Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015


Λίγα λεπτά πριν τις 19:30 το απόγευμα της Πέμπτης το Facebook «έπεσε». Οποιος χρήστης έμπαινε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης έβλεπε στην οθόνη του ένα μήνυμα που έγραφε «Συγνώμη, κάτι έχει γίνει λάθος. Εργαζόμαστε για να το διορθώσουμε όσο το δυνατόν πιο άμεσα». Αμέσως οι χρήστες στα social media κοινοποίησαν το πρόβλημα που υπάρχει στα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αναμενόμενα επικράτησε πανικός, ενώ αρκετοί έκαναν και χιουμοριστικά tweets.

Το λίπος στην κοιλιά δεν είναι μόνο το πιο επιβλαβές λίπος στο σώμα σας, που συνδέεται με πολλές ασθένειες, αλλά είναι ταυτόχρονα και το πιο αντιαισθητικό και εκείνο που άντρες και γυναίκες πασχίζουν να εξαφανίσουν.
Το υπερβολικό λίπος γύρω από το στομάχι μπορεί να οδηγήσει σε ανάπτυξη της καρδιακής νόσου, της υπέρτασης, σε μεταβολικές δυσλειτουργίες, άσθμα, τη νόσο Alzheimer, την αθηροσκλήρωση και σε προβλήματα γονιμότητας.
Εάν έχετε πάρα πολύ λίπος στην κοιλιά, θα πρέπει σε γενικές γραμμές να αλλάξετε τρόπο ζωής. Προσπαθήστε να κόψετε την κατανάλωση ζάχαρης, να πίνετε αρκετό νερό και να κοιμάστε καλά. Επίσης, θα πρέπει να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες σας και να προσπαθήσετε να καταναλώνετε τροφές πλούσιες σε βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά.
Υπάρχει όμως ένα συγκεκριμένο ρόφημα, φτιαγμένο 100% από φυσικά υλικά, το οποίο συνδυάζει σπανάκι, τζίντζερ και λεμόνι και το οποίο, σύμφωνα με τους ειδικούς, μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά στην κοιλιά πιο εύκολα.
Είναι ένας ισχυρός συνδυασμός που στοχεύει στο λίπος της κοιλιάς. Έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, η οποία έχει τη δυνατότητα να επιταχύνει τη διαδικασία καύσης λίπους. Επίσης, συμμετέχει στην παραγωγή της καρνιτίνης, μίας χημικής ένωσης η οποία χρησιμοποιεί το σώμα σας για να μετατρέψει το λίπος σε ενέργεια. Ως εκ τούτου, αυτό το ρόφημα θα σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε την παχυσαρκία, να μειώσετε γενικά το βάρος σας, αλλά κυρίως να ρίξετε το λίπος στην περιοχή της κοιλιάς.
Αν πιείτε αυτό το ρόφημα πριν καν φάτε το πρωινό σας, θα επιταχύνετε τον μεταβολισμό σας, θα έχετε περισσότερη ενέργεια σας και θα “λιώσετε” τα λίπη στην κοιλιά σας. Είναι προτιμότερο να το πιείτε το πρωί, με άδειο στομάχι, 30 λεπτά πριν το πρωινό.
Συστατικά:
-1 λεμόνι
-Μια χούφτα σπανάκι
-1 ποτήρι νερό
-Ένα κομμάτι τζίντζερ (2-3 εκατοστά)
Μέθοδος:
Στραγγίξτε και ανακατέψτε όλα τα υλικά και πιείτε το ρόφημα αμέσως.
Πηγή: healthyfoodstyle.com

