Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

10+1 Καταναλωτές που μετάνιωσαν για τις Online αγορές τους!
Δεν υπάρχει κάτι πιο βολικό απ' το να κάνεις τα ψώνια σου μέσω του διαδικτύου. Η έρευνα αγοράς μπορεί να γίνει πολύ γρήγορα και εύκολα, καθώς επίσης και να απευθυνθείς σε λιανέμπορους που πιθανόν να μη γνώριζες εντοπίζοντας καλές προσφορές.
Μόνο που υπάρχουν και κίνδυνοι. Απ' το να λάβεις λάθος προϊόν ως και να πέσεις πάνω σε απατεώνες. Κάτι που φανερώνουν και οι περιπτώσεις που ακολουθούν, τις οποίες δημοσιεύει το boredpanda με τα σχόλια των ίδιων των καταναλωτών...
#1 I Got This Tank Top On Amazon And They Sent Me A Dress. On The Plus Side It Does Make My Ass Look Great
online1
#2 Dinosaur Pillowcase
online2
#3 Beauty Products These Days
online3
#4 My Sister Ordered A Dress Online
online4
#5 I Saw $10 And Just Bought It
online5
#6 I Knew I Was Taking A Gamble Ordering From Wish.... But Still, I Couldnt Stop Laughing When My Blanket Finally Arrived!
online6
#7 This Is What Happens When You Buy A $20 Punching Bag From China
online7
#8 A Good Tip
online8
#9 Bought New Shoes Online... Nice!
online9
#10 Love My New Yeezys
online10
#11 This F*#$!^ng Mug
online11
Πώς ο Ζούκερμπεργκ «έσωσε» δεκάδες εκατ. δολ. παρά το sell off
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Facebook, Mark Zuckerberg, είδε χθες την περιουσία του να μειώνεται κατά 5 δισεκατομμύρια δολάρια, αλλά τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι και χειρότερα.
Πριν από τη χειρότερη ημερήσια πτώση του Facebook από το 2012, που έχει να κάνει με την φερόμενη παραβίαση δεδομένων εκατομμυρίων χρηστών του κοινωνικού δικτύου από την Cambridge Analytica, ο Zuckerberg ήταν απασχολημένος με την πώληση μετοχών. Όπως αναφέρει το MarketWatch, μέχρι στιγμής φέτος, έχει πουλήσει σχεδόν 5 εκατομμύρια μετοχές.
Η διάθεση αυτών των μετοχών της FB πριν από τη Δευτέρα, κατέληξε σε εξοικονόμηση περίπου 40 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και τους υπολογισμούς του MarketWatch. Την περασμένη Δευτέρα, οι 4,9 εκατομμύρια μετοχές που πουλήθηκαν φέτος στο πλαίσιο ενός προκαθορισμένου σχέδιου θα άξιζαν 855 εκατομμύρια δολάρια. Ο Zuckerberg τις πούλησε περίπου 900 εκατομμύρια δολάρια.
Η εκπρόσωπος του Facebook, Vanessa Chan, δήλωσε ότι οι πωλήσεις μετοχών προορίζονται για τη χρηματοδότηση της Πρωτοβουλίας Chan-Zuckerberg, του φιλανθρωπικού οργανισμού επενδύσεων που ο ιδρυτής του Facebook δημιούργησε με τη σύζυγό του το 2015. Σε μια κατάθεση του στην Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, τον Σεπτέμβριο, ο Zuckerberg δήλωσε ότι σχεδιάζει να πουλήσει μετοχές τοη Facebook αξίας 6 δισ. δολαρίων τους επόμενους 18 μήνες για να χρηματοδοτήσουν τις προσπάθειες του οργανισμού.
Δέκα φωτογραφίες που σίγουρα θα σου φτιάξουν τη μέρα!
Το μόνο πράγμα που αγαπούν οι άνθρωποι περισσότερο από τα παιδιά τους είναι μάλλον τα κατοικίδιά τους. Κι από αυτά, τα πιο αγαπησιάρικα είναι μάλλον τα σκυλιά. Οι παρακάτω φωτογραφίες άλλωστε το αποδεικνύουν...
foto_dogs10.jpg
foto_dogs_6.jpg
foto_dog.jpg
foto_dog2.jpg
foto_dog3.jpg
foto_dog4.jpg
foto_dogs_8.jpg
foto_dogs5.jpg
foto_dogs9.jpgfoto_dogs7.jpg

