Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Όταν ο καταναλωτής αγοράζει μέσω διαδικτύου, βρίσκεται σε μία παγκόσμια αγορά με μεγάλη ποικιλία και ευκολία πρόσβασης στην επιθυμητή υπηρεσία ή το προϊόν που θέλει να αγοράσει.
Δεν θα πρέπει, όμως αυτή η ευκολία αγορών μέσω Διαδικτύου να οδηγεί σε απερίσκεπτες και βιαστικές ενέργειες.
Ο καταναλωτής οφείλει να είναι πολύ καλά πληροφορημένος πριν  προβεί στην πληρωμή ώστε να μπορεί να προστατευθεί από κάθε είδους πρόβλημα και επιπλοκή.. Το σημαντικότερο είναι να επιλέγει πολύ προσεκτικά τα sites από τα οποία αγοράζει.
Ο καταναλωτής πριν προβεί στην αγορά πρέπει να :
• γνωρίζει με ποιόν συναλλάσσεται. Γι’ αυτό πρέπει να ψάχνει το site της εταιρίας για περισσότερες πληροφορίες ώστε να βεβαιωθεί ότι, το site δείχνει λεπτομερώς το είδος της επιχείρησης, την έδρα της και όλα τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας.
• να βεβαιωθεί ότι έχει όλες τις πληροφορίες για το προϊόν, την τιμή του και το νόμισμα με το οποίο θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή (προκειμένου να είναι ενήμερος για τυχόν διαφορές στο currency κατά τη χρονική στιγμή της πληρωμής)
• προσέξει εάν υπάρχουν επιπλέον έξοδα, όπως αποστολής, φόροι, κλπ
• ελέγξει εάν υπάρχουν τυχόν περιορισμοί ή απαγορεύσεις όσον αφορά στην πώληση και να ενημερωθεί για την πολιτική επιστροφών της εταιρίας.
• διαβάζει τους τρόπους πληρωμής και την ασφάλειά τους.
• να γνωρίζει τον χρόνο παράδοσης του προϊόντος από την ημέρα της παραγγελίας του.
Άλλα στοιχεία που πρέπει να προσέξει ο καταναλωτής, κατά τη διάρκεια της συναλλαγής είναι τα ακόλουθα:
  • να έχει τη δυνατότητα να εκτυπώσει ή να αποθηκεύσει στον υπολογιστή του τα στοιχεία της συναλλαγής που πραγματοποίησε.
  • Να βεβαιώνεται ότι προστατεύονται οι πληροφορίες που στέλνει στο διαδίκτυο για την πληρωμή και να ελέγχει επίσης, εάν το browser είναι ασφαλές. Δηλαδή, θα πρέπει να αναζητήσει το σύμβολο ενός κλειστού λουκέτου στο κάτω δεξιά τμήμα της οθόνης (το οποίο  σημαίνει ότι ο συνομιλητής χρησιμοποιεί ασφαλές σύστημα επικοινωνίας), ή να βλέπει την οθόνη και το σήμα του ψηφιακού πιστοποιητικού, δηλαδή της ηλεκτρονικής ταυτότητας που εκδίδεται από μια αναγνωρισμένη εγγυήτρια επιχείρηση και το οποίο εγγυάται ότι ο συναλλασσόμενος είναι αυτός που δηλώνει προκειμένου να μπορεί ο καταναλωτής να τον ελέγξει. Επίσης, ο καταναλωτής πρέπει να αναζητήσει πληροφορίες που δηλώνουν ότι τα προσωπικά του στοιχεία αποκρύπτονται ή εάν η διεύθυνση του website αρχίζει με «https:».
  • Να ενημερώνεται για το Privacy Policy της εταιρίας (Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων). Συγκεκριμένα, η εταιρεία πρέπει να αναφέρει ποιες προσωπικές πληροφορίες θα κρατήσει και τον τρόπο με τον οποίο θα τις επεξεργαστεί
  • Θα πρέπει να δίδεται η δυνατότητα στον καταναλωτή να μπορεί να κάνει «opt out», που σημαίνει να μπορεί να απαλείψει ή ανακτήσει τα προσωπικά του δεδομένα.
  • Πρέπει να εκτυπώσει και να κρατήσει την πολιτική επιστροφών, η οποία πρέπει να περιγράφει τον τρόπο επιστροφής ενός προϊόντος, την επιστροφή χρημάτων ή τον τρόπο μίας αλλαγής.
Μετά την αγορά, ο καταναλωτής θα πρέπει να κάνει τα εξής:
  • να θυμάται ότι, έχει τα ίδια δικαιώματα όταν αγοράζει μέσω διαδικτύου ή από ένα κατάστημα στην αγορά.
  • Να κρατάει όλα τα στοιχεία της αγοράς του, σε ποιόν θα πρέπει να τηλεφωνήσει, να γράψει επιστολή, ή να στείλει e–mail
  • Να κρατάει επίσης ένα αντίγραφο των όρων και προϋποθέσεων της συναλλαγής
Εάν υπάρχουν προβλήματα, κατά την αγορά του διαδικτύου:
• Σύμφωνα με την νομοθεσία της Ε.Ε., ο καταναλωτής μπορεί να ακυρώσει μια υπηρεσία ή να επιστρέψει ένα προϊόν μέσα σε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα., ήτοι σε επτά ημέρες από την ημερομηνία αγοράς.
• Εάν ο ίδιος αποφασίσει να κάνει επιστροφή, θα πρέπει να πληρώσει και ο ίδιος τα έξοδα αποστολής.
• Εάν το προϊόν κατά την παραλαβή είναι σπασμένο ή φθαρμένο, ο καταναλωτής πρέπει να προβεί σε έγγραφη διαμαρτυρία αμέσως. Η εταιρία πρέπει να επιλύσει το πρόβλημα. Εάν η εταιρία δεν το κάνει, τότε  ο καταναλωτής πρέπει να υποβάλλει έγγραφη διαμαρτυρία στην τοπική οργάνωση προστασίας καταναλωτών
• Εάν το προϊόν ή η υπηρεσία που έχει πληρώσει δεν του αποστέλλεται ή δεν παρέχεται, ο καταναλωτής δικαιούται την επιστροφή των χρημάτων του.

novasports.gr
Για τους περισσότερους και μόνο η ιδέα τους προκαλεί τρόμο. Ένας 34χρονος Κινέζος ωστόσο το έχει κάνει...



