Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Απέκτησε πρόσβαση στο iPhone της συλληφθείσας και έστειλε τις εικόνες στη συσκευή του

Θύμα αστυνομικής αυθαιρεσίας καταγγέλλει πως έπεσε μια 23χρονη από την Καλιφόρνια που συνελήφθη σαν ύποπτη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και μεταφέρθηκε σε φυλακή στο Σαν Φρανσίσκο.

Η ίδια καταγγέλλει πως επέτρεψε σε έναν αστυνομικό να αποκτήσει πρόσβαση στο iPhone της ώστε αυτός να βρει έναν τηλεφωνικό αριθμό που η γυναίκα ήθελα να καλέσει. Συγκεκριμένα έδωσε στον ένστολο τον αριθμό του κωδικού ξεκλειδώματος της συσκευής.

Ωστόσο, κατόπιν παρατήρησε πως ορισμένες φωτογραφίες της, μερικές εκ των οποίων γυμνές, είχαν σταλεί σε έναν αριθμό που δεν αναγνώριζε. Όπως αποδείχτηκε ο αριθμός αυτός ήταν του συγκεκριμένου αστυνομικού!

Ο δικηγόρος της, Rick Madsen, δήλωσε πως η πελάτης του πιστεύει ότι μέχρι και 6 φωτογραφίες στάλθηκαν στο κινητό του αστυνομικού.

http://www.newsbeast.gr 
Μπορεί τόσο στην Ελλάδα, όσο και στον υπόλοιπο κόσμο, οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας να προσπαθούν να αυξήσουν το κατά κεφαλήν έσοδο από τη χρήση των συνδρομητών τους, μέσω συγκεκριμένων πακέτων, όμως η βιομηχανία των τηλεπικοινωνιών βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στα δεδομένα, που χρησιμοποιούν οι πελάτες τους κάθε χρόνο, μέσω νέων εφαρμογών και καινοτομιών.
Τρανή απόδειξη αυτού είναι όταν μελετήσουμε πόσο έχουν αυξηθεί οι λογαριασμοί κινητής τηλεφωνίας από τότε, που έκαναν την εμφάνισή τους στην αγορά τα smartphone.
Τα επίσημα στοιχεία από τις Ηνωμένες Πολιτείες δείχνουν ότι τα νοικοκυριά ξοδεύουν 50% περισσότερα για τα κινητά τους από το 2007, όταν και λανσαρίστηκε το iPhone και η Google εισήγαγε το λειτουργικό Android.
Από τα 608 δολάρια το 2007, η μέση ετήσια δαπάνη εκτοξεύθηκε στα 913, το 2013, ενώ ένα στα πέντε νοικοκυριά ξοδεύει 1.400 δολάρια το χρόνο ! 


news.gr

Περίπου 5.000 ευρώ έχει ξοδέψει μία 72χρονη από το Έσσεξ της Βρετανίας ώστε να θωρακίσει το σπίτι της από...

τα σήματα που εκπέμπονται στην ατμόσφαιρα από τις ηλεκτρονικές συσκευές όπως τα ασύρματα μόντεμ.
Όπως ισχυρίζεται, πάσχει από πονοκεφάλους και ναυτίες και, μέχρι τώρα, έχει ανακαινίσει το σπίτι της ώστε να το θωρακίσει από τα βλαβερά, για την υγεία της, σήματα. Έχει βάψει την εξωτερική επιφάνεια του σπιτιού της με τέσσερις στρώσεις χρώματος και έτσι ελπίζει πως όλα τα σήματα Wi Fi θα παραμείνουν μακριά από το σπίτι της και την ίδια.
Στο μεταξύ, έχει αγοράσει μία ειδική συσκευή που ανιχνεύει τα σήματα αυτά στην ατμόσφαιρα ενώ όσοι επισκέπτες διαθέτουν συσκευές που εκπέμπουν οποιοδήποτε είδους σήμα, τότε μένουν έξω από το σπίτι της μάλλον υπερβολικής γιαγιάς.
Ακόμα, ισχυρίζεται πως αποφεύγει να χρησιμοποιεί τα μέσα μαζικής μεταφοράς, εξαιτίας των επιβατών που κυκλοφορούν με τα κινητά τους τηλέφωνα.

