Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013

Αυτό το σούπερ έξυπνο βίντεο έχει μια οπτική ψευδαίσθηση με γυαλιά ηλίου! Παρακολουθήστε το βίντεο και πραγματικά θα εκπλαγείτε!

Είναι πραγματικά εκπληκτικό αυτό που μπορεί να δημιουργηθεί απλά και μόνο με την προοπτική ενός σχεδίου.  Και τώρα για το βίντεο:


 http://www.moillusions.com
Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή 3.000 δημοτικών αστυνομικών που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα σε άλλες θέσεις του Δημοσίου με δυο Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις που υπέγραψαν οι κ. Μητσοτάκης, Δένδιας και Αθανασίου.

Ήδη, πέντε υπουργεία έχουν δηλώσει περισσότερα από 3.000 κενά για ειδικότητες φυλάκων και στόχος της κυβέρνησης είναι η διαδικασία που τελεί υπό την εποπτεία του ΑΣΕΠ να ολοκληρωθεί έως το τέλος της χρονιάς.

Οι δυο Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις που υπεγράφησαν σήμερα αφορούν την μετακίνηση στα υπουργεία Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης.

Ειδικότερα, στο Δημόσιας Τάξης απαιτούνται κάποια πρόσθετα προσόντα. Οι υπάλληλοι να έχουν ηλικία ως 45 ετών, οι άνδρες να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις και να έχουν ύψος τουλάχιστον 1.70 και οι γυναίκες 1.67 και να περάσουν με επιτυχία ψυχοσωματικά τεστ που αποδεικνύουν ότι έχουν ψυχική, σωματική και διανοητική υγεία. Επιπλέον δέκα μόρια παίρνουν όσοι υπηρέτησαν ως έφεδροι αξιωματικοί στις ειδικές δυνάμεις.

Ανάλογα προσόντα απαιτούνται και για τους υπαλλήλους που επιθυμούν να μετακινηθούν σε υπηρεσίες του υπουργείου Δικαιοσύνης ως εσωτερικοί και εξωτερικοί φρουροί.

Σε αυτή την περίπτωση, δεν απαιτούνται ψυχοσωματικά τεστ και τα δέκα μόρια για την υπηρεσία στις ειδικές δυνάμεις.

http://www.megatv.com

Στο μενού υπάρχουν αποκλειστικά «λιχουδιές» που έχουν φτερά και κεραίες

Γλυκόξινες... ακρίδες «παντρεμένες» με μαρούλι και μοτσαρέλα ή έντομα του γλυκού νερού με σπόρια από ρόδι: αυτές είναι δυο από τις συνταγές που θα προσφέρει το πρώτο γκουρμέ εστιατόριο με κύριο πιάτο τα έντομα.

Ονομάζεται «Le Festin Nu» μόλις πραγματοποίησε τα εγκαίνια στο Παρίσι και ήδη συγκεντρώνει τα βλέμματα και τις όχι και τόσο θετικές κριτικές του κόσμου...

Η ονομασία του προέρχεται από μια φράση του William S. Burroughs στο «Γυμνό γεύμα» και όπως αναφέρει η «Le Monde», στο μενού δεν θα βρείτε τίποτα που δεν έχει φτερά ή κεραίες!

Δείτε το βίντεο...


Ο Αττίλας πέθανε το 453....
Όταν λέμε πιλότος, εννοούμε αυτό! 
Βίντεο..

 

www.trelokouneli.gr

Ένας 61χρονος δε ζει πια... βάσει νόμου

Ένας άντρας από το Οχάιο στις ΗΠΑ ίσως είναι ο μοναδικός άνθρωπος που πήγε στον «άλλο Κόσμο» και γύρισε, με τη διαφορά ότι... ο νόμος δε φαίνεται να θέλει να του κάνει τη χάρη!

Ο Donald Miller Jr. ζήτησε την περασμένη εβδομάδα από το δικαστή της κομητείας του να ανακαλέσει μια απόφαση του 1994, σύμφωνα με την οποία θεωρούνταν... νομικά νεκρός, καθώς είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του 8 χρόνια πριν.

Όμως, όπως αναφέρει το Associated Press, ο δικαστής δεν έκανε αποδεκτό το αίτημά του, λέγοντας ότι βάσει νόμου υπάρχει ένα περιθώριο τριών ετών για να... ανακληθεί μια «απόφαση θανάτου».

«Είναι μια περίεργη, πολύ περίεργη υπόθεση» είπε ο δικαστής της κομητείας Hancock, Allan Davis, προσθέτει το δημοσίευμα, και συνέχισε: «Έχουμε έναν άντρα στην αίθουσα του δικαστηρίου που δείχνει να είναι πολύ καλά στην υγεία του. Ωστόσο, σε ό,τι αφορά το νόμο είστε ακόμη... νεκρός».

Ο Donald εμφανίστηκε στο δικαστήριο καθώς ήθελε να βγάλει δίπλωμα οδήγησης και να πάρει πίσω τον αριθμό ασφάλισής του.

Η πρώην σύζυγός του, Robin Miller, ωστόσο έφερε αντιρρήσεις, δηλώνοντας ότι δεν έχει να επιστρέψει τα χρήματα που θα απαιτήσει η κοινωνική υπηρεσία και τα οποία είχαν δοθεί στην ίδια και τα δύο τους παιδιά μετά το «θάνατό» του.

Η Robin ανέφερε ότι ο πρώην άντρας της είχε εξαφανιστεί, επειδή χρωστούσε πολλά για τη διατροφή των παιδιών του, με το συνολικό ποσό να φτάνει τις 26.000 δολάρια το 1994.

Ο 61χρονος άντρας, που ζει πλέον στην πόλη Fostoria του Οχάιο, είπε στο δικαστή ότι ο λόγος για τον οποίο εξαφανίστηκε τη δεκαετία του 1980 ήταν επειδή είχε χάσει τη δουλειά του και ήταν αλκοολικός.

Το διάστημα που «είχε πεθάνει» ζούσε στη Φλόριντα και στη Τζόρτζια, μέχρι που το 2005 επέστρεψε στο Οχάιο.

Για το... «θάνατό» του τον ενημέρωσαν οι γονείς του, όταν γύρισε στην πολιτεία του.

«Τα πράγματα προχώρησαν πολύ περισσότερο απ’ ό,τι περίμενα. Όμως εγώ απλά ήμουν σε άλλο μέρος» είπε ο ίδιος. 
Αν δεν είστε σίγουροι για το τι να κάνει με ορισμένα είδη οικιακής χρήσης δείτε εδώ μερικές έξυπνες ιδέες για να δοκιμάσετε. Θα βρείτε πολλές έξυπνες ιδέες!
Κάλυψη παραθύρου  χρησιμοποιώντας παλιές διαφάνειες
Γεμίστε ένα κουτί με Σουβλάκια και χρησιμοποιείστε το σαν βάση μαχαιριών
Επαναχρησιμοποίηση μπουκαλιών κέτσαπ
Μετατρέψτε μια παλιά βαλίτσα σε ένα φαρμακείο
Παλιό κουτί υπολογιστή για ταχυδρομικό κουτί!
Σβόλους για να βουλώσετε τρύπες στο φράκτη
Παλιά ταχυδρομικά κουτιά σε μπαρ
 
Προσθήκη λεζάντας
Παλιά βιβλία για ράφια
Παλιά κουτιά από κασέτες για κουτί δώρου
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!