 χόμπι. Μελισσουργός ο ίδιος όχι απλά ζει από τις μέλισσες αλλά δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα να μετατρέψει το σώμα του σε μια ζωντανή κυψέλη.

Ούτε λίγο ούτε πολύ επέτρεψε να «κατασκηνώσουν» στο σώμα του 456.500 μέλισσες!

«Το έκανα για πρώτη φορά όταν ήμουν 22 ετών και το ξεκίνησα ως αστείο. Στη συνέχεια όμως διαπίστωσα ότι ήταν ένας τρόπος για να προσελκύβω την προσοχή των επιχειρήσεων και να διαφημίζω έτσι το μέλι μου» λέει ο ίδιος.

Το κοινό βέβαια τον παρακολουθούσε από απόσταση 20 μέτρων και απομακρύνθηκαν κι άλλο όταν μετά από 40 λεπτά αποτίναξε από πάνω του τα 45 κιλά μελισσών που τον κάλυπταν!
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί το φαγητό, που προσφέρεται κατά τη διάρκεια πολύωρων πτήσεων, δεν έχει την γεύση που θα θέλατε;
Σίγουρα έχετε αποδώσει αυτή τη διαπίστωση στην έλλειψη ποιότητας, υπάρχουν όμως λόγοι που δεν έχετε σκεφτεί.
Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Grant Mickels, τον executive chef και υπεύθυνο των LSG Sky Chefs της Lufthansa, το φαγητό δεν είναι το πραγματικό πρόβλημα.
Όπως εξηγεί χαρακτηριστικά, στα 35.000 πόδια ύψος, το πρώτο πράγμα που χάνουν οι επιβάτες είναι η αίσθηση της γεύσης. Άρα δεν φταίει η ποιότητα των τροφίμων και των συστατικών τους, αλλά ο τρόπος που καταναλώνεται η τροφή.
Το Ινστιτούτο Fraunhofer, μια ερευνητική οργάνωση με έδρα τη Γερμανία, έκανε μια μελέτη σχετικά με το γιατί ένα πιάτο που είναι νόστιμο σε ένα καλό εστιατόριο, είναι τόσο “βαρετό” στον αέρα. Κάνοντας το πείραμα τους σε καμπίνα αεροσκάφους, αλλά και στο έδαφος, διαπίστωσαν ότι οι διαφορές στη γεύση ήταν εντυπωσιακές.
Οι δοκιμές αποκάλυψαν ότι η ατμόσφαιρα ενός θαλάμου υπό πίεση, που βρίσκεται στα 8.000 πόδια, σε συνδυασμό με τον δροσερό, ξηρό αέρα της καμπίνας, “μουδιάζει” τη γεύση, όπως όταν κάποιος είναι κρυωμένος.
Στην πραγματικότητα, η αίσθηση του αλμυρού και του γλυκού μειώνεται κατά 30% περίπου σε μεγάλο υψόμετρο. Επίσης, δεν βοηθά και το γεγονός ότι η μειωμένη υγρασία στην καμπίνα στεγνώνει τη μύτη και εξασθενίζει τους οσφρητικούς αισθητήρες, που είναι απαραίτητοι για να δοκιμάσετε ένα πιάτο.
Παρόλα αυτά και ο χρόνος, που χρειάζεται ένα γεύμα για να «ταξιδέψει» από το catering στο πιάτο σας, δεν βοηθά, αφού τις περισσότερες φορές τα γεύματα διατηρούνται στην ψύξη για πολλές ώρες και στη συνέχεια σερβίρονται στους επιβάτες.

http://www.4news.gr 
Είναι πραγματικά πανεύκολο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην τηλεόραση, το tablet ή ακόμα και το smartphone σας....Αν βαρεθήκατε τις οθόνες υπολογιστών, τηλεοράσεων και λοιπών συσκευών, που μαζεύουν σκόνη με το παραμικρό, ήρθε η ώρα να λάβετε δραστικά μέτρα, φτιάχνοντας ένα καθαριστικό spray.
Το «μαγικό» διάλυμα, που φτιάχνεται με μόλις δύο υλικά, όχι μόνο απομακρύνει τν σκόνη, αλλά και την κρατάει μακριά από τις επιφάνειες. Και είναι πανεύκολο! Δείτε πώς θα το φτιάξετε:

1) Γεμίστε ένα μικρό μπουκάλι για σπρέι με λευκό ξίδι και αφαλατωμένο νερό σε ίσα μέρη. Είναι τόσο απλό.

2) Πριν την χρήση, κλείστε τον υπολογιστή ή την τηλεόραση. Ψεκάστε το διάλυμα σε ένα πανί από μικροΐνες και σκουπίστε καλά τν οθόνη σας. Εκτός από την οθόνη του υπολογιστή, με το σπρέι μπορείτε να καθαρίσετε και το πληκτρολόγιο, αλλά και την εξωτερική πλευρά της οθόνης του laptop.

http://www.thestival.gr
Η μόδα με τα selfies συνεχίζεται απτόητη, καθώς οι άνθρωποι πασχίζουν να δείξουν το καλύτερό τους πρόσωπο (μεταφορικά και κυριολεκτικά) στα social media!
Ωστόσο, κάποια καινοτόμα μυαλά πήγαν τα αυτο-πορτραίτα με τα κινητά τηλέφωνα ένα βήμα πιο πέρα, δημιουργώντας τον καθρέφτη για selfies!

Η εταιρία iStrategyLabs ανέπτυξe έναν καθρέφτη προηγμένης τεχνολογίας ονόματι S.E.L.F.I.E. Σε πλήρη ανάπτυξη, το όνομά του είναι Self Enhancing Live Feed Image Engine.

Τι κάνει, λοιπόν, αυτός ο καθρέφτης; Φωτογραφίζει αυτόματα το πρόσωπό σας, αρκεί να σταθείτε σε ένα ορισμένο σημείο απέναντί του και να χαμογελάσετε. Στη συνέχεια, επεξεργάζεται το selfie ώστε να δείχνει όσο πιο cool γίνεται, και το ανεβάζει στον λογαριασμό σας στο Twitter.
Όσο για το πώς λειτουργεί; Πίσω από τον καθρέφτη κρύβεται ένα Mac Mini, μια full HD webcam και LED φώτα που ελέγχονται από Arduino λειτουργικό.

