Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

 

Θετικός στον κορονοϊό είναι ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι σύμφωνα με τα ιταλικά μμε.

Ο Μπερλουσκόνι βρίσκεται στο σπίτι του όπου αναμένεται να περάσει την περίοδο της απομόνωσης των 14 ημερών. Την είδηση επιβεβαίωσε το κόμμα του και ο γιατρός του ενώ για την ώρα ο 83χρονος Μπερλουσκόνι εμφανίζεται ασυμπτωματικός.

Ο 83χρονος Μπερλουσκόνι θα συνεχίσει να εργάζεται από την έπαυλή του στο Αρκόρε, κοντά στο Μιλάνο, σύμφωνα με την ανακοίνωση, και θα συμβάλλει στις προεκλογικές εκστρατείες των υποψηφίων από το κόμμα του Forza Italia στις τοπικές εκλογές που έχουν προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο.

Ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός ενδέχεται να μολύνθηκε με τον covid-19, κατά πρόσφατη συνάντησή του με τον επιχειρηματία Φλάβιο Μπριάτορε, ιδιοκτήτη γνωστού κλαμπ στη Σαρδηνία, όπου διαγωνίσθηκαν πάνω από εξήντα άτομα θετικά στον ιό.

 

Ένας πύθωνας πέντε μέτρων έγινε το βραδινό γεύμα τεσσάρων χωρικών που τον έπιασαν.

Συγκεκριμένα, αγρότες στο Λάος έπιασαν έναν πύθωνα πέντε μέτρων που έκανε επιθέσεις στις αγελάδες τους και αποφάσισαν να τον… τιμωρήσουν ψήνοντάς τον.

«Δεν είχα δει ένα φίδι τόσο μεγάλο όπως αυτό. Είναι τεράστιο. Μπορεί να ταΐσει πολλούς ανθρώπους» είπε ο αγρότης που τον έπιασε.

Ο Μούκντα κατάφερε να διώξει το φίδι που έκανε επιθέσεις στις αγελάδες, μαζί με την βοήθεια συγχωριανών του.

Μάλιστα τόνισε πως: «Εάν δεν το σκοτώναμε, θα σκότωνε κι εμάς και τις αγελάδες μας».

 

Σε ετοιμότητα βρίσκονται οι ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις μετά και την αποκάλυψη της εφημερίδας Die Welt, ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ήθελε θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο.

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, ο Ερντογάν είπε στους στρατηγούς του «βυθίστε ελληνικό πλοίο στη Μεσόγειο ή συντρίψτε ελληνικό μαχητικό αεροσκάφος».

Σύμφωνα με την Die Welt, «αν πέρναγε από το χέρι του Τούρκου Προέδρου, το ναυτικό του θα είχε βυθίσει ένα ελληνικό πλοίο στη Μεσόγειο εδώ και πολύ καιρό. Αυτό ακριβώς ζήτησε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σύμφωνα με πληροφορίες από στρατιωτικούς κύκλους» και συμπλήρωσε ότι «πρέπει να το κάνετε έτσι ώστε κανείς να μην πεθάνει».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι στρατηγοί αρνήθηκαν και τους πρότεινε να ρίξουν ελληνικό μαχητικό αεροσκάφος, φέρνοντας ως επιχείρημα ότι ο Έλληνας θα προλάβει να χρησιμοποιήσει το κάθισμα εκτόξευσης για να σωθεί. Αλλά και σε αυτή την περίπτωση εισέπραξε και δεύτερη αρνητική απάντηση.

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!