Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Πώς να καταλάβεις αν το κάθε ζώδιο σε γουστάρειΌλοι έχουμε τους τρόπους μας – διακριτικούς ή όχι – για να δείξουμε στο πρόσωπο που μας έχει πάρει το μυαλό πόσο άσχημα την έχουμε πατήσει. Πώς, όμως, θα το δείξει το κάθε ζώδιο; Διάβασε παρακάτω έναν αναλυτικό οδηγό, για να ξέρεις πάντα τι σου γίνεται…

Κριός
Οι Κριοί δεν έχουν πολλά θέματα με τα όρια. Αν, λοιπόν, ένας Κριός σε γουστάρει, θα προσπαθεί συνέχεια να σε αγγίξει. Θα σε πειράζει συχνά και θα φαίνεται να πετάει στα ουράνια κάθε φορά που ανταποκρίνεσαι. Το καλύτερο με τους Κριούς όμως είναι πως δεν φοβούνται τα αισθήματά τους, και πολλές φορές θα σου το πουν ευθέως.

Ταύρος
Όταν ένας Ταύρος σε γουστάρει, θα σε βομβαρδίσει με ερωτήσεις για το πώς πήγε η μέρα σου, ποιες είναι οι απόψεις σου πάνω σε διάφορα ζητήματα και τι σκέφτεσαι για το μέλλον σου. Αυτό το ζώδιο είναι πολύ προστατευτικό και θα σου δείξει με πολύ όμορφο κι ευγενικό τρόπο το ενδιαφέρον του.

Δίδυμοι
Δεν θα σταματήσει να σου μιλάει. Δεν θα σταματήσει να σε φλερτάρει. Και δεν θα σταματήσει να εμφανίζεται στα ίδια μέρη που εμφανίζεσαι κι εσύ. Θα σε κοιτάει έντονα, θα προσπαθεί να σε αγγίξει και θα παίξει κάθε κρυμμένο άσσο στο μανίκι του μέχρι να σε κατακτήσει. Βέβαια, μιλάμε για Διδύμους, οπότε ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις αν αυτά τα αισθήματα είναι ειλικρινή ή αν απλά θέλει να σε ρίξει στο κρεβάτι του.

Καρκίνος
Μπορεί να μην το δείξει και καθόλου. Ο Καρκίνος είναι εκείνο το ζώδιο που αν σε θέλει, θα σου κάνει μερικά ντροπαλά likes στο Facebook – όχι όμως πολλά, μη σε ενοχλεί κιόλας – και θα κοκκινίζει όταν είσαι γύρω του. Και να είσαι σίγουρη ότι όλοι του οι φίλοι έχουν ακούσει για ‘σένα. Εκτενώς.

Λέων
Ο Λέων δεν θα χαραμίσει καθόλου ώρα. Είτε θα σου το πει κατάμουτρα, είτε – με λίγο αλκοόλ μέσα του – θα σε αρπάξει και θα σε φιλήσει. Επίσης, μπορείς να καταλάβεις αν το λιοντάρι την έχει πατήσει μαζί σου, επειδή θα σου μιλάει με πολύ πιο γλυκό τρόπο απ’ ό,τι στους υπόλοιπους ανθρώπους.

Παρθένος
Ο Παρθένος είναι περίεργη περίπτωση—σε όλα του, αλλά κυρίως στον έρωτα. Όταν τραβήξεις την προσοχή ενός Παρθένου, πρώτα θα σου δείξει τον χειρότερό του εαυτό. Κι αυτό είναι ένα τεστ, για να δει αν μπορεί να σε εμπιστευθεί. Είναι σαν εκείνη την ατάκα της Μέριλιν που όλοι όσοι ξέρεις έχουν μοιραστεί έστω και μια φορά στο Facebook: Αν δεν με αντέχεις στα χειρότερά μου, δεν με αξίζεις στα καλύτερα. Και γι’ αυτό οι Παρθένοι δεν μπορούν να κρατήσουν σχέσεις.

Ζυγός
Οι Ζυγοί δεν έχουν πρόβλημα να σε κάνουν να τους γουστάρεις όσο σε γουστάρουν κι αυτοί—και το ξέρουν. Επίσης, ξέρουν πολύ καλά ότι πολλές φορές η φιλικότητά τους μοιάζει με φλερτ. Αν, λοιπόν, δεν είσαι σίγουρος, τότε θα χρειαστεί να ρωτήσεις. Οι φίλοι του σίγουρα θα ξέρουν, γιατί συνήθως τους τα λέει όλα.

Σκορπιός
Δώσε προσοχή στην συμπεριφορά του όταν είναι κοντά σου. Αν σου δίνει περισσότερη προσοχή σε σχέση με τους υπόλοιπους, είναι σίγουρο ότι σε γουστάρει. Ένα ακόμα σημάδι που θα προδώσει τον Σκορπιό είναι πως μπορεί να φέρεται κάπως άβολα όταν είστε μαζί—με τον χαριτωμένο τρόπο, συνήθως.

Τοξότης
Αν αρέσεις στον Τοξότη, θα κάνει τα πάντα για να σε δει να γελάς. Θα παίξει μαζί σου, θα προσπαθήσει να ανακαλύψει τι σου αρέσει, και κάθε στιγμή που θα περνάει μαζί σου θα είναι γεμάτη ενέργεια και έξυπνη κουβέντα. Και, κάποιες φορές, αν πραγματικά του αρέσεις, μπορεί να συμβεί το πιο σπάνιο πράγμα στον κόσμο: ο Τοξότης θα χάσει τα λόγια του.

Αιγόκερως
Το φλερτ του Αιγόκερου είναι σκοτσέζικο ντους. Την μια μέρα θα είναι γλυκούλης, και την άλλη θα σε αποφεύγει. Αυτό συμβαίνει επειδή έχει την τάση να αναλύει τα πάντα σε υπερβολικό βαθμό, και φοβάται ότι το παράκανε. Αν του δώσεις, λοιπόν, μια μικρούλα επιβεβαίωση, τότε θα νιώσει ασφαλής… κι εσύ θα βιώσεις τι πραγματικά σημαίνει να σε θέλει ένας Αιγόκερως.