Πηγή: News.gr

Κόντρα στη Σενεγάλη το Σάββατο 30 Αυγούστου η πρώτη αναμέτρηση Το Σάββατο 30 Αυγούστου στις 21:00 θα ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας στον Β’ όμιλο του Μουντομπάσκετ της Ισπανίας, με αντίπαλο τη Σενεγάλη, όπως γνωστοποίησε η FIBA.

Θα ακολουθήσουν οι αγώνες με Φιλιππίνες (31/08, 21:00), Πουέρτο Ρίκο (01/09, 21:00), Κροατία (03/09, 21:00) και Αργεντινή (04/09, 23:00).

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ομίλου της Ελλάδας (Β’ όμιλος, Σεβίλλη)

Σάββατο 30/8

13.30 Κροατία - Φιλιππίνες
18.30 Πουέρτο Ρίκο - Αργεντινή
21.00 ΕΛΛΑΔΑ - Σενεγάλη

Κυριακή 31/8

14.30 Αργεντινή - Κροατία
18.30 Σενεγάλη - Πουέρτο Ρίκο
21.00 Φιλιππίνες - ΕΛΛΑΔΑ

Δευτέρα 1/9

13.30 Κροατία - Σενεγάλη
18.00 Αργεντινή - Φιλιππίνες
21.00 Πουέρτο Ρίκο - ΕΛΛΑΔΑ

Τρίτη 2/9

ΡΕΠΟ

Τετάρτη 3/9

14.30 Φιλιππίνες - Πουέρτο Ρίκο
18.30 Σενεγάλη - Αργεντινή
21.00 Ελλάδα - Κροατία

Πέμπτη 4/9

15.00 Σενεγάλη - Φιλιππίνες
19.00 Κροατία - Πουέρτο Ρίκο
23.00 Αργεντινή - Ελλάδα

http://www.pinnokio.gr 
Μία 14χρονη στη Νιγηρία δηλητηρίασε τον 35χρονο άνδρα, που την ανάγκασαν να παντρευτεί, καθώς και τους τρεις καλύτερους φίλους του. Και οι τέσσερις άνδρες πέθαναν από δηλητηρίαση.
Αυτό το απίστευτο περιστατικό συνέβη σε μία επαρχία της Νιγηρίας, όπως αναφέρει το associated press.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες η 14χρονη Γουσίλα Ουμάρου αναγκάστηκε από τους γονείς της και όχι μόνο να παντρευτεί τον 35χρονο Ουμάρου Σάνι.
Το Σαββατοκύριακο μετά το γάμο ο γαμπρός φώναξε τους φίλους του στο σπίτι για να γιορτάσουν όλοι μαζί.
Η 14χρονη κοπέλα, όμως προμηθεύτηκε ποντικοφάρμακο και το έριξε στο ρύζι που έφαγαν. Αποτέλεσμα ήταν ο γαμπρός και ένας εκ των φίλων του να πεθάνουν ακαριαία, ενώ οι άλλοι δύο άντρες άφησαν την τελευταία πνοή τους την επόμενη ημέρα στο νοσοκομείο.

http://www.enikos.gr 
Το σπάνιο ψάρι-κουπί (oarfish) φτάνει σε μήκος τα 15 μέτρα και ζει σε νερά βάθους 1.000 μέτρων σε τροπικές περιοχές…

Κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου ταξιδιού στη Μπάχα, οι τουρίστες δεν είδαν μόνο ένα, αλλά δύο ψάρια-κουπιά σε πολύ ρηχά νερά. Στο βίντεο παρουσιάζεται ένα από αυτά.



http://www.enikos.gr 
Η Γυμναστική με βάρη είναι ένας απο τους καλύτερους τρόπους για να τονώσουμε το μυικό μας σύστημα. Έπισης όταν με τον καιρό και την προπόνηση θα αυξηθεί η μυική μας μάζα θα μπορούμε σε κατάσταση ηρεμίας να καίμε περισσότερες θερμίδες γιατί αυξημένη μυική μάζα συνεπάγεται και με αύξηση του μεταβολισμού σε κατάσταση ηρεμίας, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα σε κατάσταση ηρεμίας να καίμε παραπάνω λίπος απ'οτι πριν αυξηθει η μυική μας μάζα.

