Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Η νέα τρέλα στο διαδίκτυο λέγεται How-Old.net. Πρόκειται για μια νέα ιστοσελίδα της Microsoft, η οποία προσπαθεί να μαντέψει την ηλικία σας. Όπως θα διαπιστώσετε είναι πολύ εύκολος ο τρόπος λειτουργίας της. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανεβάσετε μια φωτογραφία σας ή, ενός φίλου σας ή ίσως κάποιας διασημότητας που σας αρέσει. Η ιστοσελίδα θα χρησιμοποιήσει έναν αλγόριθμο αναγνώρισης προσώπου και άλλα δεδομένα για να υποθέσει την ηλικία και το φύλο του εικονιζόμενου.

Κάποιες φορές το αποτέλεσμα είναι σωστό, αλλά συνήθως απέχει πολύ από την πραγματική ηλικία του χρήστη.

Πατήστε εδώ για να πάρετε μέρος.

http://www.enikos.gr 
Οι συγγενείς των δύο Αυστραλών που εκτελέστηκαν στην Ινδονησία επέστρεψαν το Σάββατο (02/05) στο Σίδνεϊ με αεροσκάφος με το οποίο φέρεται να μεταφέρθηκαν και οι σοροί των δύο καταδίκων, η εκτέλεση των οποίων χαρακτηρίστηκε από τον Aυστραλό πρωθυπουργό ως «ωμή και ανώφελη».

Οι Άντριου Τσαν, 31 ετών και Μιουράν Σουκουμαράν, 34 χρόνων, που είχαν καταδικαστεί σε θάνατο για διακίνηση ναρκωτικών, εκτελέστηκαν την περασμένη Τετάρτη σε φυλακή της Ινδονησίας, παρά τις διεθνείς επικρίσεις και τις πολλές εκκλήσεις για επίδειξη επιείκειας.

Σύμφωνα με το αυστραλιανό τηλεοπτικό δίκτυο ABC, οι σοροί των εκτελεσθέντων μεταφέρονταν με το αεροσκάφος που προσγειώθηκε στο Σίδνεϊ νωρίς το πρωί, στο οποίο επέβαιναν οι γονείς, ο αδελφός και η αδελφή του Σουκουμαράν, καθώς και η σύζυγος του Τσαν.

Το αυστραλιανό υπουργείο Εξωτερικών και Εμπορίου δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει τη μεταφορά των δύο σορών με το αεροσκάφος αυτό.

Οι δύο Αυστραλοί, που είχαν καταδικαστεί στην εσχάτη των ποινών, μετά τις κατηγορίες ότι ήταν αρχηγοί κυκλώματος διακίνησης ηρωίνης, ήταν μεταξύ των επτά αλλοδαπών που εκτελέστηκαν την Τετάρτη στην Ινδονησία.

Την ίδια ημέρα ο Αμποτ ανακοίνωσε ότι η χώρα του θα ανακαλέσει «για διαβουλεύσεις» τον πρεσβευτή της στην Ινδονησία.
Η Εβελίνα Παπούλια ως Μαρίνα Κουντουράτου γνώρισε τεράστια επιτυχία στους «Δύο Ξένους» των Ρήγα-Αποστόλου. Η συγκεκριμένη σειρά θεωρείται μια από τις πιο επιτυχημένες στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Η δημοφιλής ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Αργά» του Θοδωρή Αθερίδη αποκάλυψε ότι έπαιρνε 300.000 δραχμές το επεισόδιο και ότι στην επόμενη παραγωγή δέχθηκε πρόταση για 1 εκατομμύριο δραχμές το επεισόδιο, αν και ο αρχικός της στόχος ήταν οι 500.000 δραχμές.

