Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Ο Μπραντ Πιτ πήγε σε ειδικό κέντρο για να ξεπεράσει την Αντζελίνα Τζολί
Ένα ειδικό κέντρο για διασημότητες επισκέφτηκε ο Μπραντ Πιτ για να πάρει βοήθεια από επαγγελματίες και να αντιμετωπίσει τον χωρισμό του από την Αντζελίνα Τζολί, χωρίς να καταφύγει στο ποτό.
Σύμφωνα με το Page Six, η ομάδα του Μπραντ Πιτ τον ώθησε να ζητήσει βοήθεια από ένα κέντρο στο Λος Άντζελες που σχεδιάστηκε ειδικά για τους διάσημους του Χόλιγουντ.
Πηγές, που επικαλείται το περιοδικό, είπαν ότι ο Πιτ παρακολούθησε συναντήσεις και συνεδρίες θεραπευτικές στις ιδιωτικές εγκαταστάσεις του κέντρου, που έχουν δημιουργηθεί από ένα πλούσιο άτομο, το οποίο αντιμετώπισε κι αυτό προβλήματα με ουσίες και ήθελε να βοηθήσει και άλλα άτομα που βρίσκονται στη θέση αυτή.
Οι ίδιες πηγές υποστήριξαν στο Page Six ότι το κέντρο παρέχει ειδικά «εντατικά» προγράμματα σε ομάδες ή ατομικά για να μπορέσουν να βοηθηθούν και να ανακάμψουν από τα προβλήματα εξάρτησης.
Σε συνέντευξή του στο περιοδικό GQ Style που δημοσιεύτηκε την προηγούμενη εβδομάδα, ο Πιτ μίλησε για το πρόβλημα αλκοολισμού που αντιμετώπισε, αλλά δεν αναφέρθηκε στο κέντρο βοήθειας, στο οποίο απευθύνθηκε για την απεξάρτησή του.
Eurovision 2017: Με νερά, φωτιές και 3D ολόγραμμα απόψε η Demy στη σκηνή
Απόψε στις 10 το βράδυ, στον Α‘ ημιτελικό της Eurovision, η Demy με το «This is Love», θα ανέβει στη σκηνή  στη σκηνή του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου του Κιέβου και θα διεκδικήσει  μια θέση στον μεγάλο τελικό, το Σάββατο 13 Μαΐου.
Η Demy και η ομάδα της είναι πανέτοιμοι να δώσουν  τον καλύτερό τους εαυτό ενώ μεγάλο ρόλο στην παρουσίαση του τραγουδιού παίζουν τα εντυπωσιακά σκηνοθετικά ευρήματα του Φωκά Ευαγγελινού.
 Το σκηνικό περιλαμβάνει πολύ... νερό, πραγματικό πάνω στην εξέδρα όπου βρίσκεται η Demy, αλλά και στο background ως εφέ, το οποίο, μάλιστα, εναλλάσσεται με φλόγες.
Στο τζάμι που θα στηθεί μπροστά στη Demy στη γέφυρα του τραγουδιού, θα δούμε το 3D ολόγραμμα της τραγουδίστριας να αιωρείται και να  "χάνεται" στον ουρανό που θα είναι γεμάτος με αστέρια.
Το σκηνικό συμπληρώνουν οι δύο χορευτές μας ο Μάρκος Γιακούμογλου και ο Ιάσονας Μανδηλάς που – σε ρόλο… κύκνων - φαίνονται να κολυμπούν μες το νερό επί σκηνής, ενώ  εκείνοι είναι που θα ολοκληρώσουν το τραγούδι σχηματίζοντας μια καρδιά με τα χέρια τους.
Το γεγονός πάντως  ότι έχει χαθεί το στοιχείο της έκπληξης, ανησυχεί την ελληνική αποστολή.
Η Ελλάδα εμφανίζεται στη δέκατη θέση του Πρώτου Ημιτελικού και βάσει της σειράς εμφάνισης στην σκηνή του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου στο Κίεβο, η Demy αναμένεται να εμφανιστεί γύρω στις τις 22:45.
Τα γραφεία στοιχημάτων τη φέρνουν στην 5η θέση του Α' ημιτελικού, δίνοντάς της το εισιτήριο για την τελική φάση της διοργάνωσης.
Ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision 2017 θα μεταδοθεί απόψε Τρίτη 9 Μαΐου στις 22:00 από την ΕΡΤ1, ΕΡΤHD και ERT World και ραδιοφωνικά από το Δεύτερο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδας, καθώς και διαδικτυακά από την υπηρεσία WebTV στο www.ert.gr.