Καταρχήν πρέπει πριν ξεκινήσουμε να διαχωρίσουμε τους στόχους μας.... Οι γυναίκες έχουν ως στόχο συνήθως με την γυμναστική με βάρη απλά να ''σφίξουν'' το σώμα τους και να το κάνουν πιο σμιλευμένο... Έτσι ένα πρόγραμμα με βάρη με μικρή επιβάρυνση και πολλές ασκήσεις με πολλά σετ μπορούν να βοηθήσουν τα μέγιστα χωρίς αυτές να πρέπει να κάνουν υπερβολές... Σίγουρα η κάθε μια γυναίκα ξέρει τα ''αδύνατα'' σωματικά της στοιχεία και με μια στοχευμένη προπόνηση όλα βελτιώνονται!
Πάμε στους άντρες τώρα.... Εδώ η γυμναστική με βάρη πρέπει να διαχωρίσει τι θέλει να φτιάξει ο καθένας, έτσι αλλιώς αντιμετωπίζουμε έναν αθλητή, αλλιώς έναν απλό ασκούμενο που τώρα ξεκινάει και αλλιώς έναν φτασμένο αθλητή που ασχολείτε με βάρη. Επίσης πρέπει ο αθλούμενος να ξέρει τι θέλει να βελτιώσει: αν θέλει να πάρει ''όγκο'' πρέπει να βελτιώσει την μέγιστη του δύναμη, έτσι η προπόνηση πρέπει να περιλαμβάνει ένταση κοντα στο 80% της μέγιστης του δύναμης, να έχουμε μεγάλα διαλλείματα κατα την διάρκει τον σέτ, λίγες επανάληψεις σε αυτά(αφού η επιβάρυνση είναι μεγάλη) και οι ασκήσεις που θα επιλέξουμε πρέπει να ενεργοποιούν πολλές μυικές ομάδες. Αντίθετα αν ο αθλούμενος θέλει να ''γραμμώσει'' πρέπει να βελτιωθεί η αντοχή στην δύναμη, και έτσι η ένταση πρέπει να είναι χαμηλή(30-50% της μέγιστης δύναμης) ανάλογα με την προπονητική μέθοδο, να έχουμε μικρά διαλλείματα μεταξύ των σέτ και πολλές επαναλήψεις  σε αυτά(αφού η επιβάρυνση είναι μικρή). Αυτοί είναι γενικοί κανόνες που διέπουν την γυμναστική με βάρη...
Εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι οι γυναίκες μπορούν να αθληθούν με το βάρος του σωματός τους πολύ εύκολα και αποτελεσματικά, χωρίς υπερβολές το σώμα τους θα αλλάξει σε χρόνο ρεκόρ! Οι άντρες μπορούν και αυτοί να βελτιώσουν την σωματική τους κατάσταση με ασκήσεις που μπορούν να γίνουν με το βάρος του σώματος τους, αλλά οι ασκήσεις με ελεύθερα βάρη και με όργανα είναι αυτά που θα κάνουν πραγματικά την διαφορά. Αυτό συμβαίνει διότι οι άντρες θέτουν πιο δύσκολους στόχους που δεν μπορούν να γίνουν μόνο με ασκήσεις που χρησιμοποιούν το βάρος ρου σώματος τους διότι η επιβάρυνση απο τις ασκήσεις αυτές μπορεί να μην είναι ικανή να φέρει τις αλλαγές που επιθυμούμε στο σώμα μας!  
Να τονίσω πως αυτά είναι πραγματικά τα στοιχεία που πρέπει να γνωρίζει ένας αθλούμενος, γιατί οι περισσότερη αθλούμενοι δουλεύουν λάθος στα γυμναστήρια η στο σπίτι τους χωρίς να ξέρουν τι κάνουν και για ποιο λόγο. Κύριο βάρος γι'αυτό έχουν οι γυμναστές που πολλές φορές ''τσουβαλλιάζουν'' τους αθλούμενους σε ένα σακί, χωρίς να κοιτάνε τις ανάγκες του καθενός και δίνοντας τους απλά ένα πρόγραμμα χωρίς στόχο με αποτέλεσμα να μην υπάρχει βελτίωση στον αθλούμενο και απλά να χάνει την ώρα του.....
 
Η φωτογραφία του Χίτλερ βρέθηκε να κοσμεί 5000 φλιτζανάκια του καφέ! Ένα γερμανικό κατάστημα επίπλων ζήτησε συγγνώμη μετά από λάθος να πουλήσουν κούπες του καφέ που φέρει την εικόνα του Αδόλφου Χίτλερ.
Ο δικτάτορας έκανε μια εξωπραγματική εμφάνιση σε οικιακά σκεύη μετά από λάθος του Κινέζου σχεδιαστή.
Ο Christian Zurbrüggen ο υπεύθυνος της αλυσίδας καταστημάτων Bielefeld δήλωσε ότι η ανακάλυψη ήταν «φοβερή» και ζήτησε συγνώμη από όσους αγόρασαν τα φλιτζάνια.
Μια γυναίκα που άθελά της αγόρασε μία από τις κούπες είπε, γράφει η Independent, ότι έπαθε σοκ όταν έκανε τη διαπίστωση. Τα φλιτζανάκια είναι διακοσμημένα με ροδοπέταλα και ένα αγγλικό ποίημα.

Στις 13 Απριλίου 2003 τραγικό δυστύχημα σημειώνεται στην κοιλάδα των Τεμπών με απολογισμό 21 νεκρούς μαθητές.

1204 - Με την ολοκλήρωση της κατάληψης της Κωνσταντινούπολης, διαλύεται προσωρινά η Βυζαντινή αυτοκρατορία και τερματίζεται η Δ' Σταυροφορία.

1598 - Ο βασιλιάς Ερρίκος Δ' εκδίδει το Έδικτο της Νάντης, με το οποίο αναγνωρίζει θρησκευτικά δικαιώματα στους Προτεστάντες της Γαλλίας.

1861 - Το οχυρό Σάμτερ καταλαμβάνεται από τις δυνάμεις των Νοτίων, η πολιορκία του οποίου σηματοδότησε την έναρξη του Αμερικανικού Εμφυλίου.

1924 - Ιδρύεται η ομάδα Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπολιτών, εν συνεχεία Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως γνωστή σαν ΑΕΚ Αθηνών.

1929 - Μεγάλη πυρκαγιά καταστρέφει την άλλοτε ελληνική συνοικία Ταταύλα της Κωνσταντινούπολης με ολική καταστροφή σε περισσότερες από 200 οικίες. Από τότε η περιοχή ονομάστηκε Κουρτουλούς.

1944 - Το Κωσταράζι Καστοριάς πυρπολείται και καταστρέφεται ολοκληρωτικά για δεύτερη φορά μετά από αυτή των Οθωμανών το 1912. Αυτή τη φορά, είναι μία μονάδα των SS προερχόμενη από τη Σιάτιστα που το πραγματοποιεί, εκτελεί 5 και συλλαμβάνει 76 κατοίκους.

1985 - Ο Ραμίζ Αλία διαδέχεται τον Ενβέρ Χότζα στην ηγεσία της Αλβανίας.

1987 - Πορτογαλία και Κίνα υπογράφουν συμφωνία για την επιστροφή του Μακάο στη δεύτερη, το 1999.

2000 - Ο Κώστας Σημίτης ορκίζεται για τρίτη φορά πρωθυπουργός της Ελλάδας.

2003 - Τραγικό δυστύχημα σημειώνεται στην κοιλάδα των Τεμπών με απολογισμό 21 νεκρούς μαθητές. Το πούλμαν με τους μαθητές γύριζε στο Μακροχώρι Ημαθίας από τριήμερη εκδρομή στην Αθήνα και συγκρούστηκε με αποκολλημένο φορτίο φορτηγού.