«Ήμουν θρασύτατη!», τόνισε η Εβελίνα Παπούλια και πρόσθεσε: «Είχαν τελειώσει οι "Δυο Ξένοι" και με καλούν για μια άλλη παραγωγή. Δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά νομίζω έπαιρνα γύρω στις 300.000 δραχμές το επεισόδιο. Λέω "εντάξει, αν πάρω τώρα 500 χιλιάδες θα είμαι θεότητα". Αυτά ήθελα να απαιτήσω για το καινούργιο σήριαλ. Και μου λέει ο παραγωγός "Εβελίνα, σε θέλουμε πάρα πολύ, αλλά θέλω να συζητήσουμε και το οικονομικό. Ένα εκατομμύριο το επεισόδιο θα παίρνεις". Κάνω παύση τότε και του λέω "Άμα νομίζεις ότι αξίζω τόσα"».

http://www.enikos.gr 
Ο Ρίο Φέρντιναντ γνωστοποίησε μέσω επίσημης ανακοίνωσης τον θάνατο της γυναίκας του και μητέρας των τριών παιδιών του, Ρεμπέκα Έλισον, η οποία έχασε τη μάχη με τον καρκίνο.

«Το άλλο μου μισό έφυγε το περασμένο βράδυ. Η Ρεμπέκα, η υπέροχη γυναίκα μου, έφυγε ήσυχα ύστερα από μία σύντομη μάχη με τον καρκίνο στο νοσοκομείο Royal Marsden του Λονδίνου.
Ήταν μία φανταστική, στοργική μητέρα για τα τρία όμορφα παιδιά μας. Θα μας λείψει ως σύζυγος, αδελφή, θεία, κόρη και εγγονή. Θα ζει στη μνήμη μας ως οδηγός και πηγή έμπνευσης
 Εγώ, οι γονείς μου Τζάνις και Τζούλιανς, μαζί με τους γονείς της Ρεμπέκα Λέσλεϊ και Στέφαν, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις οικογένειές μας, τους φίλους και τους συμπαίκτες μου που στάθηκαν δίπλα μου σε αυτές τις ημέρες, εβδομάδες και μήνες απελπισίας.
Θα ήθελα, επίσης, να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την αφοσίωση και τις υπηρεσίες τουςστο ιατρικό προσωπικό του Royal Marsden με επικεφαλής τους καθηγητές Τζόνστον και Κλαρκ.
Οι προσπάθειές τους να παρατείνουν τη σύντομη ζωή της Ρεμπέκα δεν θα ξεχαστούν ποτέ. Η θλίψη μας, σας οικογένεια, είναι μεγάλη.
Θα εκτιμούσαμε να μας επιτραπεί να θρηνήσουμε μόνοι μας», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο έμπειρος Άγγλος αμυντικός μέσω της ιστοσελίδας της ΚΠΡ.
Λίγο μετά την ανακοίνωση του χαμού της αγαπημένης του Ρίο Φέρντιναντ εξέφρασαν τη βαθύτατη λύπη τους μέσω μηνύματός τους στο Twitter, τόσο η νυν ομάδα του ΚΠΡ, όσο και η πρώην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ η ομάδα του Ανατολικού Λονδίνου έκανε γνωστό πως θα αγωνιστεί το απόγευμα του Σαββάτου (2/5) κόντρα στη Λίβερπουλ με μαύρα περιβραχιόνια ως ένδειξη πένθους.

http://www.seleo.gr


Ακόμη μια αποκάλυψη για τη σεξουαλική της ζωή έκανε η Kim Kardashian, η οποία ήταν καλεσμένη στο βραδινό show του Jimmy Kimmel.

Η γνωστή τηλεπερσόνα αποκάλυψε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι βαρέθηκε να κάνει σεξ με τον σύζυγό της Kanye West.

