Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Γιατί το Facebook απαγόρευσε διαφήμιση για σουτιέν
Η διαφήμιση της εταιρίας εσωρούχων berlei από την Αυστραλία δημιούργησε ένα διαφημιστικό βίντεο που καταγράφει τον ... «αγώνα» και την «καταπίεση» των γυναικών από τα σουτιέν με ιδιαίτερο χιούμορ, για να καταλήξει στη λύση που δίνουν τα νέα της προϊόντα.
Ωστόσο, η διαφήμιση κρίθηκε προσβλητική για το κοινό από το Facebook, αφού εστιάζει σε συγκεκριμένο μέρος του σώματος, ενώ την ίδια απόφαση έλαβε και το Instagram.
Η εταιρία απάντησε με ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Η berlei πιστεύει ότι η απόφαση του facebook τονίζει τα ζητήματα της κοινωνίας, όπου το γυναικείο στήθος αντιμετωπίζεται ως σεξουαλική ιδιοκτησία. Επιθυμούμε να αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο οι εταιρίες παρουσιάζουν τις γυναίκες στις διαφημίσεις, χωρίς να αισθάνονται καταπιεσμένες».




Η Πρωθυπουργός της Σερβίας Άνα Μπράνμπιτς έγραψε ιστορία την Κυριακή συμμετέχοντας στο Gay Pride που διοργανώθηκε στο Βελιγράδι.. Δηλωμένη ομοφυλόφιλη, έγινε έτσι η πρώτη γκέι πολιτικός στη Σερβία, που έδωσε το «παρών στην παρέλαση.

Η Άνα Μπράνμπιτς είναι η πρώτη γυναίκα και η πρώτη gay πρωθυπουργός στη Σερβία. Η Μπράνμπιτς συμμετείχε στο Gay Pride που οργανώθηκε την Κυριακή στο Βελιγράδι, και μάλιστα βρέθηκε στις πρώτες σειρές της παρέλασης.

«Η Σερβία εκπροσωπεί τη διαφορετικότητα. Αυτό είναι το μήνυμά μου σήμερα, ότι η κυβέρνηση της Σερβίας είναι εδώ για όλους τους πολίτες και ότι θα προστατεύσει τα δικαιώματα όλων των ανθρώπων», δήλωσε η Άνα Μπράνμπιτς.
Ιερέας έριξε… αγιασμό στους δρόμους που πέρασε το Gay Pride

Ενδεικτικό της ομοφοβίας που εξακολουθεί να μαστίζει τη Σερβία, παρά την εκλογή της Μπράνμπιτς, είναι το βίντεο που κυκλοφόρησε το διαδίκτυο που δείχνει ιερέα να «ψεκάζει» με αγιασμό τους δρόμους όπου διεξήχθη η παρέλαση!

Η Σερβία που επιθυμεί την ένταξή της στην ΕΕ είχε δεχτεί πιέσεις να παραχωρήσει περισσότερες ελευθερίες στις μειονότητες της χώρας μεταξύ των οποίων και των γκέι.

Ωστόσο, παρά την εκλογή της Μπράμπιτς που έγινε η πρώτη ομοφυλόφιλη πρωθυπουργός στη Σερβία η αποδοχή των ομοφυλοφίλων από την κοινωνία παραμένει σοκαριστικά χαμηλή.

Το gay pride είχε διακοπεί στη Σερβία από το 2009 έως το 2014 όταν τραυματίστηκαν πάνω από 100 άτομα μετά από επίθεση αγνώστων στην πορεία του 2009.