Υδροχόος
Αν ο Υδροχόος σε γουστάρει, θα θέλει να περνά όσο περισσότερο χρόνο γίνεται μαζί σου. Ενώ δεν τα πάει πολύ καλά με το να εκφράζει αισθήματα, μπορείς να είσαι σίγουρη ότι σε γουστάρει αν κάθεται και μιλάει μαζί σου με τις ώρες. Οι Υδροχόοι, άλλωστε, πάσχουν όλοι από μια ελαφριά διαταραχή ελλειμματικής προσοχής, κι εσύ κατάφερες να του κρατήσεις το ενδιαφέρον.

Ιχθείς
Αν το ντροπαλό αυτό ζώδιο αρχίσει να έχει αισθήματα για ‘σένα, θα δεις μπροστά σου να ξεδιπλώνονται σκηνικά από σαχλές ρομαντικές κομεντί. Κόκκινα μάγουλα, βλέμμα που κοιτάει χαμηλά, μπερδεμένα λόγια… και όλα αυτά θα είναι αξιολάτρευτα. Και, τις περισσότερες φορές, θα προτιμήσει να σου πιάσει την κουβέντα online, γιατί οι Ιχθείς δεν τα πάνε και πολύ καλά με την αληθινή ζωή…
 
Αυξημένα τα έσοδα του Δήμου Αθηναίων από την κάρτα ελεγχόμενης στάθμευσης

Η επαναφορά της δημοτικής αστυνομίας έχει δείξει όχι μόνο απτά αποτελέσματα με οικονομικό αντικείμενο για τα ταμεία των δήμων, αλλά σταδιακά προσδίδει στοιχεία ευταξίας στους δρόμους των μεγάλων αστικών κέντρων. Μπορεί στον Δήμο Αθηναίων να μην έχουν επιστρέψει οι 1.134 δημοτικοί αστυνομικοί που απολύθηκαν επί υπουργίας Μητσοτάκη το 2013, αλλά με τους 390 που έχουν πιάσει ξανά δουλειά τα αποτελέσματα είναι θεαματικά.

Από τον Οκτώβριο του 2015 έως και σήμερα, οι δημοτικοί αστυνομικοί της Αθήνας δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους επιχειρώντας να επιβάλουν ευταξία στους δρόμους της πρωτεύουσας, παρ' ότι σημαντική μερίδα των οδηγών συνεχίζουν να παρκάρουν αντικανονικά, ελλείψει χώρων στάθμευσης, ελλείψει δημοτικών πάρκινγκ και περιορισμένων θέσεων στάθμευσης.


Στο 1 εκατ. ευρώ τα έσοδα του Δήμου Αθηναίων από τις κάρτες στάθμευσης


Πάντως, η κάρτα ελεγχόμενης στάθμευσης έχει δώσει λύση σε χιλιάδες καθημερινούς επισκέπτες της πρωτεύουσας και ταυτόχρονα έχει αυξήσει τα έσοδα του Δήμου Αθηναίων από τον Οκτώβριο του 2015 έως σήμερα στο 1 εκατ. ευρώ! Να σημειωθεί ότι η κάρτα ελεγχόμενης στάθμευσης είναι διάρκειας τριών ωρών και κοστίζει ένα ευρώ ανά ώρα στάθμευσης.

Σε αυτή την κατεύθυνση έχουν συμβάλει οι δημοτικοί αστυνομικοί, οι οποίοι κόβουν περισσότερες κλήσεις σε σχέση με τα προηγούμενα έτη και αυτό έχει ως αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι οδηγοί να στρέφονται στην κάρτα ελεγχόμενης στάθμευσης. Ούτως ή άλλως, τα οικονομικά των περισσότερων οδηγών δεν τους επιτρέπουν να πληρώνουν κλήσεις. Παρ' ότι οι κλήσεις μπορούν να πληρωθούν εντός δεκαημέρου στο ήμισυ της αναγραφόμενης αξίας, με την παρέλευση του δεκαημέρου οι κλήσεις για τους έχοντες κάρτα ελεγχόμενης στάθμευσης είναι στα 20 ευρώ, για παρκάρισμα σε θέση μόνιμου κατοίκου είναι 80 ευρώ, για εν γένει αντικανονικό παρκάρισμα με αφαίρεση πινακίδων είναι επίσης 80 ευρώ και για στάθμευση σε ράμπα ΑμΕΑ 150 ευρώ.


Αυξημένες οι κλήσεις το πρώτο εξάμηνο του 2016


Ενδεικτικά της αποτελεσματικότητας των δημοτικών αστυνομικών της Αθήνας είναι τα στοιχεία που δημοσιεύει σήμερα η “Αυγή” και αφορούν την περίοδο Ιανουαρίου - Ιουνίου του τρέχοντος έτους. Έτσι, οι 390 δημοτικοί αστυνομικοί για τη συγκεκριμένη περίοδο το 2016 έχουν καταγράψει 259.948 παραβάσεις, ενώ την ίδια περίοδο το 2013, που αριθμούσαν τους 1.134 δημοτικούς αστυνομικούς, είχαν καταγράψει 321.813 παραβάσεις και για την ίδια περίοδο το 2012 τις 231.876 παραβάσεις. Από τα στοιχεία προκύπτει ότι είναι εμφανώς μεγαλύτερη η καταγραφή των παραβάσεων για το συγκεκριμένο διάστημα το 2016, παρ' ότι ο αριθμός των δημοτικών αστυνομικών υπολείπεται σημαντικά.

Το 55% των παραβάσεων αφορά παρκάρισμα σε πεζοδρόμιο (22%), πεζόδρομο (19%) και ράμπα ΑμΕΑ (14%). Σημαντικός αριθμός παραβάσεων έχει καταγραφεί στις θέσεις ελεγχόμενης στάθμευσης, οι οποίες, ενώ τον Ιανουάριο περιορίζονταν στις 25.951 κλήσεις, τον Μάρτιο εκτινάχθηκαν στις 36.523 και τον Ιούνιο μειώθηκαν ελαφρά στις 32.761. Αναφορικά με την ελεγχόμενη στάθμευση, το 55% των παραβάσεων αφορά το ότι ο ιδιοκτήτης οχήματος δεν είχε πάρει κάρτα ελεγχόμενης στάθμευσης.