Πιο συγκεκριμένα είπε: «Προσπαθούμε να κάνουμε παιδί. Προσπαθούμε κάθε μέρα. Δεν γίνεται να προσπαθήσουμε περισσότερο από ό,τι ήδη. Καταντάει κουραστικό. Εκείνος λέει όλη την ώρα πως η προσπάθεια για το δεύτερο παιδί δεν είναι τόσο διασκεδαστική όσο για το πρώτο».

http://www.thestival.gr

Όσο πλησιάζει το καλοκαίρι όλο και πιο συχνά σκεπτόμαστε τα περιττά κιλά που μας άφησε κληρονομιά η εποχή του κρύου... Και τότε αρχίζει η μάχη με το βάρος, η οποία πολλές φορές αγγίζει τα όρια της υπερβολής. Η υπερβολή στη μάχη εναντίον του βάρους έχει πολλές πτυχές. Για παράδειγμα, εξαντλητική άσκηση η οποία μπορεί να οδηγήσει σε τραυματισμούς, αλλά και σε άλλα προβλήματα υγείας, αν δεν ληφθούν υπόψη ορισμένοι βασικοί παράμετροι όπως η φυσική κατάσταση, η κατάσταση της υγείας, αλλά και οι φυσικές δυνατότητες που δεν είναι σε όλους τους ανθρώπους οι ίδιες.

Η επιθυμία να χαθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα τα περιττά κιλά, οδηγεί πολλούς ανθρώπους σε υπερβολικές δίαιτες οι οποίες κρύβουν πολλές φορές δυσάρεστες εκπλήξεις. Όλες αυτές οι υπερβολικές συμπεριφορές, οφείλονται στο ότι οι περισσότεροι είτε αγνοούν είτε υποτιμούν το γεγονός, ότι μια σωστή απώλεια βάρους θα πρέπει να κυμαίνεται μεταξύ 2 – 4 κιλών το μήνα.

Αυτό σημαίνει δυσάρεστες και ανεπιθύμητες επιπτώσεις. Όπως μάλιστα λένε οι ειδικοί, μια απώλεια βάρους της τάξης άνω των 4 – 5 κιλών το μήνα έχει ως συνέπεια την αυξημένη απώλεια υγρών και μυϊκού ιστού, με αποτέλεσμα αφενός να κουράζουμε πολύ γρήγορα το μεταβολισμό μας, αφετέρου τα κιλά που χάνονται να τα ξαναπαίρνουμε πολύ εύκολα.

Και όμως μπορεί να έχετε το ποθητό αποτέλεσμα ακολουθώντας ορισμένους απλούς κανόνες όπως:

Μειώστε τις θερμίδες που παίρνετε και αυξήστε αυτές που δαπανάτε. Μια μείωση των θερμίδων κατά περίπου 600 – 800 ημερησίως από αυτές που ο οργανισμός χρειάζεται, οδηγεί σε μείωση του βάρους κατά μισό με 1 κιλό εβδομαδιαίως.

Μειώστε τις τροφές με λίπος. ´Ετσι αντικαταστήστε το αρνί, το χοιρινό ή το κατσίκι με κοτόπουλο, ψάρι ή γαλοπούλα, τη φέτα και το σκληρό κίτρινο τυρί με ανθότυρο, τα γλυκά με κρέμα ή σοκολάτα με γλυκό του κουταλιού και μέλι, τα τηγανητά με ψητά.

Να ξεκινάτε πάντα την ημέρα με καλό πρωινό.

Να καταναλώνετε αρκετά σωστά γεύματα και μικρογεύματα (π.χ. ένα γιαούρτι, φρούτα) ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στην ημέρα.

Να πίνετε αρκετά υγρά. Οι φυσικοί χυμοί, εκτός από το νερό που περιέχουν, αποτελούν και μια σημαντικότατη πηγή μετάλλων, βιταμινών και ιχνοστοιχείων, που βοηθά στην τόνωση του οργανισμού κατά τη διάρκεια της δίαιτας.

Ελέγξτε την κατανάλωση αλκοόλ.

Περιορίστε τροφές που περιέχουν πολύ αλάτι.