Μία πανσέληνος με το φεγγάρι να είναι το μεγαλύτερο που μπορεί να υπάρξει, η λεγόμενη και υπερπανσέληνος, θα εξαφανιστεί τελείως λόγω ολικής έκλειψης. Κάτι τέτοιο είχε να συμβεί πάνω από τρεις δεκαετίες.
Τα ξημερώματα της Δευτέρας 28 Σεπτεμβρίου, όσοι είναι ξύπνιοι στην Ελλάδα και σε πολλές άλλες χώρες, θα έχουν την ευκαιρία να παρατηρήσουν μια ολική έκλειψη υπερμεγέθους Σελήνης. Στη χώρα μας το φαινόμενο θα φθάσει στο μέγιστο σημείο του περίπου στις έξι παρά δέκα το πρωί.
Το αξιοσημείωτο είναι ότι η, ούτως ή άλλως θεαματική, ολική έκλειψη θα συμβεί κατά τη διάρκεια της λεγόμενης «υπερπανσελήνου», καθώς η πανσέληνος θα λάβει χώρα, όταν η Σελήνη θα βρίσκεται στο περίγειο, δηλαδή στο κοντινότερο σημείο της από τη Γη. Αυτό σημαίνει ότι η διάμετρος του υπό έκλειψη φεγγαριού θα φαίνεται μεγαλύτερη σε σύγκριση με τις προηγούμενες εκλείψεις.
Η έκλειψη -εφόσον το επιτρέπει ο κατά τόπους καιρός- θα είναι ορατή από την Ευρώπη, την Αφρική, την Αμερική και τη δυτική Ασία. Προηγήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου μια μερική σεληνιακή έκλειψη, η οποία όμως ήταν ορατή μόνο από τη Νότια Αφρική και από τους… πιγκουίνους της Ανταρκτικής.
Κάτι ανάλογο -συνδυασμός ολικής έκλειψης και υπερπανσελήνου- είχε συμβεί μόνο πέντε φορές μετά το 1900: το 1910, το 1928, το 1946 και για τελευταία φορά το 1982, ενώ δεν θα ξανασυμβεί πριν από το 2033, σύμφωνα με τη NASA. Ασφαλώς ολικές εκλείψεις «κανονικής» και όχι «σούπερ» Σελήνης συμβαίνουν πολύ πιο συχνά (περίπου κάθε δυόμισι χρόνια).
Στην Ελλάδα θα είναι ορατή ολόκληρη η ολική φάση της έκλειψης, καθώς και ολόκληρη η μερική φάση της στα δυτικά της χώρας μας. Ορισμένες περιοχές της ανατολικής Ελλάδας θα χάσουν μερικά λεπτά από το τέλος της μερικής φάσης, καθώς η Σελήνη εκεί θα δύσει μερικά λεπτά νωρίτερα.
Κατά τη διάρκεια της ολικής φάσης της έκλειψης, η Σελήνη θα βρίσκεται στο δυτικό-νοτιοδυτικό ουρανό. Οι ακριβείς χρόνοι του φαινομένου στη χώρα μας, σύμφωνα με τους αστρονόμους, θα έχουν ως εξής:
– Έναρξη έκλειψης παρασκιάς: 3:11 πμ
– Έναρξη μερικής έκλειψης: 4:07 πμ
– Έναρξη ολικότητας: 5:11 πμ
– Μέγιστο έκλειψης: 5:47 πμ
– Τέλος ολικότητας: 6:23 πμ
– Τέλος μερικής έκλειψης 7:27 πμ
– Τέλος έκλειψης παρασκιάς 8:22 πμ (η Σελήνη θα έχει ήδη δύσει).