2013 - Επιβεβαιώνονται οι φήμες για την πώληση του Σκορπιού, του νησιού του Αριστοτέλη Ωνάση στον Ρώσο επιχειρηματία Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ. Το νησί αλλάζει ιδιοκτήτη μετά από πενήντα έτη.

http://www.enikos.gr 
Ανατροπές ετοιμάζεται να φέρει ο ΟΤΕ στην αγορά προϊόντων υψηλής τεχνολογίας

καθώς προχωρά στη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος που θα έχει δραστηριότητα τόσο στη λιανική όσο και τη χονδρική πώληση των προϊόντων αυτών. Με την κίνηση αυτή ο ΟΤΕ ενισχύεται δυναμικά σε μια αγορά ραγδαία αναπτυσσόμενη και απειλεί ευθέως εταιρίες όπως η Πλαίσιο και τα Public αλλά και τις Kotsovolos και Media Markt (οι δύο τελευταίες έχουν μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων αλλά και χαμηλότερη εξειδίκευση) δεδομένου ότι ήδη μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος ΟΤΕ eshop διαθέτει πακέτα τηλεφωνίας και συναφή προϊόντα αλλά και εξυπηρετεί ηλεκτρονικά του συνδρομητές του. Σημειώνεται ότι ο ΟΤΕ διαθέτει και το ηλεκτρονικό κατάστημα της αλυσίδας Γερμανός το οποίο έχει συγκεκριμένη γκάμα προϊόντων (για παράδειγμα έχει μόνο φορητούς υπολογιστές) και δεν δραστηριοποιείται στο b2b ενώ τα προϊόντα παραλαμβάνονται μόνο από τα καταστήματα του δικτύου και δεν αποστέλλονται στην έδρα του πελάτη.
Προκειμένου να προχωρήσει στην κίνηση αυτή ο ΟΤΕ προχωρά σε αλλαγή καταστατικού και για το λόγο αυτό έχει συγκαλέσει Γενική Συνέλευση των μετόχων για την 30η Απριλίου.
Στο καταστατικό και συγκεκριμένα στους σκοπούς της εταιρίας θα προστεθεί διάταξη η οποία θα προβλέπει ότι μεταξύ των δραστηριοτήτων του ΟΤΕ θα είναι «Η αγορά, πώληση και γενικά εμπορία (χονδρική και λιανική) κάθε είδους συσσωρευτών (μπαταριών), ηλεκτρικών, ηλεκτρονικών και τηλεπικοινωνιακών ειδών καθώς και του περιφερειακού εξοπλισμού τους [ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, υπολογιστών, φωτογραφικών μηχανών, ενσύρματων και ασύρματων συσκευών, καρτών μνήμης, προϊόντων λογισμικής ψυχαγωγίας, ηλεκτρονικών παιχνιδιών (videogames) κλπ.], αναλώσιμων, προϊόντων τεχνολογίας, προϊόντων λογισμικού και εξοπλισμού τηλεφωνίας μέσω διαδικτύου (Internet) καθώς και ειδών συναφών τεχνολογιών».

http://www.fpress.gr 


Εκτός μάχης του τίτλου κινδυνεύει να τεθεί η Μπαρτσελόνα, η οποία έπεσε θύμα μεγαλειώδους εμφάνισης του Ορέστη Καρνέζη στην εστία της Γρανάδα. Μόλις στη 2η συμμετοχή του με τους Ανδαλουσιάνους, ο Έλληνας τερματοφύλακας κατέβασε ρολά και κράτησε το 1-0 μέχρι τέλους για την 33η αγωνιστική της Primera Division. Η Ρεάλ Μαδρίτης ξέσπασε και κόντρα στην Αλμερία με 4-0 και προσπέρασε τους "μπλαουγκράνα" στη βαθμολογία.

Ο Ορέστης Καρνέζης πραγματοποίησε απίθανη εμφάνιση και ήταν ο MVP στη νίκη της Γρανάδα με 1-0 επί της Μπαρτσελόνα που θέτει σοβαρά εμπόδια στην πορεία τίτλου των Καταλανών. Ο Έλληνας τερματοφύλακας ήταν η έκπληξη του Λούκας Αλκάραθ, ο οποίος κράτησε στον πάγκο τον Ρομπέρτο και δικαιώθηκε σε απόλυτο βαθμό. Οι Καταλανοί είχαν την μπάλα στην κατοχή τους, αλλά έπαιζαν δίχως κανονικό στόπερ μετά από τον τραυματισμό και του τελευταίου τους, Μαρκ Μπάρτρα. Χαβιέρ Μαστσεράνο και Σέρχιο Μπουσκέτς ήταν απόντες όταν ο Γιασίν Μπραϊμί βρέθηκε τετ α τετ με τον Σέρχιο Πίντο για να δώσει ανέλπιστο προβάδισμα στους γηπεδούχους. Ο 39χρονος τερματοφύλακας, μάλιστα, χρειάστηκε να επέμβει κι άλλες φορές για να κρατήσει το σκορ σε χαμηλό επίπεδο, ωστόσο υπολόγιζε δίχως τον ξενοδόχο, στην προκειμένη περίπτωση τον Έλληνα διεθνή τερματοφύλακα.
Ο 28χρονος άσος αντιμετώπισε σχεδόν μόνος του τον Λιονέλ Μέσι και την παρέα του και αναδείχθηκε ο απόλυτος νικητής. Σε φάουλ του Αργεντινού, σε σουτ του Πέδρο, σε προσπάθεια του Τσεσκ Φάμπρεγας, σε τετ α τετ του Νεϊμάρ. Οτιδήποτε είχε κατεύθυνση στην εστία, ο Καρνέζης ήταν εκεί για να το εμποδίσει να καταλήξει στα δίχτυα του. Όταν δεν τα κατάφερνε, ήταν εκεί πλειάδα αμυνομένων, σχεδόν όλη η ομάδα, για να βοηθήσουν. Οι καθυστερημένες αλλαγές του Χεράρδο Μαρτίνο δεν είχαν αποτέλεσμα. Τζόρδι Άλμπα και Αλέξις Σάντσες δεν κατάφεραν ούτε αυτοί να νικήσουν τον Καρνέζη, ο οποίος έστειλε απροσπέλαστο τείχος στην εστία του, κερδίζοντας τον παγκόσμιο θαυμασμό. Μετά από τον Λουκά Βύντρα και το γκολ του για λογαριασμό της Λεβάντε, ήταν η σειρά ενός ακόμα Έλληνα να πλήξει, πιθανότατα ανεπανόρθωτα, τις ελπίδες τίτλου της Μπαρτσελόνα, η οποία ηττήθηκε με 1-0 και πλέον δεν κρατάει την τύχη στα χέρια της.