http://ksipnistere.blogspot.gr 
Περίπου πριν 2 εβδομάδες έμεινα σε ένα ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού και αισθανόμουν λιγάκι μόνη με ένα αίσθημα ελευθερίας που ποτέ δεν είχα ξανα αισθανθεί αποφάσισα να τηλεφωνήσω σε μια από αυτές τις «εταιρείες συνοδών» για τις οποίες δίνονται πληροφορίες στην έξοδο αεροδρομίων, κυρίως για άνδρες.
Παρόλα αυτά, ανάμεσα στα χαρτιά που είχα βρήκα ένα το οποίο προσέφερε μια υπηρεσία κυρίως ανδρική και συγκεκριμένα μου έκανε εντύπωση ένας ο οποίος ονομαζόταν Φερότικο.

Αφού ανέλυσα με προσοχή την φωτογραφία, αποφάσισα να του τηλεφωνήσω…Γ@μτ. Με τη μπροσούρα στα χέρια μου – που έτρεμαν και ίδρωναν από την προοπτική-, σήκωσα το τηλέφωνο και σχημάτισα τον αριθμό που υποδείκνυε το διαφημιστικό.

Εκείνος:Γεια!, απάντησε ένας άντρας με αισθησιακή φωνή. Εγώ: Γεια! Βλέπω ότι γνωρίζεις από μασάζ και η αλήθεια είναι ότι χρειάζομαι να έρθεις στο δωμάτιό μου και να μου δώσεις ένα επείγον… όχι, περίμενε, στη πραγματικότητα αυτό που θέλω είναι σεξ! Έχω όρεξη να ζήσω άγριο σεξ μεγάλης διάρκειας αλλά τώρα!!! Μιλάω σοβαρά, επιθυμώ να διαρκέσει όλη την νύχτα και είμαι διατεθειμένη να συμμετάσχω σε διάφορα και μη παραδοσιακά πράγματα. Αν αυτό μπορεί να πει ένας άντρας, εγώ θέλω να το κάνω! Φέρε μαζί σου όλων των ειδών τα εργαλεία, αξεσουάρ και παιχνίδια για να σιγουρευτείς ότι θα με κρατήσουν ξύπνια όόόόόλη την νύχτα…! Θέλω να με ακινητοποιήσεις και να μου γεμίσεις το σώμα με ότι θέλεις και μετά να καθαρίσουμε ο ένας τον άλλο.. με τη γλώσσα ή με ότι εσύ θέλεις. Πώς σου φαίνεται….;

Εκείνος: Λοιπόν, πραγματικά ακούγεται φανταστικό…. αλλά κυρία μου, για να κάνετε εξωτερικές κλήσεις πρώτα πρέπει να πληκτρολογήσετε το 9…
Η ηλιοθεραπεία βοηθά στην απώλεια βάρους. Αυτό ισχυρίζονται ερευνητές από τα Πανεπιστήμια του Εδιμβούργου και του Σαουθάμπτον, οι οποίοι ισχυρίζονται πως μελέτη έδειξε ότι η με μέτρο έκθεση στις ηλιακές ακτίνες προκαλεί στο σώμα την έκκριση μιας πρωτεΐνης που βοηθά τον μεταβολισμό, επιβραδύνοντας την αύξηση βάρους, αλλά και την ανάπτυξη του διαβήτη τύπου 2.

Συγκεκριμένα, οι ακτίνες UV ενεργοποιούν το νιτρικό οξύ, το οποίο εκκρίνεται στο δέρμα για την προστασία από τον ήλιο. Τώρα αποδεικνύεται ότι βοηθά και σε άλλους τομείς.

Οπως ανέφερε ο Ρίτσαρντ Γουέλερ, καθηγητής δερματολογίας στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, «μελέτες όπως αυτή μάς βοηθούν να κατανοήσουμε πως ο ήλιος μπορεί να είναι και καλός για εμάς. Πρέπει να θυμόμαστε ότι ο καρκίνος του δέρματος δεν είναι η μοναδική αρρώστια που μπορεί να μας σκοτώσει και θα μπορούσε ίσως να εξισορροπήσει και τις δικές μας συμβουλές αναφορικά με την έκθεση στον ήλιο».

http://www.4news.gr 
Η NASA επιβεβαίωσε ότι η γη θα βιώσει 6 ημέρες σχεδόν απόλυτο σκοτάδι από...