Η έκλειψη της 28ης Σεπτεμβρίου είναι η τέταρτη και τελευταία ολική σεληνιακή έκλειψη της τελευταίας διετίας. Οι προηγούμενες ολικές εκλείψεις έλαβαν χώρα στις 15 Απριλίου 2014, 8 Οκτωβρίου 2014 και 4 Απριλίου 2015.
Κατά την έκλειψη της ερχόμενης Δευτέρας, το φεγγάρι θα φαίνεται κατά 14% μεγαλύτερο και κατά 30% φωτεινότερο από ό,τι στην προηγούμενη φετινή έκλειψη, επειδή θα βρίσκεται στο κοντινότερο στη Γη σημείο της ελλειπτικής τροχιάς του (σε απόσταση 363.700 χιλιομέτρων), ενώ την περασμένη άνοιξη βρισκόταν αντίθετα στο πιο μακρινό του (σε απόσταση 405.600 χιλιομέτρων).
Ενώ η φετινή ανοιξιάτικη ολική έκλειψη διήρκεσε λιγότερο από πέντε λεπτά, της Δευτέρας θα διαρκέσει πάνω από 70 και συνολικά πάνω από τέσσερις ώρες μαζί με την παρασκιά και την μερική έκλειψη. Είτε με ερασιτεχνικό τηλεσκόπιο, είτε μια κυάλια, είτε με γυμνά μάτια, θα μπορεί κανείς να παρακολουθήσει το φαινόμενο.
Η «Ματωμένη Σελήνη» δεν θα φέρει το τέλος της Γης
Παρά την ολική έκλειψη, το φεγγάρι δεν γίνεται τελείως σκοτεινό, αλλά παίρνει μια κοκκινωπή απόχρωση, γι” αυτό πολλοί το ονομάζουν «Ματωμένη Σελήνη».
Όταν η σκιά της Γης καλύψει τη Σελήνη εντελώς, τότε -ανάλογα και με τις συνθήκες που θα επικρατούν (υγρασία, θερμοκρασία, περιεκτικότητα της ατμόσφαιρας σε σκόνη κλπ.), η σκιά της Σελήνης θα αποκτήσει μια κοκκινωπή απόχρωση. Ο φυσικός μηχανισμός είναι σχετικός με αυτόν που χρωματίζει κόκκινα τα δειλινά.
Καθόλου παράξενο που με αυτό το φαινόμενο κατά καιρούς έχουν συνδεθεί διάφοροι φόβοι για το επερχόμενο τέλος του κόσμου. Και αυτή τη φορά, διάφορες περιθωριακές θρησκευτικές ομάδες -κυρίως προτεσταντικές στις ΗΠΑ- προβλέπουν ότι ο κόσμος δεν θα υπάρχει μετά τη Δευτέρα, ίσως εξαιτίας της πτώσης κάποιου μεγάλου αστεροειδούς. Κουράγιο σε όλους!
Πάντως, για καλό και για κακό -επειδή μερικοί παίρνουν στα σοβαρά τέτοιες φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο- η Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία φρόντισε να καθησυχάσει αναφέροντας σε ανακοίνωσή της τα εξής: «Η NASA δεν γνωρίζει κανέναν αστεροειδή ή κομήτη που βρίσκεται τώρα σε τροχιά σύγκρουσης με τη Γη, συνεπώς η πιθανότητα μιας σοβαρής σύγκρουσης είναι αρκετά μικρή. Στην πραγματικότητα, με βάση τις καλύτερες πληροφορίες που διαθέτουμε, κανένα μεγάλο μεγάλο αντικείμενο δεν είναι πιθανό να χτυπήσει τη Γη οποτεδήποτε μέσα στις επόμενες αρκετές εκατοντάδες χρόνια».