Η υπερπροσπάθεια της Ρεάλ Μαδρίτης να καλύψει το χαμένο έδαφος μετά από τις ήττες απέναντι σε Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη συνεχίζεται με επιτυχία. Οι "μερένγκες" άφησαν πίσω τους τον παρ' ολίγον αποκλεισμό στο Champions League κόντρα στην Ντόρτμουντ και επιβλήθηκαν
 4-0 τηςΑλμερία στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", αξιοποιώντας την γκέλα των "μπλαουγκράνα" και προσπερνώντας τους σε κάθε επίπεδο. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι βρίσκεται πλέον έναν πόντο πάνω από τους Καταλανούς κι έφτασε τα 94 γκολ στο πρωτάθλημα, δύο περισσότερα από την αντίπαλό της στην κούρσα για την κορυφαία επίθεση στην Ευρώπη (3η η Λίβερπουλ με 90).
Η νίκη δεν ήρθε τόσο εύκολα όσο δείχνει το τελικό σκορ. Στο 1ο ημίχρονο, ο Εστέμπαν και το δοκάρι απέτρεψε ένα γρήγορο προβάδισμα. Μία όμορφη ατομική ενέργεια του Άνχελ ντι Μαρία, όμως, έφερε το 1-0 και από εκεί και πέρα, τα πράγματα βρήκαν τον δρόμο τους. Στο 53' ο Γκάρεθ Μπέιλ σκόραρε για 14η φορά στο πρωτάθλημα, συνεχίζοντας την απόσβεση της περιουσίας που δαπανήθηκε το καλοκαίρι για την απόκτησή του. Ακόμα μία θερινή μεταγραφή, ο 21χρονος Ίσκο, γιόρτασε τις 100 συμμετοχές του στην Primera Division με το 22ο τέρμα του (έχει και 7 ασίστ). Από τη στιγμή που δεν υπήρχε κάποιος κίνδυνος για τη Ρεάλ, ο Αντσελότι έριξε στο παιχνίδι και το 20χρονο αμυντικό Ντιέγο Γιορέντε για τη 2η συμμετοχή του, ενώ ακόμα ένας νεαρός από τις ακαδημίες που πέρασε ως αλλαγή, ο πιο έμπειρος Άλβαρο Μοράτα, διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 85'.

Δείτε τα γκολ : http://www.contra.gr

Bayern - Dortmund  0-3 
Η Μπάγερν το πήρε... ελαφρά και η Ντόρτμουντ την τιμώρησε, φεύγοντας με νίκη 3-0 από το Μόναχο.
Τη νίκη την είχε θεωρητικά περισσότερη ανάγκη μία ομάδα. Και για να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα και μαθηματικά την παρουσία στην 3άδα και για δείξει ότι αυτή η δύσκολη σεζόν μπορεί να τελειώσει με καλή ψυχολογία και καλύτερες προϋποθέσεις για το μέλλον. Η Ντόρτμουντ πήγε στο Μόναχο, για να αποδείξει κυρίως στον εαυτό της ότι μπορεί. Και τα κατάφερε. Παρά το γεγονός ότι ο Κλοπ αποφάσισε να ξεκουράσει ενόψει ημιτελικού Κυπέλλου (την Μεγάλη Τρίτη με Βόλφσμπουργκ) τους Πίστσεκ και Λεβαντόφσκι, οι παίκτες του ήταν εξαιρετικά «διαβασμένοι» και έφυγαν με μεγάλη νίκη 3-0 απέναντι στους προκλητικά χαλαρούς Βαυαρούς.
Ο Γκουαρδιόλα παρέταξε βασικούς, όμως από το ξεκίνημα οι κινήσεις και τα λάθη του Ντάντε έδειχναν το πώς βλέπουν το παιχνίδι οι παίκτες του. Κάτι που καλώς ή κακώς είναι και ευθύνη του Καταλανού. Ο Κλοπ έκανε… ματ με την χρησιμοποίηση του Ομπαμεγιάνγκ στην κορυφή, με τον Γκαμπονέζο να προκαλεί πολλά προβλήματα. Ο ρυθμός ήταν καλός από το ξεκίνημα, οι μονομαχίες δυνατές, όμως οι φάσεις λιγοστές. Η πρώτη καλή τελική ήρθε στο 14’, με το μακρινό φάουλ του Αλάμπα να περνάει άουτ και τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στο γκολ στο 20’.
Η άμυνα της Μπάγερν πιάστηκε στον ύπνο μετά από εκτέλεση πλαγίου (!) και μετά από ωραία εναλλαγή των Βεστφαλών, ο Μχιταριάν βρέθηκε σε θέση βολής και σε αντίθεση με το ματς απέναντι στην Ρεάλ πριν λίγες μέρες, πλάσαρε εύστοχα για το 0-1! Αυτό, μάλιστα, ήταν το 5ο συνεχόμενο παιχνίδι (σε όλες τις διοργανώσεις) που οι Βαυαροί βρίσκονται πρώτοι πίσω στο σκορ, κάτι που είχε να συμβεί από το 2001... Ο Νόιερ έβγαλε το σουτ του Ομπαμεγιάνγκ στη συνέχεια (22’), με τους παίκτες του Κλοπ να έχουν καλύτερη ψυχολογία και να κάνουν το παιχνίδι τους. Το παιχνίδι κυλούσε χωρίς φάσεις, η εικόνα των Βαυαρών μόνο προβληματισμό προκαλούσε και η πρώτη αξιόλογη ευκαιρία για τους γηπεδούχους χάθηκε στο 43’ (!), όταν μετά από σέντρα του Ραφίνια, ο Μάντζουκιτς έκανε ωραία το σουτ στην κίνηση, για να στείλει, όμως, την μπάλα πάνω στον Βάιντενφελερ, που μπλόκαρε εύκολα.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με αλλαγή για την Μπάγερν και γκολ για τους Βεστφαλούς. Ο Νόιερ αποχώρησε με πρόβλημα στον αστράγαλο και ο 20χρονος Ρέντερ έκανε το ντεμπούτο του στην Μπουντεσλίγκα. Στο 49’ ο Ντουρμ έκλεψε στην άμυνα και το transition των παικτών του Κλοπ, θύμισε τις καλές τους μέρες. Ο Μχιταριάν πήρε την μπάλα και με μία από τις γνωστές του κούρσες βρήκε ανοργάνωτους τους Βαυαρούς, έδωσε την κατάλληλη στιγμή στον Ομπαμπεγιάνγ και εκείνος την ασίστ για το 0-2 από τον Ρόις.
Οι παίκτες του Γκουαρδιόλα έπαιξαν χωρίς πάθος, άργησαν να βρουν ρυθμό και ήταν εμφανές ακόμη και από εκείνο το σημείο ότι οι πιθανότητες να επιστρέψει στο ματς η Μπάγερν ήταν ελάχιστες. Έτσι, σαν σε… προπόνηση για την Ντόρτμουντ ήρθε και το 0-3 στο 56’. Ο Παπασταθόπουλος έβγαλε την βαθιά μπαλιά από την άμυνα, ο Χόφμαν έφυγε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε εύκολα τον Ρέντερ!
Μπάγερν - Ντόρτμουντ 0-3 (vid)
Έπρεπε να φτάσουμε στο 70’, για να δούμε αντίδραση από τους γηπεδούχους. Αρχικά στο 71’ ο Μάντζουκιτς μετά από εξαιρετική ενέργεια του Γκέτσε, έκανε το σουτ από την γωνία της μικρής περιοχής, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ και στη συνέχεια στο 72’. Ο Σβάινσταϊγκερ έκανε το σουτ εκτός περιοχής, όμως η κατάληξη ήταν η ίδια. Οι γηπεδούχοι είχαν ανεβάσει ταχύτητα, όμως τι να το κάνεις; Ο Ρέντερ είπε «όχι» στον Ομπαμεγιάνγκ (76’), ενώ στο 83’ ο Μάντζουκιτς σκόραρε με κεφαλιά, όμως το γκολ του ακυρώθηκε για οφσάιντ. Η τελευταία ευκαιρία χάθηκε στο 90’ για την Μπάγερν, ενώ στο 90+1’ ο Ραφίνια αποβλήθηκε για χτύπημα στον Μχιταριάν.
Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με τους Βαυαρούς να γνωρίζουν την μεγαλύτερη εντός έδρας ήττα τους μετά το 2008 (2-5 από Βέρντερ), την δεύτερη συνεχόμενη για πρώτη φορά μετά το 2011, ενώ τα 3 ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα είναι η χειρότερη επίδοση μετά το 2010. Τέλος, ο Γκουαρδιόλα για πρώτη φορά στην καριέρα του έχασε ματς με διαφορά μεγαλύτερη των 2 γκολ…
Δείτε τα γκολ : http://www.gazzetta.gr