Ο Ρίτσαρντ Μπράνσον, ιδιοκτήτης της αεροπορικής εταιρείας Virgin Galactic, συνήψε συμφωνία συνεργασίας με τη νεοσύστατη εταιρεία Boom Technology με έδρα το Ντένβερ του Κολοράντο για την ανάπτυξη ενός υπερηχητικού επιβατικού αεροσκάφους, το οποίο θα είναι πιο γρήγορο από το διάσημο γαλλικό «Κονκόρντ» και από οποιοδήποτε άλλο σημερινό επιβατικό αεροσκάφος.

Το Boom σχεδιάζεται να έχει 55 θέσεις (όλες κατηγορίας business) και να ταξιδεύει με ταχύτητα Μαχ 2,2, υπερδιπλάσια του ήχου, φθάνοντας τα 2.335 χιλιόμετρα την ώρα, έναντι 2.180 χλμ./ώρα του Concorde (που έχει πια αποσυρθεί).

Με αυτή την ταχύτητα, το Boom θα κάνει τη διαδρομή Νέα Υόρκη-Λονδίνο σε μόνο τρεις ώρες και 15 λεπτά, Σαν Φρανσίσκο-Τόκιο σε 5,5 ώρες και Σίδνεϊ-Λος 'Αντζελες σε 6 ώρες και 45 λεπτά.

Αρχικά θα δημιουργηθεί ένα μικρότερο "Baby Boom", που θα αποτελέσει το πρωτότυπο για το Boom κανονικού μεγέθους.

Η πρώτη δοκιμαστική πτήση του μίνι-Baby Boom προγραμματίζεται εντός του 2018, ενώ του κανονικού Boom το 2020.

Αν όλα πάνε καλά, το υπερηχητικό τζετ αναμένεται να είναι έτοιμο να εκτελέσει εμπορικές πτήσεις το 2023.

Το ποσό των 2000 ευρώ προσφέρει ένας δήμαρχος στην Ιταλία προκειμένου να προσελκύσει ανθρώπους να κατοικήσουν στο χωριό του το οποίο βρίσκεται στην απομακρυσμένη περιοχή της Λιγουρίας, στα βορειοδυτικά της χώρας. Το ενοίκιο μάλιστα για τους νέους κατοίκους ορίζεται στα μόλις 50 ευρώ τον μήνα.
Η Μπορμίντα με μόλις 394 κατοίκους τείνει να μετατραπεί σε «χωριό φάντασμα»: Ο πληθυσμός της έχει μειωθεί δραματικά τις τελευταίες δεκαετίες καθώς οι νέοι αναζητούν εργασία στην κοντινότερη πόλη της Σαβόνα ή και πιο πέρα.
Έτσι ο δήμαρχος Daniele Galliano αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα και να “δωροδοκήσει” νέους κατοίκους προκειμένου να δώσει ζωή στην περιοχή του.
Οι λεπτομέρειες της προσφοράς πρέπει να εγκριθούν από το τοπικό συμβούλιο, έγραψε ο Galliano στη σελίδα του στο Facebook.
Αν περάσει η πρόταση, από το 2018 όποιος μετακομίσει στη Μπορμίντα – είτε νοικιάσει είτε αγοράσει ακίνητο- θα τού δοθούν 2.000 ευρώ.
Όσον αφορά στο χαμηλό ενοίκιο, κάτι που αναμένεται να εγκριθεί εντός των επόμενων δύο μηνών, ένα μικρό ακίνητο θα κοστίζει μόλις 50 ευρώ τον μήνα ενώ ένα πιο ευρύχωρο δε θα υπερβαίνει τα 120 ευρώ.
«Εξακολουθούμε να επεξεργαζόμαστε το σχέδιο, αλλά όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να έρθουν και να ζήσουν εδώ» δήλωσε ένας τοπικός σύμβουλος. «Είμαστε μια μικρή κοινότητα, αλλά πολύ φιλόξενοι. Είμαστε σε μια ορεινή περιοχή αλλά όχι μακριά από τη θάλασσα – είναι ένας υγιεινός τρόπος ζωής και ο αέρας είναι πολύ καθαρός».
Η δημοσίευση του Γκαλιάνο στο Facebook συγκέντρωσε μεγάλη αποδοχή από πιθανούς νέους κατοίκους, με μερικούς να λένε πως θα παραιτηθούν από τα μετρητά σε αντάλλαγμα μιας εργασίας στην πόλη.
Πώς είναι όμως η ζωή στην Μπορίμπα; Ο Οντόνε Τζιουζέπε, ιδιοκτήτης ενός από τα τέσσερα εστιατόρια της πόλης, δήλωσε: «Δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα να κάνεις εδώ. Αλλά η ζωή είναι τόσο απλή, έχουμε δάση, κατσίκες, την εκκλησία και πολλά καλά φαγητά. Η ζωή είναι σίγουρα χωρίς άγχος».
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!