Ναι, υποστηρίζει ο κοινωνιολόγος δρ. Έρικ Άντερσον, συγγραφέας του βιβλίου «The Monogamy Gap: Men, Love and the Reality of Cheating»: «Το ρητό ‘άπιστος μία φορά, άπιστος για πάντα’ είναι κομμάτι της βιολογικής φύσης του άντρα.
Η Νο 1 αιτία που ο αντρικός πληθυσμός δεν απιστεί έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν μπορεί να το κάνει. Και λέγοντας αυτό εννοώ ότι, όσες περισσότερες ευκαιρίες έχει ένας άντρας να απιστήσει, τόσες περισσότερες φορές θα το κάνει. Όσο πιο γοητευτικός είναι, τόσο και πιο άπιστος».
Βέβαια, ο ειδικός εξηγεί ότι περίπου το ίδιο συμβαίνει και με τις γυναίκες και ότι, ενώ οι άνθρωποι καθώς μεγαλώνουν απατούν λιγότερο τους συντρόφους τους, ωστόσο η προδιάθεση της απιστίας εξακολουθεί να παραμένει. «Θα μπορούσαμε να διορθωθούμε με το πέρασμα του χρόνου και να πάψουμε να… εκπέμπουμε στη συχνότητα της απιστίας, αλλά η αλήθεια είναι ότι σε περίπτωση που μας δοθεί η ευκαιρία, συνήθως την αρπάζουμε», προσθέτει ο δρ. Άντερσον.
Να τι δήλωσαν σχετικά με την απιστία τρεις διάσημες «απατημένες» κυρίες:
Η Σάντρα Μπούλοκ ήταν 5 χρόνια παντρεμένη με τον Τζες Τζέιμς, όταν αποκαλύφθηκε ότι ο άντρας της διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με γνωστό μοντέλο. Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το πόσο το σκάνδαλο και το διαζύγιό της επηρέασαν τη ζωή της, η διάσημη ηθοποιός και μαμά 1 παιδιού απάντησε σαρκαστικά: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη με το γεγονός ότι πληγώθηκα ανεπανόρθωτα για πάντα».
Η Σιένα Μίλερ ήταν αρραβωνιασμένη με το γνωστό ηθοποιό Τζουντ Λο, όταν αποκαλύφθηκε ότι την είχε απατήσει με τη μπέιμπι σίτερ των παιδιών του. Σε σχετική δήλωσή της, η διάσημη ηθοποιός και μαμά 1 παιδιού είπε: «Αυτό που με λυπεί περισσότερο από όλα είναι ότι έχασα ένα μεγάλο κομμάτι της αθωότητάς μου. Στην πραγματικότητα, ήμουν τυφλή όντας απλά ρομαντική. Άρχισα να σκέφτομαι: ‘Τι θα γίνει αν δεν μπορέσω να ερωτευτώ ξανά τόσο βαθιά και αληθινά;’ Ωστόσο, πλέον αισθάνομαι πολύ πιο δυνατή… νιώθω ότι ωρίμασα».
Ο γάμος της Μεγκ Ράιαν με τον Ντένις Κουέιντ κατέληξε σε ένα επεισοδιακό διαζύγιο, με τις δύο πλευρές να αλληλοκατηγορούνται για απιστία. Ο σύζυγος κατηγόρησε τη διάσημη ηθοποιό ότι διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με το γνωστό ηθοποιό Ράσελ Κρόου, ενώ εκείνη από την πλευρά της δήλωσε σχετικά: «Ο Ντένις με απατούσε για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, κι αυτό ήταν επίπονο και οδυνηρό. Μάλιστα, μετά το χωρισμό μας ανακάλυψα πολύ περισσότερα από όσα γνώριζα αρχικά».

Την μείωση των προστίμων του ΚΟΚ κατά 50% ανακοίνωσε ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης στην συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής στην οποία συζητείται το νομοσχέδιο για τα ταξί και τις μεταφορές.
Ως τώρα το πρόστιμο που πληρωνόταν εντός 10 ημερών είχε μείωση 50%. Με την προϋπάρχουσα ρύθμιση στο νομοσχέδιο καταργείτο η μείωση για πληρωμή εντός 10ημέρου και το πρόστιμο μειωνόταν 40% που σημαίνει ότι ο παραβάτης θα πλήρωνε υψηλότερο πρόστιμο σε σχέση με σήμερα. Με την νομοτεχνική βελτίωση που κατέθεσε ο Χρ. Σπίρτζης παραμένει στο ίδιο επίπεδο το πρόστιμο που πληρώνεται από τους παραβάτες.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!