Στις πολυσύχναστες οδούς αφαιρούνται συχνότερα οι πινακίδες


Για τις περιπτώσεις αφαίρεσης πινακίδων, τα στοιχεία δείχνουν ότι, ενώ τον Ιανουάριο ήταν μόλις 842, έκτοτε είχαν ανοδική πορεία, αγγίζοντας ακόμη και τις 1.324 και μόλις τον Ιούνιο μειώθηκαν στις 1.016. Το είδος της παράβασης αφορά την απαγορευμένη στάθμευση και το παρκάρισμα σε πεζόδρομο. Οι περισσότερες αφαιρέσεις πινακίδων για παράνομο παρκάρισμα έχουν γίνει στις οδούς Ερμού, Πατριάρχου Ιωακείμ, Αγ. Μάρκου, Θεσσαλονίκης, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει επιστρατευτεί και ο τροχοσφικτήρας στις οδούς της Αθήνας.

Πάντως, οι παραβάσεις το πρώτο εξάμηνο του 2016 είναι σαφώς λιγότερες μεσοσταθμικά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και σχεδόν υποδιπλάσιες με του 2013. Βέβαια, ως προς την τήρηση της ελεγχόμενης στάθμευσης, τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα το 2015.

http://www.avgi.gr

 


 

 


 


Σωρεία τροχονομικών παραβάσεων στο κέντρο της πόλης και τον Ιούλιο, σύμφωνα με το μηνιαίο απολογισμό της δημοτικής αστυνομίας

Τον καθιερωμένο απολογισμό του έργου της για τον Ιούλιο του 2016 ανακοίνωσε σήμερα, Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016, η Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης.

Υλοποιώντας τον επιχειρησιακό της σχεδιασμό, κατά τη διάρκεια των σταθερών καθημερινών ελέγχων βασικών οδών του ιστορικού κέντρου της πόλης και κατά τη διεκπεραίωση των 155 καταγγελιών που δέχθηκε η υπηρεσία, βεβαιώθηκαν 8.170 τροχονομικές παραβάσεις, διενεργήθηκαν 73 έλεγχοι σε Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, εκτελέστηκαν 16 διοικητικές κυρώσεις και διεκπεραιώθηκαν 71 μηνυτήριες αναφορές και εκθέσεις αρχής.

Μέσα στον ίδιο μήνα διεκπεραιώθηκαν εμπρόθεσμα 342 ενστάσεις πολιτών, με το μέσο χρόνο ανταπόκρισης στις τηλεφωνικές καταγγελίες να καταγράφεται μειωμένος, στα 13 λεπτά της ώρας.

Κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα συγκροτήθηκαν συνολικά 23 μικτά κλιμάκια ελέγχου με άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και λοιπές υπηρεσίες, τα οποία προχώρησαν σε στοχευμένους ελέγχους που αφορούν σε παραβάσεις του αντικαπνιστικού νόμου, στον έλεγχο του παραεμπορίου και στις διατάξεις σχετικά με τα καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (ΚΥΕ) κατά τις βραδινές ώρες.
Επισημαίνεται ακόμη ότι οι κοινοί τροχονομικοί έλεγχοι σε συνεργασία με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Θεσσαλονίκης διπλασιάστηκαν στην οδό Αγίου Δημητρίου και επεκτάθηκαν πιλοτικά και στην οδό Δωδεκανήσου.

Υπενθυμίζεται ότι η Δημοτική Αστυνομία, σε συναρμοδιότητα με την ΕΛ.ΑΣ., εξυπηρετεί μέσω τηλεφωνικού ραντεβού, στον αριθμό 2313-317933, περιπτώσεις βεβαίωσης γνησίου της υπογραφής κατ’ οίκον, εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Θεσσαλονίκης, για δημότες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Τον Ιούλιο του 2016 πραγματοποιήθηκαν 294 αντίστοιχες θεωρήσεις, με μέγιστο χρόνο αναμονής τις δύο ημέρες.  


http://www.typosthes.gr 

Γιατί το Stranger Things είναι η σειρά του καλοκαιριού
Ήρθε απροειδοποίητα, χωρίς πυροτεχνήματα και μας έκανε να δούμε μονορούφι και τα οκτώ της επεισόδια. Το Stranger Things, η πιο πρόσφατη παραγωγή του Netflix, μας κόλλησε στον τοίχο για 400 λεπτά και ήδη εμφανίζουμε σημάδια στέρησης μέχρι την φημολογούμενη δεύτερη σεζόν.

Αναρωτιέστε το γιατί τέτοιο «κόλλημα»;

Η 80s νοσταλγία είναι εδώ

Όπως θα έπρεπε να είναι, και όχι για τις ανάγκες του φθηνού εντυπωσιασμού. Οι δημιουργοί της σειράς, τα μέχρι πρότινος άγνωστα αδέρφια Ντάφερ το έψαξαν όπως πρέπει με τα 80s και έφεραν στην μικρή οθόνη μια σειρά τίγκα στις αναφορές. Από την εικαστική σύλληψη των τίτλων αρχής που φέρνει κάτι από Τρον σε συνδυασμό με Star Wars και μουσική υπόκρουση που θυμίζει Τζον Κάρπεντερ μέχρι τα κουστούμια, το περιβάλλον, τη μουσική και γενικότερα την περιρέουσα ατμόσφαιρα που… μοσχομυρίζει 80ίλα. Και το έκαναν άψογα, χωρίς να υποπέσουν σε γραφικές αναπαραστάσεις.

Περισσότερα για την υπόθεση δεν θα σας πούμε. Αξίζει να δείτε τη σειρά χωρίς να γνωρίζετε τι και πώς.

Εντάξει, μια σύντομη αναφορά θα κάνουμε: ένα πιτσιρίκι εξαφανίζεται μυστηριωδώς και οι φίλοι του μαζί με τον Σερίφη της πόλης και ένα μυστηριώδες κοριτσάκι προσπαθούν να το βρουν. Στην προσπάθειά τους αυτή ανακαλύπτουν ότι τα πράγματα είναι πολύ πιο σύνθετα απ’ όσο φαίνονται.