 


Είναι πρόβλεψη του νέου μνημονίου. Η εφαρμογή του μέτρου ξεκινάει από την 1η Οκτωβρίου και προς το παρόν στο στόχαστρο θα μπουν όσοι χρωστούν στο δημόσιο ποσά άνω των 70.000
Ουσιαστικά μιλάμε για κατασχέσεις – εξπρές από τραπεζικούς λογαριασμούς. Μάλιστα για τη διαδικασία κατάσχεσης δεν θα υπάρχει καμία γραφειοκρατική χρονοτριβή. Για την εντολή θα αρκεί μονάχα ένα e-mail. Η δέσμευση των χρημάτων θα γίνεται μέσα σε μία ημέρα.
Προς το παρόν το μέτρο της κατάσχεσης θα ισχύσει μόνο για οφειλέτες που χρωστούν ποσά άνω των 70.000 ευρώ στο δημόσιο, όμως είναι βέβαιο ότι στο μέλλον θα επεκταθεί και σε μικρότερα ποσά.
Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι βρισκόμαστε σε περίοδο capital controls, οι δικαιούχοι των λογαριασμών δεν μπορούν να αποσύρουν μεγάλα ποσά, ενώ ταυτόχρονα το ακατάσχετο όριο σε ό,τι αφορά σε μισθούς και συντάξεις έχει πέσει από τα 1.500 ευρώ στα 1.000 ευρώ.
Επιπλέον το ακατάσχετο ποσό αφορά μόνο έναν λογαριασμό τράπεζας και αυτός θα πρέπει να έχει δηλωθεί στην εφορία. Για όλα τα υπόλοιπα ποσά και τους λογαριασμούς που δεν υπάγονται σε καθεστώς προστασίας δεν ισχύει το ακατάσχετο, ούτε και το πλαφόν.
Ένας 40άρης οικογενειάρχης ψωνίζει στο σούπερ μάρκετ. Κάποια στιγμή παρατηρεί μια εντυπωσιακή ξανθιά και ασυναίσθητα τη χαζεύει.
Η ξανθιά του γυρίζει το βλέμμα. Την ξανα κοιτάζει πιο έντονα, τον κοιτάζει και αυτή. Αυτό τραβάει κάμποση ώρα και αποφασίζει να της μιλήσει:
– Συγνώμη, της λέει, μήπως γνωριζόμαστε;
– Βέβαια, του απαντάει. Ένα από τα παιδιά μου είναι δικό σας!
Ο τύπος σαστίζει, σκέφτεται και ξαφνικά θυμάται τη μοναδική φορά που απάτησε τη γυναίκα του. Τη ρωτάει λοιπόν:
– Μήπως είστε εκείνη η στριπτιζέζ που είχανε καλέσει σε ένα μπάτσελορ πάρτι στην Πεύκη πρόπερσι την άνοιξη και είχαμε καταλήξει να κάνουμε άγριο σεξ στην κουζίνα; Μου είχατε δέσει τα χέρια με χειροπέδες και μου χώσατε και ένα καρότο στον κ….!
Συνοφρυωμένη αυτή του απαντάει:
– Όχι κύριε!!! Είμαι η φιλόλογος του γιου σας…

Ηρθε το Φθινόπωρο και είναι καιρός για αλλαγές στο λουκ. Σύμφωνα με το Pinterest, αυτά είναι τα ανδρικά κουρέματα που φέτος θα «φορεθούν» πολύ.
Χτένισμα στο πλάι σε στυλ Τζορτζ Κλούνεϊ
1
Το παραδοσιακό χτένισμα στο πλάι είναι το top ανδρικό κούρεμα αυτή τη σεζόν. «Η τελευταία εξέλιξη του διαρκεί λίγο περισσότερο, καθώς ο κομμωτής ξυρίζει την πλάγια γραμμή-πλαίσιο» εξηγεί η στυλίστρια Λάρκιν Μπράουν. Ωστόσο, παρόλο που το ξύρισμα είναι πιο έντονο, περιορίζει τις επιλογές styling, οπότε ίσως να θέλετε να επιλέξετε το κλασικό στυλ του Τζορτζ Κλούνεϊ.
Fade σε στυλ Γουίλ Σμίθ
gettyimages-145139298
Με αυτό το λουκ, τα μαλλιά είναι πιο μακριά στην κορυφή του κεφαλιού και ξυρισμένα στα πλάγια, ωστόσο για να είναι επιτυχημένο χρειάζεστε έναν old-school κουρέα που να ξέρει καλά το στυλ αυτό. Σε σύγκριση με πέρυσι, αυτό το λουκ έχει τετραπλασιαστεί σε δημοτικότητα στο Pinterest.
Undercut σε στυλ Μπραντ Πιτ
3
Ξαναφέρνοντας στη μόδα την δεκαετία του ’30, διασημότητες όπως ο Μπραντ Πιτ, λανσάρουν το undercut σε μεγάλο βαθμό. Είναι σαν το Fade, αλλά με πιο μακριές τρίχες στην κορυφή του κεφαλιού.
Κοτσάκι σε στυλ Ορλάντο Μπλουμ
gettyimages-452750058
Είτε το αγαπάτε, είτε το σιχαίνεστε, το κοτσάκι είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ανδρική μόδα στο Pinterest. Η Μπράουν εξηγεί ότι έχει περάσει από τους «άνδρες που βαριούνται να κουρευτούν» σε εσκεμμένο χτένισμα. Ωστόσο όταν μακραίνετε τα μαλλιά για κοτσάκι, κρατήστε τα καθαρά και υγιή και τοποθετήστε το κοτσάκι ελαφρώς ψηλά ή στο σβέρκο του λαιμού, αντί να το σηκώσετε στην κορυφή του κεφαλιού σας.
Quiff σε στυλ Ντέιβιντ Μπέκαμ
gettyimages-480050260
Είναι η νέα λατρεμένη ανδρική τάση του Φθινοπώρου στο Pinterest και αφού την λανσάρει ένας σταρ σαν τον Μπέκαμ, δεν αναρωτιόμαστε γιατί. Για μια πιο προσεγμένη εμφάνιση ζητήστε από τον κομμωτή να χρησιμοποιήσει μόνο ψαλίδι και καλό είναι να του δείξετε σε φωτογραφία τι ακριβώς θέλετε για να έχει μία ιδέα.
Από το βήμα του αμερικανικού Κογκρέσου, ο Πάπας Φραγκίσκος ζήτησε την κατάργηση της θανατικής ποινής στις ΗΠΑ, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στην ιστορική του ομιλία, ο Πάπας είπε ότι κάθε ζωή είναι ιερή και ότι η κοινωνία μπορεί να ωφεληθεί μόνο μέσα από την αποκατάσταση αυτών που έχουν καταδικαστεί.