Η Άρσεναλ έσωσε την παρτίδα στο 82' με τον Περ Μέρτεζακερ και χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι για να κάμψει την αντίσταση της Γουίγκαν στα ημιτελικά του FA Cup. Οι "κανονιέρηδες" προκρίθηκαν στον τελικό, διεκδικώντας το πρώτο τρόπαιο μετά από 8 χρόνια.

Η ομάδα της Championship και κάτοχος του περσινού τίτλου έβαλε δύσκολα στους Λονδρέζους, παίζοντας με 5 αμυντικούς και δίνοντας περισσότερη βάση στην ανασταλτική λειτουργία, παρά στη δημιουργία. Η επιστροφή του Άαρον Ράμσεϊ στη σύνθεση της Άρσεναλ μετά από 4 μήνες δεν βοήθησε ιδιαίτερα τους τύποις φιλοξενούμενους, που είχαν ως μεγαλύτερη ευκαιρία στο 1ο ημίχρονο ένα κοντινό σουτ του Γιαγιά Σανογκό κι ένα φάουλ του Λούκας Ποντόλσκι. Στο 63ο λεπτό, οι παίκτες του Ούβε Ρόζλερ πάτησαν στην αντίπαλη περιοχή, κέρδισαν πέναλτι και ο Χόρδι Γκόμεθ σκόραρε, δίχως ο Γερμανός τεχνικός να παρακολουθεί την έκβαση της εκτέλεσης.
Το 1-0 έφερε ακόμα πιο πίσω τη Γουίγκαν, με τους "κανονιέρηδες" να πυροβολούν από κάθε απόσταση. Ο Μπακαρί Σανιά είχε δοκάρι, ο Κίεραν Γκιμπς μία καλή ευκαιρία που έσωσε ο Σκοτ Κάρσον και στο 82', μετά από σουτ εκτός περιοχής, ο Μέρτεζακερ έπεσε στην πορεία της μπάλας και ισοφάρισε σε 1-1. Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση, όπου η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ ήταν ανώτερη, αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες σε γκολ. Η διαδικασία των πέναλτι ήρθε να δώσει τη λύση από νωρίς, με τους Γκάρι Κάλντγουελ και Τζακ Κόλισον που είχαν περάσει ως αλλαγή να μην ευστοχούν στις πρώτες δύο εκτελέσεις της Γουίγκαν.
Γουίγκαν (5-3-1-1): Κάρσον, Περτς, Μπόις, Ράμις (86' Κάλντγουελ), Κρέινι, Μποσεζούρ, Μακάρθουρ, Γκόμεθ, Μακέχραν (64' Κόλισον), Μακμάναμαν (68' Πάουελ), Φορτινέ
Άρσεναλ (4-2-3-1): Φαμπιάνσκι, Σανιά, Μέρτεζακερ, Βερμάλεν, Μονρεάλ (63' Γκιμπς), Ράμσεϊ (113' Σέλστρεμ), Αρτέτα, Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν, Καθόρλα, Ποντόλσκι (68' Ζιρού), Σανογκό