Οι σινεφίλ αναφορές το ίδιο

Χωρίς να επιδίδεται σε άνευ έμπνευσης κοπιάρισμα σκηνών/ταινιών, η σειρά αποτίει φόρο τιμής στην ομολογουμένως πλούσια κινηματογραφικά δεκαετία του ’80 – και όχι μόνο. Ο Ε.Τ. ο εξωγήινος, ο Στήβεν Κινγκ, o Indiana Jones, το Super 8, το Alien, οι ταινίες του Τζον Κάρπεντερ, το αλλόκοτο ύφος του Κρονενμπεργκ, το Jaws, το Poltergeist, τα X-Files, το Stand by Me, το Star Wars, τα Goonies και ένα σωρό ακόμα «διαμάντια» της τότε εποχής είναι φανερό ότι επηρέασαν τους δημιουργούς της σειράς, οι οποίοι ως καθωσπρέπει geeks έφτιαξαν ένα υπέροχο σύμπαν, συγκινητικά οικείο, όμως εξίσου μοναδικό.

Για να μην σας σποϊλεριάσουμε, αν θέλετε, μπορείτε να δείτε εδώ αναλυτικά όλες τις αναφορές της σειράς σε ταινίες παλαιότερων δεκαετιών.

(Και για ακόμα περισσότερο «κάψιμο» εδώ όλες τις σκηνές της σειράς που προσομοιάζουν αντίστοιχες των ταινιών αυτών)

Οι χαρακτήρες είναι υπέροχοι

Από ποιον να ξεκινήσουμε και σε ποιον να τελειώσουμε. Από την σούπερ τετράδα με τα πιτσιρίκια πρωταγωνιστές που είναι ο ένας πιο υπέροχος από τον άλλον; Από τον, στοιχειωμένο με τα φαντάσματα του θανάτου της κόρης του, Σερίφη (ένας εξαιρετικός Ντέηβιντ Χάρμπουρ); Από την μητέρα (η Γουινόνα Ράιντερ επιστρέφει!) του χαμένου παιδιού που βρίσκεται στο τσακ να χάσει τα λογικά της; Μήπως το μυστηριώδες κορίτσι με τις παράξενες δυνάμεις; (η πιτσιρίκα Μίλι Μπόμπι Μπράουν δίνει ρέστα).

Όλοι οι χαρακτήρες της σειράς είναι άψογα δομημένοι, ενώ οι ηθοποιοί που τους υποδύονται στέκονται επάξια στο ύψος των περιστάσεων δίνοντας ένα ακόμα ατού στο οπλοστάσιο της σειράς.

Η μουσική γ()*&*(&ει

Το Stranger Things είναι από εκείνες τις (σπάνιες) περιπτώσεις σειρών που θα σας αναγκάσουν να ψάχνετε μετά μανίας τα τραγούδια που ακούγονται σε κάθε επεισόδιο: είτε με το Shazam είτε στο Youtube. Toto, Foreigner, The Bangles, New Order, Echo and the Bunnymen, Joy Division, Jefferson Airplane, The Clash, David Bowie, Television και ο δικός μας Vangelis είναι μερικές μόνο από τις μπάντες/καλλιτέχνες που δανείζουν κομματάρες για τις ανάγκες του soundtrack της σειράς.

Για όσους δεν θέλουν να ψάχνουν από δω κι από εκεί τα τραγούδια, αυτός εδώ ο θεούλης στο Spotify τα μάζεψε όλα σε μια λίστα.


Μπράβο του.

Όχι, μπράβο του.

Τρόμος, αγωνία, χιούμορ όλα σε ένα

Μην σας μπερδεύουν τα πιτσιρίκα – πρωταγωνιστές. Το Stranger Things δεν είναι «παιδικό». Κάθε άλλο. Περιλαμβάνει γενναίες δόσεις ατόφιου τρόμου, άφθονο σασπενς, αγωνία που κλιμακώνεται από επεισόδιο σε επεισόδιο (ευτυχώς το Netflix προβάλλει όλα τα επεισόδια μονομιάς) και χιούμορ που θα σας κάνει να χαζογελάσετε ουκ ολίγες φορές κατά τη διάρκειά της. Εν συντομία, περιλαμβάνει όλα αυτά τα συστατικά που συντελούν στην 100% καθαρή ψυχαγωγία. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;
in2life.gr
 Οι ωραιότερες παραλίες της Νότιας Κρήτης
Το Λιβυκό είναι από τα μέρη εκείνα που μια φορά να τα δεις –να τα κολυμπήσεις, πιο συγκεκριμένα– τα ονειρεύεσαι μετά για μέρες. Τα διαφανογάλαζα νερά του καταλήγουν σε μερικές από τις ωραιότερες αμμουδιές της Ελλάδας, κι αυτές με τη σειρά τους δίνουν πιο πίσω την θέση τους σε εξωτικούς αμμόλοφους και φουντωτά δάση φοινικιών και κέδρων. Παραδόξως, με λίγες εξαιρέσεις, όλη αυτή η μαγεία είναι βυθισμένη σε μια ονειρική γαλήνη, καθώς τα πλήθη που θα διατάρασσαν το τοπίο λάμπουν διά της απουσίας τους. Καλωσήρθατε στη Νότια Κρήτη –εδώ που το μεγαλύτερό σας πρόβλημα θα είναι να διαλέξετε πού θα (πρωτο)βουτήξετε.

Το Ελαφονήσι


Νερά τόσο τιρκουάζ που μοιάζουν ψεύτικα, ροζ άμμος από τα σπασμένα κοράλλια, και ένα νησάκι με λευκούς αμμόλοφους, στο οποίο φτάνεις περπατώντας μέσα στο νερό. Ο παράδεισος υπάρχει, και βρίσκεται περίπου 78 χιλιόμετρα νότια από τα Χανιά.

Το Κεδρόδασος


Ένα υπέροχο δάσος κέδρων κορνιζάρει την σχεδόν λευκή αμμουδιά της, που καταλήγει σε παγωμένα, κρυστάλλινα, γαλαζοπράσινα νερά, σχεδόν δίπλα στο Ελαφονήσι –από το τουριστικό hype του οποίου έχει καταφέρει μυστηριωδώς να γλιτώσει.

Ο Άγιος Παύλος


Καμπυλωτοί αμμόλοφοι το ύψος των οποίων αγγίζει τα 30 μέτρα καταλήγουν απαλά στην αμμουδιά που με τη σειρά της καταλήγει στα απόλυτα γαλάζια νερά του Λιβυκού. Ένα μαγικό ηλιοβασίλεμα και οι ομπρελοξαπλώστρες που λάμπουν διά της απουσίας τους συμπληρώνουν την ήδη τέλεια εικόνα.