 την Τρίτη 16 έως την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014.Ο κόσμος θα παραμείνει, κατά τη διάρκεια αυτών των έξι ημερών, χωρίς ηλιακό φως λόγω μιας ηλιακής καταιγίδας, της οποίας η σκόνη και τα διαστημικά συντρίμμια που θα προκαλέσει  θα είναι τόσα πολλά που θα έχει ως συνέπεια την παρεμπόδιση κατά 90% του φωτός του ήλιου.Η ανακοίνωση έγινε από τον επικεφαλή της NASA, Τσαρλς Μπόλντεν, ο οποίος ζήτησε από όλους να παραμείνουν ήρεμοι. Αυτό θα είναι αποτέλεσμα μιας ηλιακής καταιγίδας, της μεγαλύτερης τα τελευταία 250 χρόνια και η οποία θα έχει  διάρκεια 216 ώρες.Αν και οι έξι ημέρες σκότους είναι πολύ κοντά, οι υπάλληλοι λένε ότι η γη δεν θα αντιμετωπίσει κανένα σοβαρό πρόβλημα, δεδομένου ότι οι έξι μέρες του σκότους δεν μπορούν να προκαλέσουν μεγάλες ζημιές σε τίποτα.«Εμείς θα στηριζόμαστε μόνο στο τεχνητό φως για τις έξι ημέρες, που δεν είναι κάτι που μας προβληματίζει», λέει ο επιστήμονας της NASA Earl Godoy.

http://www.seleo.gr 
Κατά καιρούς έχετε δει ή έχετε ακούσει για τις εξαιρετικές συνθήκες εργασίας στη Google, αλλά για πρώτη φορά το Forbes αναλύει την… 

κάλυψη που παρέχει ο κολοσσός στους εργαζομένους του και στις οικογένειες τους σε περίπτωση που αυτοί αποδημήσουν εις Κύριον.
Συγκεκριμένα, εάν ένας εργαζόμενος της Google αποβιώσει όσο εργάζεται στην εταιρία, οι κληρονόμοι του θα συνεχίσουν να λαμβάνουν το 50% του ετήσιου μισθού του για τα επόμενα 10 χρόνια!
Για παράδειγμα, εάν ο ετήσιος μισθός είναι $50.000, η οικογένεια θα λάβει $250.000 αποζημίωση ($25.000 κάθε χρόνο) μέσα στην επόμενη δεκαετία. Επιπλέον, σε περίπτωση που ο εργαζόμενος είναι ομοφυλόφιλος, η αποζημίωση εξακολουθεί να ισχύει για τον/την σύντροφο του.
Βέβαια, η Google φροντίζει σημαντικά για την υγεία των καλοπληρωμένων υπαλλήλων της, καθώς διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη και εξειδικευμένη ιατρική ομάδα και υποδομή για συνεχείς ιατρικούς ελέγχους.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της εταιρίας Lazlo Bock, «Πρόσφατα βιώσαμε μία από τις αναπόφευκτες καταστάσεις της ζωής, όπου είχαμε να αντιμετωπίσουμε το θάνατο ενός από τους κοντινότερους συνεργάτες μας. Είναι μια φρικτή και δύσκολη κατάσταση, επομένως, σαν εταιρεία έπρεπε να βρούμε τρόπους να βοηθήσουμε τα παιδιά του υπαλλήλου που απεβίωσε».
Εκτός από την καταβολή του μισού μισθού για τα επόμενα δέκα χρόνια, όλες οι μετοχές του υπαλλήλου περνούν στα χέρια των παιδιών, ενώ κάθε παιδί θα λαμβάνει $1.000 μηνιαίως μέχρι να κλείσει τα 19 του χρόνια ή μέχρι τα 23, εάν συνεχίζει τις σπουδές του σε κάποιο κολέγιο ή πανεπιστήμιο. Φυσικά, τα χρήματα αυτά δίνονται στον κηδεμόνα των παιδιών ως καταπίστευμα για τη διαχείριση τους.
Άλλη ενδιαφέρουσα παροχή αφορά στις εγκυμοσύνες, όπου μετά τη γέννα λαμβάνει άδεια επί πληρωμή για 4,5 μήνες και ο πατέρας μπορεί να πάρει άδεια 6 εβδομάδων.
 