Τα αποτελέσματα των ημιτελικών

Σάββατο 12 Απριλίου 2014
19:07 Γουίγκαν - Άρσεναλ 2-4 πέν.  (1-1 παρ., 1-1 κ.α.)
(63' πέν. Γκόμεθ - 82' Μέρτεζακερ)
Κυριακή 13 Απριλίου 2014
18:07 Χαλ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
* Ο τελικός θα διεξαχθεί στο "Γουέμπλεϊ", στις 17 Μαΐου.
Δείτε τα γκολ : http://www.contra.gr
Τρίτη του Πάσχα θα πρέπει να ξανανοίξουν τα σχολικά τους βιβλία οι μαθητές πολλών σχολείων της χώρας, καθώς την Τετάρτη θα αρχίσουν τα μαθήματα. Συνολικά περίπου 500 σχολεία θα κάνουν φέτος λιγότερες διακοπές, διότι θα πρέπει να αναπληρώσουν τις χαμένες ώρες μαθημάτων λόγω των καταλήψεων τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο, σύμφωνα με την Καθημερινή.
Οι μαθητές των σχολείων που θα χρειάζεται να αναπληρώσουν έως και τρεις ημέρες θα «χάσουν» αντίστοιχο αριθμό ημερών από τη δεύτερη εβδομάδα των διακοπών του Πάσχα. Για τα σχολεία που πρέπει να αναπληρώσουν πάνω από τρεις ημέρες καταλήψεων, οι επιπλέον ημέρες θα αναπληρωθούν τον Μάιο, μετά τη λήξη του διδακτικού έτους. Πάντως, δεν αποκλείεται οι μαθητές να πάνε στα σχολεία αλλά να μη βρουν τους καθηγητές τους.
Και αυτό, διότι η ΟΛΜΕ διαμαρτύρεται για τον τρόπο αναπλήρωσης και κήρυξε τρίωρες στάσεις εργασίας (8 π.μ.-11 π.μ.) για την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή του Πάσχα, στα σχολεία όπου ορίζεται να γίνει αναπλήρωση της ύλης μέσα στις διακοπές, και κάλεσε τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών ενώσεων καθηγητών (ΕΛΜΕ) να λάβουν αποφάσεις για συμπληρωματικές στάσεις εργασίας τις ίδιες ημέρες.
Ειδικότερα, άρχισαν να φθάνουν στα σχολεία, τα οποία πρέπει να αναπληρώσουν χαμένες ώρες μαθημάτων λόγω καταλήψεων, οι σχετικές αποφάσεις των περιφερειακών διευθυντών Εκπαίδευσης. Μεταξύ των σχολείων αυτών πλειοψηφούν τα Επαγγελματικά Λύκεια και έπονται τα Γενικά Λύκεια, ενώ πολύ λιγότερα είναι τα Γυμνάσια.
104 στην Αττική
Ενδεικτικά, στην Αττική 104 Γυμνάσια και Λύκεια θα πρέπει να αναπληρώσουν χαμένες ώρες, στη Θεσσαλία 112 σχολεία, στην Πελοπόννησο 33 σχολεία, στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου 10 σχολεία. Βέβαια, ορισμένες περιφερειακές διευθύνσεις ανακοίνωσαν και τα σχολεία που πρέπει να αναπληρώσουν πάνω από τρεις ημέρες, με παράταση του διδακτικού έτους τον Μάιο, ενώ άλλες περιοχές (π.χ. Αττικής) μόνο τα σχολεία που πρέπει να αναπληρώσουν μέσα στο Πάσχα.
Η ΟΛΜΕ, βέβαια, διαφωνεί με την απόφαση. «Κανείς δεν μπορεί να υποχρεώσει εκπαιδευτικούς να εργαστούν σε θεσμοθετημένες αργίες, χωρίς να έχει προβλεφθεί τουλάχιστον η αντίστοιχη υπερωριακή απασχόληση. Είναι σαφές πως η εργασία μέσα στις διακοπές συνιστά πρόσθετη εργασία», απάντησε η ομοσπονδία, ο πρόεδρος της οποίας Θέμης Κοτσιφάκης τόνισε χθες στην Καθημερινή ότι είναι ανεφάρμοστη η απόφαση του υπουργείου και στο σκέλος που προβλέπει παράταση διδακτικού έτους, αφού σε όλα τα σχολεία τα μαθήματα λήγουν με την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων.
Πηγή: Καθημερινή
Ποια είναι η καλύτερη ώρα για τέλειο sex;

Απάντηση στο ερώτημα έρχεται να δώσει μία πρόσφατη βρετανική δημοσκόπηση!

Σύμφωνα με τις απαντήσεις των συμμετεχόντων, ιδανικότερη ώρα φαίνεται πως είναι στις 7.30, το απόγευμα της Παρασκευής.

Παράλληλα, η πιο δημοφιλής ημέρα για σεξ με ποσοστό 44% αναδείχθηκε το Σάββατο, με την Κυριακή να ακολουθεί με ποσοστό 24%.

Ωστόσο, σύμφωνα με τους ερευνητές, οι ημέρες αυτές φαίνεται πως απλά «βολεύουν», χωρίς αυτό να σημαίνει πως συμπίπτουν με το απόγειο της ερωτικής μας επιθυμίας.

Μάλιστα, προέκυψε πως στις 4.30, το μεσημέρι του Σαββάτου, «λαχταράμε» πιο πολύ το σεξ, αλλά δεν το κάνουμε εκείνη την ώρα.

Πάντως, για το ¼ εκείνων που συμμετείχαν στην έρευνα, η λίμπιντο «ξυπνά» από το πρωί, ωστόσο, εξαιτίας της δουλειάς και του στρες, μόνο το 10% κάνει τελικά σεξ το πρωί.

Τέλος, σύμφωνα με τους ερευνητές, είναι αξιοσημείωτο το συμπέρασμα που προκύπτει πως πολύ μικρό ποσοστό φαίνεται να λειτουργεί αυθόρμητα, καθώς τα μισά από ζευγάρια που συμπλήρωσαν ερωτηματολόγια, δήλωσαν  πως «προγραμματίζουν» το σεξ, εξαιτίας της πολυάσχολης ζωής τους.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!