Η Ορθή Άμμος


Φωτό: Greece Terrabook
Αμμόλοφων… συνέχεια, σε μια από τις πιο φαντασμαγορικές παραλίες του νομού Χανίων, σχεδόν δίπλα στο επίσης εντυπωσιακό Φραγκοκάστελλο. Διάφανα νερά, πουδρένια άμμος και η απεραντοσύνη του Λιβυκού που απλώνεται μπροστά της συνθέτουν το τοπίο της.

Η Τριόπετρα


Κρυστάλλινα νερά, απαλή άμμος και ένα ξακουστό ηλιοβασίλεμα που βάφει πορτοκαλί και κόκκινα τα νερά του Λιβυκού, 50 χιλιόμετρα νότια του Ρεθύμνου.

Η Πρέβελη


Ένα ποτάμι που διασχίζει ένα φοινικόδασος, σχηματίζοντας μικρές λιμνούλες και καταρρακτάκια στα οποία μπορείτε να βουτήξετε, πριν καταλήξει σε μια από τις ωραιότερες παραλίες της Κρήτης –αν όχι του κόσμου ολόκληρου.

Το Αγιοφάραγγο


Μακριά από τους πάντες και τα πάντα, στο τέλος ενός επιβλητικού φαραγγιού που θα χρειαστείτε περί τη μιάμιση ώρα για να το διασχίσετε, η παραλία του Αγιοφάραγγου είναι βοτσαλωτή, με κρυστάλλινα νερά και χωρίς καμία απολύτως «οργάνωση»: Μόνο εσείς, το Λιβυκό και η γαλάζια απεραντοσύνη του. Μαγεία.

Το Γαϊδουρονήσι


Το μικρό ακατοίκητο νησάκι απέναντι από την Ιεράπετρα έχει μια παραλία βγαλμένη από τα όνειρά μας, με εκατομμύρια χρωματιστά κοχύλια εκεί που οι άλλες έχουν βότσαλα, και νερά τόσο σμαραγδένια που μοιάζουν ψεύτικα.

Η Μεγάλη Παραλία της Ιεράπετρας


Ναι, «Μεγάλη Παραλία» είναι το (μάλλον ασυνήθιστο) όνομα της ωραιότερης μάλλον παραλίας στο νότο του νομού Λασιθίου. Απαλή άμμος, απίστευτα βαθυγάλαζα νερά, φουντωτά αρμυρίκια για σκιά και λίγες ξαπλωστρο-ομπρέλες για τους λάτρεις του είδους συνθέτουν το τοπίο της.

Η Αγία Φωτιά


Φωτό: 2811.gr

Δέκα χιλιόμετρα έξω από την Ιεράπετρα, άλλη μια παραλία με χαριτωμένο όνομα, έχει κι αυτή ψιλή σκουρόχρωμη άμμο, κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά κι ένα καρτποσταλικό τοπίο με πλατάνια και καλαμιώνες να την κορνιζάρει.
Οι ωραιότερες παραλίες της Νότιας Κρήτης

Οι διατροφικές μας επιλογές καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό τα επίπεδα ενέργειας, την ικανότητα συγκέντρωσης και το βαθμό εγρήγορσης μέσα στην ημέρα.
Επιλέγοντας τα σωστά γεύματα και σνακ θα εξασφαλίσουμε ότι θα καταφέρουμε να φέρουμε εις πέρας όλες τις υποχρεώσεις της ημέρας.
Δείτε ποιες είναι οι τροφές που μας… κουράζουν και πρέπει να αποφεύγουμε για να ανταποκριθούμε επαρκώς στις απαιτήσεις της καθημερινότητας.
energy depleting foods infographic

Αμετανόητοι εργένηδες: Lifestyle επιλογή ή φόβος δέσμευσης; Οι άνδρες με το προφίλ του αθεράπευτα εργένη είναι γνωστοί σε όλους μας. Άλλοι με το πρόσχημα ότι «δεν έχουν ακόμα συναντήσει την κατάλληλη» και άλλοι λέγοντας ότι «υπάρχουν πολλές γυναίκες εκεί έξω για να κάτσουν μόνο με μία», μία μερίδα ανδρών δηλώνει απρόθυμη να δεσμευτεί σε μία γυναίκα και να καταπιεστεί σε μία σχέση.
Έτσι ολοένα και περισσότεροι άνδρες εντάσσονται στο κλαμπ των αιώνιων εργένηδων. Άντρες που φοβούνται ότι θα χάσουν πολλές εμπειρίες ζωής αν δεσμευτούν με μία γυναίκα και να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί της. Αυτή είναι μία λογική ανησυχία, αν αναλογιστεί κανείς ότι υπάρχουν αρκετές πόλεις και τουριστικά αξιοθέατα σε όλον τον κόσμο που προορίζονται για single άντρες και μόνο.
Από τη Στοκχόλμη στο Ρίο ντε Τζανέιρο, οι δέκα προορισμοί που ακολουθούν θεωρούνται, σύμφωνα με το the Richest, ιδανικά μέρη για να πάτε όσο είστε ελεύθεροι. Καλώς ήρθατε στον θαυμαστό κόσμο των εργένηδων…

Ρίο ντε Τζανέιρο, Βραζιλία

mar-rio
Γεμάτο από τις πιο ωραίες και σέξι γυναίκες του κόσμου, το Ρίο ντε Τζανέιρο αποτελεί τον παράδεισο των ανδρών. Σύμβολο διασκέδασης, φαντάζει με παράδεισο, όπου οι ηδονές προσφέρονται απλόχερα στην αμμουδιά, στο γρασίδι του Μαρακανά, στα στέκια της σάμπα και στο ξεφάντωμα του διασημότερου Καρναβαλιού στον κόσμο που πραγματοποιείται κάθε χρόνο τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο.