Αυξήστε τη φυσική σας δραστηριότητα. Δεν χρειάζεται να πάτε σε γυμναστήριο, αλλά μπορείτε να προσαρμόσετε την καθημερινότητά σας ώστε να έχετε την ευκαιρία να περπατάτε. Για παράδειγμα, περπατήστε πριν ή μετά τη δουλειά, στα ψώνια χρησιμοποιήστε όσο δυνατόν περισσότερο τα πόδια σας, κάντε περισσότερες δουλειές του σπιτιού, χρησιμοποιείστε τις σκάλες (έστω και για το κατέβασμα) αντί για το ασανσέρ, μειώστε το χρόνο του καναπέ...

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr 
Συζητούσαν ένας Γερμανός, ένας Αμερικάνος, ένας Γιαπωνέζος και ένας Πόντιος.

Σε κάποια στιγμή λέει ο Γερμανός:
- Εμείς στη Γερμανία φτιάξαμε ένα αυτοκίνητο 32 μέτρα.
- Εμείς, λέει ο Αμερικάνος, φτιάξαμε έναν ουρανοξύστη 1800 πατώματα.
- Εμείς, λέει ο Γιαπωνέζος, φτιάξαμε ένα τρένο που πάει με 1200 χλμ/ώρα.
-Εγώ, λέει ο Πόντιος, έχω έναν φίλο από την Κάτω Τούμπα που την έχει 1.5 μέτρο.
- Σιγά ρε φίλε, του λένε οι άλλοι.
- Γιατί, τους λέει ο Πόντιος, αυτά που είπατε εσείς αλήθεια είναι;
- Εντάξει λέει ο Γερμανός, το αμάξι που σας είπα δεν είναι 32 μέτρα, είναι 12.
- Ο ουρανοξύστης που είπα εγώ, δεν έχει 1800 πατώματα αλλά 900, λέει ο Αμερικάνος.
- Και το τρένο που έλεγα εγώ, δεν πάει με 1200 αλλά με 600, λέει ο Γιαπωνέζος.
- Εγώ πάλι ρε παιδιά, λέει ο Πόντιος, τι να σας πω, δεν θυμάμαι, από την Κάτω Τούμπα είναι, από την Ανω Τούμπα είναι…


H Microsoft προχώρησε σε μια σειρά σημαντικών ανακοινώσεων την Τετάρτη, στο πλαίσιο της συνδιάσκεψης Build 2015. Μεταξύ αυτών δεσπόζει το Microsoft Edge: πρόκειται για το όνομα του νέου της browser, που αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του αποκαλούμενου Project Spartan.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα του Ars Technica, ο νέος browser- διάδοχος του διάσημου Internet Explorer- διαθέτει νέα μηχανή, ενώ στα νέα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνεται η νέα σελίδα New Tab, η οποία προβάλλει σελίδες, εφαρμογές που σχετίζονται με αυτές και άλλο υλικό, βάσει υλικού που έχει δοθεί από τον χρήστη στην ψηφιακή βοηθό της εταιρείας, Cortana. Επίσης, μεταξύ των άλλων χαρακτηριστικών του περιλαμβάνεται το Web Extensions, με browser extensions γραμμένα σε HTML και JavaScript.

Tα εν λόγω extensions μπορούν να εισαχθούν από άλλους browsers, όπως ο Chrome και ο Firefox, με λίγες μόνο αλλαγές. Επίσης, στον Edge έχει εισαχθεί και το Reddit Enhancement Suite, δημοφιλές plugin που λειτουργεί με κάθε browser εκτός του Explorer.

Όπως σημειώνεται σε δημοσίευμα του Mashable, o Εdge χαρακτηρίζεται από μινιμαλιστικό σχεδιασμό, ειδικά για να προβάλλονται οι ιστοσελίδες σε πρώτο πλάνο, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα άλλα στοιχεία (εικονίδια κλπ) που θα μπορούσαν να επιβαρύνουν το φόρτωμά τους.