Παράλληλα, κάλεσε τους αμερικανούς βουλευτές και γερουσιαστές να ανοίξουν την καρδιά τους στις νέες γενιές μεταναστών και να εγκαταλείψουν την αύξηση ξενοφοβικών τάσεων στην πολιτική.

Η έκκληση του Πάπα «να κληρονομίσουν και να ζήσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι νέοι άνθρωποι σε μία χώρα που έχει εμπνεύσει τόσους πολλούς να ονειρεύονται» έρχεται εν μέσω μιας έντονης συζήτησης στις ΗΠΑ για τη διαχείριση περίπου 12 εκατομμυρίων μεταναστών που ζουν χωρίς χαρτιά στις ΗΠΑ.

«Εμείς, οι άνθρωποι αυτής της ηπείρου, δεν φοβόμαστε τους ξένους, καθώς οι περισσότεροι από εμάς ήμασταν κάποτε ξένοι» είπε ο Πάπας Φραγκίσκος, γεννημένος στην Αργεντινή από ιταλούς γονείς. «Σας το λέω αυτό σαν γιος μεταναστών, γνωρίζοντας ότι πολλοί από εσάς κατάγεστε, επίσης, από μετανάστες» σημείωσε στην πρώτη ομιλία Πάπα στο αμερικανικό Κογκρέσο.

Οι βουλευτές και οι γερουσιαστές χειροκρότησαν όρθιοι τον Πάπα Φραγκίσκο, μόλις αυτός μπήκε στην αίθουσα.

Ζήτησε, επίσης, να μπει τέλος στην κούρσα εξοπλισμών. Ο Πάπας ρώτησε γιατί πωλούνται όπλα σε ανθρώπους που επιθυμούν απλά να προκαλέσουν συμφορές σε αθώους ανθρώπους.

http://www.thestival.gr
Στην καθιέρωση μιας ενιαίας εμπορικής μάρκας με στόχο τη συνεχή βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη, προχωράει, μέσα στο επόμενο διάστημα, ο Όμιλος ΟΤΕ.

Ενώνοντας τις δυνάμεις του OTE και της COSMOTE, η μάρκα COSMOTE, με ανανεωμένο, μοντέρνο λογότυπο που αναδεικνύει την παρουσία του ΟΤΕ, θα «ντύσει» σύντομα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του Ομίλου σε σταθερή, κινητή και internet.

Με το νέο εμπορικό σήμα, οι καταναλωτές θα απολαμβάνουν ολοκληρωμένες, αναβαθμισμένες και καινοτόμες λύσεις για το σύνολο των τηλεπικοινωνιακών αναγκών τους, με απλό, κατανοητό και ενιαίο τρόπο.