Το 2014, όμως το Pride ξεκίνησε εκ νέου εν μέσω αυστηρών μέτρων ασφαλείας.
Σε αυτό το εστιατόριο γίνεστε μούσκεμα ενώ... τρώτε!
Το εστιατόριο Labassin Waterfall φιλοξενείται από το Villa Escudero Resort που βρίσκεται στο Tiaong των Φιλιππίνων.
Το εστιατόριο «Καταρράκτες» βρίσκεται ακριβώς κάτω από τους τεχνητούς καταρράκτες Labasin Falls, στην πόλη San Pablo City και σερβίρει ντόπια φιλιππινέζικη κουζίνα μέσα σε φύλλα από μπαμπού την ώρα που το νερό από τους καταρράκτες δροσίζει τα πόδια των τουριστών και όχι μόνο.
Το εστιατόριο βρίσκεται σε μία πρώην φυτεία από κοκοφοίνικες και όλα τα έπιπλά του είναι φτιαγμένα στο χέρι από μπαμπού. Εδώ οι πελάτες δεν χρειάζεται να ντυθούν με τα καλά τους, αφού το μόνο ένδυμα που σίγουρα θα χρειαστούν είναι... ένα αδιάβροχο!
Γιατί αυτή η ομάδα πιστεύει ότι έρχεται το τέλος του κόσμου στις 23 Σεπτεμβρίου;
Θα έρθει το τέλος του κόσμου στις 23 του μήνα; Σύμφωνα με τους οπαδούς μιας θεωρίας οι οποίοι πιστεύουν στο τέλος του κόσμου, η 23η Σεπτεμβρίου θα σηματοδοτήσει την αρχή της Αποκάλυψης.
Μια θεωρία με το όνομα Revelation 12 Sign προβλέπει ότι η Αποκάλυψη θα αρχίσει σύντομα, με την εμφάνιση μιας γυναίκας ηλιόλουστης, με το φεγγάρι στα πόδια της και ένα στέμμα με 12 αστέρια στο κεφάλι της.
Οι οπαδοί αυτής της θεωρίας πιστεύουν ότι αυτή η προφητεία θα εκπληρωθεί στις 23 Σεπτεμβρίου, καθώς θα γίνει μια αστρονομική ευθυγράμμιση που περιλαμβάνει τους αστερισμούς του Λέοντα και της Παρθένου μαζί με διάφορους άλλους πλανήτες.
Οι οπαδοί της θεωρίας υποστηρίζουν ότι η γυναίκα που αναφέρεται στην προφητεία αντιπροσωπεύει τον αστερισμό της Παρθένου, ενώ το στέμμα με τα αστέρια αντιπροσωπεύει τον Λέοντα.
Και καθώς, κατά την προφητεία, το φεγγάρι βρίσκεται κάτω από τα πόδια της Παρθένου, στις 23 Σεπτεμβρίου ο ήλιος θεωρείται ότι θα περάσει από τον αστερισμό, εκπληρώνοντας έτσι το συγκεκριμένο σκέλος της προφητείας.
Σύμφωνα με τους ιστότοπους των οπαδών αυτής της θεωρίας, η Αποκάλυψη θα γίνει σε δύο φάσεις, με ένα διάστημα επτά ετών ανάμεσά τους γεμάτο δοκιμασίες, κατά το οποίο ο Αντίχριστος θα καταστρέψει την ανθρωπότητα.
Η θεωρία πάντως των συγκεκριμένων οπαδών που περιμένουν την Αποκάλυψη στις 23 Σεπτεμβρίου ελάχιστα βασίζεται στη Βίβλο και απορρίπτεται σε μεγάλο βαθμό από την ευρύτερη χριστιανική κοινότητα.
Η περίεργη αυτή θεωρία με το όνομα Revelation 12 ξεκίνησε από τον Γουίλιαμ Τάμπλεϊ, ο οποίος είχε ένα κανάλι στο YouTube και το 2011 δημοσίευσε το πρώτο βίντεο σχετικά με την ευθυγράμμιση των πλανητών.
Γιατί πρέπει να απενεργοποιήσετε το Bluetooth σας αμέσως τώρα
Ένας από τους πιο σημαντικούς κινδύνους φαίνεται να έχει εντοπιστεί για όλες τις συσκευές που συνδέονται μεταξύ τους μέσω Bluetooth.
Αναλυτικότερα και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ZDNet, οι ερευνητές της εταιρείας Armis, έχουν εντοπίσει 8 περίπου κενά ασφαλείας για τις συσκευές που χρησιμοποιούν το ασύρματο πρωτόκολλο Bluetooth. Το χειρότερο κενό ασφαλείας είναι εκείνο που φέρεται να επιτρέπει σε έναν κακόβουλο χρήστη να αποκτήσει τον έλεγχο μίας συσκευής που βρίσκεται συνδεδεμένη με κάποιον άλλο μέσω Bluetooth.
To ανησυχητικό στοιχείο που ανακάλυψαν οι ερευνητές είναι ότι θα μπορούσε μια μολυσμένη συσκευή να προσφέρει πύλη πρόσβασης σε όποια άλλη συσκευή με την οποία είναι ασύρματα συνδεδεμένη, ειδικά σε ένα γραφείο ή ένα κοινόχρηστο χώρο. Το καλό είναι ότι για την πλειοψηφία των νέων συσκευών που λειτουργούν με βάση το Bluetooth Low Energy θα υπάρξουν διορθωτικές κινήσεις για να είναι ασφαλείς, αλλά πρόβλημα θα υπάρχει για τις παλαιότερες συσκευές ανεξαρτήτως λειτουργικού συστήματος.
Σύμφωνα με τα στοιχεία των ερευνητών, οι συσκευές που φαίνεται να επηρεάζονται πιο πολύ είναι οι Android προτάσεις, καθώς και τα παλαιότερα μοντέλα των iPhones και των iPad. Σύμφωνα με την Microsoft τα Windows Phones δεν επηρεάζονται από το κενό ασφαλείας στο Bluetooth.
Στο «σφυρί» η πολυτελέστατη έπαυλη που έζησε ο Ιμπραΐμοβιτς (PHOTOS)
Η έπαυλη που έζησε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς τα πρώτα χρόνια του στη Βρετανία και είναι άκρως εντυπωσιακή, τέθηκε προς πώληση!
Το πολυτελέστατο οίκημα πωλείται έναντι 5 εκατομμυρίων λιρών και όπως θα δείτε το σπίτι αποπνέει χλιδή αλλά και μοντέρνα φινέτσα.
Στην επαρχία του Cheshire, η έπαυλη θεωρείται από τις πιο χλιδάτες και αποτελεί πόλο έλξης για όσους θέλουν να δουν από κοντά που έζησε ο διάσημος ποδοσφαιριστής.
Δείτε φωτογραφίες







Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!