Μαϊάμι, Φλόριντα

mar-miami
Έχει χαρακτηριστεί η Μέκκα της Φλόριντα. Με το που πατήσει κανείς το πόδι του στο Μαϊάμι θέλει να χαλαρώσει. Ποιος δεν θα ήθελε να περάσει κάποιες μέρες στην South Beach, απολαμβάνοντας τον ήλιο αλλά και τα καλογυμνασμένα κορίτσια και αγόρια που κάνουν τζόγκινγκ στους άνετους δρόμους; Δεν είναι μια πόλη που έχει ιστορία και κληρονομιά όπως οι άλλες πόλεις σε αυτή τη λίστα, αλλά έχει τη δική του γοητεία. Απέραντες παραλίες, πολυχρωμία και ασταμάτητη διασκέδαση. Εκεί βρίσκονται μερικά από τα καλύτερα νυχτερινά κέντρα και στριπ κλαμπ του κόσμου. Ένα είναι το βέβαιο στο Μαϊάμι, ότι «ο κόσμος είναι δικός σου», όπως είπε και ο Αλ Πατσίνο στον «Σημαδεμένο».

Μπανγκόκ, Ταϊλάνδη

mar-bangok
Η Μπανγκόκ μπορεί να είναι γνωστή για τα ιστορικά της μνημεία, τους ναούς και τους αρχαιολογικούς της χώρους αλλά δεν υστερεί σε εστιατόρια, όπου μπορεί κανείς να γευτεί την παραδοσιακή κουζίνα, και σε νυχτερινή ζωή. Στα ατού της πόλης είναι και οι χαμηλές τιμές.

Βαρκελώνη, Ισπανία

mar-barcelona
Η Βαρκελώνη είναι μία πόλη που έχει τα πάντα. Όμορφες θάλασσες, ιστορικά μνημεία και πολλά βραδινά μαγαζιά που υπόσχονται να απογειώσουν την διασκέδαση. Η Βαρκελώνη είναι ανάμεσα στις πρώτες προτιμήσεις των νέων καθώς η πόλη τους εγγυάται ότι θα περάσουν καλά. Η καλύτερη εποχή για να πάει κανείς είναι από το Μάιο μέχρι τον Ιούνιο και από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Οκτώβριο.

Κανκούν, Μεξικό

mar-cancun
Το Κανκούν φημίζεται για την έντονη νυχτερινή ζωή και τις όμορφες παραλίες με λευκή άμμο. Ιδανική εποχή για την πόλη θεωρείται από τον Δεκέμβριος μέχρι τον Απρίλιο. Η πόλη θεωρείται ελκυστικός προορισμός για τους singles, καθώς υπάρχουν πολλά θέρετρα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για όσους αναζητούν καλή παρέα ενώ παράλληλα αποτελεί ένα μέρος για χαλάρωση.

Λας Βέγκας, Νεβάδα

mar-las-vegas
Δεν είναι τυχαίο ότι έχουν ονομάσει το Λας Βέγκας «αμαρτωλή πόλη» και «παγκόσμια πρωτεύουσα του τζόγου και της διασκέδασης». Το ωραίο με το Λας Βέγκας είναι ότι και οι άντρες και οι γυναίκες που επιλέγουν αυτό τον μέρος θέλουν να διασκεδάσουν και να εκτονωθούν οπότε όσοι το επιλέξουν για τις διακοπές τους θα έχουν την ευκαιρία να βρουν πολλούς ομοϊδεάτες τους. Το φαγητό στα εστιατόρια είναι υπέροχο. Κάθε ξενοδοχείο έχει ένα μεγάλο κλαμπ, για όσους δεν θέλουν να χάσουν χρόνο ψάχνοντας για ένα μέρος να βγουν το βράδυ.

Βερολίνο, Γερμανία

mar-berlin
Μπορεί αρχικά να φαίνεται ένα όχι και τόσο ελκυστικό μέρος, αλλά το Βερολίνο είναι ένας παράδεισος με ωραίες γυναίκες από όλο τον κόσμο και ένας ιδανικός προορισμός για τους νεαρούς single. Όπως στην Ίμπιζα, έτσι κι εδώ διοργανώνονται μερικά από τα καλύτερα πάρτι με γνωστούς Dj να παίζουν μουσική και να ξεσηκώνουν τους θαμώνες. Αναμφισβήτητα, η βραδινή ζωή σε συναρπάζει.

Ίμπιζα, Ισπανία

mar-ibiza
Το διάσημο σε ολόκληρο τον κόσμο party island, εκεί που η διασκέδαση «γράφει ιστορία» κάθε καλοκαίρι και οι jet setters καταφθάνουν από κάθε γωνιά της γης κλέβει την παράσταση. Το νησί της Ίμπιζα υπογράφει την πεμπτουσία του clubbing στη Μεσόγειο. Η Ίμπιζα είναι το νησί της διασκέδασης, των όμορφων και εναλλακτικών παραλιών αλλά και το στέκι όλης της παγκόσμιας ελίτ. Ίμπιζα σημαίνει… ατελείωτο πάρτι. Όποιος την επισκεφθεί θα δει από κοντά το μεγαλύτερο nightclub του κόσμου, το Privilege, το οποίο χωράει περισσότερα από 10.000 άτομα. Κατά την περίοδο Ιουνίου- Οκτωβρίου, οι μεγαλύτεροι Dj παίζουν στα πιο δημοφιλή κλαμπ του νησιού και πανέμορφα κορίτσια χορεύουν στους ρυθμούς τους.

Στοκχόλμη, Σουηδία

mar-stockholm
Η Στοκχόλμη φημίζεται για τα μουσεία, τις γκαλερί και την μοντέρνα αρχιτεκτονική. Τα πάρτι στη Στοκχόλμη είναι απλά μοναδικά. Εκεί βρίσκεται και η καλύτερη EDM (Electronic Dance Music) σκηνή στον κόσμο. Η πόλη είναι γνωστή και για τα πανέμορφα ξανθά κορίτσια της τα οποία ανεβάζουν την θερμοκρασία στο κόκκινο.

Μόντρεαλ, Καναδάς

mar-montreal
Ποιος άντρας θα μπορούσε να επισκεφθεί το Μόντρεαλ και να αντισταθεί στις όμορφες γυναίκες με την σαγηνευτική γαλλική προφορά; Ίσως και κανένας. Βέβαια, για να είμαστε αντικειμενικοί δεν είναι μόνο το ωραίο φύλο που κάνει την πόλη έναν ελκυστικό τουριστικό προορισμό αλλά και η ίδια η πόλη. Όσο για τη νυχτερινή ζωή, τα κλαμπ και ιδίως τα στριπ κλαμπ δεν θα αφήσουν τον αντρικό πληθυσμό παραπονεμένο.