Το μέγεθος, η τεχνογνωσία και η εμπειρία του Ομίλου ΟΤΕ θα συνεχίσουν να αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών υπό την ενιαία πλέον εμπορική ονομασία.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ, δήλωσε σχετικά:

«Ολοκληρώσαμε το μετασχηματισμό μας σε μία σύγχρονη ανταγωνιστική επιχείρηση, καθώς και τη λειτουργική ενοποίηση σταθερής και κινητής. Η καθιέρωση ενιαίας εικόνας για τις εμπορικές μας προτάσεις είναι φυσική εξέλιξη για τον Όμιλο ΟΤΕ. Γινόμαστε ακόμη καλύτεροι για τον πελάτη μας, με στόχο να είμαστε η επιλογή της καρδιάς του. Γι αυτό ενώνουμε τις δυνάμεις των δύο brands, OTE και COSMOTE, υπό το νέο εμπορικό μας σήμα. Η απόφαση αυτή είναι σύμφωνη με τις τάσεις της αγοράς σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.»

Η προετοιμασία για το επερχόμενο rebranding, από την απλοποίηση των διαδικασιών που αφορούν στον πελάτη έως τη διαμόρφωση των εμπορικών προτάσεων, είναι ήδη σε εξέλιξη. Το λανσάρισμα του κοινού εμπορικού σήματος θα πραγματοποιηθεί μέσα στο επόμενο διάστημα.

http://www.fpress.gr
Η δυσλεξία αποτελεί μια μορφή μαθησιακής δυσκολίας. Παρατηρείται σε όλους τους πολιτισμούς που έχουν γραπτή γλώσσα και δεν έχει σχέση με τη νοητική καθυστέρηση.

Συναντάται στο 10-15% των παιδιών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με την αναλογία αγοριών και κοριτσιών να είναι 4 προς 1.

Μία συνοπτική περιγραφή της δυσλεξίας είναι ότι τα άτομα δυσκολεύονται να μάθουν μέσω της γραπτής ή προφορικής γλώσσας, χωρίς να υπάρχει προφανής λόγος (τραύμα, πνευματική καθυστέρηση κτλ.). Σε αυτή την κατηγορία μπορεί να ανήκουν και ευφυή ή και ταλαντούχα άτομα.

Συμπτώματα

Σύμφωνα με τους επιστήμονες της Κλινικής Μάγιο στις ΗΠΑ, τα συμπτώματα της δυσλεξίας μπορεί να είναι δύσκολο να αναγνωριστούν σε ένα παιδί πριν αυτό πάει στο σχολείο, αλλά ορισμένες πρώιμες ενδείξεις μπορεί να προειδοποιήσουν. Ο δάσκαλος μπορεί να είναι ο πρώτος που θα παρατηρήσει το πρόβλημα στο παιδί.

Οι πρώιμες ενδείξεις για δυσλεξία περιλαμβάνουν την αργοπορημένη ομιλία και την αργή εκμάθηση νέων λέξεων.

Όταν το παιδί πάει σχολείο, τα συμπτώματα της δυσλεξίας γίνονται πιο εμφανή και περιλαμβάνουν ανάγνωση σε χαμηλότερο επίπεδο από το αναμενόμενο για την ηλικία του, προβλήματα στην κατανόηση όσων ακούει, δυσκολία στην κατανόηση γρήγορων οδηγιών και δυσκολία στο να ακολουθεί πάνω από μία εντολή κάθε φορά.

Μπορεί επίσης να έχει προβλήματα στο να θυμάται την ακολουθία των πραγμάτων, ανικανότητα να προφέρει μια μη οικεία λέξη, δυσκολία στο να δει τις ομοιότητες και τις διαφορές σε γράμματα και λέξεις, το να βλέπει γράμματα ή λέξεις ανάποδα, δυσκολία στο να συλλαβίσει τις λέξεις και προβλήματα στην εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας.

Είναι πολύ σημαντικό για το παιδί η έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση της δυσλεξίας.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!