή στο US Weekly, ο Καναδός τραγουδιστής και μουσικός παραγωγός ζήτησε από τους δύο ηθοποιούς να συναντηθούν για να συζητήσουν το ξεκίνημά του στην κινηματογραφική βιομηχανία.

«Πέρασαν πολύ ωραία! Ο Τζάστιν είχε πολλές ερωτήσεις για τoν κόσμο των ταινιών. Προσπαθεί να μάθει περισσότερα για τον κινηματογράφο. Θέλει να κάνει είσοδο ως ηθοποιός και παραγωγός» ανέφερε η πηγή διευκρινίζοντας ότι η συνάντηση έγινε στα μέσα Σεπτεμβρίου, στο Woodland Hills, στο Λος Άντζελες.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ έχει εμφανιστεί σε ταινίες, αλλά υποδύθηκε τον εαυτό του, στα ντοκιμαντέρ «Never Say Νever και « Believe» στην ταινία « Zoolander 2» και στην ταινία «Κilling Hasselhoff». Πολύ μικρούς ρόλους είχε στην τηλεοπτική σειρά CSI, στην ταινία «Men in Black 3» και στην ταινία «Behaving Badly».

Ο 23χρονος τραγουδιστής με στρατιές θαυμαστριών σε όλο τον κόσμο, τις γνωστές ως «Beliebers» φαίνεται πως τώρα θέλει να ασχοληθεί πιο σοβαρά με την υποκριτική τέχνη.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!