Μια ιστορία με πολλή βρωμιά, νεποτισμό κι έναν «βασιλιά των σκουπιδιών». Η Ρώμη πνίγεται στα σκουπίδια. Και η νέα δήμαρχος Βιρτζίνια Ράτζι δεν ανταποκρίνεται στις μεγάλες προσδοκίες.Ο ήλιος πυρπολεί τον ουρανό, η δυσωδία φθάνει μέχρι τα ουράνια. Οι περισσότεροι κάτοικοι της Ρώμης έχουν εγκαταλείψει την πόλη, μόνο τουρίστες σεργιανίζουν μέσα στην κάψα. Περνάνε μπροστά από βουνά σκουπιδιών που ορθώνονται σε κάθε γωνιά. Ένα γιορτινό τραπέζι για αρουραίους, ποντικούς και γλάρους. Αδιάφορο σε ποιο σημείο της Ρώμης βρίσκεται κανείς, τα σκουπίδια δεν κάνουν διαχωρισμούς ανάμεσα σε πλούσιους και φτωχούς, ανάμεσα σε κέντρο και περιφέρεια. Η δημοτική Εταιρεία Επεξεργασίας Απορριμμάτων AMA υπολόγισε στα τέλη Ιουλίου ότι κάθε μέρα στοιβάζονται στους δρόμους άλλοι 200 με 300 τόνοι σκουπίδια. Για τη νέα δήμαρχο της Ρώμης Βιρτζίνια Ράτζι είναι το πρώτο τεστ για το αν θα ξαναδώσει στην πόλη την παλιά της λάμψη, όπως είχε υποσχεθεί.
Χρόνια, δομικά προβλήματα
Το πρόβλημα δεν είναι τα απορριμματοφόρα, αυτά περνάνε ακόμα και δυο φορές τη μέρα. Το πρόβλημα έγκειται στις πεπαλαιωμένες εγκαταστάσεις που επεξεργάζονται τα μισά μόνο από τα σκουπίδια που προβλέπεται. Η κατάσταση επιδεινώνεται από την κλασική συνήθεια των Ιταλών να πετάνε τα σκουπίδια στον δρόμο και να μην καθαρίζουν τις εισόδους τους. Οι κρίσεις των σκουπιδιών δεν είναι κάτι καινούργιο στην Ιταλία, η Νάπολη στον νότο έχει γράψει ιστορία στον τομέα αυτό. «Στη Ρώμη παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο», λέει ο καθηγητής Αλεσάντρο Μαρανγκόνι που ασχολείται με τη διαχείριση απορριμμάτων. «Είναι λίγο αστείο να καθιστά κανείς τη σημερινή κυβέρνηση υπεύθυνη για προβλήματα που είναι πολύ παλιότερα». Κατά τη γνώμη του ένα από τα καίρια προβλήματα είναι η αναποτελεσματικότητα του δημοσίου, ο νεποτισμός στις εταιρείες επεξεργασίας σκουπιδιών και εν μέρει οι δομές που λειτουργούν με τις μεθόδους της μαφίας.
Το ντεμπούτο της Βιρτζίνια Ράτζι
Και τί κάνει η δήμαρχος Ράτζι που ανέλαβε καθήκοντα τον Ιούνιο και υποσχέθηκε να λύσει πρώτα απ’ όλα το πρόβλημα των σκουπιδιών; Πριν από μερικές εβδομάδες η πολιτικός του Κινήματος των Πέντε Αστέρων επισκέφθηκε ακολουθούμενη από τις κάμερες το προάστιο Τορ Μπέλα Μονάκα, όπου διάφορα παιδιά είχαν μετρήσει δεκάδες ποντικούς μπροστά σε ένα βουνό σκουπιδιών και είχαν βάλει το βίντεο στο διαδίκτυο. Η Ράτζι υποσχέθηκε αυστηρότερες ποινές για τους υπεύθυνους, έστειλε μάλιστα ειδική ομάδα κρούσης για να καθαρίσει το σκουπιδαριό από τις όχθες του Τίβερη.
Η εύελπις δήμαρχος όμως δεν έδειξε ιδιαίτερα οξυμμένο πολιτικό αισθητήριο. Έκανε εντεταλμένη για οικολογικά ζητήματα του δήμου την πολιτική φίλη της Πάολα Μουράρο. Μόνο που η Μουράρο είχε διατελέσει επί 12 συναπτά έτη σύμβουλος της εταιρείας AMA. Με άλλα λόγια εισέπραξε συνολικά πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ αμοιβές, αλλά τα βουνά των σκουπιδιών στην πόλη αυγατίστηκαν. Οπότε η δήλωση της κ. Μουράρο ότι «θα απελευθερώσει τη δημοτική επιχείρηση από όσους την οδήγησαν στην κατάρρευση» ηχεί σαν κακόγουστο αστείο. Συν τω ότι θέλει να επιφορτίσει με τον καθαρισμό της κόπρου του Αυγεία τον αυτόκλητο «βασιλιά των σκουπιδιών» Μάνλιο Τσερόνι, σε βάρος του οποίου διεξάγονται έρευνες για οικολογικά αδικήματα. Το νέο σύνθημα στον δήμο της Ρώμης είναι «όλα πεντακάθαρα μέχρι τις 20 Αυγούστου! Μπορεί και να πετύχει, με τη βοήθεια του Θεού. Η πόλη αδειάζει ούτως ή άλλως κάθε χρόνο πριν και μετά της Παναγίας!
Ανέτε Ρόιτερ (dpa), Ρώμη