Tο βιβλίο «Disorder in the American Courts» περιλαμβάνει μερικές από τις πιο απίθανες ατάκες που έχουν ειπωθεί στα δικαστήρια και έχουν καταγραφεί...
κατά λέξη από δικαστικούς ρεπόρτερ στην Αμερική, οι οποίοι μετά βίας παρέμεναν σοβαροί την ώρα που γίνονταν οι ερωταποκρίσεις….





ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ: Αυτή η μυασθένεια κ. μάρτυρα επηρεάζει τη μνήμη σας;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Ναι..
ΔΙΚ: Και με ποιους τρόπους σάς επηρεάζει τη μνήμη;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Ξεχνάω…
ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ: Ξεχνάτε; Μπορείτε να μας δώσετε ένα παράδειγμα για κάτι που έχετε ξεχάσει;
___________________________________
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Γιατρέ, δεν αληθεύει ότι όταν ένας άνθρωπος πεθάνει στον ύπνο του δεν το γνωρίζει ως το άλλο πρωί;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Τώρα στ’ αλήθεια περάσατε τις εξετάσεις για άσκηση νομικού επαγγέλματος;
___________________________________
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Ο μικρότερος γιος, ο εικοσάχρονος, τι ηλικίας είναι;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Είναι 20, όσο περίπου και το IQ σας.
___________________________________
ΔΙΚ: Ήσουν παρών όταν πάρθηκε η φωτογραφία σου;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Τώρα με δουλεύετε;
___________________________________
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Και είχε τρία παιδιά, έτσι δεν είναι;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Ναι.
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Πόσα ήταν αγόρια;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Κανένα.
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Υπήρχε κανένα κορίτσι;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Κύριε Δικαστά, νομίζω χρειάζομαι άλλον δικηγόρο. Μπορώ να πάρω άλλον;
____________________________________
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Πώς τερματίστηκε ο πρώτος σας γάμος;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Λόγω θανάτου.
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Και με τίνος τον θάνατο τερματίστηκε;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Για μαντέψτε;
_____________________________________
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Μπορείτε να περιγράψετε το άτομο;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Ήταν μεσαίου αναστήματος και είχε γένια.
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ. Ήταν άντρας ή γυναίκα;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Αν δεν είχε έρθει κάποιο τσίρκο στην πόλη, μάλλον άντρας θα έλεγα…
_____________________________________
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Γιατρέ, πόσες από τις αυτοψίες σας τις έχετε διενεργήσει σε νεκρούς ανθρώπους;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ : Όλες. Οι ζωντανοί, ξέρετε, αντιστέκονται πάρα πολύ.
_____________________________________
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Θυμάστε την ώρα που εξετάσατε το σώμα;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Η αυτοψία άρχισε γύρω στις 8:30 π.μ.
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Και ο κύριος Νέντον ήταν νεκρός εκείνη την ώρα;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Αν όχι, σίγουρα ήταν μέχρι να τελειώσω!
______________________________________
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Γιατρέ, πριν διενεργήσετε τη νεκροψία ελέγξατε αν υπήρχε σφυγμός;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Όχι.
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Ελέγξατε την πίεση του αίματος;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ: ‘Οχι.
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Ελέγξατε την αναπνοή;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Όχι..
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Ώστε λοιπόν, είναι πιθανόν ο ασθενής να ήταν ζωντανός όταν αρχίσατε τη νεκροψία;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ: ‘Οχι.
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Πώς μπορείτε να είστε σίγουρος, γιατρέ;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Γιατί ο εγκέφαλός του βρισκόταν πάνω στο γραφείο μου σε μια γυάλα.
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Α, μάλιστα. Όμως θα μπορούσε ο ασθενής, παρ’ όλα αυτά, να είναι ακόμη ζωντανός;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Ναι, είναι πιθανόν! Θα μπορούσε να είναι ζωντανός και να ασκεί τη δικηγορία

