Κυριακή 24 Μαρτίου 2019


Το πρώτο μήνυμά της το έστειλε υποτίθεται κατά λάθος, αλλά μετά ακολούθησαν αρκετά ακόμη προς τον ανήλικο μαθητή. Ακόμα μία υπόθεση «άτακτης» δασκάλας, καλούνται να αντιμετωπίσουν οι αρχές των ΗΠΑ, καθώς τέτοιου είδους περιστατικά έχουν εξελιχθεί σε καθημερινό φαινόμενο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.
Αυτή την φορά πρωταγωνίστρια ήταν Kelsie Rochelle Koepke που δούλευε στο Paetow High School του Τέξας, με την περίπτωσή της να έρχεται στο προσκήνιο τώρα, καθώς πλησιάζει η στιγμή που θα ξεκινήσει η δίκη της.
Η 25χρονη κατηγορείται ότι έστελνε γυμνές φωτογραφίες της, αλλά και videos στα οποία αυνανίζεται, σε έναν 15χρονο μαθητή της.
Η online επαφή των δύο ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2017, δύο μόλις εβδομάδες μετά την αφετηρία της σχολικής χρονιάς.

Η Miss K όπως ήταν γνωστή στο σχολείο, στην κατάθεσή της ανέφερε πως όταν έστειλε την πρώτη φωτογραφία ήταν κατά λάθος, καθώς προοριζόταν για άλλο άτομο που είχε γνωρίσει online.
Ωστόσο, παρά το γεγονός οτι έγραψε στον μαθητή της «Δεν μπορώ να πιστέψω πως το έκανα αυτό», δεν τον έβγαλε από τις επαφές της, προκειμένου να μην επαναληφθεί κάτι ανάλογο.

Αντιθέτως τις επόμενες ημέρες του έστειλε νέες, αλλά και video στα οποία αυνανιζόταν.
Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε, αυτό το έκανε προκειμένου να ικανοποιήσει τον μικρό και να μην αποκαλύψει τα όσα είχαν συμβεί.

Η ανακαίνιση του σπιτιού που πρόκειται να μείνει ο πρίγκιπας Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ, ολοκληρώνεται καθώς η δούκισσα του Σάσεξ θα γεννήσει πολύ σύντομα.
Το νέο τους σπίτι, μακριά από το παλάτι του Buckingham, βρίσκεται πολύ κοντά σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια του κόσμου. Το Heathrow.
Το πλήθος των πτήσεων πάνω από το σπίτι του ζευγαριού, δημιούργησε προβληματισμό στους υπεύθυνους της ανακαίνισης του χώρου. Έχει υπολογιστεί ότι απογειώνονται και προσγειώνονται στο αεροδρόμιο αυτό, 14 πτήσεις κάθε 30 λεπτά σε εικοσιτετράωρη βάση.
Τελικά αποφάσισαν ότι για να μην υπάρχει ενόχληση στους ενοίκους του σπιτιού, θα πρέπει να γίνουν εργασίες πλήρους ηχομόνωσης στο κτίριο.
Μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει τοποθέτηση τριπλών τζαμιών στα παράθυρα, έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθεί η ενόχληση από τους ήχους των αεροπλάνων.
Οι εργασίες για την ηχομόνωση του χώρου θα κοστίσουν 50.000 λίρες.
Κατά τα άλλα, η πλήρης ανακαίνιση κόστισε 3.000.000 λίρες.
ΠΗΓΗ: dailymail

Αναπάντεχη δημοσιότητα έχει αποκτήσει ένας άστεγος στην Κίνα ο οποίος εμφανίζεται σε βίντεο ως μάστερ του Guoxue, την επιστήμη της κινεζικής λογοτεχνίας.
Ο Shen Wei, ο οποίος είναι από τη Σαγκάη ζει ως άστεγος και περιπλανώμενος για περισσότερο από δέκα χρόνια αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να έχει απίθανες γνώσεις της κινεζικής κουλτούρας και να προκαλεί τον θαυμασμό και το ενδιαφέρον.
Σε βίντεο εμφανίζεται να παραθέτει αποσπάσματα από τον Κομφούκιο και να συζητά τα πλεονεκτήματα των τεσσάρων διδαχών του Liao Fan του 16ου αιώνα. Πολλοί είναι αυτοί που τον παρακολουθούν είτε απευθείας είτε μέσω των βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο.
«Δεν θέλω να είμαι διάσημος, μου αρέσει η ήσυχη ζωή. Γερνάω και γνωρίζω το πεπρωμένο μου», είπε ο ίδιος στο πρακτορείο ECNS αναφερόμενος στην ξαφνική δημοσιότητά του.
Το BBC αναφέρει ότι ο Shen ήταν κάποτε δημόσιος υπάλληλος σε γραφείο ελέγχου στη Σαγκάη.
Οι κινεζικές αρχές λένε ότι επιβεβαίωσαν πως ένας υπάλληλος με το ονοματεπίθετο Shen Wei έχει πάρει αναρρωτική άδεια για 26 χρόνια λόγω ασθένειας, αλλά εξακολουθεί να λαμβάνει κάποιες πληρωμές.
Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι χρήστες συζητούν για το αν ο Shen εγκαταλείφθηκε από το σύστημα κοινωνικής πρόνοιας.
Ο Shen λέει ότι μεγάλωσε σε σκληρό περιβάλλον και για να μπορεί να μελετήσει συλλέγει σκουπίδια και τα πουλά για να αγοράσει βιβλία. Τονίζει ωστόσο ότι όπως ο Γκάντι τον οποίο θαυμάζει, είναι πρόθυμος να ζήσει μια σκληρή ζωή καθώς του αρέσει αυτός ο τρόπος ζωής.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!