Έρευνα για τους μισθούς που παίρνουν στην Ελλάδα ακόμη κι όσοι έχουν πτυχίο, δημοσιεύει το intrajobs.com. Στην έρευνα συμμετείχαν άτομα όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης.
Συγκεκριμένα η μεγάλη πλειοψηφία έχει Πτυχίο ΑΕΙ και ΤΕΙ (33,55%) και τίτλο Μεταπτυχιακό (38,03%), ακολουθούν όσοι έχουν Απολυτήριο Λυκείου (15,92%) και Μεταλυκειακή Εκπαίδευση (11,45%), ενώ μικρότερη ήταν η συμμετοχή όσων έχουν οι Διδακτορικοί Τίτλοι (0,53%), όσοι είναι Απόφοιτοι Γυμνασίου (0,39%) και όσοι δήλωσαν «Άλλο» (0,13%).
Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν:
  •  Τα μεγαλύτερα ποσοστά σε κάθε επίπεδο σπουδών είναι σήμερα υπάλληλοι.
  •  Στις ανώτατες θέσεις της ιεραρχίας από Υποδιευθυντές και πάνω συναντάμε μόνο Πτυχιούχους ΑΕΙ/ΤΕΙ, μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς.
  • Όσον αφορά τις μηνιαίες αμοιβές των συμμετεχόντων βλέπουμε ότι μεγάλο ποσοστό κάθε επιπέδου σπουδών βρίσκεται στην κατηγορία από 451€ έως 1000€.
  • Στη Μεταλυκειακή Εκπαίδευση, Αποφοίτους Λυκείου, Γυμνασίου και Άλλο οι πλειοψηφία βρίσκεται στην κατηγορία αμοιβών από 451€ έως 1000€ ενώ η πλειοψηφία των πτυχιούχων ΑΕΙ/ΤΕΙ και διδακτορικών βρίσκεται σε ψηλότερη κατηγορία από 1001€ έως 2000€.
  • Οι τελευταίοι είναι και οι μόνοι που απολαμβάνουν αμοιβές μεγαλύτερες από 2000€.
  • Επίσης, παρατηρείται ότι σε θέσεις υπαλλήλων βρίσκονται τα μεγαλύτερα ποσοστά συμμετεχόντων κάθε κατηγορίας σπουδών.
  • Τα μεγαλύτερα ποσοστά όσων είναι υπάλληλοι σε κάθε επίπεδο σπουδών έχουν προϋπηρεσία πάνω από 11 έτη! Οι αμοιβές τους ωστόσο δεν ανταποκρίνονται στα χρόνια εμπειρίας.
  • Μεταπτυχιακοί υπάλληλοι με 1-5 χρόνια προϋπηρεσίας αμείβονται με λιγότερα από 450€ και πτυχιούχοι ΑΕΙ/ΤΕΙ με 6-10 χρόνια προϋπηρεσίας αμείβονται επίσης με λιγότερα από 450€!
  • Στα 11-15 χρόνια προϋπηρεσίας Μεταπτυχιακοί έχουν αμοιβές ακόμη και από 751€ ενώ Πτυχιούχοι ΑΕΙ/ΤΕΙ και Μεταλυκειακής εκπαίδευσης ακόμη και από 451€!
  • Όσον αφορά τη διακύμανση των αμοιβών τους την περίοδο της κρίσης οι συμμετέχοντες απάντησαν σε μεγάλη πλειοψηφία ότι είδαν μείωση σε διάφορα ποσοστά.

H ασπρόμαυρη γατούλα, έχει μάθει να στέκεται στα δύο πόδια και να σηκώνει τις μπροστινές πατούσες της στον αέρα (σαν να πανηγυρίζει για το γκολ της ομάδας της) και πλέον οι φωτογραφίες της και τα βιντεάκια της υπάρχουν παντού.

Το κανονικό όνομά της είναι Keys και ο ιδιοκτήτης της Peter Mares, εξηγεί πως δεν της έδειξε κανείς το κόλπο. Το έκανε ένα πρωί μόνη της και έκτοτε δεν σταματά να το κάνει.






ΠΗΓΗ: sigmalive
Η πισίνα του Χίλτον ανοίγει δωρεάν για το κοινό!
Βραδινό μπάνιο στο κέντρο της πόλης; Σε ένα από τα πιο «αστεράτα» ξενοδοχεία της Αθήνας; Και μάλιστα δωρεάν;

Δεν ακούγεται άσχημη ιδέα.

To Hilton προσφέρει (βραδινά) μπάνια στον λαό και ανοίγει με δωρεάν είσοδο την πισίνα του κάθε Πέμπτη από τις 21.00 μέχρι τη 1.00 τα ξημερώματα φιλοξενώντας βουτιές και σνακ ή ποτάκι από το παρα… πισίνιο Oasis Bar.

To απλό ποτό κοστίζει 8€, ενώ «παίζουν» και προσφορές για συνδυασμό ποτού και σνακ. Ενδεικτικά για μια μπύρα βαρέλι και μία πίτσα, το κόστος ανέρχεται στα 15€.

Ποια ήταν η αντίδραση των γονιών της και κυρίως του μπαμπά της όταν εξέφρασε την επιθυμία της να γίνει ηθοποιός, αποκάλυψε σε συνέντευξή της η Θεοδώρα Βουτσά.

«Ένα βράδυ βγήκαμε με τους γονείς μου για φαγητό σε ένα εστιατόριο για να συζητήσουμε τι θα κάνω στο μέλλον. Οι δικοί μου είχαν ήδη χωρίσει, αλλά συζητούσαμε τα πάντα μεταξύ μας, προκειμένου να πάρουμε αποφάσεις. Εκείνο το βράδυ τους ανακοίνωσα πως θα γίνω ηθοποιός.

Ο πατέρας μου (σ.σ: Κώστας Βουτσάς) πολύ στεγνά μου είπε “Είσαι πολύ κοντή, χοντρή και στοιχεία πρωταγωνίστριας δεν βλέπω πάνω σου. Ηθοποιός δεν θα γίνεις!

Ακούγοντας τα λόγια του έπαθα μεγάλο σοκ! Χρειάστηκε να επέμβει η μητέρα μου για να το συζητήσουμε με ηρεμία. Τελικά, κάναμε μια συμφωνία: να πληρώσει ο μπαμπάς τις θεατρικές μου σπουδές, αρκεί να έπαιρνα και δεύτερο πτυχίο. Ξέρω πολύ καλά πως ο μπαμπάς τότε μου μίλησε τόσο απόλυτα και ωμά για να δοκιμάσει τις δικές μου αντοχές και να δει αν πραγματικά το θέλει η ψυχή μου» » δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

ΠΗΓΗ: star.gr
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!