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr 
Βούιξε μια ολόκληρη γειτονιά…στο
Άργος όταν μαθεύτηκε ότι ο γαμπρός πιάστηκε «στα πράσα» με την…πεθερά του!
Και το αξιοσημείωτο είναι πως η αποκάλυψη της απιστίας έγινε από την πεντάχρονη κόρη του.
Το περιστατικό συνέβη πριν δεκαπέντε μέρες περίπου και....
έφτασε σχεδόν αμέσως στ’ αυτιά μας αλλά θελήσαμε πρώτα να διασταυρώσουμε μερικά στοιχεία γιατί ο καθένας έλεγε το «μακρύ του και το κοντό του».
Να, λοιπόν, τι συνέβη: Ο νεαρός πατέρας, 32 χρονών και άνεργος εδώ και έξι μήνες, έμενε αναγκαστικά στο σπίτι και πρόσεχε το 5χρονο κοριτσάκι του καθώς η γυναίκα δουλεύει τα πρωινά.
Το σπίτι είναι στο ισόγειο οικοδομής, όπου στον πρώτο όροφο μένει η πεθερά, διαζευγμένη σαρανταπεντάρα, ιδιαιτέρως θελκτική και γυναίκα παθιασμένη για… ζωή, όπως λένε στη γειτονιά… Εκείνη την ημέρα, όπως και τις προηγούμενες, το κοριτσάκι είχε πάει σε μια συνομήλικη γειτονοπούλα και έπαιζαν.
Το παιγνίδι, όμως, πήρε γρήγορα τέλος γιατί η μητέρα του άλλου κοριτσιού το πήρε μαζί της να πάει να ψωνίσει. Έτσι, η μικρή γύρισε σπίτι της πριν από την συνηθισμένη ώρα και μπαίνοντας αναζήτησε τον πατέρα της. Ακούγοντας συνομιλία κατευθύνθηκε προς την κρεβατοκάμαρα, όπου τον είδε… σε περιπτύξεις με την γιαγιά της!
Το παράνομο ζευγάρι ταράχτηκε, όπως ήταν φυσικό και έσπευσαν να της εξηγήσουν πως ο μπαμπάς ήταν κρυωμένος και η γιαγιά του έκανε… εντριβή για να του φύγει το κρύωμα… Πίστεψαν πως το θέμα είχε λήξει και η γιαγιά ανέβηκε στο σπίτι της για να μαγειρέψει το μεσημεριανό της οικογένειας.
Η έκρηξη συνέβη το μεσημέρι όταν γύρισε η μητέρα και το κοριτσάκι της ανέφερε ανήσυχο για τον μπαμπά που ήταν άρρωστος και τη γιαγιά που προσπαθούσε να τον… κάνει καλά! Οι φωνές και τα σπασίματα, όπως ήταν αναμενόμενο, ακούστηκαν σε όλη τη γειτονιά, μιας και η 25χρονη κόρη γνώριζε το θερμό ταμπεραμέντο της μάνας της…

http://simantra.blogspot.gr 
Σε όλους μας έχει συμβεί να έρθουν μέρες που αισθανόμαστε πως δεν έχουμε την απαιτούμενη ενέργεια για να διεκπεραιώσουμε όλες τις υποχρεώσεις μας.

Αυτό δεν είναι απλά ζήτημα υπερβολικής ενασχόλησης με τη δουλειά ή ελλιπούς ύπνου, αν και αυτές οι δύο αιτίες παίζουν συνήθως βασικό ρόλο.