Επίσης, όπως ήταν αναμενόμενο, έχει δοθεί ιδιαίτερη μέριμνα στην ενσωμάτωση της ψηφιακής «βοηθού», Cortana, η οποία θα ενεργοποιείται όταν ο χρήστης «χτυπά» keywords στην address bar ή επιλέγει θέματα σε μια ιστοσελίδα. O Edge θα αρχίσει να διατίθεται με τα Windows 10 αργότερα μέσα στο έτος.

Μεταξύ των σημαντικών ανακοινώσεων της συνδιάσκεψης ήταν και η διευκόλυνση της έλευσης εφαρμογών iOS και Android στην πλατφόρμα εφαρμογών των Windows.

Η εταιρεία παρουσίασε δύο νέα software development kits τα οποία μακροπρόθεσμα θα επιτρέψουν σε χρήστες του λειτουργικού να «τρέχουν» εφαρμογές για τα λειτουργικά της Google και της Apple σε συσκευές με Windows 10, φέρνοντας περισσότερες εφαρμογές στο λειτουργικό- ναυαρχίδα της. Επίσης, στα τηλέφωνα με Windows θα περιλαμβάνεται και ένα υποσύστημα Android, όπως έγινε γνωστό.

http://www.fpress.gr
Θέλετε να βελτιώσετε την επαγγελματική σας κατάσταση; Κάντε περισσότερο σεξ.

Αυτό είναι το συμπέρασμα μιας νέας έρευνας, σύμφωνα με την οποία οι άνθρωποι που κάνουν σεξ αρκετές φορές μέσα στην εβδομάδα βγάζουν περισσότερα από τους ανθρώπους που δεν είναι και τόσο ενεργοί.

Η ψυχολόγος, Rebecca Reid, εξηγεί στην Telegraph γιατί η σεξουαλικότητα είναι το κλειδί για την ισορροπία στη δουλειά και την προσωπική ζωή.

Όπως αποδεικνύεται, οι άνθρωποι που κάνουν σεξ δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα βγάζουν 4,5% περισσότερα χρήματα από τους λιγότερο ενεργούς. Οπότε, το σεξ κάνει καλό στην καριέρα σας. Και βέβαια, αν το σκεφτεί κανείς, κάτι τέτοιο είναι απολύτως λογικό.

Το σεξ είναι κάτι πολύ διασκεδαστικό και δεν κοστίζει τίποτα, ενώ ο οργασμός απελευθερώνει ένα κοκτέιλ ορμονών που φέρνουν ευτυχία.

Οτιδήποτε και να κάνετε μετά τη δουλειά –είτε πρόκειται για άθλημα, μία βραδιά με φίλους, σεξ με τον/τη σύντροφό της ή ακόμη και αυνανισμός- το σημαντικό είναι ότι κάνετε κάτι.

Η ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και την προσωπική ζωή είναι μία πάλη και ενδεχομένως χρειάζεται κάτι τόσο ισχυρό όπως το σεξ για να σας κάνει να αλλάξετε προτεραιότητες. Εξ άλλου είναι αποδεδειγμένο ότι οι άνθρωποι που έχουν επιτύχει μία ισορροπία στη δουλειά και την προσωπική τους ζωή είναι πιο επιτυχημένοι από τους άλλους.

Μελέτες έχουν δείξει ότι το καλό σεξ έχει πολλά κοινά σημεία με την επαγγελματικότητα. Απαιτεί να ακούτε τον άλλο, να παρατηρείτε και να συζητάτε με τον άλλον χωρίς να επικεντρώνεστε αποκλειστικά στον εαυτό σας.

Βέβαια, από την έρευνα προκύπτει το εξής ερώτημα: Το καλό σεξ σάς κάνει να βγάζετε περισσότερα χρήματα ή αυτοί που βγάζουν περισσότερα χρήματα κάνουν και πιο πολύ σεξ;
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!