Υπάρχουν και μερικοί ακόμα, απρόσμενοι, λόγοι που δεν έχετε αρκετή ενέργεια μέσα στην ημέρα. Δείτε ποιοι μπορεί να είναι αυτοί:

Καταναλώνετε πολλά junk φαγητά

Πολλοί άνθρωποι σκέφτονται τη ζάχαρη ως ένα γρήγορο μέσο για να πάρουν ενέργεια, αλλά μακροπρόθεσμα η μεγάλη κατανάλωση ζάχαρης έχει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα. Όλες οι ουσίες που καταλήγουν σε -όζη, όπως η γλυκόζη, δεξτρόζη, μαλτόζη και σακχαρόζη, θα σας δώσουν λίγη ενέργεια βραχυπρόθεσμα, αλλά στη συνέχεια θα σας κάνουν υποτονικούς. Επιπροσθέτως, έρευνες δείχνουν ότι το "γρήγορο" φαγητό σας βάζει επίσης σε βιολογική "αργή κίνηση".

Δεν πίνετε αρκετό νερό

Πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να προσδιορίσουν πότε η κόπωσή τους οφείλεται σε αφυδάτωση. Ένα ποτήρι νερό -και όχι η ζάχαρη- μπορεί να είναι η ενίσχυση που χρειάζεστε. Πιείτε όσο νερό χρειάζεται για να κρατήσετε το στόμα σας υγρό όλη την ημέρα. Και να θυμάστε αυτόν τον κανόνα: τα ούρα σας θα πρέπει να έχουν χρώμα ανοικτό κίτρινο έως και διάφανο. Αν είναι πιο σκούρο κίτρινο, θα πρέπει να πιείτε περισσότερο νερό.

Έχετε έλλειψη βιταμίνης Β

Χρειάζεστε τις βιταμίνες του συμπλέγματος Β για να μπορέσουν τα μιτοχόνδρια στον οργανισμό σας να μετατρέψουν τη γλυκόζη σε ενέργεια. Η πλειοψηφία των ανθρώπων δεν λαμβάνει αρκετή βιταμίνη Β μέσω της διατροφής. Αν είναι αναγκαίο, πάρτε μια βιταμίνη (συμπλήρωμα) το πρωί και μία το βράδυ, πάντα σε συνεννόηση με τον γιατρό σας για τυχόν άλλες παρενέργειες στην περίπτωσή σας.

Κάνετε καθιστική ζωή

Για να αυξήσετε την ενέργειά σας, πρέπει να κάψετε και λίγη ενέργεια παραπάνω! Όταν κινήστε, απελευθερώνεται οξείδιο του αζώτου από τα εσωτερικά τοιχώματα των αρτηριών σας και αυτό επιτρέπει στο αίμα να κυκλοφορεί ελεύθερα μέσα στα αγγεία σας. Αυτό με τη σειρά του σας βοηθά να πάρετε περισσότερες θρεπτικές ουσίες στα κύτταρά σας μέσω της διατροφής. Το σώμα σας αντιδρά σε κάθε δική σας δραστηριότητα. Αν μένετε άπραγοι σε έναν καναπέ τότε το σώμα σας θα μειώσει την παροχή ενέργειας, επειδή δεν την καταναλώνετε και θα την αποθηκεύσει σε μορφή λίπους για μελλοντική χρήση.

Το ορμονικό σας σύστημα βρίσκεται σε ανισορροπία

Υπάρχουν πολλές ορμόνες που παίζουν ρόλο στο πόση ενέργεια νιώθετε ότι έχετε. Οι ορμόνες είναι σαν τους ροοστάτες στα φώτα. Όταν χρειάζεστε "έντονο φωτισμό", ενεργοποιείτε ορισμένες ορμόνες για να αυξήσετε την ενέργεια σε εκείνη την περιοχή, και να μειώσετε τη χρήση της αλλού. Η ρύθμιση αυτή ξεκινάει στον υποθάλαμο και την υπόφυση του εγκεφάλου σας. Οι δύο κύριες πηγές του προβλήματος είναι η κακή λειτουργία του θυρεοειδούς και των επινεφριδίων. Όσο για τις ορμόνες των επινεφριδίων, μπορείτε να κάνετε αυτό το μικρό τεστ: όταν είστε πεινασμένοι, γίνεστε εύκολα οξύθυμοι αν δεν φάτε κάτι άμεσα; Αν ναι, τότε αυτό είναι ένα σημάδι ότι τα επινεφρίδια σας μπορεί να μην λειτουργούν σωστά.

http://www.onmed.gr
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!